رفتن به مطلب

سوال ذر مورد بازی های ps4

Recommended Posts

سلام دوستان من میخوام یه ps4 بخرم اول اینکه اگه سایتی میشناسید که ارزون تر میده بهم معرفی کنید لطفا

یعدش یه قضه رو متوجه نشدم من اکانت پلاس مثلا سه ماهه بگیرم دیگه نیازی نیست بازی مثلا انچارتد رو هم بخرم یعنی با اکانت پلاسش میشه تمامی بازی ها رو به مدت مثلا سه ماه چه انلاین و چه افلاین بازی کرد 

یا اینکه علاوه بر خرید بازی باید اکانت هم بگیرم میشه کلا در مورد این اکانت کمکم کنید و کامل توضیح بدید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در مورد سوال اولت که از کجا خرید کنی من یک عزیزی رو میشناسم که میتونه به قیمت عالی تقدیمت کنه 

اگر دوست داشتی خصوصی کن بهت شمارشو بدم 

در مورد سوال بعدیت منتظر بمون تا دوستان گیمر بهت کمک کنن چون یه چیزایی میدونم ولی نمیخوام راهنمایی اشتباه کنم 

لینک به دیدگاه

سلام داداش. سوال اولت  باید بگردی تا به یه شخص مورد اعتماد برسی. توصیه میشه دسته دو بخر یا تو حراجی های خود پلی استیشن که در طول سال انجام میشه بازی بخر.

در مورد سوال دوم پلاس فقط برای انلاین بازی کردنه. یعنی هزینه ی بازی جداس و هزینه ی پلاس جدا. بازیو تا نخری نمیتونی چه افلاین چه انلاین بازی کنی. اگه بازی بخری پلاس نداشته باشی نمیتونی انلاین بازی کنی ولی افلاین میتونی بازی کنی.

ببین داداش این چند تا نکته رو رعایت کن.:

1- به اینکه میگن فلان ریجن بهتره توجهی نکن الکیه. ریجن کنسول مهم نیس به هیچچ وجه.

2- چیزی که مهمه ریجن اکانتته. برای اینکه از پلی استیشنت استفاده کنی باید یه اکانت بسازی که ریجن 1 توصیه میشه بازیاش تو ایران راحت تر گیر میان. باز انتخاب با خودته میتونی ریجن دو هم انتخاب کنی. ولی این مسئله رو در نظر داشته باش باید ریجن اکانت و ریجن بازیت یکی باشن تا بتونی انلاین بازی کنی و دی ال سی هاشو بگیری. 

3- برای انلاین بازی کردن باید پلاس بگیری.

4-حتی اگر پلاس داشته باشیم باز باید بازی جدا تهیه بشه.

5-هر ماه پلاس یه چندتا بازی رایگان میده میتونی اونارو رایگان دانلود کنی و تا زمانی که اشتراک پلاس داشته باشی بدون محدودیت بازی کنی.

6- برای کاربران پلاس یه سری تخفیفات ویژه تری سونی میده.

7- توصیه میکنم سمت اکانت های هکی نری بن میشی کنسولت میمونه رو دستت.

8-ببین تو اینترنت پر از اکانت های ظرفیت. نمیدونم ظرفیت یک و دو. اینا به نسبت ارزونتر در میان ولی من جای تو باشم همون دست دومو میخرم .

چون این اکانتا ممکنه مورد داشته باشه منجر به بن شدنت بشه. البته بگم این اکانتا همشون مورد دار نیستن و بعضیاشون مورد دارن اگه به صورت قانونی خریداری بشن مشکلی پیش نمیاد. البته یه سری قوانینی داره که باید رعایت کنی و رعایت نکنی بازی قفل میشه و نمیتونی بازی کنی.

زیاد حرف زدم باز سوالی بود در خدمتم.

من  ایکس باکس وان خریدم تو حراجی جمعه ی سیاه فیفا 17 رو خریدم 127 تومن.  برا همین میگم منتظر این حراجی ها هم باشی بد نیس تخفیفای خوبی میدن.

فیفا 17 در حا حاضر تو بازار 220 تومن درمیاد.

اینارو گفتم یه نیم نگاهیم به حراجی هاش داشته باشی. مثلا تو کریسمس احتمالا حراحی داشته باشه یا تابستون و مناسبتای این چنینی.

موفق باشی.

