رفتن به مطلب

بررسی جزئی واتر کولر گرین GLC240-EVO

Recommended Posts

در 38 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

با آسانگیری به کل این بخش بلاک یا پمپ گفته می‌شه.

اما دقیق بخوای بگی بخشی که الان روش به سمت ماست بلاکه و پمپ هم پشت همینه

ندانستن این چیزها ابدا عیب نیست. راستش رو بخوای بدونی دانستن‌شون ممکنه زیانبار هم باشه چون مهارت‌هایی رو کسب می‌کنی که به درد کمتر جایی می‌خورند و از کسب مهارتهای اصلی برای زندگی باز می‌مونی. من توی همسن و سالهام  همه‌ کاره‌ی هیچکاره زیاد دیده‌ام، کسانی که از بسیاری چیزها می‌دانند و هیچ کاری رو به کمال نمی‌تونند انجام بدن و البته خودم هم از این آفت بی‌نصیب نیستم.

ببخشید منبر طولانی شد.

نه خواهش می کنم سعید جان مرام و معرفت شما ثابت شده است برای همه

و الان وصل کردم طبق چیزی که آذین و شما گفتید فقط سرعت فن ها خیلی زیاد شده و صداشم یکم بیشتر الان مرحله بعدی چیه سعید جان؟

موفق باشی:x

لینک به دیدگاه

• ارسال 72
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 23 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

نه خواهش می کنم سعید جان مرام و معرفت شما ثابت شده است برای همه

و الان وصل کردم طبق چیزی که آذین و شما گفتید فقط سرعت فن ها خیلی زیاد شده و صداشم یکم بیشتر الان مرحله بعدی چیه سعید جان؟

اگر صدای فن به نظرت زیاده، باید بری در بایاس مادربورد، بخشی که دور فنها رو تنظیم می کنه، احتمالا monitor یا چنین چیزی اسمشه. مدل دقیق مادربوردت رو بنویس.

اول ببین پمپ رو به کدام سوکت زدی فرض کن sysfan1

حالا در همون بخش دور sysfan1 رو ببر بالا یا اصلا روی بالاترین بگذار.

برای Cpu fan یک آستانه مشخص می کنی تا خودکار دور فن با توجه به اون تنظیم بشه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

اگر صدای فن به نظرت زیاده، باید بری در بایاس مادربورد، بخشی که دور فنها رو تنظیم می کنه، احتمالا monitor یا چنین چیزی اسمشه. مدل دقیق مادربوردت رو بنویس.

اول ببین پمپ رو به کدام سوکت زدی فرض کن sysfan1

حالا در همون بخش دور sysfan1 رو ببر بالا یا اصلا روی بالاترین بگذار.

برای Cpu fan یک آستانه مشخص می کنی تا خودکار دور فن با توجه به اون تنظیم بشه.

اینم چندتا تصویر سعید جان

وارد قسمت hardware monitor  شدم سعید جان

IMG_20170104_141309.jpg

که این گزینه هاش داخلش بود

CPU smart fan target                                       disabled

SYS Fan1 control                                                                      auto

SYS Fan 2 control                                                                      auto

------------- pc health status -----------------------

cpu temperature                                        34 c

system temperature                                       29 c

CPU fan speed                                                             1935 RPM

SYS Fan1 SPEED                                                                      0 PRM

SYS Fan2 SPEED                                                                      0 PRM

IMG_20170104_141334.jpg

IMG_20170104_141404.jpg

و اینم گزینه های داخل CPU smart fan target

IMG_20170104_141522.jpg

و گزینه های داخل SYS Fan1 control  که برای FAN 2 هم همین گزینه ها بود

IMG_20170104_141623.jpg

خوب حالا سعید جان چطور و چگونه تنظیم کنم به نظر شما و رو چی بزارم؟

تشکر از شما

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

اینم چندتا تصویر سعید جان

وارد قسمت hardware monitor  شدم سعید جان

که این گزینه هاش داخلش بود

CPU smart fan target                                       disabled

SYS Fan1 control                                                                      auto

SYS Fan 2 control                                                                      auto

------------- pc health status -----------------------

cpu temperature                                        34 c

system temperature                                       29 c

CPU fan speed                                                             1935 RPM

SYS Fan1 SPEED                                                                      0 PRM

SYS Fan2 SPEED                                                                      0 PRM

و اینم گزینه های داخل CPU smart fan target

0

و گزینه های داخل SYS Fan1 control  که برای FAN 2 هم همین گزینه ها بود

خوب حالا سعید جان چطور و چگونه تنظیم کنم به نظر شما و رو چی بزارم؟

تشکر از شما

پمپ رو به کدام sysfan زده ای؟ همان رو  روی 100 بگذار.

Cpu smart fan target رو فعال کن و روی 40 درجه بگذار.

