رفتن به مطلب

انتخاب بهترین و پر سرعت ترین کارت گرافیک

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان بهترین و پرسرعت ترین کارت کاستوم ۱۰۷۰ کدوم برنده راهنمایی کنید واسه گیمینگ حرفه ای میخوام دو تا ۱۰۷۰ sli کنم 

نظر خودم بیشتر روی  galax gtx1070 hof   و zotack 1070 xtreme هستش

دوستان فقط با ذکر دلیل بگید که یاد بگیریم و اینکه من میخوام sli کنم لطفا فقط بهترین کارت کاستوم ۱۰۷۰ و پیشنهاد کنید به توضیح که یاد بگیریم ممنونم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز یه دونه 1080 خیلی بهتره از دوتا 1070

بعضی از بازی ها دو پردازنده رو نمی شناسن و مجبور می شی خیلی از بازی ها رو عملا با یک کارت 1070 بازی کنی

حالا اگه دوتا 1080 باشه فرق می کنه چون حداقل یکی هم که باشه و بازی اس ال آی رو پشتیبانی نکنه باز هم قویه

اگه بدون اورکلاک می خوای زوتک. اما اگه خودت اهل اور باشی هیچ فرقی نداره و همه به یک اندازه اورکلاک می شن

خنکی و مطلقا سایلنت با قیمت معقول و نبود کویل واین هم بخوای فقط ام اس آی

کلا یک کارت قوی بهتر از دوتا متوسطه. از نظر هزینه، مصرف برق، خنک کردن، گلوگاه نشدن بقیه قطعات و بی دردسر بودن

اگرهم اهل اور هستی (که اصلا کار سخت و پیچیده ای نیست) اصلا لازم نیست پول اضافه به برندهایی مثل زوتک و گیگا و ایسوس بدی

لینک به دیدگاه

منم نظرم روی تک کارت 1080 هست . sli در 99 درصد مواقع پول دور ریختن هست . شما یه 1080 بگیرید و باهاش کار کنید . اگر دیدید نیاز هاتون رو براورده نمیکنه بعدا یه 1080 دیگه بگیرید .

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، mohsenzare1998 گفته است :

سلام دوستان بهترین و پرسرعت ترین کارت کاستوم ۱۰۷۰ کدوم برنده راهنمایی کنید واسه گیمینگ حرفه ای میخوام دو تا ۱۰۷۰ sli کنم 

نظر خودم بیشتر روی  galax gtx1070 hof   و zotack 1070 xtreme هستش

دوستان فقط با ذکر دلیل بگید که یاد بگیریم و اینکه من میخوام sli کنم لطفا فقط بهترین کارت کاستوم ۱۰۷۰ و پیشنهاد کنید به توضیح که یاد بگیریم ممنونم

دوتا رو از مارک زوتک یا گیگابایت بگیر

و اینکه همه بازی ها رو اس ال ای جواب میدن

فقط یه اپدیت گرافیک دارن ک دو سه روز دور تر میاد همین

اگ هم نیاد بازی اینقد از نظر گرافیک ضعیف هس ک نیازی به دوتا گرافیک نداره و با یک گرافیک راحت اجرا میشه

اون موضوع ک بعضی بازی ها اس ال ای قبول نمیکنند مال چندین سال پیش هسته

الان من بازی روز سراغ ندارم اس ال ای قبول نکنه

لینک به دیدگاه

sli اشتباه محضه (نظر شخصی - قصد جسارت ندارم). یدونه 1080 بگیر هم ارزونتر درمیاد هم مشکل نداری هم مصرف برقش خوبه هم جای زیادی تو کیست مشغول نمیکنه.

زیبایی در سادگیه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نمی دونم چرا دوستان اینقدر از sli بد میگن! sli درسته مشکلاتی داره ولی اونقدر بزرگ یا غیر قابل حل نیستن!

و مشکلاتش هم خیلی خیلی کمتر از گذشته اس در حال حاضر اکثر بازی های روز ( بالای 95% بازی ها) از sli پشتیبانی میکنن و با کمی تغییرات و بهینه سازی از NVIDIA Inspector هم براحتی میشه کارایی ایده آل از sli گرفت

sli نیاز به رسیدگی و کمی حوصله داره واقعا هیچ مشکل عجیب و غریبی نداره که دوستان اینقدر منفی در موردش نظر میدن

این رو بنده ایی عرض می کنم که sli رو از نسل 500 به اینور در هر نسلی تجربه کردم

sli در سری 10 در کم مشکل ترین حالت خودش هست عزیزانی که سوال یا مشکلی دارن با کمال میل حاضرم راهنماییشون کنم

یک نکته ایی که در sli خیلی مهمه محدود کردن فریم ریت به نرخ مانیتور هست که هم باعث میشه لود کارتها و دماشون کمتر بشه هم نویز کمتری ایجاد بشه هم شکستگی تصویر ایجاد نشه

