رفتن به مطلب

مشکلات زنجیره ای vol 1.0 !!! مانیتور یا گرافیک؟

Mehdi.N1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من اين سيستم رو دارم
I5 4460
Gtx 960 2gb asus
H97 gaming gigabyte
8gb ram
Asus vx229h monitor
در بازي هاي آنلاين با مشكل بريدگي تصوير مواجه شدم (حتي در پايين ترين تنظيمات گرافيكي در ١٤٠ فريم ) هم مشكل بريگي تصوير وجود داردبه چند دوست ليوني پيام خصوصي فرستادم و اونها چند جواب مختلف دادند كه از اين دوستان در همين تاپيك تشكر ميكنم
سوال من اينجاست مشكل از مانيتور است ؟ مشكل از سيستم است ؟ مانيتور من ٦٠ هرتز است دوستاني كه مانيتور شبيه به من دارند آيا تصاوير براي آنها بريده است ؟ دوستي گفتند از مانيتور هاي ١٤٤ هرتز با گرافيك بالاتر استفاده كن ولي دوستي به نرخ ms اشاره كردند كه براي گيم آنلاين از مانيتور با نرخ 1 ms نياز است دوستي آپديت هاي نرم افزاري را علت ايجاد بريدگي تصوير ميدانستند سوال من از شما اين است !
مشكل كجاست من چه كنم ؟
و ...
dec78db4ac8474d6060f8f0d182ff9c1.jpg812a11dc4a6f69a2d42f63da97a15090.jpg
در تصوير اول منظور از عدد hz چيست؟
در تصوير دوم هر يك از شكل ها چه مفهومي دارند؟
Sent from my iPhone using Tapatalk

فرستاده شده از Lenovo TAB 2 A10-70Lِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

v-sync فعال کن..

سلام دوست عزيز فعال كردم مشكل بريدگي تصوير از بين رفت با تشكر از شما اما مشكل ديگه اي كه دارم تنظيمات مانيتور هستش كه چشمام خسته ميشه كه براي اون هم تاپيك ميزنم
اما مشكل جدي من اينه كه وقتي موس رو از جايي به جاي ديگه ميبرم چند فريم و تصوير به صورت محو شده نشون داده ميشن همون مشكلي كه در مانيتورهايي با نرخ ١ ms وجود نداره حالا سوال من اينه اينكه به خاطر ms 5 اذيت ميشم مربوط به چيه دقيقا
آيا دوستاني كه مانيتور مشابه دارند در بازي ها اذيت ميشن ؟ آيا اين اختلاف فريم اينقدر محسوس هست كه مانيتور رو عوض كنم براي Ms 1؟ ويا دوستان با مانيتورهاي مشابه راحت بازي ميكنند و من زيادي حساس شدم چون وقتي من چند ساعت بتل فيلد ٤ بازي ميكنم سرگيجه ميگيرم تا اين حد!!!
يا اينكه مشكل از كارت گرافيكه و سخت افزار ؟ كه بعيد ميدونم باشه چون تو تنظيمات low هم تصوير پايدار نيست و همون حس عدم ثبات تصاوير بازي هنگام چرخوندن موس روي صفحه رو دارم

لینک به دیدگاه

تو بازی انلاین وی سینک باید غیر فعال باشه تو بخش تک نفره اشکال نداره اما تو انلاین ورقابتی نباید روشن باشهدرسته خاموش باشه  باعث ایجاد بریدگی میشه ولی فریم هارو از دست نمی دین  تو بازی انلاین اگه وی سینک روشن باشه فریم ها دیرتر نمایش داده میشن چون ویسینک گرافیک رو مجبور به هماهنگی با مانیتور میکنه 

اگه می خوایین بتل حرفه ای بازی کنید 

وی سینک ومیشن بلور وویپن داف کاملا خاموش کنید ودرصدشون روی صفر باشه 

اگه دوست دارین بازی هم کمی براتون سریع تر بشه مقدار fovبالا ببرین

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، Mehdi.N1 گفته است :

