رفتن به مطلب

اولین عکسها و بنچمارک هسته گرافیکی VEGA توسط AMD به صورت رسمی تایید شد

hd5870
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 1 دقیقه قبل، pezhvak گفته است :

خواستم save بشه تو پروفایلم چیه مگهo.O

دوست خوبم من فقط تعجب کردم !!!

نگفتم که مشکلی داره .

اگر میخوای تاپیک رو راحت پیدا کنی سرچ کردن عنوان تاپیک یا مطالب داخلش در جستوجوگر سایت و همچنین گوگل راه بهتریه .

البته موضوع مهمی نیست ولی این پست یه جورایی اسپم حساب میشه .

موفق باشی .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 46 دقیقه قبل، Nima2007 گفته است :

اقا اینارو ول کن انگار اسم zen رو عوض کردن گذاشتن ryzen

5 ساعت و نیم دیگه برنامه شروع میشه از کجا میشه دید زنده؟؟؟ o.O

تویه wccftec فک کنم لینک پخش زندشو داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 5 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

دوست خوبم من فقط تعجب کردم !!!

نگفتم که مشکلی داره .

اگر میخوای تاپیک رو راحت پیدا کنی سرچ کردن عنوان تاپیک یا مطالب داخلش در جستوجوگر سایت و همچنین گوگل راه بهتریه .

البته موضوع مهمی نیست ولی این پست یه جورایی اسپم حساب میشه .

موفق باشی .

خوب منم شوخی کردم داداشم. اخه مشکل اینه که چجوری اسم تاپیک رو یادم نگردارم. تو سیستم قبلی یجوری بود که هرکی پست جدید میذاشت تو تاپیک اون تاپیک میومد بالا. الان اون قسمت خیلی ناجور شده. به هر حال ممنون.;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان توجه کردید که سایت گورو فقط درایورهای amd رو انالیز میکنه و تغییر پرفورمنس درایورهای amdرو فقط نقد میکنه

شما یه بار دیدید که بیاد درایورهای اندیا رو انالیز کنه مثلا 290x و780ti رو با هم مقایسه کنه ببینه چرا 290 اینقدر بالاکشید خودشو و 780ti رفت به قعر ؟؟؟!!!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

می خوای مطلب رو گم نکنی گزینه ی دنبال کردن رو بزن اون بالا راحت تا یکی جواب بده یا حرفی بشه یا خبری بیاد پیام میده بهت!

ویرایش شده توسط Nima2007
لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

داستان علمی تخیلی دوتا بنچمارک زیر هستش

bf4-fr.png

1080p.png

هر دو بازی از  یک شرکت . هر دو در دایرکس 11 . توی هر دو انویدیا تونسته به خوبی با ای ام دی رقابت کنه ( 980ti تونسته فیور و 1060 هم 480 رو توی بتل 1 شکست دادن ) هر دو در یک رزولیشن  !!!

و توی رزولیشن فول اچ دی 3 گیگ مموری برای هر دو بازی کاملا کافی هستش .

موفق باشید .

ماشالله تایتان خودم  هنوزم غولیه برا خودش....تونسته 970 و 470 و 780 ti رو هم بزنه...عملکردش خیلی خوب بوده تو بتلفیلد

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

هر دو بازی از  یک شرکت . هر دو در دایرکس 11 . توی هر دو انویدیا تونسته به خوبی با ای ام دی رقابت کنه ( 980ti تونسته فیور و 1060 هم 480 رو توی بتل 1 شکست دادن ) هر دو در یک رزولیشن  !!!

موفق باشید .

ممنون از ارائه ی  بی ربط ترین پست ممکن نسبت به بحث من و hd5870.

داستان علمی تخیلی زیر هم جالبه.

FURY X  رقیب 980 Ti . حداقل کپلر چند سالی عمر کرد!

