رفتن به مطلب

فروش کارت گرافیک Asus GTX980 Strix OC Edition (فروخته شد)

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بله کارتی که سایت پی سی گیمر بهش امتیاز 95 میده از نظر شما جوک هست !!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

البته بنده منکر قدرت خوب کارت Rx480 هم نیستم خودم هم ای ام دی رو دوست دارم و اونرو هم کارت قابلی میدونم با این بودجه ها 

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، mojtaba7 گفته است :

اگه جسارت نباشه چرا میگید 1060 یه  جوکه از نظرتون برای این حرفتون دلیل خاصی دارید ؟البته نظرشما محترم هست 

http://gpu.userbenchmark.com/Compare/Nvidia-GTX-980-vs-Nvidia-GTX-1060-6GB/2576vs3639

ویرایش شده توسط 7alireza7
لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، mojtaba7 گفته است :

بله کارتی که سایت پی سی گیمر بهش امتیاز 95 میده از نظر شما جوک هست !!!!!!!!!!!!!

وقتی بتونی 980  زیر 300 دلار بخری اصلا عاقلانه نیست  بری 1060 بخری در ضمن کلاس اینا کلا فرق داره

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، Aryanath گفته است :

عرض کردم بنده کارشناس نیستم اما در حدی که خودم بدونم قطعه مورد نظر چی هست اطلاعات دارم اما در این حد ندارم به شخص دیگه توضیح بدم شما اطلاعات خودتو داری و من نمیتونم جایگزین کنم .

اما همین 970 هم کارت خوبی نیست در کل 980 کار مفیدی واقع شد . توی سری پاسکال هم یه کارت به درد بخور 1080 هست اما ما به خاطر بودجه های کم و قیمت های وحشتناک دل میبندیم به این کار های پایین رده و میان رده . شما اگر توی این رنج قیمت دنبال کارت خوب میگردی RX 480 بازم میگم 1060 جوک هست و فقط اسم پاسکال روشه . مثل اینکه بنز با پیکاه پراید بسازی چونکه مردم پول ماشینی با بدنه بنز و موتور بنز رو ندارن ? خب جوک هست دیگه . . . امیدوارم متوجه حرفم شده باشی. 

کلا از قدیم nvidia برای اسمگذاری از 60 70 80 و پسوند استفاده میکنه

60 بهترین کارت میانه بازار

70 قویترین کارت به اصطلاح end

80 که بهترین پرفورمنس و کمی گران  به اصطلاح high end

اولین شماره هم سریه 6 و 7 و 8 و 9 و10 الی ماشالا

من خودم 260 و 460 و 760 و 960 و 1060 داشتم تو بازه زمانی2 سال بعد انتشار کم نمیارن

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mojtaba7 گفته است :

توی زمینه رندرینگ هم امتیاز cuda کارت 1060 از 980 بیشتر شده . کارآیی یه کارت در عمل هست که قدرت اون رو مشخص میکنه نه خصوصیات تئوری عزیز 

ببین دوست عزیز سوءتفاهم پیش میاد بعضی موقع ها

من خودم میخوام یه کارت بخرم فاکتور اول کاراییش بعدا قیمتش هست در کل حساب کنی 980 قوی تر از 1060 ولی برتری تاریخ انقضا داره !

چون نسل به نسل داره پیشرفت میکنن بحث رندر جداست از گیمینگ العان کارت های gtx690 قدیمی دیدم گرافیست ها دنبالشن باسه این کار با قیمت بهتر تا برن 980 بگیرن !!

ولی گیمینگ  تو تمام بنچمارک ها اکثر تفاوت 1060 با 980 حداکثر 5-6 فریم رسیده اونم بعضی جاها برعکس شده 1060 قویتر ظاهر شده اونم به خاطر اینکه شرکت سازنده در آپدیت ها برای محصول جدیدتر بهینه میکنه تا قدیمی ها

در کل جمع بندی اینه با این قیمت ها  کسی برای گیم میخواد کارت های جدیدتر تهیه کنه بهتره تا یک نسل قدیمی را مگر قیمتش خوب باشه که ظاهرا کسی فروشنده به قیمت خوب نیست!