سلام دوست عزيز فعال كردم مشكل بريدگي تصوير از بين رفت با تشكر از شما اما مشكل ديگه اي كه دارم تنظيمات مانيتور هستش كه چشمام خسته ميشه كه براي اون هم تاپيك ميزنم
اما مشكل جدي من اينه كه وقتي موس رو از جايي به جاي ديگه ميبرم چند فريم و تصوير به صورت محو شده نشون داده ميشن همون مشكلي كه در مانيتورهايي با نرخ ١ ms وجود نداره حالا سوال من اينه اينكه به خاطر ms 5 اذيت ميشم مربوط به چيه دقيقا
آيا دوستاني كه مانيتور مشابه دارند در بازي ها اذيت ميشن ؟ آيا اين اختلاف فريم اينقدر محسوس هست كه مانيتور رو عوض كنم براي Ms 1؟ ويا دوستان با مانيتورهاي مشابه راحت بازي ميكنند و من زيادي حساس شدم چون وقتي من چند ساعت بتل فيلد ٤ بازي ميكنم سرگيجه ميگيرم تا اين حد!!!
يا اينكه مشكل از كارت گرافيكه و سخت افزار ؟ كه بعيد ميدونم باشه چون تو تنظيمات low هم تصوير پايدار نيست و همون حس عدم ثبات تصاوير بازي هنگام چرخوندن موس روي صفحه رو دارم

همین چیزایی که گفتم انجام مانیتور هم کمی کالیبره کنید ومانیتور هم نزدیک نشنید اندازه یک دست ازش فاصله داشته باشید وپلک هم زیاد بزنید خرج اضافه هم واسه مانیتور جدید نکنید

لینک به دیدگاه

شما اگر با delay که v-sync میده مشکل داشتی...متونی فرم ریت بازی رو دستی تنظیم کن که رو 60 ثابت باشه که اونم تضمینی نیست که پارگ تصویر نداشته باشی...
البته v-sync اگر روی triple buffer بزاری شاید input lag رو احساس کنی ...اگر خیلی مشکل داشتی بزار روی double ....

اگر چشمت اذیت مشه:

1.نور صفحه رو با نور اتاق تنظیم کن

2.مانیتورت باید یه چیز به اسم low blue light mode یا reading mode یا  همپین چیزی داشته باشه اونو فعال کن....
اگر نداشت بزار روی حالت srgb و vivid pixel هم بزار روی 0 ببین چه نتیجه اِی می گیری نشد دستی تنظیم کن...

اون ghosting که شما میگی بین 5 و 1 ملی ثانه حس نمیشه احتمالا motion blur فعاله برو از تنظیمات بازی غیر فعالش کن ...(البته اگر درست یادم بیاد میتونی تعداد sample ها و کیفیتشو توی bf4 دستی تنظیم کنی با اونا هم ور برو شاید تونستی با motion blur کنار بیای من خودم به شخصه اگر motion blur کلا off باشه یکم به دشواری می خورم..)..

+

fov ربطی با سرعت بازی نداره field of view دید شما تو بازیه حالا اگر بالاتر بزاری فضای بیشتری رو میتونی ببینی ولی همونشم بعضی با fov خیلی زیاد یکم مشکل دارن...)

+

من خودم vx 239h دارم اون تنظیماتی که بهت گفتم تنظیماتیه که مانیتورو باهاش کالیبره کردم...

ویرایش شده توسط crash
لینک به دیدگاه

شما اگر با delay که v-sync میده مشکل داشتی...متونی فرم ریت بازی رو دستی تنظیم کن که رو 60 ثابت باشه که اونم تضمینی نیست که پارگ تصویر نداشته باشی...
البته v-sync اگر روی triple buffer بزاری شاید input lag رو احساس کنی ...اگر خیلی مشکل داشتی بزار روی double ....
اگر چشمت اذیت مشه:
1.نور صفحه رو با نور اتاق تنظیم کن
2.مانیتورت باید یه چیز به اسم low blue light mode یا reading mode یا  همپین چیزی داشته باشه اونو فعال کن....
اگر نداشت بزار روی حالت srgb و vivid pixel هم بزار روی 0 ببین چه نتیجه اِی می گیری نشد دستی تنظیم کن...
اون ghosting که شما میگی بین 5 و 1 ملی ثانه حس نمیشه احتمالا motion blur فعاله برو از تنظیمات بازی غیر فعالش کن ...(البته اگر درست یادم بیاد میتونی تعداد sample ها و کیفیتشو توی bf4 دستی تنظیم کنی با اونا هم ور برو شاید تونستی با motion blur کنار بیای من خودم به شخصه اگر motion blur کلا off باشه یکم به دشواری می خورم..)..
+
fov ربطی با سرعت بازی نداره field of view دید شما تو بازیه حالا اگر بالاتر بزاری فضای بیشتری رو میتونی ببینی ولی همونشم بعضی با fov خیلی زیاد یکم مشکل دارن...)