اما در مورد سوال دوستمون مشخص نکردی که  در چه  رزلوشنی بازی می کنی اگر 2k استفاده می کنی که 1 دونه 1080 در حال حاضر در تمام بازی ها می تونه 60 فرم در بالاترین تنظیمات بده

اما اگر 4k بازی می کنی قطعات نیاز به 2 کارت خواهی داشت حالا یا دوتا 1070 یا دوتا 1080 تا بتونی 60 فریم بگیری

لینک به دیدگاه

گرمای تولیدی مازاد ناشب از کنار هم قرارگفتن کارتها هم محدود کننده هست. باعث افزایش دمای کیس میشه. تک کارت بخرید بنظر بنده. کم دردسر و از لحاظ توان و گرما کار بهتری هست. اگر یروزی فک کردید کمه میتونید اضافه کنید به سادگی

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.

نظر من کاملا با دوستان مخالفه در خصوص SLI. کارت های پاسکال اساسا خنک و کم مصرف هستن و در صورت SLI 1070 شما مشکلی نخواهید داشت از بابت مصرف و گرما.

تمامی بازی های روز که بتونه عرق یه 1070 رو در بیاره، بدون شک حد اکثر ساپورت رو از SLI و CrossFireX پشتیبانی می کنه. از اونجایی که قدرت 1070 خیلی بیشتر از نصف یک 1080ه بنابراین این SLI باعث می شه شما قدرت بسیار بیشتری نسبت به 1080 بدست بیارید منتها با 16 گیگابایت حافظه! (دو تا 8گیگ).

SLI یا کراس فایرX خیلی از عمرشون میگذره و دیگه به بلوغ کاملی رسیدن.

بدون شک Zotac AMP! Extreme GTX 1070 بهترین انتخاب خواهد بود.

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، Magneto گفته است :

سلام دوست عزیز.

نظر من کاملا با دوستان مخالفه در خصوص SLI. کارت های پاسکال اساسا خنک و کم مصرف هستن و در صورت SLI 1070 شما مشکلی نخواهید داشت از بابت مصرف و گرما.

تمامی بازی های روز که بتونه عرق یه 1070 رو در بیاره، بدون شک حد اکثر ساپورت رو از SLI و CrossFireX پشتیبانی می کنه. از اونجایی که قدرت 1070 خیلی بیشتر از نصف یک 1080ه بنابراین این SLI باعث می شه شما قدرت بسیار بیشتری نسبت به 1080 بدست بیارید منتها با 16 گیگابایت حافظه! (دو تا 8گیگ).

SLI یا کراس فایرX خیلی از عمرشون میگذره و دیگه به بلوغ کاملی رسیدن.

بدون شک Zotac AMP! Extreme GTX 1070 بهترین انتخاب خواهد بود.

اما نظر نظر من روی یک کارت 1080 و فقط ایسوس

بازی هایی که از sli استفاده می کنن زیاد نیستن و اکثرا باید منتظر آپدیت بشینی

از این گذشته هیچ بازی نیست که 1080 حتی روی 4K هم از پسش بر نیاد و هیچ بازی بیشتر از 6 گیگ vram  بیشتر استفاده نمیکنه

به نظر من این کارت رو بگیرید از دوتا 1070 ارزش بیشتری داره

http://lioncomputer.ir/product/8771/ایسوس+راگ+استریکس+ROG+STRIX-GTX1080-O8G-GAMING/

از اون گذشته زمانی که دوتا کارت رو کنار هم میزارید فن های اولین کارت بلا استفاده هستن و به خاطر چسبیدن به کارت دوم تاثیری ندارن

این نظر من بود دیگه خود دانی

این ایسوس که گفتمم به خاطر تعصب روی ایسوس که بجا هم هست یک شرکت تایوانی درجه یک بهتر از شرکت های چینی هست

من که تاحالا از مین ها و کارت گرافیک های ایسوس هیچ مشکلی ندیدم

خودم  اینو دارم و بایک مانیتور 1600*900 همه بازی ها روی بیشترین تنظیمات میان حتی زمانی که به تلویزیون 1920p هم وصل کردم مشکلی نداشتم

http://lioncomputer.ir/product/6805/کارت+گرافیک+ایسوس+GTX+960+STRIX+DC2OC-4GD5/

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، aref.faridy گفته است :

اما نظر نظر من روی یک کارت 1080 و فقط ایسوس

بازی هایی که از sli استفاده می کنن زیاد نیستن و اکثرا باید منتظر آپدیت بشینی

از این گذشته هیچ بازی نیست که 1080 حتی روی 4K هم از پسش بر نیاد و هیچ بازی بیشتر از 6 گیگ vram  بیشتر استفاده نمیکنه

