رفتن به مطلب

بازگردانی اطلاعات درایور ویندوز مادربرد معیوب

amirhoseinkqz
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام من مادربردم به هر دلیلی گفته شده که دگ درست بشو نیست 

الان من میتونم به یه طریقی اطلاعات درایور ویندوز هاردمو از دست ندم ؟ 

میخوام سیستم جدید بگیرم اگه ببندم رو اون اطلاعات بالا میان ؟ یا باید ویندوز نصب کنم ؟ 

بعد نصب ویندوز چطور راهی نیست؟

لینک به دیدگاه

عزيز سوالتون خيلي مبهمه، منظورتون از درايور درايو هارد هست؟ بعد شما مادربردتون ميگيد خراب شده، هاردتون كه سالمه، مشكلي نيست كه خب.،

سيستمتون رو عوض كنيد احتمال اينكه همون ويندوز بالا بياد هست اگه نيومد با يه سي دي يا فلش بوتيبل از اطلاعات هاردتون بك اپ بگيريد دوباره ويندوز نصب كنيد.

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Ali Alborz گفته است :

عزيز سوالتون خيلي مبهمه، منظورتون از درايور درايو هارد هست؟ بعد شما مادربردتون ميگيد خراب شده، هاردتون كه سالمه، مشكلي نيست كه خب.،

سيستمتون رو عوض كنيد احتمال اينكه همون ويندوز بالا بياد هست اگه نيومد با يه سي دي يا فلش بوتيبل از اطلاعات هاردتون بك اپ بگيريد دوباره ويندوز نصب كنيد.

بله منظورم همون درایو ویندوزم هست...

فقط من هاردمو به یه سیستم دگ وصل کردم نیومد بالا سیف مودم زدم نیومد... استارتینگ ویندوز میمومد بعدش سریع صفحه ابی درحد 0.5 ثانیه و ریست میشد...

الان یعنی رو یه سیستم دگ بزارم 100 درصد همون ویندوز بالا میاد ؟! چون مین من 775 بوده رو 1155 تست کردم بالا اومدن ویندوز ربطی به مشخصات سیستمی که ویندوز طبق اون نصب شده نداره ؟

این سی دی یا فلشی که میگین قضیه اش چیه بدم بیرون میتونن بریزن  تو هارد اکسترنالم ؟!

لینک به دیدگاه

خب لازم نيست كه از روي اين هاردتون سيستم رو بوت كنيد كه، هاردتون رو به يك سيستم سالم متصل كنيد و سيستم رو از رو هارد اصلي خودش روشن كنيد. بعد كه سيستم بالا اومد فايل هاي مهمي كه رو هاردتون داريد رو يه جاي مطمئن ذخيره كنيد بعد كه سيستم جديد خريديد يه ويندوز جديد هم نصب كنيد.

-اين كه سيستم سالمتون با اين هاردتون ويندوزش بالا نمياد طبيعيه و هاردتون سالمه.

ويندوزي كه براي يك سيستم مشخص روي يك هارد مشخص نصب ميكنيد معمولا روي سيستم ديگه ايي بوت نميشه.

ویرایش شده توسط Ali Alborz
لینک به دیدگاه

بله منظورم همون درایو ویندوزم هست...

فقط من هاردمو به یه سیستم دگ وصل کردم نیومد بالا سیف مودم زدم نیومد... استارتینگ ویندوز میمومد بعدش سریع صفحه ابی درحد 0.5 ثانیه و ریست میشد...

الان یعنی رو یه سیستم دگ بزارم 100 درصد همون ویندوز بالا میاد ؟! چون مین من 775 بوده رو 1155 تست کردم بالا اومدن ویندوز ربطی به مشخصات سیستمی که ویندوز طبق اون نصب شده نداره ؟

این سی دی یا فلشی که میگین قضیه اش چیه بدم بیرون میتونن بریزن  تو هارد اکسترنالم ؟!

لینک به دیدگاه

خیلی م

خب لازم نيست كه از روي اين هاردتون سيستم رو بوت كنيد كه، هاردتون رو به يك سيستم سالم متصل كنيد و سيستم رو از رو هارد اصلي خودش روشن كنيد. بعد كه سيستم بالا اومد فايل هاي مهمي كه رو هاردتون داريد رو يه جاي مطمئن ذخيره كنيد بعد كه سيستم جديد خريديد يه ويندوز جديد هم نصب كنيد.

-اين كه سيستم سالمتون با اين هاردتون ويندوزش بالا نمياد طبيعيه و هاردتون سالمه.

ويندوزي كه براي يك سيستم مشخص روي يك هارد مشخص نصب ميكنيد معمولا روي سيستم ديگه ايي بوت نميشه.

ممنون از راهنماییتون

فقط نیاز نیست کار خاصی صورت بگیره ؟! کابل ساتا رو وصل کنم به این هاردم هردو هارد رو باهم بالا میاره یا باید به تنظیمات کنترل پنل یا جای خاصی برم و تنظیماتی رو انجام بدم...

لینک به دیدگاه

خير هيچ تنظيماتي نياز نيست جفت هارد ها رو وصل كنيد بگذاريد سيستم مثل هميشه از رو هارد اصليه خودش بوت بشه بعد از داخل ويندوز هارد دومترن درايو هاش شناسايي ميشه و ميتونيد فايل هاتون رو از روش كپي يا بك اپ بگيريد.

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Ali Alborz گفته است :

خير هيچ تنظيماتي نياز نيست جفت هارد ها رو وصل كنيد بگذاريد سيستم مثل هميشه از رو هارد اصليه خودش بوت بشه بعد از داخل ويندوز هارد دومترن درايو هاش شناسايي ميشه و ميتونيد فايل هاتون رو از روش كپي يا بك اپ بگيريد.

بازم ممنون اگر بخوام میتونم جفت هارد هارو کنار هم داشته باشم دگ؟ 

اختلال ایجاد نمی کنه رو سیستم ؟

لینک به دیدگاه

هر چندتا هارد بخوايد ميتونيدنصب كنيد هيچ مشكلي نداره.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...