+
من خودم vx 239h دارم اون تنظیماتی که بهت گفتم تنظیماتیه که مانیتورو باهاش کالیبره کردم...

سلام دوست عزيز ممنونم ممنون كه وقت گذاشتي
در مورد تنظيم دستي من به تنظيمات low هم قانع هستم [emoji20] چه ميشه كرد ديگه راهي نيست كه ١٢٠ فريم بهم ميده اين از اين !
چگونگي تنظيم فريم بر روي عدد ثابت رو هم بلد نيستم ميشه توضيح بدي ؟دمت گرم
و اينكه sample چيه [emoji15]
نميدونم چي هست اصلا؟ و اينكه چرا بدون موشن بلار به دشواري ميخوري دشواري نداره خيلي هم عاليه [emoji23]
Fov
هم تنظيماتش دستمه و وقتي رو حد آخر ميزارم انگار سرعت كاراكتر بيشتر ميشه و بازي وايد ميشه [emoji3] انگار مانيتور خميده داري

لینک به دیدگاه

همین چیزایی که گفتم انجام مانیتور هم کمی کالیبره کنید ومانیتور هم نزدیک نشنید اندازه یک دست ازش فاصله داشته باشید وپلک هم زیاد بزنید خرج اضافه هم واسه مانیتور جدید نکنید

پلك زدن آي گفتي سرجمع شايد ٣٠ بار در ٣٠ دقيقه پلك بزنم (فيلم ازم گرفتن ) [emoji23] ولي بايد به صورت ارادي پلك بزنم
اگه ١ ms با 5ms تفاوت انچنان نداره پس چرا به ١ ms ها ميگن مانيتور گيم ؟
و تفاوت ٦٠ هرتز با ١٤٤ هرتز در چه حد هست ؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Mehdi.N1 گفته است :

سلام دوست عزيز ممنونم ممنون كه وقت گذاشتي
در مورد تنظيم دستي من به تنظيمات low هم قانع هستم emoji20.png چه ميشه كرد ديگه راهي نيست كه ١٢٠ فريم بهم ميده اين از اين !
چگونگي تنظيم فريم بر روي عدد ثابت رو هم بلد نيستم ميشه توضيح بدي ؟دمت گرم
و اينكه sample چيه emoji15.png
نميدونم چي هست اصلا؟ و اينكه چرا بدون موشن بلار به دشواري ميخوري دشواري نداره خيلي هم عاليه emoji23.png
Fov
هم تنظيماتش دستمه و وقتي رو حد آخر ميزارم انگار سرعت كاراكتر بيشتر ميشه و بازي وايد ميشه emoji3.png انگار مانيتور خميده داري

شما وقتی مانیتور 60 هرتز داری می خوای 120 فریم نشون بده که چی بشه مثلا؟ چنتا پلیر حرفه ای دیدی مهارتشونو مدیون 1 میلی ثانیه بودن response time مانیتورشون باشن؟ یا 144 هرتز بودنش؟ + وقتی حرفه ای هاشم میرن مسابقه یه سیستم با یه مانیتور میزارن جلوشون (بسته به اسپانسر) می گن بازی کنید حالا موس و کیبردخودشون میبرن (که اونم ملاک نیست چون خیلیا به خاطر اسپانسراشون مجبورن یه موس خواص استفاده کنن) کسی نمیگه چون این مانیتورا 144 هرتز نبود یا سیستما 500000 فریم نمیداد ما باختیم ... بچه بازیا چیه.... ملت همش دنبال دلیلن بگن چون فلان چیز من بهترن نیست من بهترین نیستم....