Dishonored 2 patch 1.3

23ID4.png

Watch Dogs 2

uKl50.png

http://www.pcgameshardware.de/Dishonored-2-Spiel-54640/Specials/Patch-13-Benchmark-Test-1214990/

http://www.pcgameshardware.de/Watch-Dogs-2-Spiel-55550/Specials/Test-Review-Benchmark-1214553/

ویرایش شده توسط Core_i6
لینک به دیدگاه

در 51 دقیقه قبل، Core_i6 گفته است :

ممنون از ارائه ی  بی ربط ترین پست ممکن نسبت به بحث من و hd5870.

داستان علمی تخیلی زیر هم جالبه.

FURY X  رقیب 980 Ti . حداقل کپلر چند سالی عمر کرد!

http://www.pcgameshardware.de/Dishonored-2-Spiel-54640/Specials/Patch-13-Benchmark-Test-1214990/

http://www.pcgameshardware.de/Watch-Dogs-2-Spiel-55550/Specials/Test-Review-Benchmark-1214553/

آخه دیدم به داستان های تخیلی علاقه دارید گفتم کمکتون کنم .

ببخشید که به روش خودتون با شما صحبت کردم .

بنچ مارکهایی که من نشون دادم با مال شما زمین تا آسمون تفاوت داشت .

خیلی واضحه که توی هر بازی بنچمارک های مختلف باشه و یه جا فیوری جلو بیفته یه جا 980ti چون هر بازی با کارتهای یه شرکت بهتر مچ میشه و بین کارتهای هم رده دو شرکت فاصله میفته

بنچ مارک هایی که من نشون دادم توی 2 بازی بود که شباهت بسیار زیادی به هم داشتن . توی هر دو انویدیا به خوبی فریم گرفته و هر دو در دایرکس 11 هستن . هر دو مال یک استودیو هستن و به خوبی برای دو شرکت بهینه شدن . چطور شد که توی بازی بتل 1 که انویدیا خوب فریم گرفته 780Ti با خاک یکسان شده ؟؟؟؟ تفاوت اصلی این دو بازی زمان عرضشون هست . کارت همون موقع ای ام دی به خوبی فریم مده کارتهای الان انویدیا و ای ام دی هم همین طور اما کارتهای از رده خارج شده انویدیا به گدایی فریم افتادن ! جَلّ الخالِق ! آدم توی کار روزگار میمونه !!!!

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

bf4-fr.png

1080p.png

موفق باشید .

از همه بیشتر دلم برای 970 میسوزه . یه زمانی غولی بود برای خودش .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 ساعت قبل، hd5870 گفته است :

دوستان توجه کردید که سایت گورو فقط درایورهای amd رو انالیز میکنه و تغییر پرفورمنس درایورهای amdرو فقط نقد میکنه

شما یه بار دیدید که بیاد درایورهای اندیا رو انالیز کنه مثلا 290x و780ti رو با هم مقایسه کنه ببینه چرا 290 اینقدر بالاکشید خودشو و 780ti رفت به قعر ؟؟؟!!!!

علتش چیه؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

آخه دیدم به داستان های تخیلی علاقه دارید گفتم کمکتون کنم .

ببخشید که به روش خودتون با شما صحبت کردم .

بنچ مارکهایی که من نشون دادم با مال شما زمین تا آسمون تفاوت داشت .

خیلی واضحه که توی هر بازی بنچمارک های مختلف باشه و یه جا فیوری جلو بیفته یه جا 980ti چون هر بازی با کارتهای یه شرکت بهتر مچ میشه و بین کارتهای هم رده دو شرکت فاصله میفته

بنچ مارک هایی که من نشون دادم توی 2 بازی بود که شباهت بسیار زیادی به هم داشتن . توی هر دو انویدیا به خوبی فریم گرفته و هر دو در دایرکس 11 هستن . هر دو مال یک استودیو هستن و به خوبی برای دو شرکت بهینه شدن . چطور شد که توی بازی بتل 1 که انویدیا خوب فریم گرفته 780Ti با خاک یکسان شده ؟؟؟؟ تفاوت اصلی این دو بازی زمان عرضشون هست . کارت همون موقع ای ام دی به خوبی فریم مده کارتهای الان انویدیا و ای ام دی هم همین طور اما کارتهای از رده خارج شده انویدیا به گدایی فریم افتادن ! جَلّ الخالِق ! آدم توی کار روزگار میمونه !!!!