ویرایش شده توسط ho3einsa
افزودن موارد بیشتر
لینک به دیدگاه

سلام در این مورد 

5-هر ماه پلاس یه چندتا بازی رایگان میده میتونی اونارو رایگان دانلود کنی و تا زمانی که اشتراک پلاس داشته باشی بدون محدودیت بازی کنی.

چند تا میده هر ماه بعد چه عنوان هایی عنوان های معروف میده مثل بتل یک pes یا   fifa 

و در اخر من یه بازی میخرم رو چند دستگاه میشه استفاده کرد البته بدون مشکل

ویرایش شده توسط nima19
لینک به دیدگاه

درمورد سوال اول دوست عزیز معولا 3 یا 4 تا بازی

معمولا بازی های متوسط ولی مثلا گاهی هم 1 بازی معروف رو توش قرار میده

در مورد سوال اخرت هم یه کمی شک دارم واسه همین بهتره دوستان بیان توضیح بدن برات

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، nima19 گفته است :

سلام در این مورد 

چند تا میده هر ماه بعد چه عنوان هایی عنوان های معروف میده مثل بتل یک pes یا   fifa 

و در اخر من یه بازی میخرم رو چند دستگاه میشه استفاده کرد البته بدون مشکل

والا دقیق نمیدونم فک کنم 3-4 تا بازی بده و بازی های متوسط میده اکثرا. خیلی معدود پیش میاد بازی معروف بده. فیفا و پی ای اس نمیده اصلا.

بازی فیزیکی بخری محدودیتی نداری. بازی دیجیتالی هم خودت کاملشو بخری باز محدودیتی نداره مگه اینکه ظرفیت بخری که اونو تو یه دستگاه میتونی اجراش کنی.

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

والا دقیق نمیدونم فک کنم 3-4 تا بازی بده و بازی های متوسط میده اکثرا. خیلی معدود پیش میاد بازی معروف بده. فیفا و پی ای اس نمیده اصلا.

بازی فیزیکی بخری محدودیتی نداری. بازی دیجیتالی هم خودت کاملشو بخری باز محدودیتی نداره مگه اینکه ظرفیت بخری که اونو تو یه دستگاه میتونی اجراش کنی.

یعنی چی کاملشو بخرم 

یعنی فیزیکی باشه میشه دو دستگاه همزمان انلاین باشن ؟

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

یعنی چی کاملشو بخرم 

یعنی فیزیکی باشه میشه دو دستگاه همزمان انلاین باشن ؟

نه عزیز به هیچ وجه نمیتونی با دو تا دستگاه همزمان انلاین باشی. یدونه دیسک فیزیکی داری چجوری رو دوتا دستگاه میخای اجراش کنی چه برسه به انلاین.

بازیو دیجیتالی بخری هم روی یه اکانت میخری. باز محدودیت همزمان استفاده کردنو داری. رو خود پی سی هم نمیشه با یه اکانت استیم یه بازیو همزمان رو دوتا سیستم ران کرد.

اینا یادم رفت بگم. اگه بازیو فیزیکی بخری برا اجراش باید حتما دیسک فیززیکیو داشته باشی. اگه دیجیتالی بخری هم باید اولش انلاین وصل شی به اکانتت بعد اجراش کنی. افلاین میتونی بازی کنیا ولی اولشو باید انلاین باشی تا اکانتت تایید بشه.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

ببین داداش وقتی یکی توضیح میده به نظر پیچیده میاد. خودت بخری سرچ کنی بهتر متوجه میشی و میبینی اسونه. 

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، nima19 گفته است :

سلام دوستان من میخوام یه ps4 بخرم اول اینکه اگه سایتی میشناسید که ارزون تر میده بهم معرفی کنید لطفا

یعدش یه قضه رو متوجه نشدم من اکانت پلاس مثلا سه ماهه بگیرم دیگه نیازی نیست بازی مثلا انچارتد رو هم بخرم یعنی با اکانت پلاسش میشه تمامی بازی ها رو به مدت مثلا سه ماه چه انلاین و چه افلاین بازی کرد 

یا اینکه علاوه بر خرید بازی باید اکانت هم بگیرم میشه کلا در مورد این اکانت کمکم کنید و کامل توضیح بدید

سلام دوست عزیز بنده تجربه داشتن کنسول PS4 رو دارم اینجا واست میگم.