به نظر من این کارت رو بگیرید از دوتا 1070 ارزش بیشتری داره

http://lioncomputer.ir/product/8771/ایسوس+راگ+استریکس+ROG+STRIX-GTX1080-O8G-GAMING/

از اون گذشته زمانی که دوتا کارت رو کنار هم میزارید فن های اولین کارت بلا استفاده هستن و به خاطر چسبیدن به کارت دوم تاثیری ندارن

این نظر من بود دیگه خود دانی

این ایسوس که گفتمم به خاطر تعصب روی ایسوس که بجا هم هست یک شرکت تایوانی درجه یک بهتر از شرکت های چینی هست

من که تاحالا از مین ها و کارت گرافیک های ایسوس هیچ مشکلی ندیدم

خودم  اینو دارم و بایک مانیتور 1600*900 همه بازی ها روی بیشترین تنظیمات میان حتی زمانی که به تلویزیون 1920p هم وصل کردم مشکلی نداشتم

http://lioncomputer.ir/product/6805/کارت+گرافیک+ایسوس+GTX+960+STRIX+DC2OC-4GD5/

دوست عزیز تایوان یا همون چین تایپه، تفاوت زیادی با چین نداره و اون رو مثل ژاپن و کره ندونید. اما شرکت ایسوس رو همه ما قبول داریم  و من از بعد اولین مادربوردم که بایوستار بود، تا کنون مادربوردی غیر از ایسوس نداشتم .اما اینکه در کارت گرافیک های AMD سافایر و در کارت گرافیک های Nvidia برند محبوب زوتک بهترینن شکی نیست. بهترین GTX 970 تو همه بنچ مارک ها AMP Extereme زوتک بوده، همینطور 980 و 980TI. الان هم که در صدر همه بنچ مارک ها 1080 AMP Extereme Zotac  رو ملاحظه می فرماییم.

در پایان بنده از شما خواستارم، 5 بازی نام ببرید که بعد از سال 2014 معرفی شده باشن و با CrosFire و SLI بهینه نباشن.

همچنین در خصوص فن های کارت گرافیک که فرمودید، شما احتراما مادربورد h61 و ... رو مد نظر قرار دادید که روش دو تا کارت گرافیک به هم می چسبن. وگرنه مادربورد های Z اصولا 3 - 4 تا اسلات PCI Express دارن که شما می تونی با هر نوع آرایشی که می خوای، اونها رو قرار بدی و با کانکتور SLI مناسب کارت ها رو به هم وصل کنی.

من همین دو سه روز پیش، دو تا R7 265 داشتم رو حالت CrossFire تو بازی های مختلفی من جمله COD AW بهتر از GTX970 جواب می داد که دیشب یکیش رو فروختم به دوستی عزیز...

لینک به دیدگاه

عزیز اگه کارشما  رو یه تک کارت 1080 حل می کنه صد در صد یه تک کارت به اس ال آی ترجیح داده میشه . چه وقت ما اس ال آی می کنیم زمانی که پولمون نمیرسه تا یه تک کارت قوی بگیریم یا تک کارت قدرتمندی وجود نداره کار ما رو راه بندازه  این دلایلی هست که ما از اس ال آی استفاده می کنیم. البته بعضیا از دیدن دو کارت تو کیسشون به وجد میان یا اینکه حتی اگه نیاز نداشته باشن همین که بدونن دوتا کارت قدرتمند دارن حال می کنن اینا توصیه میشه اس ال آی کنن چون منطق برای اینا جواب گو نیست.

در گیم ما یه میانگین فریم داریم و یه مینیمم فریم و هممچین ثبات کلی فریم هم مهمه و ینی خیلی نرخ فریم نوسان نداشته باشه که  احساس  بدی از تجربه گیمتون بهتون میده مثلا یه دفعه نرخ فریم از 100 بیاد روی 50 (البته مانیتورتون قابلیت نشان دادن 100 فریم رو داشته باشه) شما این افت فریم ناگهانی رو احساس می کنید و مغز شما متوجه می شه. ضمنا  تمام لگ های ما تو همین مینیم فریم رخ میده و عملا میانگین فریم در رتبه بعد اهمیت قرار داره . در مینیم فریم و ثبات کلی فریم تک کارت ها خیلی بهتر از اس ال آی عمل میکنن و شما عملا با اس ال آی دو کارت 1070 همون نتیجه یا حتی ضعیف تر از کارت 1080 تو تجربه گیمتون بدست میارید. دقت کنید فقط میانیگن فریم مهم نیست . هر کاری که انجام می دیم باید منطقی باشه . خود انودیا هم دید که مثلا یه کارت 1070 ترجیح داره به اس ال آی 1060 کلا قابلیت اس ال آی رو  از کارت های میان رده برداشت چون تک کارت بالا رده وجود داره که قدرت دو کارت میان رده رو داشته باشه و تک کارت اولویت داره به دو کارت و یا بیشتر و فقط زمانی اس ال آی توجیه داره که تک کارت قدرتمندی وجود نداشته باشه که کار ما رو راه بندازه.