موفق باشید

البته اگر بنچمارک های guru روببینید اختلاف کارت 780 ti با کارت 480 فقط 8 فریمه در رزولوشن 1080

http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_1_pc_graphics_benchmark_review,6.html

حقیقت اینه این بنچمارک ها همیشه یک عدده و منابع معتبر توی تست هاشون در شرایط یکسان و سخت افزار یکسان همگی با هم تفاوت فاحشی دارن...شما هم که طبق معمول استناد به بنچمارک هایی میکنید که توش amd خیلی بهتر باشه یا بلعکس انویدیا خیلی بد باشه

اما جدای از این بحث ها این افزایش عملکرد کارت های amd بوده که باعث شده شما فکر کنید که 780 ti افت عملکرد داشته !...اولا که طی یک بررسی معتبر از درایورهای انویدیا در طی زمان هیچگونه افت عملکردی دیده نشد و هیچ مدرکی در اینباره وجود نداره  و فقط یک توهمه و دوما به تازگی همین استفاده از async compute در بازی ها باعث شده که کارت های amd عملکرد بهتری از خودشون نشون بدن...خصوصا که کارت های کپلر به طور کامل از این قابلیت بی بهره هستند...ضمن اینکه همونطور که گفتم در بازی بتلفیلد یک همه ی کارت های 2 شرکت در دایرکت 12 افت فریم داشتن به نسبت 11...و دایرکت 12 هم داره به سرنوشت قبلی ها دچار میشه (منبع guru3d)

به بنچمارک های پایین هم نگاه کنید بد نیست...اختلاف 780 TI با 290X  حدود 10 فریمه و 970 با 1 فریم بیشتر بالاتر از 290X هستش در حالی که در بنچمارک های شما 18 فریم  کمتره از 290X ...حالا اینکه شما کدومش رو قبول کنی به جانبداری خودتون برمیگرده

1920_11.png

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

البته اگر بنچمارک های guru روببینید اختلاف کارت 780 ti با کارت 480 فقط 8 فریمه در رزولوشن 1080

http://www.guru3d.com/articles_pages/battlefield_1_pc_graphics_benchmark_review,6.html

حقیقت اینه این بنچمارک ها همیشه یک عدده و منابع معتبر توی تست هاشون در شرایط یکسان و سخت افزار یکسان همگی با هم تفاوت فاحشی دارن...شما هم که طبق معمول استناد به بنچمارک هایی میکنید که توش amd خیلی بهتر باشه یا بلعکس انویدیا خیلی بد باشه

اما جدای از این بحث ها این افزایش عملکرد کارت های amd بوده که باعث شده شما فکر کنید که 780 ti افت عملکرد داشته !...اولا که طی یک بررسی معتبر از درایورهای انویدیا در طی زمان هیچگونه افت عملکردی دیده نشد و هیچ مدرکی در اینباره وجود نداره  و فقط یک توهمه و دوما به تازگی همین استفاده از async compute در بازی ها باعث شده که کارت های amd عملکرد بهتری از خودشون نشون بدن...خصوصا که کارت های کپلر به طور کامل از این قابلیت بی بهره هستند...ضمن اینکه همونطور که گفتم در بازی بتلفیلد یک همه ی کارت های 2 شرکت در دایرکت 12 افت فریم داشتن به نسبت 11...و دایرکت 12 هم داره به سرنوشت قبلی ها دچار میشه (منبع guru3d)

به بنچمارک های پایین هم نگاه کنید بد نیست...اختلاف 780 TI با 290X  حدود 10 فریمه و 970 با 1 فریم بیشتر بالاتر از 290X هستش در حالی که در بنچمارک های شما 18 فریم  کمتره از 290X ...حالا اینکه شما کدومش رو قبول کنی به جانبداری خودتون برمیگرده

دوست خوبم

من در این مورد فقط یک بازی رو مثال زدم که اتفاقا انویدیا تونسته به خوبی درش بدرخشه .

