رفتن به مطلب

مشاوره و راهنمایی از دوستان با تجربه برای انتخاب و خرید تلویزیون 4k

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام خدمت کاربران و دوستان ارجمندم ، امیدوارم حالتون خوب باشه 

دوستان تصمیم دارم یه جایگزین خوب برای مانیتورم پیدا کنم و این بار تصمیم دارم یه تلویزیون 4k خریداری کنم 

تا  از دنیای مجازی و وب گردی و تماشای فیلم و غیره لذت بیشتری ببرم البته تنها مشکل مانیتورم کوچک بودن سایزش هست .

نکته مهم :

" سایز مدنظر بنده با توجه به مکانی که میخوام از تلویزیون استفاده کنم و اینکه جایگزین مانیتور خواهد شد 40 الی 43 اینچ هست "
نکته مهم :

" مواردی که در این انتخاب برام مهم هستن اولیش Motion Blur بالا هست و دومیش Picture Quality و سومیشم Reflections پایین هست "

" و امکاناتی مثل 3D یا Remote یا Smart یا Sound Quality بودن یا نبودنشون اصلا برام فرقی نخواهد داشت "

مدلهایی که انتخاب کردم از دوبرند LG و SAMSUNG هست و البته مدلهای اصلی هستند نه مونتاژ داخل که در پایین مینویسم 

دوستانی که هرکدوم از این مدلها استفاده کردند و یا تجربه کار باهاش رو دارند نظرشونو بگن تا بنده با توجه به نظر دوستان خریدمو انجام بدم .

و آیا تلویزیونهای مونتاژ داخل ارزش خرید دارند ؟ 

مدلهای انتخاب شده : 

: SAMSUNG 
 40jU7000 
 40JU6400 

: LG 
 43UH750
  43UF690

پیشاپیش از همه تشکر میکنم .

ویرایش شده توسط ᗩTᗩ
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 17 ساعت قبل، M@jid گفته است :

با سلام

خودم الان دارم از Sony 43X8000D استفاده میکنم

همه چیز خوبه فقط فاصله باید حداقل 1 متر داشته باشی و برای بازی و فیلم عالیه سایز تکست ها هم با scaling  ویندوز اصلاح میشه.

با سلام و تشکر از مجید جان بابت مشارکت 

والا مجید جان در کیفیت عالی و خوب بودن تلویزیونهای سونی هیچ شکی نیست ولی قیمتش خیلی بالاست

چون مدلهایی که من نوشتم اکثرا زیر 2.000.000 تومن هستند . 

لینک به دیدگاه

سلام

من خودم تلوزیون 4K ال جی دارم سری UB که دوسال پیش گرفتم.

به نظرم بیشتر مناسب بازی هست و بدرد وب گردی نمیخوره چون بدلیل بزررگ بودن باید از تلوزیون فاصله گرفت.

بین ال جی  وسامسونگ از لحاظ کیفیت چندان فاصله زیاد نیست  بستگی به سلیقه افراد داره که از کودوم رنگی بیشتر خوششون میاد.

من خودم شخصا از رنگ تلوزیون ال جی بشتر خوشم میاد.

از لحاظ قیمت هم ال جی کمی قیمتش ارزون تر و به صرفه تر هست.بخاطر همین من الجی رو انتخاب میکنم.

در رابطه با کیفیت تلوزیون های مونتاژ داخل و ساخت کره به نظرم همشون تو کیفیت هستن چون تخت امتیاز الجی یا سامسونگ ساخته میشن.دقیقا مثله سی پی یو های اینتل هستن که فرق چندانی نداره که ساخت مثلا مالزی هستن یا کاستاریکا

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 4 ساعت قبل، peto گفته است :

سلام

من خودم تلوزیون 4K ال جی دارم سری UB که دوسال پیش گرفتم.

به نظرم بیشتر مناسب بازی هست و بدرد وب گردی نمیخوره چون بدلیل بزررگ بودن باید از تلوزیون فاصله گرفت.

بین ال جی  وسامسونگ از لحاظ کیفیت چندان فاصله زیاد نیست  بستگی به سلیقه افراد داره که از کودوم رنگی بیشتر خوششون میاد.

من خودم شخصا از رنگ تلوزیون ال جی بشتر خوشم میاد.

