رفتن به مطلب

خریدار کارت gtx 980 (کنسل شد )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

باسلام 

خریدار یه عدد کارت gtx 980 حتما از گارانتیش چند ماه مونده باشه:)

اگر احیانا gtx970 هم  داشتین پیشنهاد بدین

ترجیحا حضوری تهران-یا کاربر با امتیاز خرید و فروش بالا میشه معامله غیر حضوری انجام داد

با تشکر

ویرایش شده توسط alireza3dshadow
لینک به دیدگاه

سلام . 

gtx 980 gigabyte g1 gaming رو 7 ماهه خریدم و گارانتی آواژنگ داره . چه قیمتی میخرید؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، arpious گفته است :

سلام . 

gtx 980 gigabyte g1 gaming رو 7 ماهه خریدم و گارانتی آواژنگ داره . چه قیمتی میخرید؟

سلام 

مرسی

شما صاحب اختیاری قیمتی که برات مقدوره بگو ببینم میصرفه برام یا نه تو پی ام بهم بگید

لینک به دیدگاه

دوستان اگه فروشنده هستن دیگه قیمت هاشون به فضا پیماهای ناسا متصل نکنن و ببرنش در کهکشان راه شیری رهاش کنن !!!O.oO.oO.oO.o

قیمت گرافیک 1060 موجود تو فروشگاه  لیون عملا با 980 تو یک رنج در بنچمارک و گیم ها کلا به خاطر 4-5فریم بیشتر980 برتری داره

http://www.anandtech.com/bench/product/1771?vs=1716

العان قیمت 980 رسوندین به 1070 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مگه میشه مگه داریم:S

خواهشا منصفانه تر!!!

لینک به دیدگاه

سلام.

رفیق نمی دونم چه قیمت هایی بهت می دن که تو رو بر افروخته.

فرمایش شما در خصوص 1060 صحیحه.

ولی هر چیزی یه قیمتی داره.

980 رفرنس 1 تومن تا 1.050.000

980 کاستوم برند ها یا نسخه های معمولی 1100 تا 1150

980 های High-End مثل G1 یا Amp! Extreme هم تا 1250

ظرفیت اورکلاک کارت و... رو هم باید در نظر بگیری.

من به شخصه حاضرم کارت 980 بخرم و بگم این یکی از High-End های نسل قبله تا یه میان رده با Design خیلی معمولی نسل جدید. 1060 ها شبیه 750TI هستن انگار آدم روش نمیشه این رو بذاره تو یه کیس پنجره شیشه ای خوب 

البته استریکسش خوبه اما قیمتش با 1070 بقیه برند ها تفاوت چندانی نداره...

لینک به دیدگاه

دقیقا . منم الان دنبال یه 970 هستم. دوستان یجور قیمت میدن ادم یه سر باید تا عطارد و مریخ بره بیاد :))) یکم منصفانه تر دیگه  عزیزان

در 8 ساعت قبل، alireza3dshadow گفته است :

دوستان اگه فروشنده هستن دیگه قیمت هاشون به فضا پیماهای ناسا متصل نکنن و ببرنش در کهکشان راه شیری رهاش کنن !!!O.oO.oO.oO.o

قیمت گرافیک 1060 موجود تو فروشگاه  لیون عملا با 980 تو یک رنج در بنچمارک و گیم ها کلا به خاطر 4-5فریم بیشتر980 برتری داره

مگه میشه مگه داریم:S

خواهشا منصفانه تر!!!

لینک به دیدگاه

دوستان اگه فروشنده هستن دیگه قیمت هاشون به فضا پیماهای ناسا متصل نکنن و ببرنش در کهکشان راه شیری رهاش کنن !!!blink.pngblink.pngblink.pngblink.png

مگه میشه مگه داریمwacko.png
خواهشا منصفانه تر!!!

مشکل اینجاست که کسی که میخاد بفروشه قیمت کارتش رو با قیمت نو کارتی که همرده اون هست برابر میدونه طرف ۳ سال از کارت کار کشیده موقع فروش میگه کارت من از فلان کارت قویتره پس قیمتش اینقدر اصلا هم حساب نمیکنه کارتش کار کرده محسوب میشه یا گارانتی داره یا نداره
طرف ۹۸۰ ti رو نزدیک قیمت ۱۰۷۰ گذاشته بدون کسر ۳۰ درصد کارت و بدون محاسبه ضعیفتر بودن نو کارت ۹۸۰ti از ۱۰۷۰ خیلی جالبه

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

سلام.