وقتی فیوری x میاد پشت 980ti و 480 نمی تونه 1060 رو بگیره با یه بازی تایتل ای ام دی رو به رو نیستیم .

من میتونستم از بازی هایی که ای ام دی کاملا انویدیا رو پشت سر گذاشته استفاده کنم اما این کار رو نکردم . دلیلش هم واضحه باید توی بازیی که به خوبی توسط انویدیا پشتیبانی میشه قدرت کارتهای از رده خارجش رو نشون داد .

کارتهای تازه وارد انویدیا به خوبی فریم میدن اما قدیمی های این شرکت نه در حالی که قدیمی تر های ای ام دی هنوز دارن خیلی خوب عمل می کنن . موضوع صرفا عملکرد خوب ای ام دی نیست ، توی بتل 1 انویدیا هم خوب عملکرده اما نه با سری 700 . اگر این بازی فقط برای ای ام دی بهینه شده بود حرف شما میتونست صحیح باشه ، اما این بازی عملا بی طرف هستش ، چطور میشه که کارتهای جدید انودیا میتونن توی گود رقابت بمونن اما کارتهای از رده خارجش نه ؟؟؟؟ چرا 980ti از پس فیوری و 1060 از پس 480 برمیاد اما 780ti نمی تونه از پس 290x بربیاد و این اختلاف فاحش شکست می خوره ؟؟؟

اما نکته اصلی اینجاس که :

انویدیا از کارتهای نسل قبل خودش به درستی پشتیبانی نمی کنه . درایورهایی که برای بهینه سازی میده صرفا کارتهای فعلیش رو بهنه می کنه و برای کارتهای جدید عملا هیچ کاری نمی کنه ( در خوش بینانه ترین حالت ) اگر نگیم از عمد قدرتشون رو کم می کنه ( یادتون باشه بازی هایی که قرار با درایور جدید ساپورت بشن عموما با درایور های قبلی کمی مشکل دارن و برای اجرای صحیح نیاز به یه درایور به روز دارن پس تنها کاری که انویدیا باید بکنه این که از نشون دادن قدرت واقعی کارت از رده خارجش توی بازی  ای که جدید اومده جلوگیری کنه نه این که بیاد با درایور های بعدی قدرتش رو کم کنه هرچند هرچی بگی از این انویدیا برمیاد!!! برای مثل در نظر بگیرید که کارت 780ti میتونه با یه درایور مناسب توی بتل 1 حدود 80 فریم در فول اچ دی بگیره اما انویدیا با دادن یه درایور که اصلا برای این کارت بهینه نشده یا حتی از عمد قدرتش رو کم کرده مانع از گرفتن این مقدار فریم برای کارت 780ti میشه و از اونجایی که نه درایور های گذشته  و نه درایور های آینده هیچ کدوم نمی تونن 780ti رو برای بازی بتل 1 بهینه کنن پس کارت 780ti هیچ وقت نمی تونه توی بتل 1 80 فریم بگیره )

اما در مورد بحث دایرکس . اولا که این بنچ مارک های دایرکس 11 بود و اصلا ربطی به بحث دایرکس 12 نداره هرچند بازی بتل یک بازی کاملا دایرکس 12 نیست در واقع چیزی که به عنوان دایرکس 12 در بتل می شناسیم بیشتر از این که دایرکس 12 باشه یه ورژن پیشرفته از دایرکس 11 هستش ( یه چیزی تو مایه های 11.3 )

در مورد اختلاف بنچ مارک ها

وضعیت 970 در وضع 780ti تاثیری نداره . توی هر دو بنچمارک 780ti به شکل شگفت انگیزی شکست خورده .

درواقع اختلاف بین بنچمارکها از نسخه های مختلف درایور و آپدیت های احتمالی بازی و ... نشات می گیره و 100 البته تا حدی اعتبار بنچمارکهایی که همه ما بهش استدلال می کنیم رو زیر سوال می بره .

موفق باشید .