http://www.gamersnexus.net/guides/2474-gtx-1070-sli-benchmark-vs-gtx-1080-and-gtx-1070/page-3#!/ccomment-comment=10004984

ویرایش شده توسط saeed110
لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، Magneto گفته است :

دوست عزیز تایوان یا همون چین تایپه، تفاوت زیادی با چین نداره و اون رو مثل ژاپن و کره ندونید. اما شرکت ایسوس رو همه ما قبول داریم  و من از بعد اولین مادربوردم که بایوستار بود، تا کنون مادربوردی غیر از ایسوس نداشتم .اما اینکه در کارت گرافیک های AMD سافایر و در کارت گرافیک های Nvidia برند محبوب زوتک بهترینن شکی نیست. بهترین GTX 970 تو همه بنچ مارک ها AMP Extereme زوتک بوده، همینطور 980 و 980TI. الان هم که در صدر همه بنچ مارک ها 1080 AMP Extereme Zotac  رو ملاحظه می فرماییم.

در پایان بنده از شما خواستارم، 5 بازی نام ببرید که بعد از سال 2014 معرفی شده باشن و با CrosFire و SLI بهینه نباشن.

همچنین در خصوص فن های کارت گرافیک که فرمودید، شما احتراما مادربورد h61 و ... رو مد نظر قرار دادید که روش دو تا کارت گرافیک به هم می چسبن. وگرنه مادربورد های Z اصولا 3 - 4 تا اسلات PCI Express دارن که شما می تونی با هر نوع آرایشی که می خوای، اونها رو قرار بدی و با کانکتور SLI مناسب کارت ها رو به هم وصل کنی.

من همین دو سه روز پیش، دو تا R7 265 داشتم رو حالت CrossFire تو بازی های مختلفی من جمله COD AW بهتر از GTX970 جواب می داد که دیشب یکیش رو فروختم به دوستی عزیز...

مثل کره و ژاپن نمیشه

درسته شاید تو بنچمارک ها بهتر بوده باشن اما از لحاظ کیفیت ساخت و طول عمر از نظر من بازهم به asus نمیرسن

من بردم h61 درست اما من اسمبل هم میکنم و سیستم های زیادی دستم بوده و تو این 4 سال سابقه که داشتم به سربودن الحق والانصاف asus پی بردم

با یک همچین کارت گرافیکی معمولا یا z170 میگیرن یا x99 قدیمی ها هم که معمولا z79 دارن 

توی z170 ها معمولا با دو اسلات بالایی sli میکنن که فاصلشون 3 تا اسلات و با این کارت ها اندازه یک اسلات بین دو کارت فاصله میفته که جالب نیست 

از طرفی sli مگه الکیه توی هر اسلات که دلت خواست بزاری ترتیب مگه نداره

من روی nvidia هم تعصب ذارم درست یا غلط رو نمدونم اما دیگه از amd نه CPU نه GPU استفده نخواهم کرد

چون راندمان خوبی ازشون ندیدم تو cpu فقط تعداد هسته و سرعت زیاده اما راندمان اینتل به مراتب بهتره

منظورمم بازی های روز بوده .روز که میگم یعنی روز ها نه یک ماه از تولید رد شده باشه

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، aref.faridy گفته است :

مثل کره و ژاپن نمیشه

درسته شاید تو بنچمارک ها بهتر بوده باشن اما از لحاظ کیفیت ساخت و طول عمر از نظر من بازهم به asus نمیرسن

من بردم h61 درست اما من اسمبل هم میکنم و سیستم های زیادی دستم بوده و تو این 4 سال سابقه که داشتم به سربودن الحق والانصاف asus پی بردم

با یک همچین کارت گرافیکی معمولا یا z170 میگیرن یا x99 قدیمی ها هم که معمولا z79 دارن 

توی z170 ها معمولا با دو اسلات بالایی sli میکنن که فاصلشون 3 تا اسلات و با این کارت ها اندازه یک اسلات بین دو کارت فاصله میفته که جالب نیست 

از طرفی sli مگه الکیه توی هر اسلات که دلت خواست بزاری ترتیب مگه نداره

من روی nvidia هم تعصب ذارم درست یا غلط رو نمدونم اما دیگه از amd نه CPU نه GPU استفده نخواهم کرد

چون راندمان خوبی ازشون ندیدم تو cpu فقط تعداد هسته و سرعت زیاده اما راندمان اینتل به مراتب بهتره

منظورمم بازی های روز بوده .روز که میگم یعنی روز ها نه یک ماه از تولید رد شده باشه

سلام.

مثل کره و ژاپن نمی شه نه. تایوان همون چینه دوست عزیز فقط مستقله.