ببین اخوی اون 5 میلی و 1 میلی زمانیه که یه پیکسل روی مانیتور از یه سایه رنگ خاکستری به یه سایه ی دیگه ی خاکستری تغییر رنگ میده...شما خیالت راحت زیر 8 میلی شما ghosting نمی بینی..(البته هرکس با دیگری متفاوته ولی ips های 5 میلی من ندیدم کسی بگه من ghosting دیدم....)

تنظیم فریم دستی اگر باشه کدش توی کنسول باد بزنی گوگل سرچ کن....
sample اینجا یعنی تعداد فریمایی که برای motion blur استفاده بشه..(توضیح ساده)

fov هم خیالت راحت سرعت چیزی زیاد نمیشه همون یه قولی واید تر میشه ... تو با همه ی پلیرای دیگه همه چیزت یکیه مگر پینگ فرق داشته باشه... اگر سرعتت زیاد می شد که اول راند باید از همه جلو میزدی...

چیزی که توی یه مانیتور مهمه input lag هست که انم مال شما 12-10 میلی هست که جزو بهتریناست..(پایین ترین مانیتوری که من دیدم 9 میلی بود... ) + شما دقت کن تاخیر خود شخص شما از وقتی یه چیزی روی صفحه می بینی تا کلیک کنی 150 میلی ثانیه به بالاست ... که جلوی اون(+پینگ) 10 میلی ثانیه واقعا هیچه...

این لینک ببین reaction time ت چقدره:

http://www.aimbooster.com/s/0N2NlMz

لینک به دیدگاه

شما وقتی مانیتور 60 هرتز داری می خوای 120 فریم نشون بده که چی بشه مثلا؟ چنتا پلیر حرفه ای دیدی مهارتشونو مدیون 1 میلی ثانیه بودن response time مانیتورشون باشن؟ یا 144 هرتز بودنش؟ + وقتی حرفه ای هاشم میرن مسابقه یه سیستم با یه مانیتور میزارن جلوشون (بسته به اسپانسر) می گن بازی کنید حالا موس و کیبردخودشون میبرن (که اونم ملاک نیست چون خیلیا به خاطر اسپانسراشون مجبورن یه موس خواص استفاده کنن) کسی نمیگه چون این مانیتورا 144 هرتز نبود یا سیستما 500000 فریم نمیداد ما باختیم ... بچه بازیا چیه.... ملت همش دنبال دلیلن بگن چون فلان چیز من بهترن نیست من بهترین نیستم....
ببین اخوی اون 5 میلی و 1 میلی زمانیه که یه پیکسل روی مانیتور از یه سایه رنگ خاکستری به یه سایه ی دیگه ی خاکستری تغییر رنگ میده...شما خیالت راحت زیر 8 میلی شما ghosting نمی بینی..(البته هرکس با دیگری متفاوته ولی ips های 5 میلی من ندیدم کسی بگه من ghosting دیدم....)
تنظیم فریم دستی اگر باشه کدش توی کنسول باد بزنی گوگل سرچ کن....
sample اینجا یعنی تعداد فریمایی که برای motion blur استفاده بشه..(توضیح ساده)
fov هم خیالت راحت سرعت چیزی زیاد نمیشه همون یه قولی واید تر میشه ... تو با همه ی پلیرای دیگه همه چیزت یکیه مگر پینگ فرق داشته باشه... اگر سرعتت زیاد می شد که اول راند باید از همه جلو میزدی...
چیزی که توی یه مانیتور مهمه input lag هست که انم مال شما 12-10 میلی هست که جزو بهتریناست..(پایین ترین مانیتوری که من دیدم 9 میلی بود... ) + شما دقت کن تاخیر خود شخص شما از وقتی یه چیزی روی صفحه می بینی تا کلیک کنی 150 میلی ثانیه به بالاست ... که جلوی اون(+پینگ) 10 میلی ثانیه واقعا هیچه...
این لینک ببین reaction time ت چقدره:
http://www.aimbooster.com/s/0N2NlMz

