رفتن به مطلب

فروش مانیتور گیمینگ فوق العاده benq xl2411z 144hz با گارانتی و قیمت عالی

mojtaba7
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

یکعدد مانیتور benq xl2411z با کارکرد حدود شش ماه فوق العاده تمیز بدون خط و خش و پیکسل سوخته
امکانات مانیتور فوق العادست , تصویر فوق العاده نرم . زمان تاخیر 144hz, 1ms , اBlack equalizer-Blur Reduction و .... 
درضمن این مانیتور دارای تکنولوژی nvidia 3d vision هم هست که درصورت خرید کیت سه بعدی انویدیا قابل استفاده هست .
مانیتور داری گارانتی آواژنگ تا جولای 2018 و تقریبا 4/97 هست یعنی حدود 19 ماه گارانتی آواژنگ داره و تمیزی مانیتور در حد مانیتور آک هست.
دارای قابلیت چرخش 90 درجه
قیمت آک این مانیتور طبق سایتهای معتبر لیون و مقداد,...

که بنده 30% از کمترین قیمت آک موجود تو بازار کم میکنم که برای این مانیتور با این کارکرد عالی هست
قیمت میشه : 1060 هزارتومان
هزینه ارسال با خریدار محترم
monitor-1.jpgmonitor-2.jpgmonitor-3.jpgmonitor-6.jpgmonitor-4.jpg

monitor-6.jpg

ویرایش شده توسط mojtaba7
لینک به دیدگاه

سلام دلیل فروش اینه که این مانیتور asus pg278q رو به قیمت 2800 خریدم وگرنه این مانیتور برای من فوق العاده بوده و هیچ مشکلی هم باهاش نداشتم با این کارکردی که این مانیتور داشته و درحد آکه واقعا خوش بحال خریداره 

لینک به دیدگاه

مانیتور برای دوست خوبم کاربر evga oc ارسال شد تا به دستشون برسه و تستش کنندوبعد مبلغ رو واریز کنند. با تشکر از ایشون 

لینک به دیدگاه

در در 1395/09/25, 00:07:02، mojtaba7 گفته است :

مانیتور برای دوست خوبم کاربر evga oc ارسال شد تا به دستشون برسه و تستش کنندوبعد مبلغ رو واریز کنند. با تشکر از ایشون 

ممنونم دوست عزیز

لینک به دیدگاه

مانیتور  8 ساعت پیش به دستم رسید در حال تست هستم از دوست خوبم آقا مجتبی ممنونم.

لینک به دیدگاه

مانیتور توسط دوست خوبم تست شد و مبلغ رو هم واریز کردن باتشکر ازایشون . ختم تایپیک 

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...