======================================================

بنده فقط عرض کردم شما 5 تا بازی روز نام ببر که با SLI یا CrossFireX مشکل دارن.

======================================================

در مورد سر بودن ایسوس من اصلا دیگه حرفی ندارم چون شما طرفدار ترول ایسوس هستید بحث با برتری زوتک با شما مثل بحث با برتری استقلال با یه پرسپولیسی می مونه. سوخت خورشید هم به پایان برسه طرف نظرش عوض نمی شه و بالعکس (الان بحث فوتبالی نیستا من مثال زدم). 

ویرایش شده توسط Magneto
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، saeed110 گفته است :

عزیز اگه کارشما  رو یه تک کارت 1080 حل می کنه صد در صد یه تک کارت به اس ال آی ترجیح داده میشه . چه وقت ما اس ال آی می کنیم زمانی که پولمون نمیرسه تا یه تک کارت قوی بگیریم یا تک کارت قدرتمندی وجود نداره کار ما رو راه بندازه  این دلایلی هست که ما از اس ال آی استفاده می کنیم. البته بعضیا از دیدن دو کارت تو کیسشون به وجد میان یا اینکه حتی اگه نیاز نداشته باشن همین که بدونن دوتا کارت قدرتمند دارن حال می کنن اینا توصیه میشه اس ال آی کنن چون منطق برای اینا جواب گو نیست.

در گیم ما یه میانگین فریم داریم و یه مینیمم فریم و هممچین ثبات کلی فریم هم مهمه و ینی خیلی نرخ فریم نوسان نداشته باشه که  احساس  بدی از تجربه گیمتون بهتون میده مثلا یه دفعه نرخ فریم از 100 بیاد روی 50 (البته مانیتورتون قابلیت نشان دادن 100 فریم رو داشته باشه) شما این افت فریم ناگهانی رو احساس می کنید و مغز شما متوجه می شه. ضمنا  تمام لگ های ما تو همین مینیم فریم رخ میده و عملا میانگین فریم در رتبه بعد اهمیت قرار داره . در مینیم فریم و ثبات کلی فریم تک کارت ها خیلی بهتر از اس ال آی عمل میکنن و شما عملا با اس ال آی دو کارت 1070 همون نتیجه یا حتی ضعیف تر از کارت 1080 تو تجربه گیمتون بدست میارید. دقت کنید فقط میانیگن فریم مهم نیست . هر کاری که انجام می دیم باید منطقی باشه . خود انودیا هم دید که مثلا یه کارت 1070 ترجیح داره به اس ال آی 1060 کلا قابلیت اس ال آی رو  از کارت های میان رده برداشت چون تک کارت بالا رده وجود داره که قدرت دو کارت میان رده رو داشته باشه و تک کارت اولویت داره به دو کارت و یا بیشتر و فقط زمانی اس ال آی توجیه داره که تک کارت قدرتمندی وجود نداشته باشه که کار ما رو راه بندازه.

http://www.gamersnexus.net/guides/2474-gtx-1070-sli-benchmark-vs-gtx-1080-and-gtx-1070/page-3#!/ccomment-comment=10004984

سلام.

استدلال شما از دلیل حذف SLI از 1060 کاملا اشتباهه دوست خوبم.

Nvidia قیمت 1060 رو با ناچار پایین آورد که بتونه رقابت رو با RX480 برنده بشه. اما می دونست که SLI دو تا کارت 1060 بسیار قویتر از 1070 می شه و فروش 1070 رو تحت شعاع قرار می ده. تمام منابع خبری هم چنین تحلیلی رو داشتن. چه داخلی چه خارجی. تحلیل شما رو من بار اوله که میبینم. 

توضیحاتی که شما در خصوص نوسان فریم بعلت SLI بودن ارائه دادید شباهت بسیار زیادی به پدیده های "شبه علم" داره. یعنی اینطور نشون می ده که این صحبت های شما نتیجه بررسی های علمی و آزمایشگاهیه کما اینکه دو تا حالت داره. یا اینکه چیزی بیش از یک حدث و یک استدلال نیست. 2 اینکه در شرایط خاصی اندازه گیری شده.

بنچ مارک ها، نتایج تحلیل و ... بصورت فراوون تو اینترنت یافت می شه. یه سری بهش بزنید یه مطالعه ای داشته باشید. ویدئو تو Youtube فراوونه. اونجا شما افت فریم و هم می تونید ببینید.

یه نمونه منبع ارائه بدید که تو یه بازی دو تا کارت SLI یه جاش رو 100 فریم خروجی بدن و یه جاش رو 50 فریم. البته مشروط بر اینکه بازی باگ نداشته باشه که با تک کارت هم چنین اختلافی وجود داشته باشه. مگ اینکه همونطور که عرض کردم شما تو شرایط خاص این رو در نظر بگیری. من کارت R7 265 دارم. با تنظیماتی که انجام دادم GTA  رو بصورت 40 و خورده ای فریم اجرا می کنم. اما وقتی با یه تفنگ اسنایپر زوم می کنی تا 70 بعضی وقت ها 80 فریم هم بالا می ره.