1 - برای خرید کنسول میتونی به این لینک یا این لینک مراجعه کنی من خیلی ازشون خرید کردم و مورد اطمینان هستن

2 - ببین پلاس برای این هست که بتونی بازی هایی که قابلیت انلاین هستن رو انلاین بازی کنی فقط همین . بعد اخرای هر ماه شرکت سونی به خاطر قدر دانی از کاربرایی که پلاس میخرن یه دونه یا چند دونه

بازی رایگان میزارن تا کسانی که پلاس دارن بتونن دانلودش کنن و بازیش کنن که معمولا این بازی هایی که رایگان میشن خیلی قشنگ نیستن مگر یک مورد یا دو مورد اتفاق بیفته که قشنگ باشن.

مدت زمان پلاس یک ماه هست و سه ماه و دوازده ماه که معمولا خرید پلاس سه ماه بیشتر میارزه هم قیمت خوبی داره هم به صرفس. پس چی شد پلاس برای اینه که بخوای بازی انلاین بازی کنی باید داشته

باشیش. برای انجام این عمل باید خود بازی رو داشته باشی مثلا میری بتلفیلد 4 میخری نصب میکنی رو پی اس فور بعد میری قسمت انلاین بازی میکنی همینطوری.

3 - در مورد اکانت هم بگم اول این که میری یه اکانت میسازی باید بری سایت سونی و بسازی بعدش باید ریجن مشخص باشه و مثلا میری ثبتنام میکنی و یکی از کشورهای اروپایی رو انتخاب میکنی بهش

میگن ریجن 2 . و تو باید پلاس ریجن 2 بخری . اگر یکی از کشورهای امریکایی رو انتخاب کنی مثل کالفورنیا باید پلاس ریجن یک بخری و بعد رو اکانتت فعال کنی.

پس مناطق اروپایی ریجن 2 و مناطق امریکایی ریجن 1 و مناطق اسیایی ریجن 3

بعد هم فرض مثال اگر پلاس ریجن یک خریدی باید بازی ریجن 1 هم بخری تا بتونی انلاین بازی کنی

سوال دیگه ای داشتی در خدمتم

لینک به دیدگاه

والا این جریان بازی ها داره سردم میکنه الان اورجین اکانت ماهانش 30 تا بازی میده انگار ایکس باکس هم همینطوریه چرا ps 4 اینطوری نیست اخه 

ادم وسوسه میشه ایکس باکس بگیره از این ور کامپیوترم هم خوبه اکثر بازی های ایکس باکس واسه پی سی میاد مشخصات پی سی خودم

cpu : i5-2500

vga : rx480-8gb

ram ; 8

والا بخدا موندم 

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، nima19 گفته است :

والا این جریان بازی ها داره سردم میکنه الان اورجین اکانت ماهانش 30 تا بازی میده انگار ایکس باکس هم همینطوریه چرا ps 4 اینطوری نیست اخه 

ادم وسوسه میشه ایکس باکس بگیره از این ور کامپیوترم هم خوبه اکثر بازی های ایکس باکس واسه پی سی میاد مشخصات پی سی خودم

ram ; 8

والا بخدا موندم 

وقتی پی سی داری با همون بگذرون خب. هزینه ی بازی های کنسول زیاده. فک نکنم باهاش بتونی کنار بیای مگر این که توقعتو بیاری پایین که دو سه ماه یه بار بازی بخری. من الان40 روزه  با کوانتوم و فیفا سرگرمم. این ea access , origin access فقط برا ایکس باکس و پی سی هست. اون دردسریم که ایران تحریمه تو اوریجین تو کنسول (ایکس باکس وان)وجود نداره.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، nima19 گفته است :

ram ; 8

والا بخدا موندم 

این سیستم داری بعد میخوای کنسول بگیری ؟؟ :|

به نظرم کسی باید کنسول بخره که توانایی خرید سیستم گیمینگ حرفه ای نداشته باشه وقتی تو این سیستم رو داری دلیلی نمیشه بری طرف کنسول مگر این که بگی انحصاری هاش رو دوس دارم

به نظرم با همین سیستم هر چی بازی هست بازی کن با تنظیمات بالا . البته دستی به پردازندت و رمت هم بزن رمت رو 16 گیگ کن سی پی یو هم یه چیز خوب بردار

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، *AHMAD* گفته است :

این سیستم داری بعد میخوای کنسول بگیری ؟؟ :|

به نظرم کسی باید کنسول بخره که توانایی خرید سیستم گیمینگ حرفه ای نداشته باشه وقتی تو این سیستم رو داری دلیلی نمیشه بری طرف کنسول مگر این که بگی انحصاری هاش رو دوس دارم

به نظرم با همین سیستم هر چی بازی هست بازی کن با تنظیمات بالا . البته دستی به پردازندت و رمت هم بزن رمت رو 16 گیگ کن سی پی یو هم یه چیز خوب بردار

,والا چی بگم رم که بله خودمم میخوام بهش یه دستی بیارم ولی انصافا تو هیچ بازی ندیدم سی پی یو کم بیاره

والا انحصاری های کنسول رو میخواستم تست کنم خیلی ها میگن بازی های ps4 خوبه بازی انلاین درست حسابی میخواستم بازی کنم که با این وضع قیمت بازی هاش دیگه ........

