رفتن به مطلب

مشکل گرافیک !

Union J
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام .

این مشکل من نیست و من برای کسی این تاپیک رو زدم .

طرف گرافیک sapphire r9 280x خریده که یکی از بهترین هاست انداخته رو یه سیستم به مشخصات 

پردازنده : AMD phenom 2 x4 955 و 

مین بورد : asus M5A78LLE 

پاور :antec 520

رم : 8 گیگ ddr 

کارت رو سیستم قبلی که باندل Z87 بوده بدون هیچ مشکلی کار میکرده و به محض اینکه رفته رو سیستم بالا مشکل شروع شده چیزی که خودش میگفت مثل ارتیفکت که اصلا این کارت این مشکلو نداره به لحاظ چیپ بعد از 20 روز دیگه مین بورد اجازه نداده سیستم بیاد بالا ...

کارت سالم بوده و کوچکترین مشکلی نداشته چجوری میشه به محض اینکه رفته رو اون سیستم مشکل دار شده ؟ طرف هم هرچی میشه از کارت میدونه اصلا احتمال مشکل رو برای سیستم خودش قائل نیست فقط میگه کارت نه ویندوز نه درایور و ....هیچی فقط میگه کارت اونم کارتی مثل toxic 280x که تو کیفیت بی نظیره .

نظر شما دوستان چیه ؟ 

ویرایش شده توسط Union J
لینک به دیدگاه

• ارسال 80
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

روزهای پر گپ و گفت

سلام. جدا از مشکل این پاور یکم لب مرز میشه ها. حدود 450 تا 500 وات مصرف سیستم میشه و به پاور فشار میاد. 

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

سلام. جدا از سیستم این پاور یکم لب مرز میشه ها. حدود 450 تا 500 وات مصرف سیستم میشه و به پاور فشار میاد. 

منم نظرم همینه بعد از 20 روز امروز دیگه سیستمش بالا نیومده قبلش خوب بوده بازی هم کرده .

ممکن کارت اسیب دیده باشه از این موضوع ؟ 

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Union J گفته است :

منم نظرم همینه بعد از 20 روز امروز دیگه سیستمش بالا نیومده قبلش خوب بوده بازی هم کرده .

ممکن کارت اسیب دیده باشه از این موضوع ؟ 

دقیق نفهمیدم الان مشکلش چیه؟ سیستم روشن نمیشه؟

لینک به دیدگاه

دقیق نفهمیدم الان مشکلش چیه؟ سیستم روشن نمیشه؟

خودش میگه از امروز دیگه مین بورد چشمک قرمز رو رد نمی کنه یعنی اجاره نمیده بره تو ویندوز ولی وقتی کارت دیگه میندازه مثل 750 رد میشه .

تو 20 روز گذاشته درست بوده .

من خودم حدسم پاور هست چون 280 مصرفش حدون 280 وات هست اگر اشتباه نکنم . 

لینک به دیدگاه

سلام به همه ی اساتید.

به نظر من کارت از همون اول مشکل چیپ داشت. زوط اول که انداختمش این تصویر بود: چه از HDMI چه از DSUB :

۲۰۱۶۱۱۱۸_۱۸۰۳۴۸.jpg۲۰۱۶۱۱۱۸_۱۹۰۳۴۷.jpg

با آندرکلاک مموری تا حدودی حل شد.

بعد از یه مدت دیگه رنگ های صفحه به هم میریخت. تا این دیروز که دیگه کامپیوتر بوق Boot هم دیگه نمیزنه. ولی با سایر کارت ها کار می کنه و مشکلی نیست.

لینک به دیدگاه

اره تقریبا 250 حالا یکم بیشتر برا بعضی مدل ها.

شما. وقتی تو ویندوز نمیره یا رو loggin میمونه از گرافیکه. احتمالا ضعیف بودن پاور مشکل دارش کرده.

شما یه پاور حد اقل 600 پیدا کن تست کن گرافو یا ببر یه مغازه که پاور 600 به بالا داشته باشن یه تست کنن.

البتع اینایی که گفتم قطعی نیست فعلا این یه مورد رو تست کن

لینک به دیدگاه

100 درصد مطمئنم از سیستمم نیست پاور که آکبند واسش باز کردم ببینیدAntec HCG 520 یکی از بهتریناست خودتون استادین...

کارایی که کردم :

بایوس آپدیت کردم

بایوس ریست کردم

کابل های برق PCIex درست وصل کردم

کارت رو رو بایوس Legacy گذاشتم نه UEFI

....

خیلی ناراحتم به فروشنده هم گفتم همین پولم با هزار بدبختی جور کردم کاش نو می خریدم الان کل پولم رفت

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، hrp32 گفته است :

سلام به همه ی اساتید.

به نظر من کارت از همون اول مشکل چیپ داشت. زوط اول که انداختمش این تصویر بود: چه از HDMI چه از DSUB :

بعد از یه مدت دیگه رنگ های صفحه به هم میریخت. تا این دیروز که دیگه کامپیوتر بوق Boot هم دیگه نمیزنه. ولی با سایر کارت ها کار می کنه و مشکلی نیست.