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، Ali Subi گفته است :

خیر همه واترها صدای زیاد ندارن. نمومش کورسیرها و کولرمسترها که اکثرا بی صدا هستن. H115 خود بنده صدا نداره.

میتونید فن هاش رو عوض کنید.

اصلا بحث من فن نیست فن که دستی قابل تنظیم بهش می گم در حالت بی کاری 500 تا بیشتر نشه مشکل من بحث پمپ هست که ایا اینم کاکلا بی صدا کار می کنه یا نه؟ البته مدا 115 تنها مدل فوق بی صدای بازار هست اما در کیس من متاسفانه جا نمی شه.

در 3 ساعت قبل، OverExtreme گفته است :

سلام دوست عزیز

عدد که حدود 2500-2200 نمایش داده میشه مربوط به دور واترپمپ  هست و عدد دورقمی مربوط به دمای مایع خنک کننده می باشد.

بهتر دور پمپ روی حداکثر تنظیم بشه تا واترکولینگ بالاترین عملکرد رو  داشته باشه!

دوست عزیز واترپمپ  واترکولینگ های سری EVO بسیار بی صدا تر  از سری قبلی هست و کلا در فاصله 1متری صدای از این بلاک شنیده نمیشه، اگر صداش آزار دهنده هست میتونید به گارانتی گرین مراجعه کنید تا درصورت ایراد براتون تعویضش کنند.

من که ندارم اما قاعدتا این مدل از فاصله ی 1.5 متری هم قابل شنیدن هسن طبق اعلام نویزی که خودش کرده

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

پمپ رو به کدام sysfan زده ای؟ همان رو  روی 100 بگذار.

Cpu smart fan target رو فعال کن و روی 40 درجه بگذار.

تشکر سعید جان پمپ گذاشتم رو SYSFAN 3 چرا نداره سعید جان؟:S

41441.jpg

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

تشکر سعید جان پمپ گذاشتم رو SYSFAN 3 چرا نداره سعید جان؟:S

41441.jpg

خوب بزن به اون sys fan که قابل تنظیمه. 

شماره ی 3 چون 3 پینه با pwm قابل تنظیم نیست. 

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

خوب بزن به اون sys fan که قابل تنظیمه. 

راستی سعید جان چون سیم پمپ سه پین و فقط یکی sys fan سه پین داره پایین cpu  و بقیه sys fan ها چهارپینه الان مشکلی نداره سه پین پمپو بزنم به چهارپین؟

نشگر

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

راستی سعید جان چون سیم پمپ سه پین و فقط یکی sys fan سه پین داره پایین cpu  و بقیه sys fan ها چهارپینه الان مشکلی نداره سه پین پمپو بزنم به چهارپین؟

نشگر

به یکی از چهار پینها بزن. با موبایل عکسها رو واضح نمی بینم.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

به یکی از چهار پینها بزن. با موبایل عکسها رو واضح نمی بینم.

تشکر سعید جان

خوب پمپ رو به چهارپین sysfan  1 زدم در صورتی که خود پین پمپ 3  بود ولی خوب مشکلی نداشت

000.jpg

و Cpu smart fan target  رو روی 40 و sysfan  1  روی 100 قرار دادم طبق تصویر

cpu smart fan target                          40 c

cpu min.fan speed                                        62/5%

sys fan1 control                                                            100%

sys fan1 control                                                            auto

------------------- pc health status ---------------------------

cpu temperature                                        33 c

system temperature                                       28 c

CPU fan speed                                                             1945 RPM

IMG_20170104_160932.jpg

فقط یک سوال بعد از گذاشتن Cpu smart fan target رو 40 یک گزینه زیرش اضافه شد به اسم cpu min.fan speed که 62/5% است و قابل تغییره آیا همین خوبه سعید جان؟

IMG_20170104_161029.jpg

الان واقعا کولر داره خوب کار می کنه مثل این که اون sys fan 3 مربوط به فن های عادیه برای همین تو این قسمت نیست و وقتی به sys fan 1 وصل کردم همون اول سرعت فن ها که زیاد شده بود رو نمایشگرم نشون میداد در صورتی که وقتی به sys fan 3 وصل کردم اصلا رو نمایشگر تاثیری نداشت و سرعت فنو مثل قبل نشون میده الان خیلی خوب شده و صدا هم مثل قبل شده

فقط سعید جان موقع بازی و غیره رو همین درجه باشه مشکلی نیست؟

ببخشی سعید جان اذیتت کردم

موفق و سلامت باشی:x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

تشکر سعید جان

خوب پمپ رو به چهارپین sysfan  1 زدم در صورتی که خود پین پمپ 3  بود ولی خوب مشکلی نداشت