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، nima19 گفته است :

,والا چی بگم رم که بله خودمم میخوام بهش یه دستی بیارم ولی انصافا تو هیچ بازی ندیدم سی پی یو کم بیاره

والا انحصاری های کنسول رو میخواستم تست کنم خیلی ها میگن بازی های ps4 خوبه بازی انلاین درست حسابی میخواستم بازی کنم که با این وضع قیمت بازی هاش دیگه ........

دادا یکی از دلایل بنده برای خرید کنسول، بی صاحاب بودن بازار قطعات کامپیوتریه! یه بازی 220 تومن هم بدی تو کنسول ارزششو داره چرا چون بدون دردسر میشینی بازیتو میکنی بعدم میبری تعویضش میکنی. من حاظرم 220 بدم به این بازی ولی راضی نیستم برا 480 ،1300 تومن بدم. انتخاب با خودتونه. وقتی 1050 میاد 900 تومن قیمت بخوره همون صلاحه که من برم 200 تومن به یه بازی بدم. حداقل میدونم تو همه ی دنیا قیمتش اینه و کسی به ریشم نمیخنده.

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

خیلی چیزا دخیلن. بخوام بهت بگم تا دو روز میتونم بنویسم برات و از حوصله ی این تاپیک خارجه. خیلی چیزارو نگیم بهتره. خلاصه هرجور عشقته اونکارو کن داداش. حتی برا انحصاری هم کنسول بخری ضرر نکردی حتی برا ایکس باکس وان. 

لینک به دیدگاه

اینجور بگم بهت بار اول میری یه بازی فیزیکی میخری 120 تومن. میبری بازی میکنی وقتی سیر شدی بازیو بردار ببر 20-30 تومن روش بده بازی دیگه بردار. دیگه اینکه سنگین نیس اکثر بازی های امروزی پی سی هم کم کمش این همه قیمت دارن با این همه دی وی دی. یا میتونی کرایش کنی بازیو هفته ای 15 تومن!!! اینم هست. راه زیاده واسه لذت بردن. من هم پلی 4 داشتم هم ایکس باکس در مورد هرکدوم سوالی داشتی پ.خ کن جوابتو میدم.

لینک به دیدگاه

در در 1395/09/22, 12:09:51، ho3einsa گفته است :

دادا یکی از دلایل بنده برای خرید کنسول، بی صاحاب بودن بازار قطعات کامپیوتریه! یه بازی 220 تومن هم بدی تو کنسول ارزششو داره چرا چون بدون دردسر میشینی بازیتو میکنی بعدم میبری تعویضش میکنی. من حاظرم 220 بدم به این بازی ولی راضی نیستم برا 480 ،1300 تومن بدم. انتخاب با خودتونه. وقتی 1050 میاد 900 تومن قیمت بخوره همون صلاحه که من برم 200 تومن به یه بازی بدم. حداقل میدونم تو همه ی دنیا قیمتش اینه و کسی به ریشم نمیخنده.

دقیقا منم باهات موافقم . من الان کم کم دارم پول جمع میکنم یه کنسول پرو بخرم با این که سیستم گیمینگ دارم ولی بازم با این شرایط بازار دیگ نیمشه یه سیستم گیمینگ بست چون قطعات خیلی گرون شده . من سه ماه پیش سیستم بستم . رمم الان 8 گیگ هست میخوام ارتقاش بدم 16 گیگ دیدم نمیصرفه چرا که الان رم 16 گیگ شده 412 تومن قبلا 250 تومن بود یا پردازنده ای که من خریدم 612 تومن بود الان شده 760 تومن  وضعیت بازار خرابه دیگ درست بشو نیست . کنسول خریدن الان بیشتر میصرفه تا سیستم بستن .

سیستم بستن الان برا کسی خوبه که واقعا خیلی پول داشته باشه هر کسی سه یا چهار ماه پیش سیستم بست نفع کرد ولی الان بخوای با دو میلیون پونصد سیستم کسی ببنده دیگ واسش سیستم گیمینگ نمیشه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...