سلام داداش تمام كارهايي كه گفتي انجام دادم
گوستينگ سرجاشه
و با ١٤٠ فريم در low ترين تنظيمات باز هم بريدگي تصوير دارم
داره حالم از اين وضعيت بهم ميخوره يعني يه متخصص نيست بدونه مشكل از كجاست ؟[emoji53]

لینک به دیدگاه

سلام داداش تمام كارهايي كه گفتي انجام دادم
گوستينگ سرجاشه
و با ١٤٠ فريم در low ترين تنظيمات باز هم بريدگي تصوير دارم
داره حالم از اين وضعيت بهم ميخوره يعني يه متخصص نيست بدونه مشكل از كجاست ؟[emoji53]

تست رو انجام دادم در ١ ديقه ٣٥٠ تا بود ميانگينش

لینک به دیدگاه

داداش زیادی حساس شدی. اینجور کنی از بازی زده میشی بخدا. منم اونجور حساس شده بودم سیستمو فروختم یدونه ایکس خریدم دیگه نه فکر فریمم نه چیز دیگه. ادم که محو بازی میشه این چیزا ملاک نیس. خودتو اذیت نکن برادر. باز مونده به صلاح خودت. سعی کن بعضی چیارو نادیده بگیری وقتی مانیتورت 60 فریمه بیشتر از 60 به دردت نمیخوره همون بیشتر از 60 بدنش به روونیش کمک میکنه.

من روی این مسئلله تو 2 ماه 6تا کارت عوض کردم اخرشم به نتیجه نرسیدم.

لینک به دیدگاه

داداش زیادی حساس شدی. اینجور کنی از بازی زده میشی بخدا. منم اونجور حساس شده بودم سیستمو فروختم یدونه ایکس خریدم دیگه نه فکر فریمم نه چیز دیگه. ادم که محو بازی میشه این چیزا ملاک نیس. خودتو اذیت نکن برادر. باز مونده به صلاح خودت. سعی کن بعضی چیارو نادیده بگیری وقتی مانیتورت 60 فریمه بیشتر از 60 به دردت نمیخوره همون بیشتر از 60 بدنش به روونیش کمک میکنه.
من روی این مسئلله تو 2 ماه 6تا کارت عوض کردم اخرشم به نتیجه نرسیدم.

داداش فرمايش شما صحيح خيلي زوره ٤ تومن بدي سيستم واسه اينكه راحت گيم بازي كني بعد ببيني با همين ٤ تومنم به جايي نميرسي مشكل من فقط با اين گوستينگه وقتي موسو از يه جا به جاي ديگه ميبرم انتظارم اينه مثل بازي كانتر سريع نشانه تفنگ از يه جا به جاي ديگه بره بدون اينكه اين وسط شما تصاوير در هم و غير واضح يا همون گوستينگ داشته باشيد سرگيجه ميگيرم از اين گوستينگ بالا در اين حد دوستان فكر ميككند مشكل من با تعداد فريمه شايد باورتون نشه چشم من اينقدر حساس نيست كه بخواد اين همه فريمو تشخيص بده چون ميرم گيم نت ps4. بازي كنم راحت بازي ميكنم و تلوزيون ٥٠ اينچش نه بريدگي تصوير داره نه گوستينگ سال پيش ميشد با ٣ تومن راحت يه ps4 خريد با يه tv و از شر اين مشكلات عذاب آور خلاص شد اما من در ليون تاپيك زدم كه pc يا ps4 دوستان گفتند pc اگه ميدونستم اينقدر مشكلات داره اصلا سمت pc نميومدم خدايييش خسته شدم از بس رفتم يوتيوب و ليون براي راهكار واسه اين گوستينگ لعنتي

لینک به دیدگاه

تو تنظیمات انویدیا بخش global setting یه گزینه ای هست به اسم
simple rendering
معمولا روی عدد 3 هست

مقادیرشو دستکاری کن ببین چه تغییری حاصل میشه

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Mehdi.N1 گفته است :

