رفتن به مطلب

فروش سیستم کامل I7 3770 به قیمت 2200

Recommended Posts

سلام.

دوستان سیستم زیر با این شرایط و تصاویر موجوده:

CPU i7 3770

کولر گرین بوفالو

MB P8 Z77 V Pro - انشالله که می دونید این مادربورد چیه و در چه سطحیه... 

16GB در واقع 4تا Corsair Vengeance 1600 Cl9 4GB

کولر رم کورس ایر ونگنس مخصوص همین رم ها

SSD 120 ADATA

Case Deepcool Dukase

PWR گرین 600 وات ماژولار

دی وی دی رایتر پایونیر

یک عددکارت شبکه وای فای  دی لینک اسلات PCI

یک عدد ماشین اسباب بازی پورشه داخل کیست تو عکس ها معلومه ?

عین بنز کار می کنه.

گوشه مادربورد یه پریدگی داره که فقط در قسمت پیچه و اصلا به خود بورد ربطی نداره. با چشم دیده می شه که بیرون مداره اصلا نیاز نیست بگم گه تو کارکردش تاثیری نداره.

یه سیستم 2011V3 خریدم می خوام این رو بفروشم.

تا دیروز دوستم طلبه همین کیس بود، برای خریدش هم تاپیک گذاشته بودم.

منتها پولش جور نشد.

هیچ جعبه ای به جز جعبه کیس رو ندارم. از شمال مهاجرت کردم به تهران، همه چی دور انداخته شده...

قیمت 2200 مقطوع بدون مزایده و ...

هیچ قطعه ای برای تعویض نیست و هیچ قطعه ای رو هم جدا نمی فروشم.

فروش در خارج از فروم هم برقراره

فقط فروش حضوری و شهرستان ها اول واریز، بعد ارسال.

به دلیل اینکه تا 5 شنبه باید چکی که بابت سیستم جدید دادم رو پاس کنم از فروش با واسطه لیون معزورم. چون طول می کشه پست و فلان و بمان.

اولویت با فروش حضوری در تهران. اگه تا هفته بعد فروش نرفت واسطه ای هم همینجا ویرایش می کنم که اوکیه...

مدت هاست مشخصات این سیستم تو پروفایلم هست و عکس های قدیمی دارم از سیستم دوستان فکر نکنن که با تاپیک قبلی این سیستم رو خریدم و حالا می خوام سود بگیرم بفروشمش ?

20161205_225815.jpg

20161205_225823.jpg

ویرایش شده توسط Magneto
لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Nezami گفته است :

سلام.

گرافیک 980 روشه؟

سلام.

؟؟؟

اگه باشه برای چی نباید اینجا ذکر کنم.

تو مشخصات سیستمم 970 بوده که اون رو 3 ماه پیش فروختم.

پ.ن : از رو قیمت مشخص نیست که کارت گرافیکی که 1200 خرید و فروش می شه روش هست یا نیست؟

لینک به دیدگاه

درصورت امکان بفرمایید قیمت تک تک قطعات چند حساب کردین.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

لام. 

تک تک حساب نکردم.

حدودا 6 ماه پیش جمعش کردم.

برام 2600 تموم شد.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Magneto گفته است :

لام. 

تک تک حساب نکردم.

حدودا 6 ماه پیش جمعش کردم.

برام 2600 تموم شد.

بدون گرافیک براتون 2600 تموم شده؟

یا فقط همینا که بالا گفتید؟

لینک به دیدگاه

منظورم از لام سلام بود خخخخخ

بدون کارت گرافیک دوستان

کیس + پاور + اس اس دی + 4 عدد رم و آنتن وای فای، کولر رم، کولر CPU بصورت آکبند خریداری شده...

البته من به اشتباهی کردم و هارد ها رو هم حساب کردم در صورتی که قصد فروششون رو ندارم.

دو هارد 1 ترابایت وسترن آبی هم خریدم با اونها جمعا برام 2600 واستاد...

مین و سی پی یو رو هم 1100 خریدم.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

مادربرد و ram هاش اگه قیمت مناسب میدید میخوام ( اگه پول جور شه شاید cpu هم بردارم البته بدون کولر رم و کولر cpu )

بشدت نیاز به مادربرد سوکت 1155 سری Z77 دارم 

خواهشا اگه فروشنده هستید جواب بدید چون فوری لازم دارم به یکی دونفر دیگه هم پیام دادم هرکی زودتر جواب بده ازون میخرم چون واقعا فوریه

سیستم رو باز کنید قطعاتش رو تکی زودتر فروش میره تا سیستم کامل ! ( خودم سیستم داشتم توی ۲ ماه اگهی کسی نخرید . همه قطعات جدا جدا کردم کمتر از ۱ ماه فروش رفت )

لینک به دیدگاه

سلام.

فروش فقط بصورت کلی.

اما باندل رو بصورت جدا می فروشم. اون هم فقط و حتما هر سه با هم.