هر دوستی که معتقده SLI یا CrossFireX مشکلی از بابت دما، ساپورت بازی، لگ، باگ، هنگ یا چیز دیگه ای داره منبع ارائه بده. وگرنه اون شبی که بارون اومد ما شام  ماکارونی داشتیم ولی ماکارونی خودن ما دلیلی برای بارون اومدن نیست.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Magneto گفته است :

سلام.

استدلال شما از دلیل حذف SLI از 1060 کاملا اشتباهه دوست خوبم.

Nvidia قیمت 1060 رو با ناچار پایین آورد که بتونه رقابت رو با RX480 برنده بشه. اما می دونست که SLI دو تا کارت 1060 بسیار قویتر از 1070 می شه و فروش 1070 رو تحت شعاع قرار می ده. تمام منابع خبری هم چنین تحلیلی رو داشتن. چه داخلی چه خارجی. تحلیل شما رو من بار اوله که میبینم. 

توضیحاتی که شما در خصوص نوسان فریم بعلت SLI بودن ارائه دادید شباهت بسیار زیادی به پدیده های "شبه علم" داره. یعنی اینطور نشون می ده که این صحبت های شما نتیجه بررسی های علمی و آزمایشگاهیه کما اینکه دو تا حالت داره. یا اینکه چیزی بیش از یک حدث و یک استدلال نیست. 2 اینکه در شرایط خاصی اندازه گیری شده.

بنچ مارک ها، نتایج تحلیل و ... بصورت فراوون تو اینترنت یافت می شه. یه سری بهش بزنید یه مطالعه ای داشته باشید. ویدئو تو Youtube فراوونه. اونجا شما افت فریم و هم می تونید ببینید.

یه نمونه منبع ارائه بدید که تو یه بازی دو تا کارت SLI یه جاش رو 100 فریم خروجی بدن و یه جاش رو 50 فریم. البته مشروط بر اینکه بازی باگ نداشته باشه که با تک کارت هم چنین اختلافی وجود داشته باشه. مگ اینکه همونطور که عرض کردم شما تو شرایط خاص این رو در نظر بگیری. من کارت R7 265 دارم. با تنظیماتی که انجام دادم GTA  رو بصورت 40 و خورده ای فریم اجرا می کنم. اما وقتی با یه تفنگ اسنایپر زوم می کنی تا 70 بعضی وقت ها 80 فریم هم بالا می ره.

هر دوستی که معتقده SLI یا CrossFireX مشکلی از بابت دما، ساپورت بازی، لگ، باگ، هنگ یا چیز دیگه ای داره منبع ارائه بده. وگرنه اون شبی که بارون اومد ما شام  ماکارونی داشتیم ولی ماکارونی خودن ما دلیلی برای بارون اومدن نیست.

درود بر شما

بسیار تاثیر گذار فقط  ماکارونی رو من هنگ هنگم

خب جنابتون دوتا زوتک 1070رو sli

بهتر از یک زوتک 1080 amp میدونی ؟

چند درصد افزایش کارایی داره دوتا 1070 نسبت به 1080 لطف با ذکر یک مثال زیرخاکی بفرمایید ..

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، farvahr گفته است :

درود بر شما

بسیار تاثیر گذار فقط  ماکارونی رو من هنگ هنگم ?

خب جنابتون دوتا زوتک 1070رو sli

بهتر از یک زوتک 1080 amp میدونی ؟

چند درصد افزایش کارایی داره دوتا 1070 نسبت به 1080 لطف با ذکر یک مثال زیرخاکی بفرمایید ..

ماکارونی یه مثال مغالطه ای از شرایط خاصه دوست خوبم. مثل داستان معروف کسی که میگفت من هروقت میرم بستنی وانیلی میگرم ماشینم مشکلی نداره و هروقت بستنی شکلاتی میگیرم ماشینم خراب می شه. پس اشکال از بستنی شکولاتیه.  بعد فهمیدن ماشین طرف اگه بیشتر از 10 دقیقه روشن درجا کار کنه براش مشکل پیش میاد و صف بستنی شکولاتی کامل تر بوده.

یعنی طرف درست میگه هروقت رفته بستنی شکولاتی بخره ماشینش خراب شده. ولی علت چیز دیگریست.

گفتم که اگه شما یکبار SLI کردیدو مشکلی پیدا کردید دلیلش رو جای دیگری غیر از فناوری SLI که سالهاست از پدیدار شدنش میگذره و به بلوغ کامل رسیده جستجو کنید. 

درایور، خراب بودن اسلات، اشکال یکی از دو کارت، خرابی پل ، نرم افزار و ...