از لحاظ قیمت هم ال جی کمی قیمتش ارزون تر و به صرفه تر هست.بخاطر همین من الجی رو انتخاب میکنم.

در رابطه با کیفیت تلوزیون های مونتاژ داخل و ساخت کره به نظرم همشون تو کیفیت هستن چون تخت امتیاز الجی یا سامسونگ ساخته میشن.دقیقا مثله سی پی یو های اینتل هستن که فرق چندانی نداره که ساخت مثلا مالزی هستن یا کاستاریکا

سلام خدمت جناب حیدری عزیز و تشکر بابت نظر ارزشمندتون 

پس شمام  الترا اچ دی دارین / کیفیتش برای دیدن فیلم چطوره ؟ رنگ سیاه یا سفید رو چطوری نشون میده ؟ 

فاصله که بله رعایت خواهد شد / چون من همین الان از مانیتورم که 27 اینچ هست حدود 1 متر و خورده ای هست 

البته در کنار کیفیت موارد مهم دیگه ای مثل motion blur یا reflections انتخاب رو سختتر میکنه

لینک به دیدگاه

نکات منفی:

در زمینه ی بازی که گرافیک حداقل gtx 1080 نیازه برای 4k که خیلی گرونه.
در زمینه ی فیلم هم که انکود 4k ای وجود نداره در وب. همه حداکثر 1080p یا 720p.  که کیفیتشون بدتره در تلویزیون  4k. چون باید upscale بشن اونم حداقل چهار برابر! 
وبگردی هم که اصلا مناسب نیست در تلویزیون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 39 دقیقه قبل، Core_i6 گفته است :

نکات منفی:

در زمینه ی بازی که گرافیک حداقل gtx 1080 نیازه برای 4k که خیلی گرونه.
در زمینه ی فیلم هم که انکود 4k ای وجود نداره در وب. همه حداکثر 1080p یا 720p.  که کیفیتشون بدتره در تلویزیون  4k. چون باید upscale بشن اونم حداقل چهار برابر! 
وبگردی هم که اصلا مناسب نیست در تلویزیون.

سلام و تشکر بابت مطالب ارزشمندتون 

جدا این همه بلا نازل میشه ؟ 

شما تلویزیون 4k دارید ؟ مدل ؟ 

میشه بیشتر توضیح بدین در مورد نواقصات تلویزیونهای 4k ؟

من خیلی تو یوت یو پ بررسی کردم که تلویزیونهای 4k برای فیلم و وب گردی عالی بودن / یعنی شخصی که بررسی میکرد راضی بود 

البته حق با شماست که هنوز منابع کاملی برای فیلمهای 4k وجود نداره ولی خب برای تماشا کردن فیلمهای 1080 چیزی رو از دست نمیدیم به نظرم 

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، ᗩTᗩ گفته است :

سلام و تشکر بابت مطالب ارزشمندتون 

جدا این همه بلا نازل میشه ؟ 

شما تلویزیون 4k دارید ؟ مدل ؟ 

میشه بیشتر توضیح بدین در مورد نواقصات تلویزیونهای 4k ؟

من خیلی تو یوت یو پ بررسی کردم که تلویزیونهای 4k برای فیلم و وب گردی عالی بودن / یعنی شخصی که بررسی میکرد راضی بود 

البته حق با شماست که هنوز منابع کاملی برای فیلمهای 4k وجود نداره ولی خب برای تماشا کردن فیلمهای 1080 چیزی رو از دست نمیدیم به نظرم 

نه ندارم ولی در نقدهایی که خوندم تجربه تماشای فیلم 1080p بدتر از تلویزیون 1080p ایه. وضوح و شارپ کمتر.
 فیلم 1080p باید چهار برابر بزرگتر بشه در 4k. روشهای مختلفی هست برای upscaling و شارپ کردن . ولی هیچکدوم به پای رزولویشن native نمیرسن.

ببینید فیلم 1080p تعداد پیکسل هاش چهار برابر کمتره در 4k tv. هنگام upscaling این پیکسل های خالی باید پر بشن. خروجی تصویر در نهایت به خوبی زمانی نیست که تعداد پیکسل های تلویزیون برابره با فیلم.