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

دوست خوبم

من در این مورد فقط یک بازی رو مثال زدم که اتفاقا انویدیا تونسته به خوبی درش بدرخشه .

وقتی فیوری x میاد پشت 980ti و 480 نمی تونه 1060 رو بگیره با یه بازی تایتل ای ام دی رو به رو نیستیم .

من میتونستم از بازی هایی که ای ام دی کاملا انویدیا رو پشت سر گذاشته استفاده کنم اما این کار رو نکردم . دلیلش هم واضحه باید توی بازیی که به خوبی توسط انویدیا پشتیبانی میشه قدرت کارتهای از رده خارجش رو نشون داد .

کارتهای تازه وارد انویدیا به خوبی فریم میدن اما قدیمی های این شرکت نه در حالی که قدیمی تر های ای ام دی هنوز دارن خیلی خوب عمل می کنن . موضوع صرفا عملکرد خوب ای ام دی نیست ، توی بتل 1 انویدیا هم خوب عملکرده اما نه با سری 700 . اگر این بازی فقط برای ای ام دی بهینه شده بود حرف شما میتونست صحیح باشه ، اما این بازی عملا بی طرف هستش ، چطور میشه که کارتهای جدید انودیا میتونن توی گود رقابت بمونن اما کارتهای از رده خارجش نه ؟؟؟؟ چرا 980ti از پس فیوری و 1060 از پس 480 برمیاد اما 780ti نمی تونه از پس 290x بربیاد و این اختلاف فاحش شکست می خوره ؟؟؟

اما نکته اصلی اینجاس که :

انویدیا از کارتهای نسل قبل خودش به درستی پشتیبانی نمی کنه . درایورهایی که برای بهینه سازی میده صرفا کارتهای فعلیش رو بهنه می کنه و برای کارتهای جدید عملا هیچ کاری نمی کنه ( در خوش بینانه ترین حالت ) اگر نگیم از عمد قدرتشون رو کم می کنه ( یادتون باشه بازی هایی که قرار با درایور جدید ساپورت بشن عموما با درایور های قبلی کمی مشکل دارن و برای اجرای صحیح نیاز به یه درایور به روز دارن پس تنها کاری که انویدیا باید بکنه این که از نشون دادن قدرت واقعی کارت از رده خارجش توی بازی  ای که جدید اومده جلوگیری کنه نه این که بیاد با درایور های بعدی قدرتش رو کم کنه هرچند هرچی بگی از این انویدیا برمیاد!!! برای مثل در نظر بگیرید که کارت 780ti میتونه با یه درایور مناسب توی بتل 1 حدود 80 فریم در فول اچ دی بگیره اما انویدیا با دادن یه درایور که اصلا برای این کارت بهینه نشده یا حتی از عمد قدرتش رو کم کرده مانع از گرفتن این مقدار فریم برای کارت 780ti میشه و از اونجایی که نه درایور های گذشته  و نه درایور های آینده هیچ کدوم نمی تونن 780ti رو برای بازی بتل 1 بهینه کنن پس کارت 780ti هیچ وقت نمی تونه توی بتل 1 80 فریم بگیره )

اما در مورد بحث دایرکس . اولا که این بنچ مارک های دایرکس 11 بود و اصلا ربطی به بحث دایرکس 12 نداره هرچند بازی بتل یک بازی کاملا دایرکس 12 نیست در واقع چیزی که به عنوان دایرکس 12 در بتل می شناسیم بیشتر از این که دایرکس 12 باشه یه ورژن پیشرفته از دایرکس 11 هستش ( یه چیزی تو مایه های 11.3 )

در مورد اختلاف بنچ مارک ها

وضعیت 970 در وضع 780ti تاثیری نداره . توی هر دو بنچمارک 780ti به شکل شگفت انگیزی شکست خورده .

درواقع اختلاف بین بنچمارکها از نسخه های مختلف درایور و آپدیت های احتمالی بازی و ... نشات می گیره و 100 البته تا حدی اعتبار بنچمارکهایی که همه ما بهش استدلال می کنیم رو زیر سوال می بره .

