رفتن به مطلب

مشاوره خرید کیس

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام ، میخاستم ببینم چه کیسی تا یک ملیون مناسب هست ؟ 

انتخاب خودم بین 

Corsair Graphite Series 760T Full-Tower Arctic White Windowed 

و

MasterCase Maker 5

ممنون میشم راهنمایی کنید ، اگه مدل دیگه ای هم مد نظرتون از پیشنهادات استقبال میکنم . 

لینک به دیدگاه

بین اون دو انتخاب من 760T هست . جادار تره و کیفیت ساخت بالاتری داره . 

deep cool genome هم اگه خواستی یه نگاهی بنداز اونم کیس خوبیه . ( 800 تومن هست ولی واتر کولر 360 میلی متری روی خودش داره .)

http://lioncomputer.ir/product/8608/کیس+دیپ+کول+ژنوم/

لینک به دیدگاه

ممنون از جوابت ، اون رو هم دیدم ولی چندتا نظر منفی راجع بهش بود درباره کیفیت ساخت و جاداریش ولی از نظر طراحی خیلی خوب هست

لینک به دیدگاه

انتخاب من مستركيس ميكر هست البته الان هم مستركيس پرو ٥ دارم، به دليل اينكه طبق صحبت هايي كه با يكي از مسئولان نمايندگي كولرمستر ايران كردم اخيرا قراره اكسسوري هاي سري مستركيس اين شركت كه شامل وسايل خيلي جالبي هم ميشه به زودي وارد بازار بشه، از طرفي هم مستركيس ماژولار هست كه واقعا طبق نياز خودتون ميتونيد كيس رو دستكاري كنيد مثلا از درايو dvd استفاده نميكنيد؟ ميتونيد به جاش براكت فن رو نصب كنيد و يه فن ١٤٠ نصب كنيد. هارد ديسك يا اس اس دي تون رو ميتونيد چندين جاي كيس مطالق نيازتون نصب كنيد، قابلين نصب واتركولر ٢٨٠ و ٣٦٠ در جلو و ٢٨٠ در سقف رو داره..

دو تا از اكسسوري هاش كه خودم منتظرشون هستم براكت عمودي گرافيك هست كه تقريبا هيچ كيسي تو اين رده اين قابليت رو نداره و تمپرد گلسش هست..

خلاصه كيسي هست كه همه جوره ميشه شخصي سازيش كرد همه قطعاتش جدا ميشن و براي ماد كردن حرفه ايي بهترين گزينه هست. زيباييش هم كه ديگه جاي حرف نميذاره شبيه يه موجود فضاييه..

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

انتخاب من مستركيس ميكر هست البته الان هم مستركيس پرو ٥ دارم، به دليل اينكه طبق صحبت هايي كه با يكي از مسئولان نمايندگي كولرمستر ايران كردم اخيرا قراره اكسسوري هاي سري مستركيس اين شركت كه شامل وسايل خيلي جالبي هم ميشه به زودي وارد بازار بشه، از طرفي هم مستركيس ماژولار هست كه واقعا طبق نياز خودتون ميتونيد كيس رو دستكاري كنيد مثلا از درايو dvd استفاده نميكنيد؟ ميتونيد به جاش براكت فن رو نصب كنيد و يه فن ١٤٠ نصب كنيد. هارد ديسك يا اس اس دي تون رو ميتونيد چندين جاي كيس مطالق نيازتون نصب كنيد، قابلين نصب واتركولر ٢٨٠ و ٣٦٠ در جلو و ٢٨٠ در سقف رو داره..

دو تا از اكسسوري هاش كه خودم منتظرشون هستم براكت عمودي گرافيك هست كه تقريبا هيچ كيسي تو اين رده اين قابليت رو نداره و تمپرد گلسش هست..

خلاصه كيسي هست كه همه جوره ميشه شخصي سازيش كرد همه قطعاتش جدا ميشن و براي ماد كردن حرفه ايي بهترين گزينه هست. زيباييش هم كه ديگه جاي حرف نميذاره شبيه يه موجود فضاييه..

ممنون ، چون هم عجله ای هست و هم دسترسی به هیچ کدوم ندارم که از نزدیک ببینم انتخاب برام سخت هست . 

چند مورد که برام مهم هست قیافه و استایل کیس ، جاداری و آینده نگری ، شاید بخام در آینده خنک کننده کاستوم نصب کنم . چون کییس های گرونی هستن انتخاب سخت میشه.

لینک به دیدگاه

اگه دوستان همکاری کنن نظرشون رو بگن ممنون میشم ، نهایتن یه جمع بندی بکنم . اگه مدل دیگه ای هم هست معرفی کنین . 

لینک به دیدگاه

اين داخل كيس من هست ،از اونجا كه به براكت dvd و هارد اضافي احتياجي نداشتم برداشتمشون، فضاي داخلي رو كه ميتونيد ببينيد چقدر هست بزرگتر از اين ديگه امكان نداره، براي نصب واتر كاستوم هم باز براكت مخصوص داره كه ميتونيد به اون سوراخ ها كه سمت چپ پليت مادربرد هست مخزن واتركولر رو نصب كنيد زير سيني هم كلي جا براي پمپ هست.. اما عمق كيس مهم هست كه واقعا كيس پهني هست دقت كنيد حتي پشت كيس هم از فن ١٤٠ استفاده شده..

خود براكت رادياتور بالايي هم علاوه بر فيلتر و قابش قابليت جدا شدن داره كه اسمبل رادياتور رو راحت تر ميكنه..

IMG_2193.JPG

IMG_2194.JPG

IMG_2195.JPG

IMG_2197.JPG

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...