فقط یک سوال بعد از گذاشتن Cpu smart fan target رو 40 یک گزینه زیرش اضافه شد به اسم cpu min.fan speed که 62/5% است و قابل تغییره آیا همین خوبه سعید جان؟

الان واقعا کولر داره خوب کار می کنه مثل این که اون sys fan 3 مربوط به فن های عادیه برای همین تو این قسمت نیست و وقتی به sys fan 1 وصل کردم همون اول سرعت فن ها که زیاد شده بود رو نمایشگرم نشون میداد در صورتی که وقتی به sys fan 3 وصل کردم اصلا رو نمایشگر تاثیری نداشت و سرعت فنو مثل قبل نشون میده الان خیلی خوب شده و صدا هم مثل قبل شده

فقط سعید جان موقع بازی و غیره رو همین درجه باشه مشکلی نیست؟

ببخشی سعید جان اذیتت کردم

موفق و سلامت باشی:x

خواهش

همه چیز درسته. اگر خواستی دور پایه‌ی فن رو کم یا زیاد کنی گزینه‌ی min fan speed رو تغییر بده، ولی فعلا دست نزن مگر این که مشکلی مثل صدا یا دمای نامناسب داشته باشی.

موقع بازی اگر زیاد هیجان زده نشی و رفتارهای پرخطر با رایانه نکنی مشکلی پیش نخواهد آمد. موقع "وغیره" هم همینطور.?

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

خواهش

همه چیز درسته. اگر خواستی دور پایه‌ی فن رو کم با زیاد کنی گزینه‌ی min fan speed رو تغییر بده، ولی فعلا دست نزن مگر این که مشکلی مثل صدا یا دمای نامناسب داشته باشی.

موقع بازی اگر زیاد هیجان زده نشی و رفتارهای پرخطر با رایانه نکنی مشکلی پیش نخواهد آمد. موقع "وغیره" هم همینطور.?

بازم خوب شد سعید جان آذین این نکته رو گفتنند وگرنه ممکنه بود مشکلی پیش بیاد چون اشتباه وصل کرده بودم

از شما هم ممنونم سعید جان وقتتو برای بنده گذاشتی

بازم میگم ای کاش روزی برسه برای جبران

موفق و سلامت باشی داداش سعید:x

لینک به دیدگاه

و سعید جان به قول شما

sys fan 3 چون 3 پینه با pwm قابل تنظیم نیست. 

و الان که سرعت فن رو 40 شده مثل قبل شده قبلا که رو حالت خاموش بود سرعت فن ها 1800 خورده ای شده بود و کامل رو نمایشگر معلوم بود و این نشون دهنده ای خوب وصل شدن است که خدا رو شکر با راهنمایی شما از یک خسارت جلوگیری شد

بازم ممنونم:x

لینک به دیدگاه

این موفق بزرگ  بر ابوالفضل و امت لیون خجسته باد.

ببین تاب می‌آ ری چند ماه کاپوت این بینوا رو بالا نزنی!

به نظرم نام تاپیک بشه " دردسرهای من در بررسی جزئی واتر کولر گرین GLC240-EVO"  مناسب‌تره.:D

لینک به دیدگاه

سلام
کولر آبی لوپ بسته = دردسر و صدای زیاد

تازه شانس بیاری نشتی نداشته باشه.
من که از شر deepcool captine 360 ex خلاص شدم. دیگه چشم ترسید از لیکوید کولر ارزان قیمت.

چند شب پیش یهو نشتی داد ولی سریع به دادش رسیدم. شانس اوردم پای سیستم بودم. وگرنه فاتحه سیستم خونده شده بود.
رفتم پیش فروشنده و پیگیر گارانتی شدم  برای تعویض موجود نداشتن منم عطای کولر آبی پایین رده به لقاش بخشیدم و نوکتوا D15 گرفتم.
خیالم راحت شده. نه نگرانی نشتی نه صدای زیادی نه احتیاج به ساخت مدار برای pwm

کولر آبی این رده فقط دردسره

لینک به دیدگاه

در 20 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

این موفق بزرگ  بر ابوالفضل و امت لیون خجسته باد.

ببین تاب می‌آ ری چند ماه کاپوت این بینوا رو بالا نزنی!

به نظرم نام تاپیک بشه " دردسرهای من در بررسی جزئی واتر کولر گرین GLC240-EVO"  مناسب‌تره.:D

اره واقعا سعید جان همون دردسرهای من بزنم بهتره

ازت ممنونم سعید جان چون بنده برای اولین با بود برای همین متاسفانه ناآشنا بودم و نابلد که با کمک شما و بقیه دوستان سعید جان به امید خدا حل شده و خوبه:D

موفق باشی سعید جان:x

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MHMAX گفته است :

سلام
کولر آبی لوپ بسته = دردسر و صدای زیاد

تازه شانس بیاری نشتی نداشته باشه.
من که از شر deepcool captine 360 ex خلاص شدم. دیگه چشم ترسید از لیکوید کولر ارزان قیمت.