لینک به دیدگاه

در 9 ساعت قبل، ᗩTᗩ گفته است :

سلام خدمت جناب حیدری عزیز و تشکر بابت نظر ارزشمندتون 

پس شمام  الترا اچ دی دارین / کیفیتش برای دیدن فیلم چطوره ؟ رنگ سیاه یا سفید رو چطوری نشون میده ؟ 

فاصله که بله رعایت خواهد شد / چون من همین الان از مانیتورم که 27 اینچ هست حدود 1 متر و خورده ای هست 

البته در کنار کیفیت موارد مهم دیگه ای مثل motion blur یا reflections انتخاب رو سختتر میکنه

مخلصیم فامیلیه منو از کجا میدونستین؟?

بله من دارم.البته به عنوان تلوزیون دارم استفاده میکنم.ولی چند باری بهش کیس وصل کردم و بازی هم انجام دادم.

از لحاظ کیفیت حرف نداره البته به شرط اینکه فیلمی که باهاش اجرا میکنین هم با کیفیت باشه.

اگه فیلم کیفیتش بالا نباشه یه تلوزیون 4K از یه تلوزیون HD هم بدتر عمل میکنه.هم کیفیت تصویر پایین میاد هم اینکه تصویر کوچیک میشه.

از لحاظ نشون دادن رنگ سیاه  یا سفید تلوزیون من خوبه ضعفی نداره ولی بازم  به نظرم مانیتورips از اون بهتره.شاید بخاططر کوچیک تر بودن مانیتور باشه که اینجوری به نظر میاد.

ضعفی که من تو تلوزیون الجی میبینم آینه ای بودنش هست.اگه تو اتاق لامپ پر نور باشه میخوره تو تصویر تلوزیون مخصوصا اگه ارتفاع سقف کوتاه باشه.

در سایر موارد من کاملا از تلوزیون الجی  راضیم.در شرایط مساوی با سامسونگ هم  الجی ارزون تر هست پس من الجی رو انتخاب میکنم.

ویرایش شده توسط peto
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اگه یه سری به سایت Iran Film  بزنی میبینی که شروع به گذاشتن فیلم و سریال های 4K  کرده و فقط به دلیل حجم زیاد به نت سریع مثل ایرانسل نیاز داری.

در مورد مونتاژ اگه از بانه بگیری مطمئن باش که مونتاژ ایران نیس و کیفیت بهتری هم داره. خودم از بانه به صورت اینترنتی خریدم که اگه حضوری بخری مطمئن تر.

برای بازی هم که حداقل 1070 یا 1080 می خواد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 12 ساعت قبل، Core_i6 گفته است :

نه ندارم ولی در نقدهایی که خوندم تجربه تماشای فیلم 1080p بدتر از تلویزیون 1080p ایه. وضوح و شارپ کمتر.
 فیلم 1080p باید چهار برابر بزرگتر بشه در 4k. روشهای مختلفی هست برای upscaling و شارپ کردن . ولی هیچکدوم به پای رزولویشن native نمیرسن.

ببینید فیلم 1080p تعداد پیکسل هاش چهار برابر کمتره در 4k tv. هنگام upscaling این پیکسل های خالی باید پر بشن. خروجی تصویر در نهایت به خوبی زمانی نیست که تعداد پیکسل های تلویزیون برابره با فیلم.

بله این مورد رو من خودم هم تجربه کردم و با شما موافقم 

ولی خب بازم به کیفیت فیلم و دیتا بستگی داره که از کدوم کیفیت و انکودر استفاده کنیم 

در کل خرید تلویزیون 4K یه حالت آینده نگری داره و تا چند وقت دیگه هم مطمئنن با افزایش و همه گیر شدن 

تلویزیون و مانیتورهای 4K دیتاها و منابع خوبی هم به وجود میاد برای ساپورت هرچه بیشتر 

در 12 ساعت قبل، peto گفته است :

مخلصیم فامیلیه منو از کجا میدونستین؟?

بله من دارم.البته به عنوان تلوزیون دارم استفاده میکنم.ولی چند باری بهش کیس وصل کردم و بازی هم انجام دادم.

از لحاظ کیفیت حرف نداره البته به شرط اینکه فیلمی که باهاش اجرا میکنین هم با کیفیت باشه.