اندر کلاک مصرف برق از پاورو یه خورده کم میکنه با توجه به ضعیف بودنش نصبت به کارت. شاید واسه همین مشکل حل شده بوده.

بهتره کارت رو با یه پاور قوی تر تست کنین. اگه روز اول پس میدادید بهتر بود. اگه گارانتی داره بده گارانتی. 

خرابی تو این مدل کارت زیاد دیده شده

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، میلاد بهرامن گفته است :

اره تقریبا 250 حالا یکم بیشتر برا بعضی مدل ها.

شما. وقتی تو ویندوز نمیره یا رو loggin میمونه از گرافیکه. احتمالا ضعیف بودن پاور مشکل دارش کرده.

شما یه پاور حد اقل 600 پیدا کن تست کن گرافو یا ببر یه مغازه که پاور 600 به بالا داشته باشن یه تست کنن.

البتع اینایی که گفتم قطعی نیست فعلا این یه مورد رو تست کن

اصلا به ویندوز نمیرسه میگم اصلا بوت نمیشه سیستم، بوق سلامت نمیزنه.... اینم در نظر بگیرید تا دیروز کار می کرد. یهو صفحه سبز شد و رنگ ها قاطی شد و ریست هم شد سیستم همینجوری رنگ ها قروقاطی بود تا اینکه دیگه حتی بوت نشد سیستم و باید حتما گرافیک رو از رو سیستم وردارم تا بوت شه...

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، میلاد بهرامن گفته است :

اندر کلاک مصرف برق از پاورو یه خورده کم میکنه با توجه به ضعیف بودنش نصبت به کارت. شاید واسه همین مشکل حل شده بوده.

بهتره کارت رو با یه پاور قوی تر تست کنین. اگه روز اول پس میدادید بهتر بود. اگه گارانتی داره بده گارانتی. 

در حالت Idle که کارت زیر 100 وات مصرف می کنه نباید مشکل از پاور باشه... می گم تقریبا 100 درصد مطمئنم از پاور نیست.

لینک به دیدگاه

تازه کارت از همون اول مشکل فن داشت صدای چرخ گوشت میدادن فناش حالا اونو گفتم کنار میام باهاش ولی دیگه الان اصلا بالا نمیاد خیلی ناراحتم کاش یه کارت آکبند خریده بودم.

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، hrp32 گفته است :

سلام به همه ی اساتید.

مصرف اینجوریه.

95w cpu

60-80w main

10w hard

5-10w ram

250w vga

10w فن ها

حدود 450 تا 470 وات که در نظر بگیریم باید حد اقل 550 وات باشه چون راندمان پاور 100 درصد نیست و باید یکم خالی داشته باشه که فشار نیاد بهش.

لینک به دیدگاه

عزیز چرا با یه پاور قویتر تست نمیکنی. بهتر از عزا گرفتنه که. دوستان یه چیزی میدونن میگن پاورت ضعیفه دیگه.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، میلاد بهرامن گفته است :

مصرف اینجوریه.

95w cpu

60-80w main

10w hard

5-10w ram

250w vga

10w فن ها

حدود 450 تا 470 وات که در نظر بگیریم باید حد اقل 550 وات باشه چون راندمان پاور 100 درصد نیست و باید یکم خالی داشته باشه که فشار نیاد بهش.

باور کنید از پاور نیست اصلا کارت سیستم رو بوت نمی کنه می گم تقریبا مطمئنم مشکل GPU داره چون رنگ ها به هم می ریخت تا همین چند روز پیش ولی بالا می اومد سیستم ولی حالا دیگه اصن سیستم POST هم نمیاد واسش.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

عزیز چرا با یه پاور قویتر تست نمیکنی. بهتر از عزا گرفتنه که. دوستان یه چیزی میدونن میگن پاورت ضعیفه دیگه.

وقتی تا همین دیروز کار می کرده و گرافیک قبلیم هم ASUS 580 انویدیا بوده و با اون هم کار می کرده چه مشکلی می تونه داشته باشه. روی سیستم دیگه هم تست می کنم ولی می گم تقریبا مطمئنم از پاور نیست...

دوستان کسی جایی رو میشناسه ببرم کارت رو تست کنه؟

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، hrp32 گفته است :

در حالت Idle که کارت زیر 100 وات مصرف می کنه نباید مشکل از پاور باشه... می گم تقریبا 100 درصد مطمئنم از پاور نیست.

اونو تو لود کامل گفتم.

شاید تو بازی که میکردی کم اورده بوده مشکل ایجاد شده.

دیگه میمونه گراف. 

گارانتی داره حالا؟

اگه تموم شده بفرس برا گارانتی بگو با هزینه خودت درس کنن هزینشم قبلش اطلاع بدن

لینک به دیدگاه

پاور موقع بوت شدن سیستم که ازش 500 وات استفاده نمیشه باید لااقل بوق سلامت رو سیستم بزنه بعدش میری تو ویندوز به سیستم فشار میاری پاور مشکل ساز بشه این که اصلا بوق سلامت سیستم زده نمیشه نشونه ی خرابی کارته دیگه! اینم در نظر بگیرید که این کارت تا دیروز رو همین سیستم بوده... پس مسئله ی ناسازگاری تقریبا مطرح نیست...

