رفتن به مطلب

Recommended Posts

به نام یزدان پاک

سلام

عکس ها و اطلاعاتی از CPU های جدید شرکت ای ام دی منتشر شده که در اختیار شما دوستان عزیز قرار میدم .

zen.jpg

zen 1.jpg

zen 2.jpg

zen 3.jpg

این CPU های برای سیستم های سرور و براساس لیتوگرافی 14 نانو متری و فناوری ZEN ساخته میشوند .

این CPU ها با 32 هسته و 64 ترد و مصرف 180 وات و 512 مگابایت کش سطح 3 کار می کنند .

منبع :

http://www.guru3d.com/news-story/amd-naples-32-core-zen-processors-photos.html

.

ویرایش شده توسط big VULTURE
ویرایش اشتباه تایپی عنوان تاپیک O_o
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

انگار واقعا خبرهای خوبی در راه هست... اما میترسم بازم این دلالان و واردکنندگان گرامی تبدیلش کنن به عزا !!! ¬¬

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 38 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

درود

انگار واقعا خبرهای خوبی در راه هست... اما میترسم بازم این دلالان و واردکنندگان گرامی تبدیلش کنن به عزا !!! ¬¬

اون که 100% ، من که  فکر میکردم 480 حدود 1 تومن باشه و شاید تونستم یکی بگیرم اما الان 470 زده بالای 1 میلیون ! به همین 750ti راضیم خدا رو شکر تو هیچ بازی آخ نگفته 9_9

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 دقیقه قبل، StarKilleR گفته است :

اون که 100% ، من که  فکر میکردم 480 حدود 1 تومن باشه و شاید تونستم یکی بگیرم اما الان 470 زده بالای 1 میلیون ! به همین 750ti راضیم خدا رو شکر تو هیچ بازی آخ نگفته 9_9

1 ساله می خوام کارت رو عوض کنم اما همچنان منتظرم تا یه قیمت گذاری مناسب ببینم تا خرید کنم !

کاشکی به داییم می گفتم برام بخره از کانادا میاد بیاره، خریت کردم انگار رو ایرانی جماعت اصلا نمیشه حساب باز کرد، با خودم گفتم فوقش 1 ماه بیشتر صبر می کنم از داخل می خرم، کلا پشیمون شدم  از ارتقا سیستم، منتظرم فعلا ببینم zen و وگا چی میشه قضیشون ! ¬¬

لینک به دیدگاه

البته اين خبرايى كه زرتو زرت درز مى كنه اكثراً يا همش مربوط ميشه به اينايى كه براى سيستمهاى سرور هست يا به اون رده هاى ضعيف كه apu هستن ما بيشتر نظرمون روى چيپهاى x370 يا حتى ضعيفتر ولى با پردازنده لا اقل 8 هسته و 16 در حد وسط با قيمت متعادل هستيم كه فكر كنم كلا با تأخير بيشترى تو بازار يافت بشن تا اينجاش صبر كرديم بازم صبر مى كنيم اين سركه حلوا بشه..

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...