داداش فرمايش شما صحيح خيلي زوره ٤ تومن بدي سيستم واسه اينكه راحت گيم بازي كني بعد ببيني با همين ٤ تومنم به جايي نميرسي مشكل من فقط با اين گوستينگه وقتي موسو از يه جا به جاي ديگه ميبرم انتظارم اينه مثل بازي كانتر سريع نشانه تفنگ از يه جا به جاي ديگه بره بدون اينكه اين وسط شما تصاوير در هم و غير واضح يا همون گوستينگ داشته باشيد سرگيجه ميگيرم از اين گوستينگ بالا در اين حد دوستان فكر ميككند مشكل من با تعداد فريمه شايد باورتون نشه چشم من اينقدر حساس نيست كه بخواد اين همه فريمو تشخيص بده چون ميرم گيم نت ps4. بازي كنم راحت بازي ميكنم و تلوزيون ٥٠ اينچش نه بريدگي تصوير داره نه گوستينگ سال پيش ميشد با ٣ تومن راحت يه ps4 خريد با يه tv و از شر اين مشكلات عذاب آور خلاص شد اما من در ليون تاپيك زدم كه pc يا ps4 دوستان گفتند pc اگه ميدونستم اينقدر مشكلات داره اصلا سمت pc نميومدم خدايييش خسته شدم از بس رفتم يوتيوب و ليون براي راهكار واسه اين گوستينگ لعنتي

کنسول هم دارن ولی تنظیمات پیش فرض شون  tv مجبور به هماهنگی با کنسول ی کنن 

اگه اینقدر حساسین وی سینک روشن کنید

لینک به دیدگاه

درود

در محیط دسکتاپ و کلا برنامه ها (غیر بازی) هم ghosting داری؟ می شه از صفحه ی نمایشگرت چند ثانیه فیلم بگیری که ghosting درش مشخص باشه ؟ 

و نهایتا در کنترل پنل انویدیا بخش 3d settings گزینه ی nvidia best performance یا چنین چیزی رو بزن ببین تفاوتی حس می کنی.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

داداش کسی که با پی سی بازی میکنه باید صبور باشه. این مشکلتم حتما یه راه حلی داره. با صبر میتونی به جوابت برسی. من شده مشکل داشتم دو هفته بعد تونستم حل کنم. دیدم دیگه حس و حال مشکل ندارم رفتم سر کنسول. شما هم صبور باش ایشالا حل میشه. راه های متفاوتو امتحان کن. بهتره تو فرومای خارجی دنبال راه حل باشی ممنکنه اونجا یکی مشکل شمارو داشته باشه پرسیده باشه.

به هرحال امیدوارم مشکلت هرچه سریعتر حل بشه.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Eisenberg گفته است :

کنسول هم دارن ولی تنظیمات پیش فرض شون  tv مجبور به هماهنگی با کنسول ی کنن 

اگه اینقدر حساسین وی سینک روشن کنید

خوبیش همینه تنها دغدغه ت اینه بشینی بازی کنی.

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

خوبیش همینه تنها دغدغه ت اینه بشینی بازی کنی.

کنسول فقط تنظیمات گرافیکی نشونت نمی دن که دغدغه داشته باشی اصلا اگه می خواین با گرافیک کنسول بازی کنید و 2 ملیون هم هزینه pc کافی  چون تنظیمات کنسول فراتر از های ومدیوم  pc نمی ره واکشن بسیار کندی هم با دسته داره  برای همین با سی فریم هم بازی می کنید نرم به نظر می رسه  کلا کنسول برای کاربرا وگیمر های غیرحرفه ای تره وPC کاربر حرفه ای تر می طلبه  

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Eisenberg گفته است :

کنسول فقط تنظیمات گرافیکی نشونت نمی دن که دغدغه داشته باشی اصلا اگه می خواین با گرافیک کنسول بازی کنید و 2 ملیون هم هزینه pc کافی  چون تنظیمات کنسول فراتر از های ومدیوم  pc نمی ره واکشن بسیار کندی هم با دسته داره  برای همین با سی فریم هم بازی می کنید نرم به نظر می رسه  کلا کنسول برای کاربرا وگیمر های غیرحرفه ای تره وPC کاربر حرفه ای تر می طلبه  

شما حرفه ای ما نوب. حداقل نظری صادر کردنی یه نگاهی به پروفایل طرف بنداز ببین پی سی گیمرم بوده بعد نظر بدین. خوب شد گفتین نمیدونستم. 

درضمن اینجا بحثی راجب کنسول یا پی سی نشده که زود خونتون به جوش اومده. 