موفق باشید .

ممنون

البته توی رزولوشن 2k اختلاف 780 تی ای با 290x فقط 4 فریم میشه و در رزولوشن های بالا عملکرد خیلی خوبی داره این کارت

همونطور که گفتم توی بازی های جدید از تکنولوژی هایی مثل async compute داره استفاده میشه که کارت های نسل های گذشته ازش بی بهره هستند....نه تنها این مورد بلکه خیلی قابلیت های دیگر هستن که کارت های سری کپلر به نسبت مکسول ندارن....بهینه سازی درایور معمولا توی کارت های انویدیا باعث افزایش فقط 2 فریم میشه و اکثرا برای هماهنگی با بازی و کاهش باگ ها و مشکلات عرضه میشن

بعید به نظر میرسه که درایوری بتونه افزایش 15 فریمی به این کارت بده...اما قبول دارم که کارت های سری جدید مثل پاسکال حتی میان رده هاش عملکرد خیلی بهتری نسبت به کارت های نسل قبل دارن اما نباید فقط درایور و کم کاری انویدیا رو دلیل دونست...استفاده از تکنیک های جدید در بازی سازی باعث میشه که کارت های نسل جدید عملکرد بهتری داشته باشن و سری 900 هم هنوز عملکردش قابل قبوله

از اونجا که معماری های amd اکثرا شبیه به هم هستن کاملا عادیه که افزایش کارایی کارت های جدیدتر مثل 390 بتونه تاثییر زیادی روی کارت های قبلی بزاره و نسل های قبل هم به دلیل شباهت معماری بتونن بهتر عمل کنن...از اونجا که این اواخر استفاده از async compute خیلی رایج شده و این قابلیت خیلی وقت بود که در بازی های نسل قبل استفاده نمیشده باعث شده که عملکرد کلی اینگونه کارت ها بیشتر و بهتر بشه لذا کارت های گذشته انویدیا مثل 780 ti اینجور به نظر میرسن که افت عملکرد داشتن...خودتون هم در جریان هستید که کارت هایی مثل سری 290 و 390 قبلا زیر چه کارت هایی بودن و جدیدا بالای چه کارت های هستن...اینها همگی نشان دهنده افزایش عملکرد کارت های amd هستش و 780 ti در جدول هنوز همونجایی هست که باید باشه و در رندرینگ هنوز هم عملکردعالی داره...بنابراین باید بازی ها و تکنولوژی هاشون رو دلیل این اختلاف دونست...به هر حال درسته که 780 ti با اینکه یک کارت بالا رده هست نتونسته در حد کارت های جدیدتر ظاهر بشه اما هنوز هم همون عملکردشو داره و دچار افزایش کارایی نشده

بنده خودم titan اولی رو دارم و عملکرد خیلی خوب و راضی کننده ای رو تو بازی ها برام داشته و واقعا تونسته نیازهامو رفع کنه...این جنگ فریم ها واقعا تاثییری در لذت بردن از بازی ها نداره و هر کس با توجه به قدرت کارتش میتونه از بازی ها لذت ببره و این هست که ارزشمنده...واقعا دیگه این بنچمارک ها برام ارزش و اهمیتی ندارن و نباید گذاشت این اختلاف عددها بشه ملکه ذهنمون چون این ماجرا تا قیامت ادامه داره و تمومی نداره و اینجوری باشه باید هر سال کلی هزینه برای کارت های جدید کرد در حالی که کارت های قدیمی هنوز هم دارن نیازهامون رو برطرف میکنن...این مهمه که کارتی مثل 780 ti هنوز صاحباشو لنگ نذاشته و حالا حالا به خدمت خودش ادامه میده 

به امید روزی که همه ی کاربرها این حساسیت روی فریم ها رو فراموش کنن و پول الکی تو شکم این شرکت ها نریزن

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Nima2007 گفته است :

