رفتن به مطلب

R7-260x 2G OC -ASUS

gigabyt
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوست عزیز اگه کمی در نگارش متن تاپیک دقت می کردید این ناهماهنگی به وجود نمی اومد. متن  به وضوح هیچ اشاره ای به مزایده نکرده و عملا شما بدقولی کردید و یه عده رو معطل خودتون کردید. 

لینک به دیدگاه

سلام.

دوستان من از شما معزرت می خوام.

به علت مشغله کاری بنده بعد از اینکه پیشنهاد دادم در پ.خ عرض کردم خدمت دوستمون که با تلگرام بنده در ارتباط باشن.

از دیروز برای امروز قرار گذاشته بودیم.

منتها این دوستمون تو Save کردن شماره بنده دچار اشتباه شدن و صبح تا ساعت 6 عصر چندین بار به یه شماره اشتباه زنگ زدن و فکر کردن شماره منه که خاموشه.

من بهشون زنگ زدم که گفتن صبح تا حالا گوشیت خاموشه و ...

در پایان کاشف به عمل اومد که شماره بنده اشتباه Save شده بوده.

====================================================

یه معامله کارت گرافیک ساده ست نه نون شبه کسیه و نه چیزی.

دوستی که میگه از میونه راه برگشته حق داره.

اما دوست عزیزمون کاربر Smiley60 این تاپیک مزایده نبوده که با ارائه پیشنهاد فروشنده موظف به فروش اون به شما باشه که کی اولین نفره و کی دومین نفر. شما خواستید از طریق واسطه بخرید و بنده در ایستگاه مترو رسیدم خدمت دوستمون و پول رو نقدا پرداخت کردم و کارت رو تحویل گرفتم. فرقش با ارسال با واسطه لیون کامپیوتر اینه که با توجه به در پیش بودن پنج شنبه جمعه ایشون سه چهار روز دیگه بصورت خوشبینانه به پولش می رسید. و در این زمینه حق انتخاب می تونه داشته باشه. کما اینکه ایشون می خواد کارتش رو بفروشه و یکی دیگه بخره.

واقعا به جای این همه حق به جانب بودن یه زره به این فکر کنید که یه کارت گرافیک داره معامله می شه. برای من هم همین دو روز پیش همچین مساله ای پیش اومد با یکی هماهنگ کردم شب برم بگیرم ازش، پیام فرستاد یکی از شما زودتر اومد من مطمئن نبودم شما حتما میای بهش دادم. منم گفتم مبارکش باشه امیدوارم از بازی کردن لذت ببره.

من هم کارت رو 320 تومن خریدم و نه 420 تومن. این دوستمون به ناچار دیده ده نفری اومدین بهش حجمه وارد کردین چنین چیزی رو عنوان کرده. بنده خدا می خواست تشریف ببره مسافرت و عجله داشت که زودتر به پولش برسه.

در پایان اگه کسی فکر می کنه در حقش اجحافی صورت گرفته بگه، با همین 320 تومنی که من این کارت رو خریدم تقدیمش کنم. واسطه و ... نداریم.کارت صحیح و سالمه و امروز من با بتلفیلد 4 تستش کردم دو ساعتی بازی کردم. قرار حظوری در جیحون تهران یا واریز سپس ارسال کسی خواست با همین قیمت 320 تومن بدون هیچ دلخوری من تقدیمش می کنم. فقط گردن همدیگه رو بخاطر یک کارت گرافیک نزنیم.

مرسی

لینک به دیدگاه

وقتي سر يه معامله ساده هر جور رفتاري بشه واي به حال نون شب!

علت خريد رو به فروشنده گفته بودم،بخاطر بد قولي و پيچوندن يكي ديگه من هم بد قول شدم،

يه گرافيك ٧٥٠ رو هم از دست دادم رو حساب حرف فروشنده!!

وقتي هر كسي حرفي ميزنه و پا حرفش نباشه كه ديگه ...

نه طبق قوانين فروم رفتار شد و نه به قول دوستمون اخلاقي بود،

به هر حال...

هر چيزي كه توش ذره اي دروغ بياد پشيزي نمي ارزه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزيز من با اختيار فروشنده كاري ندارم ايشون ميگه هيچ كس نگفت ٣٢٠ تومن كارت رو ميخواد منم گفتم اولين نفر خود من بودم كه گفتم ٣٢٠ ميخوامش و دروغهاي بعديشون كه بطور كلي پسنديده نيست وگرنه به هر كسي كه ميخواد بفروشه دروغ نقل و نبات نيست

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...