رفتن به مطلب

مشكل بريدگي تصوير

Mehdi.N1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان من مشكل بريدگي تصوير هنگام بازي هاي گرافيكي همچون gta v و battle field 4 و watch dogs و ... دارم مشكل چيه دوستان گرافيك ٩٦٠ gtx هست با حافظه ٢ گيگ

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام. V synce ( همینجوری مینویسن دیگه ؟ خخ ) بازی رو فعال کنین ببینید بهتر میشه؟ واسه من مشکل حل شد. تو gta v هم خیلی شدید بود ولی با فعال کردنش تو خود بازی حل شد.

لینک به دیدگاه

سلام. V synce ( همینجوری مینویسن دیگه ؟ خخ ) بازی رو فعال کنین ببینید بهتر میشه؟ واسه من مشکل حل شد. تو gta v هم خیلی شدید بود ولی با فعال کردنش تو خود بازی حل شد.

سلام دوست عزيز بله فكر كنم همين باشه اگرهم نباشه يكاريش ميكنيم اينجور كه شم نوشتي بشه [emoji23][emoji23]
راستش رو بخواي با اين كار درست ميشه اما در بازي هاي آنلاين لگ بالا ميره و براي مثال تو كسي رو ميبيني اما اون تو رو ميكشه تا اين حد لگ بالا ميره 163cd9ac7c908311d7bc00e507717e2f.jpg
اين رو تو يوتيوب ديدم همونطور كه ميبيني با فعال كردن v sinc يا حالا هرچي [emoji23][emoji23][emoji23]
Input lag
بالا ميره به طرز بسيار وحشتناك
ولي ps4 با يه گرافيك معمولي بازي هارو بدون هيچ بريدگي فريم اجرا ميكنه [emoji20]
مشكل از كجاس نميدونم!!!

لینک به دیدگاه

دوست عزیز V-Sync رو واسه بازی های انلاین به هیچ وجه فعال نکنید . واسه بتلفیلد اگر مشکل دارید سعی کنید تنظیمات گرافیکی رو تا جایی که ممکنه بیارید پایین تا حدی که اینقدر بازی سبک بشه و روون اجرا بشه و فریم بره بالا تا دیگه فشار نیاد و بریدگی رفع بشه . البته اگر حل نشد یه 1080 با یه مانیتور 144 هرتز Gsync بخر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز V-Sync رو واسه بازی های انلاین به هیچ وجه فعال نکنید . واسه بتلفیلد اگر مشکل دارید سعی کنید تنظیمات گرافیکی رو تا جایی که ممکنه بیارید پایین تا حدی که اینقدر بازی سبک بشه و روون اجرا بشه و فریم بره بالا تا دیگه فشار نیاد و بریدگی رفع بشه . البته اگر حل نشد یه 1080 با یه مانیتور 144 هرتز Gsync بخر

سلام داداش بريدگي تصوير براي چي بوجود مياد اصلا خداييش خيلي روي اعصابه مانيتور ١٤٤ هرتز چقدر تاثير داره؟ شما امتحان كرديد؟ و اينكه چرا ps4 با گراف ضعيف تر بريدگي تصوير نداره؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Mehdi.N1 گفته است :

سلام داداش بريدگي تصوير براي چي بوجود مياد اصلا خداييش خيلي روي اعصابه مانيتور ١٤٤ هرتز چقدر تاثير داره؟ شما امتحان كرديد؟ و اينكه چرا ps4 با گراف ضعيف تر بريدگي تصوير نداره؟

PS4 هم داره . من در حدی نیستم نظر تخصصی بدم ولی وقتی مانیتور بر اساس رفرش ریتش درخواست فریم میکنه و گرافیک زیر فشار باشه یه کم تایمینگ به هم میریزه و دیر و زود میشه تصویر ها قاطی میشن مثلا فریم اولی رو مانیتور درخواست کرده و گرافیک رندر کرده و فرستاده و بعدش سریع مانیتور درخواست فریم بعدی رو میکنه و گرافیک به یه کم تاخیر میفرسته و مانیتور هنوز این درخواستش از گرافیک نرسیده بعدی رو میخواد و اینجوری تصویر اولی هنوز کامل نمایش داده نشده به خاطر اینکه دیر رسیده بعدی میاد و  شکستگی ایجاد میشه . در نتیجه همیشه 4 گیگ بهتر از 2 گیگ هست اصلش این بود D: منم 770 داشتم گرافیک رو میاوردم پایین تا تصویر روون بشه ولی با 970 روی ,Ultra 75- 90 فریم بدون شکستگی .