درود

والا خود سایت منبع یکدومشونو که خوندم خودشم نوشته بود که فقط یه پرتش قابل تشخیصه که خب چون کابلش بهش وصلله دیگه... با اینحال یعنی مثلا شما از پرت های کارتتون باد میاد بیرون که بخوان چسب بزنن روشون ؟؟؟ اونوقت قسمت پایین و شیار دار باد ازش بیرون نمیره؟؟؟ از قسمت پرت ها میره و باعث مشکل تو  تهویه میشه؟؟؟ اگه واقعا قرار بود مشکل ایجاد کنه همه شیار هارو  چسب میزدن نه فقط بیان رو پرت ها چسب بزنن... کلا حرفتون رو قبول ندارم دراین مورد ! ^_^

مورد دوم که میگید برای سرور هست اخه کارت سرور رو میان باهاش  "دووم " و" اش" اجرا می کنند و با 1080 مقایسه میکنن؟؟؟؟ o.O

تنها موردی که میشه گفت اینه که مدلی اورده  نشون داده که کسی نتونه تشخیص بده مصرفش چیه و خنک کنندش چیه!!! که خودم با توجه به فیوری احتمال میدم قراره از خنک کننده مایع باز هم استفاده کنه و چون هنوزکولرش مشخص نبوده همینجوری اورده، وگرنه از amd بعیده کارتش کولر نخواد :P

در مورد اینکه چرا همه شیار ها رو نپوشوند به عکس زیر دقت کن3333.jpg

مشخص هست که پشت کاور های اکسپنیشن اسلات هیت سینک هست پس نباید پوشیده بشه چون به صورت پسیو خنک میشن و نیاز به عبور جریان هوا دارن .اینکه چه چیزی هست معلوم نیست ولی مشخصه ورقه های آلومینیوم یه هیتسینک هستش پس نباید پوشیده بشه ولی سایر جاها رو پوشوندن که منطقی هستش

در مورد اینکه چرا بازی رو باهاش تست کردن جای بحث هست ولی اگه کارتای گرافیک مخصوص سرور رو دیده باشی متوجه میشی که این هم از همون هاست (از نظر ظاهر)و نکته دیگه اینکه من گفتم احتمالا

در مورد اینکه کسی ندونه مصرفش چیه به نظرم یا بار دیگه به اسلاید دقت کن مصرف رو روش نوشته 300W و 175Wو ...ویه مطلب دیگه اینکه به نحوه ی نام گذاری تو اسلایددقت کن که طبق عرف نامگذاری برای کارت های دسکتاپ نیست هم چنین کلمه Accelerators

0120.jpg

در مورد اینکه یه پورتش قابل تشخیص هستش به عکس زیر دقت کن

Radeon_Instinct_cards.jpg.bfcdca164154c3408d30e5da792c0af5.jpg

مشخصه که پورت ها مثل هم هستن

3332.png

در انتها مطالب بالا رو از روی عکس ها و تجربه کار با سرور ها مطرح کردم برای روشن شدن مطلب،و دیگه اینکه به نظرم سایت پخش کننده خبر در مورد پورت ها و پوشاندنش اشتباه کرده

ویرایش شده توسط xboyiut
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، xboyiut گفته است :

در مورد اینکه چرا همه شیار ها رو نپوشوند به عکس زیر دقت کن3333.jpg

مشخص هست که پشت کاور های اکسپنیشن اسلات هیت سینک هست پس نباید پوشیده بشه چون به صورت پسیو خنک میشن و نیاز به عبور جریان هوا دارن .اینکه چه چیزی هست معلوم نیست ولی مشخصه ورقه های آلومینیوم یه هیتسینک هستش پس نباید پوشیده بشه ولی سایر جاها رو پوشوندن که منطقی هستش

در مورد اینکه چرا بازی رو باهاش تست کردن جای بحث هست ولی اگه کارتای گرافیک مخصوص سرور رو دیده باشی متوجه میشی که این هم از همون هاست (از نظر ظاهر)و نکته دیگه اینکه من گفتم احتمالا