فروشنده ی محترم اصرار داره که چون مادربوردت PCIex3 نداره اینطوریه میگم به پیر به پیغمبر کارت PCIex3 به مادربورد PCIex2 می خوره...

لینک به دیدگاه

اونو تو لود کامل گفتم.

شاید تو بازی که میکردی کم اورده بوده مشکل ایجاد شده.

دیگه میمونه گراف. 

گارانتی داره حالا؟

اگه تموم شده بفرس برا گارانتی بگو با هزینه خودت درس کنن هزینشم قبلش اطلاع بدن

دوست فروشندمون میگه گارانتی نداره.

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

احتمالا تو بازی پاور نکشیده مشکل ایجاد کرده یا کارت از اول مشکل داشته الان بد تر شده.

الانم تو حالت معمولی مصرفش بله زیر 100 واته و باید بیاد بالا.احتمالا کارت اسیب دیده یا شاید پاور مشکل واسش مشکل ایجاد شده که تو حالت ایدل هم نمیتونی برقو تامین کنه. اول با یه پاور دیگه البتع قوی تر تست کن. گارانتیش چی بوده که تموم شده؟

ویرایش شده توسط میلاد بهرامن
لینک به دیدگاه

دوستان این شخص مطلقا قبول نمی کنه مشکل سیستم خودشه و فک می کنه هر چی سخت افزار بندازه رو سیستم همین جوری کار می کنه اصلا درایور مهم نیست ویندوز مهم نیست پاور مهم نیست و .... از نظرش فقط گرافیک متهم اوله ...

sapphire r9 280x یکی از بهترین کارتاست اصلا تو کل این انجمن بگرد اگر یه نفر از این کارت بد گفته باشه روی سیستم z87 عالی کار میکرده بعد یهو از نظر دارنده کارت خراب شده اونم همین جوری ؟  سیستم قدیمی و مشکل دار و پاور ضعیف از نظر ایشون اصلا نباید بهشون شک کرد فقط مستقیما باید رفت سراغ گرافیک .

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، hrp32 گفته است :

پاور موقع بوت شدن سیستم که ازش 500 وات استفاده نمیشه باید لااقل بوق سلامت رو سیستم بزنه بعدش میری تو ویندوز به سیستم فشار میاری پاور مشکل ساز بشه این که اصلا بوق سلامت سیستم زده نمیشه نشونه ی خرابی کارته دیگه! اینم در نظر بگیرید که این کارت تا دیروز رو همین سیستم بوده... پس مسئله ی ناسازگاری تقریبا مطرح نیست...

فروشنده ی محترم اصرار داره که چون مادربوردت PCIex3 نداره اینطوریه میگم به پیر به پیغمبر کارت PCIex3 به مادربورد PCIex2 می خوره...

اره ربطی به درگاه نداره منم دارم استفاده میکنم عین خیلیای دیگه. لابد میدونسته بهت انداخته میخواد بپیچونه.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Union J گفته است :

دوستان این شخص مطلقا قبول نمی کنه مشکل سیستم خودشه و فک می کنه هر چی سخت افزار بندازه رو سیستم همین جوری کار می کنه اصلا درایور مهم نیست ویندوز مهم نیست پاور مهم نیست و .... از نظرش فقط گرافیک متهم اوله ...

sapphire r9 280x یکی از بهترین کارتاست اصلا تو کل این انجمن بگرد اگر یه نفر از این کارت بد گفته باشه روی سیستم z87 عالی کار میکرده بعد یهو از نظر دارنده کارت خراب شده اونم همین جوری ؟  سیستم قدیمی و مشکل دار و پاور ضعیف از نظر ایشون اصلا نباید بهشون شک کرد فقط مستقیما باید رفت سراغ گرافیک .

اصلا به ویندوز و درایور نرسیدیم میگم اصلا بوق نمیزنه کامپیوتر به محض اینکه گرافیک رو نصب می کنم به درایور و ویندوز چه ربطی داره.

حاضرم هرجایی که شما یا دوستان میگن بیام برای تست.

لینک به دیدگاه

اره ربطی به درگاه نداره منم دارم استفاده میکنم عین خیلیای دیگه. لابد میدونسته بهت انداخته میخواد بپیچونه.

فروشنده همین جناب علیرضا Union J هستن. من به ایشون جسارت نمی کنم ولی ایشون هم کلا زیر بار نمیره...

لینک به دیدگاه

چیو انداخته اول مطمئن شو بعد کسی رو متهم کن . 

کارتو گرفته بعد از 20 روز اومده میگه کارت مشکل داره مگه الکیه کارت خراب باشه بعد از 20 روز یهویی سیستم بالا نیاید .

معلوم نیست چه اتفاقاتی افتاده حالا که سیستمش نمیاد بالا سریع میاد میگه کارت خرابه هیچ احتمال دیگه ای هم نمیده فقط میگه کارت .

گرافیک 0 و 100 یا سالمه یا خراب . 

برو با یه سیستم دیگه تست کن همین امروز نه فردا . 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...