من به شخصه حاضرم کارت 980 بخرم و بگم این یکی از High-End های نسل قبله تا یه میان رده با Design خیلی معمولی نسل جدید. 1060 ها شبیه 750TI هستن انگار آدم روش نمیشه این رو بذاره تو یه کیس پنجره شیشه ای خوب 

در بیشتر بنچمارک ها من دیدم ۱۰۶۰ برتری داشت و به خاطر حجم رم بالاتر شدیدا توصیه میشه قیمتهایی که شما گذاشتید اگر برای کار کرده باشه که منطقی نیست اگر ۱۰۶۰ نو قویتر از و به صرفه تر از ۹۸۰ باشه ابتدا باید قیمت نو این دوتا مدنظر گرفته بشه در نتیجه ۹۸۰ پایین تر میاد بعد اگر کارکرده باشه منطقیش اینه ۳۰ درصدش کم بشه حالا با این اوصاف قیمتهای شما منطقی نیست

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Seyed Mahdi گفته است :

در بیشتر بنچمارک ها من دیدم ۱۰۶۰ برتری داشت و به خاطر حجم رم بالاتر شدیدا توصیه میشه قیمتهایی که شما گذاشتید اگر برای کار کرده باشه که منطقی نیست اگر ۱۰۶۰ نو قویتر از و به صرفه تر از ۹۸۰ باشه ابتدا باید قیمت نو این دوتا مدنظر گرفته بشه در نتیجه ۹۸۰ پایین تر میاد بعد اگر کارکرده باشه منطقیش اینه ۳۰ درصدش کم بشه حالا با این اوصاف قیمتهای شما منطقی نیست

دوستان این همه پیچیدگی نداره. قیمت نوی محصول موجوده. 30 درصد کم بشه خریداری بشه. دیگه ازون بیشتر منطقی نیس!!!

بسته به گارانتی کارکرد تمیزی بین 25-35 درصد باید کسر بشه از قیمت نوی کارت. دیگه لازم نیس با قیمت 1060 مقایسه بشه!!!

شما هم منطقی نیستی. خودت بخای بفروشی هم باز همینارو میگی؟ معلومه نه.

لینک به دیدگاه

دوستان این همه پیچیدگی نداره. قیمت نوی محصول موجوده. 30 درصد کم بشه خریداری بشه. دیگه ازون بیشتر منطقی نیس!!!
بسته به گارانتی کارکرد تمیزی بین 25-35 درصد باید کسر بشه از قیمت نوی کارت. دیگه لازم نیس با قیمت 1060 مقایسه بشه!!!
شما هم منطقی نیستی. خودت بخای بفروشی هم باز همینارو میگی؟ معلومه نه.

خودم ۹۵۰ داشتم که نسبت به قیمت نوع برندش ۲۵ درصد کسر کردم و فروختم

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Seyed Mahdi گفته است :

خودم ۹۵۰ داشتم که نسبت به قیمت نوع برندش ۲۵ درصد کسر کردم و فروختم

خب دیگه عزیز باید منطقی بودو فقط قیمت نوی همون کارتو نگاه کرد و به نسبت کارکرد و گارانتی کسر کرد غیر اینه؟ همینجوری الکی نمیشه گفت قیمت منطقی نیس.

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Magneto گفته است :

سلام.

من به شخصه حاضرم کارت 980 بخرم و بگم این یکی از High-End های نسل قبله تا یه میان رده با Design خیلی معمولی نسل جدید. 1060 ها شبیه 750TI هستن انگار آدم روش نمیشه این رو بذاره تو یه کیس پنجره شیشه ای خوب ?

دقیقا !

