رفتن به مطلب

Recommended Posts

ogufbww5j5coa4sc3ymu.jpg

Raidmax کیس جدید خود Alpha که یک کیس mid tower ATX را معرفی کرد پنل جلوی این کیس از جنس فلز با روزنه های بزرگ است که LED هایی در اینجا قرار گرفته که توسط یک کنترل از راه دور کنترل می شود و نه تنها قابلیت تغییر رنگ را به کاربر می دهد بلکه کاربر توانایی انتخاب 22 حالت چند رنگ را نیز دارد . پنل کناری این کیس دارای یک شیشه بزرگ اکرلیک است که به دیده شدن قطعات و زیبایی کیس کمک می کند.

frrt21ymcvoeai5u4ln.jpg

کیس Raidmax Alpha فضای کافی برای کارت گرافیک به طول 33cm و خنک کننده پردازنده با ارتفاع 16cm دارد . Raidmax یک عدد محفظه برای درایو 5.25 اینچی , سه عدد 3.5 اینچی که قابلیت تبدیل به 2.5 اینچی را دارا است و دو عدد 2.5 اینچی در نظر گرفته . خنک کنندگی کیس به عهده سه فن 120mm یا دو عدد 140mm در جلو , دو عدد 140mm در بالا و یک 120mm در کف کیس است.

Raidmax هنوز قیمت این کیس را اعلام نکرده.

cttvsai60c9izh02skxx.jpg

76rq0p24w1ycobfwg4o2.jpg

منبع: Techpowerup

مترجم: سامان یزدان نیک

ویرایش شده توسط THE-BLACK-CAPTAIN
لینک به دیدگاه

با سلام و تشکر بابت این اطلاع رسانی.
این قسمت رو فکر کنم اشتباه فرمودید، البته طبق گفته سایت ذکر شده :

Techpowerup

نقل قول

The cooling features include 3x 120 mm or 2x 140 mm front intakes, two 140 mm top exhaust, and 120 mm rear exhaust

نقل قول

خنک کنندگی کیس به عهده سه فن 120mm یا دو عدد 140mm در جلو , دو عدد 140mm در عقب و یک 120mm در کف کیس است.

ظاهرا 2 عدد 140 در بالا و 1 عدد 120 در پشت کیس می باشد.

البته جسارت بنده رو ببخشید و خدای نکرده  قصدم غلط گیری از شما نبود فقط خواستم اصلاح کنم...

با تشکر از زحمات شما

پیگیر مطالب شما هستم...

لینک به دیدگاه

در در 1395/09/20, 01:05:15، DPSYS گفته است :

با سلام و تشکر بابت این اطلاع رسانی.
این قسمت رو فکر کنم اشتباه فرمودید، البته طبق گفته سایت ذکر شده :

Techpowerup

ظاهرا 2 عدد 140 در بالا و 1 عدد 120 در پشت کیس می باشد.

البته جسارت بنده رو ببخشید و خدای نکرده  قصدم غلط گیری از شما نبود فقط خواستم اصلاح کنم...

با تشکر از زحمات شما

پیگیر مطالب شما هستم...

ممنون قربان برای یادآوری بله اشتباه نوشته بودم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...