اگه فیلم کیفیتش بالا نباشه یه تلوزیون 4K از یه تلوزیون HD هم بدتر عمل میکنه.هم کیفیت تصویر پایین میاد هم اینکه تصویر کوچیک میشه.

از لحاظ نشون دادن رنگ سیاه  یا سفید تلوزیون من خوبه ضعفی نداره ولی بازم  به نظرم مانیتورips از اون بهتره.شاید بخاططر کوچیک تر بودن مانیتور باشه که اینجوری به نظر میاد.

ضعفی که من تو تلوزیون الجی میبینم آینه ای بودنش هست.اگه تو اتاق لامپ پر نور باشه میخوره تو تصویر تلوزیون مخصوصا اگه ارتفاع سقف کوتاه باشه.

در سایر موارد من کاملا از تلوزیون الجی  راضیم.در شرایط مساوی با سامسونگ هم  الجی ارزون تر هست پس من الجی رو انتخاب میکنم.

درود 

والا از بچه های بالا پرسیدم  ^_^

بله در مورد کیفیت فیلمها با شما هم نظر هستم بلاخره هر چقدر کیفیت بالا باشه لذت بیشتری میشه ازش برد 

بله پنلهای IPS از کیفیت خوبی برخوردارند نسبت به پنلهای قدیمی تر که در تستها به راحتی قابل مشاده هست 

متاسفانه یکی از ایرادهای اساسی تلویزیونها همین منعکس شدن نور محیط هست که امیدوارم در مدلهای آینده این مشکل حل بشه 

البته در سری جدید سامسونگ SUHD این مشکل تا حد زیادی حل شده که خبر جالبیست 

در 11 ساعت قبل، M!L4D-DX گفته است :

دوست عزیز اگه یه سری به سایت Iran Film  بزنی میبینی که شروع به گذاشتن فیلم و سریال های 4K  کرده و فقط به دلیل حجم زیاد به نت سریع مثل ایرانسل نیاز داری.

در مورد مونتاژ اگه از بانه بگیری مطمئن باش که مونتاژ ایران نیس و کیفیت بهتری هم داره. خودم از بانه به صورت اینترنتی خریدم که اگه حضوری بخری مطمئن تر.

برای بازی هم که حداقل 1070 یا 1080 می خواد

سلام و تشکر از شما بابت توضحات خوبتون 

بله کاملا درست میفرمایید و امیدوارم این روند رو به افزایش باشه و با استفاده از انکودرهای جدید بتونن حجم سنگین 

دیتاهای 4K رو کاهش بدن برای استفاده عموم بدون کاهش کیفیت که البته مهمترین مشکل این رزولوشن هست 

نت سریع که چه عرض کنم تو این مملکت که اصلا اینترنت نداریم چه برسه به سریع !! ولی خب با همین ایران باد میشه چیزی دانلود کرد 

بله تصمیم دارم از بانه بگیرم و اگر بتونم به صورت حضوری خرید میکنم اگرم نشد خرید اینرتنتی انجام میدم 

فقط فرمودین حضوری بخرم مطمئن تره ، میشه بپرسم از چه لحاظ ؟ چون اگر از لحاظ ارسال کالا باشه اول ارسال خواهد شد و بعد پرداخت 

لینک به دیدگاه

سلام مجدد

اگه از سایتای بانه  ای بانه خرید دارین از اونجایی  که  پرداخت بعد از تحویل کالا و تست کردن هست  فرقی با خرید حضوری نداره.

فقط هزینه ارسال از بانه تا شهرهای دیگه خیلی بالا هست.(البته بازم به نسبت نمایندگی های داخلی ارزون تر در میاد)

من پیشنهاد میدم یه فایل عکس با رزولوشن 4K به صورت تمام سفید و یکی هم تمام مشکی  با برنامه ی paint بسازین و داخل فلش بریزین بعد از اینکه تلوزیون رو براتون آوردن وصلش کنین واجراش کنین تا مطمعن بشین که پیکسل سوخته نداشته باشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 7 ساعت قبل، peto گفته است :

سلام مجدد

اگه از سایتای بانه  ای بانه خرید دارین از اونجایی  که  پرداخت بعد از تحویل کالا و تست کردن هست  فرقی با خرید حضوری نداره.