من به 20 فریم و کندی راضیم و گفتم من نوب. شما خودتو ناراحت نکن. خب عزیز،من بخاطر همون که نه تنظیماتی هس نه معضل دیگه گفتم هیچ دغدغه ای نداری دیگه.

هیچی نگم بهتره. 

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

شما حرفه ای ما نوب. حداقل نظری صادر کردنی یه نگاهی به پروفایل طرف بنداز ببین پی سی گیمرم بوده بعد نظر بدین. خوب شد گفتین نمیدونستم. 

درضمن اینجا بحثی راجب کنسول یا پی سی نشده که زود خونتون به جوش اومده. 

من به 20 فریم و کندی راضیم و گفتم من نوب. شما خودتو ناراحت نکن. خب عزیز،من بخاطر همون که نه تنظیماتی هس نه معضل دیگه گفتم هیچ دغدغه ای نداری دیگه.

هیچی نگم بهتره. 

منظور من به کسی نبود کلی گفتم ولحن من از عصبانیت نبود(با لحن مهربون تری بخونین :)) وهمین مطلب توی تاپیک قدیمی دوستمون که درباره خرید کنسول وPC هم بود اشاره  کردم  ومن نگفتم کاربرای کنسول نوب هستن  ولی از نظر فنی PC کاربرای  حرفه ای تر می خواد واگرنه از نظر گیمی خیلا می دونن بهترین بازیکنای سبک مبارزه ای وهک ان اسلش وماجراجویی کنسول بازن یا اینکه کنسول بازا به داستان بیشتر اهمیت می دن تا PC بازا وبازی بهتر درک می کنن 

فکر کنم اشتباه از من بودکه  نظرتونو  نقل قول کردم 

ویرایش شده توسط Eisenberg
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، Eisenberg گفته است :

منظور من به کسی نبود کلی گفتم ولحن من از عصبانیت نبود(با لحن مهربون تری بخونین :)) وهمین مطلب توی تاپیک قدیمی دوستمون که درباره خرید کنسول وPC هم بود اشاره  کردم  ومن نگفتم کاربرای کنسول نوب هستن  ولی از نظر فنی PC کاربرای  حرفه ای تر می خواد واگرنه از نظر گیمی خیلا می دونن بهترین بازیکنای سبک مبارزه ای وهک ان اسلش وماجراجویی کنسول بازن یا اینکه کنسول بازا به داستان بیشتر اهمیت می دن تا PC بازا وبازی بهتر درک می کنن 

فکر کنم اشتباه از من بودکه  نظرتونو  نقل قول کردم 

منم بالا اشاره کردم یکم باید صبور بود برا کار با پی سی. واسه کار با پی سی همیشه چیزای جدیدی برا یاد گرفتن هست.

لینک به دیدگاه

درود
در محیط دسکتاپ و کلا برنامه ها (غیر بازی) هم ghosting داری؟ می شه از صفحه ی نمایشگرت چند ثانیه فیلم بگیری که ghosting درش مشخص باشه ؟ 
و نهایتا در کنترل پنل انویدیا بخش 3d settings گزینه ی nvidia best performance یا چنین چیزی رو بزن ببین تفاوتی حس می کنی.

با سلام خدمت شما دوست گرامي
در يوتيوب سرچ كردم براي nvidia best performance
نتايجي بدست اومد كه يكي از اونها مربوط به فقط بتل فيلد ٤ بود اما تغييري حاصل نشد
در مورد فيلم برداري بايد بگم پيشنهاد خوبيه به زودي آپلود ميكنم

لینک به دیدگاه

درود

سلام دوست عزیز در برنامه ها گوستینگ وجود نداره و اینکه خواستم فیلم بگیرم دیدم در یوتیوب مشکلم رو با تیتر
Please help mouse inpute lag
قرار داده بودند تصمیم دارم تاپیک دیگری راه اندازی کنم چون مشکل فقط به بتل فیلد ۴ ختم نمیشه و در بازی کانتر گلوبال آفیس و کال آف دیوتی بلک او پی اس ۳ و ... وجود داره

فرستاده شده از Lenovo TAB 2 A10-70Lِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...