اما افزایش کارایی که فرمودید :

gtx-1070-sli-som.jpg

gtx-1070-sli-the-division (1).jpg

gtx-1070-sli-the-division.jpg

gtx-1070-sli-3dmark.jpg

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در در 1395/09/23, 00:25:42، Magneto گفته است :

ماکارونی یه مثال مغالطه ای از شرایط خاصه دوست خوبم. مثل داستان معروف کسی که میگفت من هروقت میرم بستنی وانیلی میگرم ماشینم مشکلی نداره و هروقت بستنی شکلاتی میگیرم ماشینم خراب می شه. پس اشکال از بستنی شکولاتیه.  بعد فهمیدن ماشین طرف اگه بیشتر از 10 دقیقه روشن درجا کار کنه براش مشکل پیش میاد و صف بستنی شکولاتی کامل تر بوده.

یعنی طرف درست میگه هروقت رفته بستنی شکولاتی بخره ماشینش خراب شده. ولی علت چیز دیگریست.

گفتم که اگه شما یکبار SLI کردیدو مشکلی پیدا کردید دلیلش رو جای دیگری غیر از فناوری SLI که سالهاست از پدیدار شدنش میگذره و به بلوغ کامل رسیده جستجو کنید. 

درایور، خراب بودن اسلات، اشکال یکی از دو کارت، خرابی پل ، نرم افزار و ...

اما افزایش کارایی که فرمودید :

gtx-1070-sli-som.jpg

gtx-1070-sli-the-division (1).jpg

gtx-1070-sli-the-division.jpg

gtx-1070-sli-3dmark.jpg

این درسته که این کارت الان از زوتک هم قویتره فیلمشم لیون گذاشته ؟؟

GALAX GTX 1080 HOF 

لینک به دیدگاه

در 36 دقیقه قبل، farvahr گفته است :

این درسته که این کارت الان از زوتک هم قویتره فیلمشم لیون گذاشته ؟؟

GALAX GTX 1080 HOF 

سلام.

کارت HOF با همون تالار مشاهیر کارت بسیار ارزشمندیه و از نظر اورکلاک همه کارت های GTX1080 رو پشت سر گذاشته که این خبر بله کاملا صحت داره. فیبر و برد 12 لایه مدار چاپی و تمامی قطعات این کارت برای دفع حرارت و اورکلاک تدارک دیده شدن و از نظر حریف های کاملا پایاپایی برای هم هستن این کارت و AMP Extereme.

البته 1070 و 1060 همین HOF رو نمی دونیم به چه صورته 1060ش رو که دیدم مالی نبود. پس حساب اونها رو سوا کنید. اما بصورت پیشفرض بدون اورکلاک، کماکان برنده AMPه.

جدای از این مساله ظاهر این دو کارت واقعا دلربا ست حتی ضعیف تر از نمونه های MSI و ... هم بود اما باز من عاشق این دو بودم.

لینک به دیدگاه

در در 1395/10/05, 07:55:26، Magneto گفته است :

سلام.

کارت HOF با همون تالار مشاهیر کارت بسیار ارزشمندیه و از نظر اورکلاک همه کارت های GTX1080 رو پشت سر گذاشته که این خبر بله کاملا صحت داره. فیبر و برد 12 لایه مدار چاپی و تمامی قطعات این کارت برای دفع حرارت و اورکلاک تدارک دیده شدن و از نظر حریف های کاملا پایاپایی برای هم هستن این کارت و AMP Extereme.

البته 1070 و 1060 همین HOF رو نمی دونیم به چه صورته 1060ش رو که دیدم مالی نبود. پس حساب اونها رو سوا کنید. اما بصورت پیشفرض بدون اورکلاک، کماکان برنده AMPه.

جدای از این مساله ظاهر این دو کارت واقعا دلربا ست حتی ضعیف تر از نمونه های MSI و ... هم بود اما باز من عاشق این دو بودم.

درود بر تو دوست عزیز

که هم همیشه بهترین جواب رو میدی هم بهترین مثال رو میزنی .من خیلی وقته دارم رو پروژه جمع کردن کیس 9میلیونی کار میکنم اینطور بگم خیلی خیلی حساسم با 9 تومن بهترین رو جمع کنم بخاطر همینه که خیلی مزاحم حضرتتون میشم جناب سلطان مگناتو B|