فقط هزینه ارسال از بانه تا شهرهای دیگه خیلی بالا هست.(البته بازم به نسبت نمایندگی های داخلی ارزون تر در میاد)

من پیشنهاد میدم یه فایل عکس با رزولوشن 4K به صورت تمام سفید و یکی هم تمام مشکی  با برنامه ی paint بسازین و داخل فلش بریزین بعد از اینکه تلوزیون رو براتون آوردن وصلش کنین واجراش کنین تا مطمعن بشین که پیکسل سوخته نداشته باشه.

سلام از ماست 

بله اگر خوب پیش بره از سایت اینترنتی خرید خواهم کرد چون فرصا رفتن به بانه رو ندارم متاسفانه 

بله کاملا درسته پرداخت بعداز تحویل هست و اینطوری راحت تره 

بله این مواردی که فرمودین آماده کردم و داخل فلش ریختم + یه فیلم و انیمیشن با گرافیک بالا 4K 

هر جایی بریم این پیکسلهای سوخته هم دنبالمون میان :)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، M@jid گفته است :

من الان سه تا بازی با رزولوشن 4k دارم رو تی وی بازی میکنم که واقعا لذت بخشه با صفحه 43
برای وب گردی هم خیلی قابل قبوله با scale =150

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

سلام خدمت مجید جان

مدل تلویزیونتون چیه ؟

بعد اینکه برای دیدن فیلمهای 1080p چطورن ؟ 

نقطه ضعفی هم دارن از نظر شما ؟ 

لینک به دیدگاه

حالا سورس FHD و بعضا  HD داشته باشی UPSCALE کردنش بدک نمیشه

ولی کافیه مثلا تلویزیون ایرانو باهاش ببینید افتضاح تر از رزولوشن های پایین تر میشه

ویرایش شده توسط Mahdian57
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 ساعت قبل، M@jid گفته است :

ببینید شما تا زمانی که محتوای 4k نداری یعنی فیلم 4K نداری که با این تلویزیونها ببینی نمیتونی از تمام کیفیت و رزولوشن تصویر بهره ببری برای فیلم 1080 بهتره همون تی وی 1080 بخری تصویر بهتری میده ولی تو بازی چون میتونی رزولوشن رو تا 4K بالا ببری detail تصویر بسیار بالا میره و از تمام جزئیات اون رزولوشن نهایت لذت رو ببری.

تنها ضعف این تلویزیونها شاید زمان پاسخگویی باشه که یکم بالاتر از مانیتورهای حرفه ایست که میتونه تو بازیهای racing یه مقدار لگ داشته باشه.

البته اگه کار طراحی با نرم افزارهای گرافیکی داری مثل فتوشاپ و کورل و ..... ترکیب رنگ تلویزیون یه مقدار با ترکیب رنگ مانیتورهای مخصوص این کار و کالیبره شده فرق داره و چیزی که مثلا پرینت میگیری با چیزی که روی صفحه میبینی اختلاف رنگ داره 

یک نمونه از این مانیتورها:

http://lioncomputer.ir/product/9437/مانیتور+بنکیو+SW2700PT/

درود 

بله کاملا درسته به هر حال برای داشتن رزولوشن عالی دیتای مربوطه هم لازمه که در اون شکی نیست

منظورم از 1080p فقط مثال بوده و میخواستم بدونم چه کیفیتی ارئه میده در این تلویزیونها چون

مشکلی که این رزولوشن داره اینه که هنوز همه گیر و گسترده نشده و تهیه دیتاش خیلی سخته و گرون

به همین خاطر تا مدتی باید با همین رزولوشن 1080p اذت ببری تا ببینیم چی میشه 

بله در بررسیهایی که انجام دادم متوجه شدم که این تلویزیونها از مشکلاتی به نام Motion Blur و Reflections

رنج میبرن که از موارد جدی حساب میشه / البته این دو مشکل تا حدودی در سریهای جدید حل شده 

ولی هنوز خیلی زمان میبره که به طور کافی رفع بشه 

نظر من در مورد تلوزیونها اینه که دیتایی که داریم باید رزولوشنشن یا بالاتر از رزولوشن تلویزیونمون باشه یا مساوی 