العان قیمتهایی که شما میگی اگر کارت فروشنده یه چند ماه حداقل گارانتی داشته باشه من خریدارم وگرنه به دوستانی که پیشنهاد دادن بدون گارانتی هم بوده که 1100 که درجواب گفتم به خاطر 100تومن به ریسکش نمیارزه و حتما گارانتی دار میخرم

حالا  بماند 1500-1400 قیمت دادن که با هیچ معیاری خریدش به صرفه نیست  

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، farhadtv گفته است :

سلام يه 980ti zotac دارم يه سال گارانتي يك و ششصد ميدم

سلام عزیز

کجا تشریف دارین ؟؟ عکس تست و بنچمارک اینا ازش دارین ؟؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Seyed Mahdi گفته است :

من کارت 980 برای فروش ندارم که قیمت های من بخواد منطقی یا غیر منطقی باشه.

تاپیک یه کاربر دیگه هم جای خوبی برای بحث من و شما در خصوص قیمت یک محصول نیست.

چنانچه نظری دارید که می خواید بحث بشه لطفا تاپیک ایجاد کنید و بنده رو هم دعوت کنید.

من فقط قصدم یه راهنمایی بود که گرون تر از این قیمت چیزی نخرن.

من بارها و بارها به دوستان گفتم شما می تونید برای خودتون بودجه تعیین کنید و اگر حس می کنید که یک کالا برای شما گرونه، به فروشنده بفرمایید که "این کالا برای من گرونه".

این فرمول مسخره 30 درصد برای خرید توسط مغازه دارهاست.

برای جنس دسته دوم اون هم در این سطح، شما باید اول فروشنده رو با قیمتی که میگید پیدا کنید. بله الان 1070ی که 1800 قیمتشه دست دومش با فرمول 30 درصد می شه 1260 پس همه دنیا از این به بعد دست دومش رو می خرن. خدا تو کائنات نصب میگنه با فرشته ها یه دست گیم می زنن و به همه دست دوم می فروشه.

کارت RX470 در حد 290X و بلکه قویتر هم هست. منتها 290X به اندازه 100 تومن ارزون تر از RX470ه. زیرا طلبه خاص خودش رو داره.

کارت های کاستومی مثل GTX 980 G1 Gaming و Extereme Gaming مدار تغذیه بسیار قوی، و قابلیت اورکلاک بالایی دارن که می شه تا 30 کارایی بیشتری داشته باشن. اینکهکه استارتر محترم با وجود 1060 به دنبال GTX 980 هستن، نشون دهنده اینه که با من هم عقیده هستن. وگرنه می دونن کسی 980 زیر این قیمت ها نمیده.

یه نصیحت به کسانی می کنم که دوستانی که خریدار هستن و تاپیک ایجاد می کنن، هرگز نمی تونن توقع قیمت خیلی ایده آل داشته باشن. 

چون به قیمتی که مد نظر شماست اگه فروشنده ای وجود داشته باشه کارتش رو آگهی کرده و یکروزه به فروش رفته.

الان GTX 950 قیمت آکبندش حدود 600 تومنه. 30 درصد هم نه، یه 950 بذار 470 تومن 480 تومن. رو نیم ساعت رو هوا می زنن میره. چرا؟ چون فروشنده ای وجود نداره که اون رو 400 بفروشه به شما.

=============

من از استارتر محترم پوزش می خوام برای دخالت در تاپیکشون.

این 980TI از برند Zotac که دوستمون داره چنانچه با بودجه و معیار های شما همخونی داره شدیدا توصیه می شه...

لینک به دیدگاه

من یه دونه GTX 980 Zotac AMP دارم .2 سال گارانتیش مونده

قیمت 1100

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، peyman-video گفته است :

من یه دونه GTX 980 Zotac AMP دارم .2 سال گارانتیش مونده

قیمت 1100

سلام

قیمتش خوبه نسبت به بقیه که گذاشتن برای فروش

چون نمیتونم حضوری برسم باسه خرید منم زیاد اهل پیچیدگی واسطه در معامله نیستم و نمیتونم بگم شما اول ارسال کنید بعدا واریز کنم اینا پیشنهاد های دور اطراف باشه برام راحت تره حالا اگر هر دوستی خریدش مبارکش باشه

حالا بماند که بین خرید 980 یا 1060 دودل هستم کدام بخرم چون هم جدیداره هم قیمت تفاوت چندانی نداره 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...