من روزی که شروع به جستجو کردم برای جمع کردن بهترین ها قیمت ها خیلی مناسبتر بود اکستریم گیگا 1080حدود سه میلیون و دویست بود . مادربورد هیرو آلپا ایسوس 1میلیون  و 6700kحدود یکو صدو پنجاه ...اینا رو نمیگم که فکر کنید الان نمیشه بازم با بودجه 9تومن اینا رو خرید ولی خیلی از قطعات دیگه رو یا باید متوسط خرید یا کلا قید بهترین ها رو زد و مارک نخری ..من بیشترین مشکلی که دارم خرید کارت گرافیکه واقعا موندم بین 1080زوتک  و 1080هاف .. از جای صحبت های جنابتون در مورد sli  دل نازک داداش کوچیکت بنده رو میلرزونه . خلاصه اینطور بهت بگم من وسط یه جریان گیر کردم خیلی وسواسی هم هستم ..تو این سایت هم همه دوستان از من حقیر معلومات بیشتری دارن دوستان اهل فن هر کدوم نظرات کارشناسی خودشون رو میدن ما من بدبخت تو میدانم و باید لنگش کنم 9 تومن کم پولی نیست داداش باسه یه کیس بخری فردا بری تو یه بازی نگاه کنی ببینی یه جا گیر میکنه لک داره و یا غیره و از بابت دیگه بدم میاد رفیق هام بیان بگن اینا چی هستن خریدی .. خلاصه  تو کل کل ...بیاییم کل کوبم بشیم ضایعس داداشم . و از بابتی کلام جنابتون عجیب اندر صفی  و قابل احترامه . جناب مگناتو بنواز اون چنگ دلنوازتو

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، farvahr گفته است :

درود بر تو دوست عزیز

که هم همیشه بهترین جواب رو میدی هم بهترین مثال رو میزنی .من خیلی وقته دارم رو پروژه جمع کردن کیس 9میلیونی کار میکنم اینطور بگم خیلی خیلی حساسم با 9 تومن بهترین رو جمع کنم بخاطر همینه که خیلی مزاحم حضرتتون میشم جناب سلطان مگناتو ?

من روزی که شروع به جستجو کردم برای جمع کردن بهترین ها قیمت ها خیلی مناسبتر بود اکستریم گیگا 1080حدود سه میلیون و دویست بود . مادربورد هیرو آلپا ایسوس 1میلیون  و 6700kحدود یکو صدو پنجاه ...اینا رو نمیگم که فکر کنید الان نمیشه بازم با بودجه 9تومن اینا رو خرید ولی خیلی از قطعات دیگه رو یا باید متوسط خرید یا کلا قید بهترین ها رو زد و مارک نخری ..من بیشترین مشکلی که دارم خرید کارت گرافیکه واقعا موندم بین 1080زوتک  و 1080هاف .. از جای صحبت های جنابتون در مورد sli  دل نازک داداش کوچیکت بنده رو میلرزونه . خلاصه اینطور بهت بگم من وسط یه جریان گیر کردم خیلی وسواسی هم هستم ..تو این سایت هم همه دوستان از من حقیر معلومات بیشتری دارن دوستان اهل فن هر کدوم نظرات کارشناسی خودشون رو میدن ما من بدبخت تو میدانم و باید لنگش کنم 9 تومن کم پولی نیست داداش باسه یه کیس بخری فردا بری تو یه بازی نگاه کنی ببینی یه جا گیر میکنه لک داره و یا غیره و از بابت دیگه بدم میاد رفیق هام بیان بگن اینا چی هستن خریدی .. خلاصه  تو کل کل ...بیاییم کل کوبم بشیم ضایعس داداشم . و از بابتی کلام جنابتون عجیب اندر صفی  و قابل احترامه . جناب مگناتو بنواز اون چنگ دلنوازتو

Zotac AMP Extreme GTX1080 رو بخر و برو راضی باش. عرض کردم گالاکس کاملا پایاپای با حضرت AMP اومده ولی Zotac دیگه تو ساخت بهترین هر نسل استاد شده. بهترین 970، بهترین 980، بهترین 980TI و حالا هم بهترین 1080. صد در صد بدون شک خرید حضرت AMP رو پیشنهاد می کنم. اگه یه ویدئو برا Hoff ساخته شده صدها ویدئو تو یوتیوب برای AMP رژه میرن...

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزیز به نظر بنده با تجربه ی کاریه طولانی ای که در زمینه سخت افزار PC دارم سعی کنید دنبال مدل های  باکیفیت تری برید ، سیستم خنک کننده بهتر ( از لحاظ دما ، عمر مفید ، نویز و ...) ، کیفیت بالاتر در برد و قطعات و همچنین ساخت کارت ، پایداری در کارهای طولانی مدت و دماهای بالاتر و دلایل بسیار دیگه ای وجود دارند که میتونن به طور مثال Asus و MSI رو به نسبت Zotac , و Galax ارجح کنند .شما اگه بحث اورکلاک رو هم در نظر بگیرید به راحتی میتونین تفاوت اندک بازدهی در بنچمارک ها بین مدل های مختلف 1070 رو حل کنید اما چیزی که قابل تغییر نخواهد بود تفاوت های اساسی در ساخت و تولید برندها و مدل های مختلف هست .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...