چند شب پیش یهو نشتی داد ولی سریع به دادش رسیدم. شانس اوردم پای سیستم بودم. وگرنه فاتحه سیستم خونده شده بود.
رفتم پیش فروشنده و پیگیر گارانتی شدم  برای تعویض موجود نداشتن منم عطای کولر آبی پایین رده به لقاش بخشیدم و نوکتوا D15 گرفتم.
خیالم راحت شده. نه نگرانی نشتی نه صدای زیادی نه احتیاج به ساخت مدار برای pwm

کولر آبی این رده فقط دردسره

سلام داداش

والا مارک گرین معتبره تا اونجایی که می دونم و مشکلی نداشتم فعلان باهاش و امیدوارم همیشه خوب و مطئن باشه طبق چیزی که تو برنامه کامنت و گارانتی لیون بود اگه تشخیص داده بشه قطعه لیون باعث خرابی بقیه قطعات بشه بقیه قطعاتم عوض میشه و امیدوارم عمل کنند و بیشتر امیدوارم مشکلی پیش نیاد و به امید خدا همینطوری تا آخر عمر کولر بره و تموم بشه:D

موفق باشی داداش:x

لینک به دیدگاه

سلام

راستش با خواندن مطالب تاپیک شما کمی در رابطه با واتر کولر خودم نگران شدم. من تمام  کارهایی که تو دفترچه راهنما بود را انجام دادم! سیم پمپ را به cpu fan زدم 2 تا از فنها با تبدیل خود گرین به cha fan زدم و آن یکی را به فن کنترلر کیس. حالا به نظر شما  مشکلی یا ایرادی نیست؟

http://lioncomputer.ir/product/7265/واتر+کولر+گرین+360+GLACIER+360+GLC360-A/

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، arminas گفته است :

سلام

راستش با خواندن مطالب تاپیک شما کمی در رابطه با واتر کولر خودم نگران شدم. من تمام  کارهایی که تو دفترچه راهنما بود را انجام دادم! سیم پمپ را به cpu fan زدم 2 تا از فنها با تبدیل خود گرین به cha fan زدم و آن یکی را به فن کنترلر کیس. حالا به نظر شما  مشکلی یا ایرادی نیست؟

http://lioncomputer.ir/product/7265/واتر+کولر+گرین+360+GLACIER+360+GLC360-A/

درود

اگر مادربوردت سوکت دوم برای کولر پردازنده‌ نداره کمابیش همینطوره که انجام دادی.

با Hardware monitor دما رو بررس، اگر دما مناسبه و صدا عادیه نگران نباش.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، arminas گفته است :

انجام دادم. نتایج به صورت زیر است. نرماله؟

با توجه به بیکار بودن پردازنده فکر کنم باید میانگین دما زیر سی باشه. بستگی به تهویه ی رایانه و دمای محیط هم داره. تا دوستان خبره تر چی بگن.

کیس چیه و دمای محیط چطوره؟ رادیات کجا نصبه و آیا کیس برای مکش هوا (به داخل) فن کافی داره؟ اگر رادیات بالا نصبه باید گرما رو به بیرون هدایت کنه و هر چه مجموعه ی رادیات و فن بزرگتر باشه برای کارکرد بهینه به ورودی هوای خنک بیشتری نیاز داره.

لینک به دیدگاه

نظر من هم مانند شماست باید در حال بیکاری  دما زیر 30 باشه ولی چه بگویم؟ 

کیس کورسیر 780T در جلوی کیس سه فن 14 سانتی قرار داره که هوا را به داخل کیس هدایت می کنند. تصویر گویای همه چیز است.

در پایان از استارتر محترم معذرت خواهی می کنم که در تاپیک ایشان مسائل غیر مربوط به موضوع را بیان کردم.

IMG_20170105_224913.jpg

ویرایش شده توسط arminas
لینک به دیدگاه

در 33 دقیقه قبل، arminas گفته است :

نظر من هم مانند شماست باید در حال بیکاری  دما زیر 30 باشه ولی چه بگویم؟ 

کیس کورسیر 780T در جلوی کیس سه فن 14 سانتی قرار داره که هوا را به داخل کیس هدایت می کنند. تصویر گویای همه چیز است

اول مطمئن شو که جهت فنهای رادیات درسته، باید گرمای پردازنده رو به سمت بیرون هدایت کنن، دستت رو بالای کیس بگذاری باید باد گرم بزنه. 

اگر جهت فنهای رادیات درسته می تونه به نصب نامناسب بلاک روی پردازنده یا تنظیمات نامناسب پمپ و فنهای کولر مربوط باشه. الان دور پمپ روی چنده؟

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...