در مورد اینکه کسی ندونه مصرفش چیه به نظرم یا بار دیگه به اسلاید دقت کن مصرف رو روش نوشته 300W و 175Wو ...ویه مطلب دیگه اینکه به نحوه ی نام گذاری تو اسلایددقت کن که طبق عرف نامگذاری برای کارت های دسکتاپ نیست هم چنین کلمه Accelerators

0120.jpg

در مورد اینکه یه پورتش قابل تشخیص هستش به عکس زیر دقت کن

Radeon_Instinct_cards.jpg.bfcdca164154c3408d30e5da792c0af5.jpg

مشخصه که پورت ها مثل هم هستن

3332.png

در انتها مطالب بالا رو از روی عکس ها و تجربه کار با سرور ها مطرح کردم برای روشن شدن مطلب،و دیگه اینکه به نظرم سایت پخش کننده خبر در مورد پورت ها و پوشاندنش اشتباه کرده

درود مجدد

بازم میگم الانم اومدن بازی استاروارر رو اجرا کردن اگه اشتباه نکرده باشم و گفت بالای 60 فریم و کاملا روان در 4k بنظرت چه کارتی باید باشه که همچین قدرت و قابلیتی داره؟؟؟ تازه اینهمه هی خودشو کشت صد بار گفت رو pc گیمینگ دارن تمرکز میکنند چه در ساخت چه در بازی، البته زبانم زیاد خوب نیست اما بنظرم یه همچین چیزایی بود ! o.O

با توجه به  cpu ای که معرفی کردن بعید نیست وگا هم موفق از اب دربیاد امیدوار شدم به amd ! تو این عکس اخری بله انگار پرت ها همشون یکین اما بازم من مشکلم حل نشد مگه قسمت پورتهای کارت گرافیک چه اشکالی در تهویه هوا ایجاد میکرده که چسب زدن؟؟؟ یا حتی پرت های کیس؟؟؟ بنظر من هنوزم فقط بخاطر لو ندادن جزییات بوده... و تا الان 3 تا بازی تست کردن !

بعد هم کد نیم 687F:C1 کاملا به کارت های قبلی شبیه هست و وگا هست اینو مطمعنم اما حالا اینکه MI25 چجوری شده دیگه باید صبر کرد و دید شاید اصلا این دو با هم فرق کنند و حق با شما باشه، پس منتظر میشیم ببینیم چی پیش میاد! ^_^

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در در 1395/09/24, 02:58:26، Nima2007 گفته است :

درود مجدد

بازم میگم الانم اومدن بازی استاروارر رو اجرا کردن اگه اشتباه نکرده باشم و گفت بالای 60 فریم و کاملا روان در 4k بنظرت چه کارتی باید باشه که همچین قدرت و قابلیتی داره؟؟؟ تازه اینهمه هی خودشو کشت صد بار گفت رو pc گیمینگ دارن تمرکز میکنند چه در ساخت چه در بازی، البته زبانم زیاد خوب نیست اما بنظرم یه همچین چیزایی بود ! o.O

با توجه به  cpu ای که معرفی کردن بعید نیست وگا هم موفق از اب دربیاد امیدوار شدم به amd ! تو این عکس اخری بله انگار پرت ها همشون یکین اما بازم من مشکلم حل نشد مگه قسمت پورتهای کارت گرافیک چه اشکالی در تهویه هوا ایجاد میکرده که چسب زدن؟؟؟ یا حتی پرت های کیس؟؟؟ بنظر من هنوزم فقط بخاطر لو ندادن جزییات بوده... و تا الان 3 تا بازی تست کردن !

بعد هم کد نیم 687F:C1 کاملا به کارت های قبلی شبیه هست و وگا هست اینو مطمعنم اما حالا اینکه MI25 چجوری شده دیگه باید صبر کرد و دید شاید اصلا این دو با هم فرق کنند و حق با شما باشه، پس منتظر میشیم ببینیم چی پیش میاد! ^_^

درود

چه حالی میده اگه این سری هم ریبرند باشه اینجوری تا چهارسال دیگه هم کارت 290خودم تضمین میشه ودرایور جدید میاد واسش

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...