حالا فرقی نمیکنه 720 باشه یا 1080p یا 2160 یا .... تا بیشترین لذت رو ببریم از این جعبه جادویی 

در 4 ساعت قبل، Mahdian57 گفته است :

حالا سورس FHD و بعضا  HD داشته باشی UPSCALE کردنش بدک نمیشه

ولی کافیه مثلا تلویزیون ایرانو باهاش ببینید افتضاح تر از رزولوشن های پایین تر میشه

سلام خدمت شما دوست عزیز 

بله کاملا درسته به هر حال باید دیتای ما به رزولوشن دستگاهمون نزدیکتر باشه 

تلویزیونها داخلی که افتضاع هست یعنی د ر حد 720 !! و یا کمتر

ویرایش شده توسط ᗩTᗩ
لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...

درود

اساتید یه سوال داشتم

LCD TV with FULL LED backlight

یعنی چی؟

این تلویزیون شارپ که لینکش رو میذارم led است یا lcd ؟   

LE646

https://www.tesco.com/direct/sharp-aquos-le646-80-inch-lcd-hd-ready-television-1920-x-1080-led-backlight-hdmi-scart-vga-black/715-7548.prd?source=others

ویرایش شده توسط General.Zod
لینک به دیدگاه

حد اقل ترین رزولوشن برای کاربری تو محیط ویندوز 4k  هستش.... چون عناصر زیادی چه افقی و چه عمودی  در پنجره های ویندوز و نرم افزار های کاربردی  وجود داره.برای گیمینگ و  فیلم دیدن فول اچ دی  کفایت می کنه یا کمتر ولی برای کاربری تو محیط ویندوز مثل وبگردی و کار با نرم افزار ها و پنجره ها و  خواندن متون به نظرم 4k حداقل ترین هستش....یا برای سیستم عامل اندروید و گوشی ها رزولوشن hd  کفا یت می کنه.که حداکثر 6 اینچن و عناصر کمی در پنجره ها ی کاربری دارن//////مانیتور  و تی وی ها و سیستم عامل ویندوز تازه به دوران استاندارد رسیدن...4k  و ویندوز 10 تازه شروع کاره.دوران ارمانی فاصله داره

من خودم مدل lg 43uf64000gi   رو سه ماهه استفاده می کنم...قیمت دو میلیون و سیصد با گارانتی که بدون گارانتی هاش از اینم ارزون ترن...رسپانس تایمش به صورت رسمی اعلام نشده ولی باور کن بالای بیست میلی ثانیه نیست.

هیچ تاخیری تو بازی ها حس نمی کنم...... تام کلنسیز رینبو....  من مانیتور زیاد عوض کردم.....چهار سال پیش تلویزیون ها اینجوری نبودن و تلویزیون خونه ما که چهار سال پیش خریدیم تاخیر وحشتناکی داره که ال جی هستش....مدل های 2015 به بعد که سیستم عامل وب او اس  دو به بالا دارن عالین...بدون تاخیر و کیفیت تصویر فوق العاده //..برای تست یه کیس ببر به یه نمایشگاه ال جی و تست کن.می فهمی چی میگم/////   مانیتور ها رو ول کنین/////فقط تی وی فور کی ال جی بگیرین و لذت ببرین.....از لحاظ فناوری های چشمی هم همش چرته میگن اشعه هاش از مانیتور بیشتره///    همین مدل توسط خودم تضمین میشه....بخرین  که تازه می فهمین زندگی چیه

و مهم تر از هم 60 هرتز هستش.....و نیازمند اچ دی ام ای نسخه 2....که اگه 1.4 باشه 30 هرتز میده. و ...کارت گراف سری 900 به بالا نیازه....مثلا 950 که خروجی hdmi 2  داشته باشه

ویرایش شده توسط coca cola
لینک به دیدگاه

درود

اساتید یه سوال داشتم

LCD TV with FULL LED backlight

یعنی چی؟

این تلویزیون شارپ که لینکش رو میذارم led است یا lcd ؟   

LE646

https://www.tesco.com/direct/sharp-aquos-le646-80-inch-lcd-hd-ready-television-1920-x-1080-led-backlight-hdmi-scart-vga-black/715-7548.prd?source=others

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...