با اینکه خودم دنبال این کارت هستم قیدشو زدم  وبه این نتیجه رسیدم کسی که بودجه 1200-1300 داره rx480 یا 1060 بگیره بهتره از نظر من البته 

ویرایش شده توسط alireza3dshadow
لینک به دیدگاه

سلام. من به هیچ وجه قصد دخالت و اسپم ندارم ولی پیشنهاد میکنم اسمبل کنین با سیستم بفروشین چون اینجا اکثرا 1060 میخرن و هم ارزون تره و هم اکثر جاها بهتر عمل کرده. 

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، Mahdi.Azizi گفته است :

داداش کاری با قیمتی که گذاشتم و قیمتی که گفتی ندارم، من که عمرا یه تومن این رو بدم،‌ سیستم میاد دستم اسمبل میکنم این رو هم میچپونم تنگ اش و خیلی بیشتر از این حرفا میره
تنها دلیلی هم که اینجا گذاشتم اینه که این برای رفیقمه، خودمم براش خریدم،‌ میخاد زودتر آب اش کنه ، وگرنه لای سیستم هایی که سفارش میدن و میبندم میره
.
ولی ناموسا 980 رو با 1060 مقایسه نکن، باز 1070 میگفتی، میگنجید، ولی 1060 خدایی کفر گویی محض ه
معماری چیپ ست کلا رده 80 انویدیا، کمپلت متفاوته با رده های 60 و 70
هسته های کودا رده های 80 کجا! رده های 60 کجا!
صرفا vram یک گرافیک ملاک نیست برای مقایسه!
درنتیجه پیشنهاد میکنم یه ذره نقد و بررسی کارت های انویدیا رو بخونی اونم نه توی سایت های داغون ایرانی، سایت های معتبر مث 
anandtech
tomshardware
برای خودت میگم، وگرنه من حرفی ندارم
.
شغل من هم طراحی و مدل سازی سه بعدی ه
گرافیک ام هم EVGA 1070 FTW 
http://www.evga.com/articles/01017/evga-geforce-gtx-1070
برای بازی هم نگرفتم، برای کار گرافیکیم ، رندرینگ و متریال سازی و شبیه سازی گرفتم
اینجا ها هم میتونی با فعالیت های من آشنا بشی اگه دوس داشتی:
https://www.linkedin.com/in/mahdiazizi73
https://www.instagram.com/mahdi.azizi73

درسته دوست عزیز اما مهم نتایج بنچ مارک هاست که توی راندمان تاثیر داره

توی اکثر تست ها GTX1060 حتی از GTX980ti هم قویتر عمل کرده مهم اینجاست و الا تو تعداد هسته و بیت کارت شما سره  اما در عمل نه

لینک به دیدگاه

در در 1395/09/22, 22:31:17، Mahdi.Azizi گفته است :

پیشنهاد میکنم این نقل قولی که بالا برای دوستمون نوشتم رو بخونی، مخصوصا بخش مقیاس 980 با 1060 رو  : )

خدارو شکر شما وارد کننده نیستید

لینک به دیدگاه

در در 1395/09/23, 14:39:17، aref.faridy گفته است :

درسته دوست عزیز اما مهم نتایج بنچ مارک هاست که توی راندمان تاثیر داره

توی اکثر تست ها GTX1060 حتی از GTX980ti هم قویتر عمل کرده مهم اینجاست و الا تو تعداد هسته و بیت کارت شما سره  اما در عمل نه

عزیز من تستی ندیدم که 1060 به 980 Ti نزدیک بشه

Ti حدود 15-10% از 1070 ضعیفتره  و از 1060 قویتره 

فک کنم منظورتون 980 بود

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...