لینک به دیدگاه

PS4 هم داره . من در حدی نیستم نظر تخصصی بدم ولی وقتی مانیتور بر اساس رفرش ریتش درخواست فریم میکنه و گرافیک زیر فشار باشه یه کم تایمینگ به هم میریزه و دیر و زود میشه تصویر ها قاطی میشن مثلا فریم اولی رو مانیتور درخواست کرده و گرافیک رندر کرده و فرستاده و بعدش سریع مانیتور درخواست فریم بعدی رو میکنه و گرافیک به یه کم تاخیر میفرسته و مانیتور هنوز این درخواستش از گرافیک نرسیده بعدی رو میخواد و اینجوری تصویر اولی هنوز کامل نمایش داده نشده به خاطر اینکه دیر رسیده بعدی میاد و  شکستگی ایجاد میشه . در نتیجه همیشه 4 گیگ بهتر از 2 گیگ هست اصلش این بود D: منم 770 داشتم گرافیک رو میاوردم پایین تا تصویر روون بشه ولی با 970 روی ,Ultra 75- 90 فریم بدون شکستگی .

يعني همش به خاطر حافظس ؟ پيشنهاد شما چيه چيكار كنم؟

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Mehdi.N1 گفته است :

يعني همش به خاطر حافظس ؟ پيشنهاد شما چيه چيكار كنم؟

من نظر دادم داداش ولی نظر کارشناسانه نه باید یه نفر که اطلاعات کافی داشته باشه نظر بده . ولی بیشتر به خاطر گرافیک هست توانش در این حد نیست تنظیمات گرافیکی رو کمتر کنید .

لینک به دیدگاه

سلام. شما لطفاً مشخصات دیگه ای از سیستم مانند سی پی یو و ... رو بیان کنید تا بهتر بشه نظر داد.

لینک به دیدگاه

من نظر دادم داداش ولی نظر کارشناسانه نه باید یه نفر که اطلاعات کافی داشته باشه نظر بده . ولی بیشتر به خاطر گرافیک هست توانش در این حد نیست تنظیمات گرافیکی رو کمتر کنید .

سلام. شما لطفاً مشخصات دیگه ای از سیستم مانند سی پی یو و ... رو بیان کنید تا بهتر بشه نظر داد.

I5 4460

H97 gigabyte gaming

8 gb ram

Monitor vx229 asus

لینک به دیدگاه

یک چیزی تا جایی که سواد من می کشه مانیتورهای 120Hz بیشتر برای تصاویر و فیلم های سه بعدی کاربرد داره. زمانی شما با بریدگی تصویر همراه می شید که 4  قطعه تو سیستم خوب کار نکنند:

1- سی پی یو 

2- گرافیک 

3- رم

4- هارد که هاردها در رده آخر قرار دارند چون فشار کمتری روشون هست.

حالا شم بهترین کاری که می تونید بکنید تنظیمات گرافیک تون رو براساس بازی تغییر بدید. یعنی برا گرافیک تون تعریف کنید که کدام بازی با چه گرافیکی انجام بگیره مثلاً بازی های آنلاین رو با گرافیک رو سی پی یو و بازی هایی مثل بتلفیلد رو با 960 انجام بدید.

یک چیز دیگه برا اینکه بفهمید فشار رو کدوم قطعه است درهنگام ران شدن بازی تو تاسک مسنجر چک کنید

لینک به دیدگاه

سلام از چه کابلی استفاده می کنید ؟

من  تغریبا همین مشکل رو داشتم 960

کابا hdmi رو ارتغا دادم ورزن 2

تنظیمات تلوبزیون رو هم گذاشتم رو حالت بازی

اکثر بازی ها هم وی اسکن خاموش می کنم 

لینک به دیدگاه

سلام از چه کابلی استفاده می کنید ؟
من  تغریبا همین مشکل رو داشتم 960
کابا hdmi رو ارتغا دادم ورزن 2
تنظیمات تلوبزیون رو هم گذاشتم رو حالت بازی
اکثر بازی ها هم وی اسکن خاموش می کنم 

سلام دوست عزيز ممنون از راهنماييتون نميدونم ورژن چنده ولي چك ميكنم ورژنش رو ممنون از اطلاع رسانيتون احتمال زياد فكر ميكنم از كابل باشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...