بدون کولر رم و کولر پردازنده شامل  CPU + Motherboard + 4X Ram

قیمت رم ها الان طبق قیمت لیون 139000 تومانه

لینک http://lioncomputer.ir/product/754/رم+کورسیر+Vengeance+4GB+1600Mhz+DDR3/

20 درصد ازشون کم کنیم می شه میشه بیشتر از 110 تومن که ما 110 تومن حساب کنیم 4 عدد می شه 440 تومن. رم ها تابستون از لیون خریداری شده...

قیمت CPU الان برآوردی برای قیمت آکبندش بکنیم  میشه 1100 که بنده این رو 800 تومن تقدیم می کنم. لطفا قیمت پردازنده 6600K که 30 درصد از این ضعیفه تره رو هم مورد توجه قرار بدید.

قیمت مادربورد رو هم با توجه به مشخصاتش که در جریان هستید و مفقود شدن آنتن وایرلس 280 تومن در نظر میگیریم.

مجموع قیمت می شه 1520 که بنده 1500 تقدیم حضورتون می کنم.

لینک به دیدگاه

قابل توجه شما i7 3770K نو اش الان 890 تومنه !!!!! سایت مقداد ایتی سر بزنید ! 

اون برد  نمیدونستم مشکل داره

حالا به نسبت  کمتر هم جاداره قیمتش

رم هم  خیلی گرون گفتید قیمت سایت بخاطر کمیاب بودنش بالاست وگرنه الان رم ddr4 با فرکانس 3200mhz هست 16 گیگ ۳۵۰ نو با گارانتی لایف تایم

رم من 300 بیشتر نمیتونم بدم

پردازنده هم 600

مادربرد هم 250

اگه تمایل داشتید  1150 میخوام

لینک به دیدگاه

سلام.

دوست عزیز مقداد IT رو دیدم. 3770K که نداره همین پردازنده 3770 رو داره که من از شما تقاضا می کنم بار دیگه با دقت بازدید بفرمایید. 890 تومن 3770 استوک رو به قیمت 890 تومن فرمایش کردن و شما وارد بشید دقیقا جلو قیمتش به استوک بودنش اشاره کرده. من هم بعلت اینکه منصف تر از دوستان مقداد IT هستم خدمتتون عرض کردم 800 تومن.

الان پایین رده ترین مادربورد H110 ایسوس از نسل حاضر هم قیمتش با چیزی که من بابت این مادربورد عرض کردم که از بالا رده ترین  مادربورد هاین نسل 1155 بود و Z77 V Pro که شبکه وایرلس داره. تشریف ببرید خیابون ولی عضر با 30 تومن می تونید براش آنتن تهیه کنید. الان هم بدون آنتن از فاصله 1 متری بدون مشکل وصل می شه! امکانات فوق العاده اوورکلاک و ... این مادربورد رو هم در نظر بگیرید.

همچنین رم ها که می فرمایید کمیابه آیا CL9 بودنش رو مد نظر قرار دادید؟ چنانچه شما قصد داشته باشید اون رم های DD4 رو با قدرت یک پردازنده I7 از همون نسل تهیه بفرمایید می بایست 500 تومان بابت رم با برندی مثل کورس ایر یا برند های مشابه، 1300 تومان برای پردازنده و 600 تومان بابت مادربورد هزینه کنید که می شه 2400. از اونجایی که این نسل از سیستم ها بصورت دسته دوم با قیمت 10 درصد زیر قیمت فروخته می شه بعلت کمیاب بودن دسته دوم این سری و بالا بودن تقاضا (ارجاعتون می دم به تاپیک های مربوطه) بنابر این مقایسه یک رم  از نوع DDR4 با این رم ها از نظر قیمت صحیح نیست.

درحال حاضر من در حال لذت بردن از سیستمم هستم و فقط خواستم یه خرج اضافه ای بکنم و برم سراغ 1151. چنانچه به قیمت 1.500.000 تومن خریداری برای باندل من وجود نداشته باشه به ادامه لذت بردن از سیستم خودم می پردازم و دلیل بر این نمی بینم که با هدف افزایش 10 درصدی پرفورمنس سیستمم نسبت به نسل حاضر برای رسیدن به چنین سیستمی بیش از 1 میلیون تومن هزینه کنم.

لینک به دیدگاه

نمیدونم هرطور که مایلید

من دراصل فقط به مادربرد نیاز دارم

ولی دیدم ازونجایی که زدید تکی نمیفروشید گفتم حداقل باندل با رم و cpu بگم که قبول کنید

بهرحال اون قیمتی که میگید من نمیتونم خریداری کنم چون تازه۱.۸ میلیون گرافیک خریدم دیگه پول تو دست و بالم نیست

البته گفتم اگه فقط مادربرد رو بفروشید خیلی خوبه چون همه قطعات رو دارم فقط برد خراب شده 

تک نمیدید مادربرد رو ؟

لینک به دیدگاه

سلام.

نه متاسفانه فروش فقط مادربورد برام میسر نیست...

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...