رفتن به مطلب

ارسال رم به گارانتی و آواژنگ

121rebyc
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان خواهشا در مورد ارسال رم به گارانتی آواژنگ برای تعویض راهنمایی بفرمایید. و چطور سریع میتونم رم رو تعویض کنم. این رم ها از روز اول ایراد داشتند و اصلا سازگار نیستن روی چند سیستم هم تست کردم. در حالت دوال که همیشه مشکل بوت شدن دارن و روشن شدن مانیتور و در حالت روشن و به طور دائم صفحه ابی ویندوز 10 نشون داده میشه . روی یه سیستم هم تست کردم مشکل از رم ها بود.

الان باید چکار کنم و رم ها برام تعویض میشه؟ روش کار آواژنک به چه صورته

مدلرم ها : gskill ripjaws V 2x4G 8GB 3200Mz  دو ماژول 4 گیگ فرکانس 3200 هستن.

با تشکر

لینک به دیدگاه

درود

ساکن کجا هستی؟

آواژنگ وبسایت داره و اونجا نشانی و تلفن دفترهای خدماتیش رو نوشته.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همینطور که آقای بهمنیان فرمودند

باید بفرستین نمایندگی استان خودتون

رفت نمایندگی تست میکن اگر مشکل داشته باشه تعویض میکنن

من اهواز هستم

یک سری رو دو گیگ داشتم بردم دو روز بعد نوش رو بهم دادن

حتی یکیش با اینکه سولفاته کرده بود واسم تعویض کردن

لینک به دیدگاه

اگر معنی وارانتی LIFETIME  آواژنگ واقعی باشید تعویض میکنند 

ولی زیاد بهش اعتماد ندارم .

2سال پیش 

میدونی چرا چون رم های DDR 2 1066 ببری زده LIFETIME Warranty ولی میگه چون Disconnected  شده تعویض نداریم !!!!!!!!!!!!!!!! اون زمان دروغ محض میگفت .

برام جالب بود .

ولی  Ripjaws X  شما اگر تولید داشته باشه که حرف بسیار چرتی از سمت پرسنل بی سواد آواژنگ بود به من گفتن شاید تعویض بشه 

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، 121rebyc گفته است :

با سلام

دوستان خواهشا در مورد ارسال رم به گارانتی آواژنگ برای تعویض راهنمایی بفرمایید. و چطور سریع میتونم رم رو تعویض کنم. این رم ها از روز اول ایراد داشتند و اصلا سازگار نیستن روی چند سیستم هم تست کردم. در حالت دوال که همیشه مشکل بوت شدن دارن و روشن شدن مانیتور و در حالت روشن و به طور دائم صفحه ابی ویندوز 10 نشون داده میشه . روی یه سیستم هم تست کردم مشکل از رم ها بود.

الان باید چکار کنم و رم ها برام تعویض میشه؟ روش کار آواژنک به چه صورته

مدلرم ها : gskill ripjaws V 2x4G 8GB 3200Mz  دو ماژول 4 گیگ فرکانس 3200 هستن.

با تشکر

شما این رم ها رو باید روی سیستمهایی با کانفینگ بالا چک کنید (اگه مدل مینتون رو بگید شاید بهتر بتونم راهنماییتون کنم)و اگر اشکال داشتند می تونید ببرید به نزدیکترین شرکت گارانتی کننده آواژنگ یا مشکل و شماره تماس خود را نوشته در جعبه رم بگذارید و مستقیماً برا شرکت در تهران(میدان ونک) بفرستید. ابتدا کارشناسشون باهات تماس می گیره بعد اگه لازم دونستند تعویض می کنند.

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، WINNER گفته است :

همینطور که آقای بهمنیان فرمودند

باید بفرستین نمایندگی استان خودتون

رفت نمایندگی تست میکن اگر مشکل داشته باشه تعویض میکنن

من اهواز هستم

یک سری رو دو گیگ داشتم بردم دو روز بعد نوش رو بهم دادن

حتی یکیش با اینکه سولفاته کرده بود واسم تعویض کردن

منم میخوام بدم نمایندگی اهواز. وصل نکنن به سیستم و سیستم روشن بشه بعد بگن سالمه. این رم ها وقتی چنل میکنید یا مانیتور روشن نمیکنه یا یکی دو روز یه بار صفحه آبی نشون میده روی سی پی یو سری کا انداختم همون 5 دقیقه اول صفحه آبی بالا اومد. حتی توی فرکانس 2133. نمیشه پست کنم به نمایندگی اونجا ؟ اونا هم برام پست کنن؟

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، KR Modir گفته است :

اگر معنی وارانتی LIFETIME  آواژنگ واقعی باشید تعویض میکنند 

ولی زیاد بهش اعتماد ندارم .

2سال پیش 

میدونی چرا چون رم های DDR 2 1066 ببری زده LIFETIME Warranty ولی میگه چون Disconnected  شده تعویض نداریم !!!!!!!!!!!!!!!! اون زمان دروغ محض میگفت .

برام جالب بود .

ولی  Ripjaws X  شما اگر تولید داشته باشه که حرف بسیار چرتی از سمت پرسنل بی سواد آواژنگ بود به من گفتن شاید تعویض بشه 

نه تولید میشه دیگه جدید ترین رمه با این فرکانس سری V هست و مخصوص بردهای z170 شاید یه سری از این جدیدتر آمده باشه توی کلاس خودش.

این رم رو از آریا کامپیوتر خریدم چون قیمتش از لیون کمتر بود واسه دو روز ( بعدش گرون تر شد اونم زیاد) . و همون روز اول ایراد داشت منم تصورم این بود سی پی یو من صضعیف هست (6100) ولی الان بردم روی سیستم سالم که 6600کا روش بود تست کردم به زور روشن میشد و صفحه آبی بعد چند دقیقه نشون میداد.

لینک به دیدگاه

در 19 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

ساکن کجا هستی؟

آواژنگ وبسایت داره و اونجا نشانی و تلفن دفترهای خدماتیش رو نوشته.

من ایلامم الان ولی به اهواز و دزفول نزدیکم .به سایت آواژنگ رفتم. گفت زنگ بزنید اهواز بپرسید چقدر زمان بر هست منم فردا میخوام زنگ بزنم

لینک به دیدگاه

در 19 دقیقه قبل، 121rebyc گفته است :

من ایلامم الان ولی به اهواز و دزفول نزدیکم .به سایت آواژنگ رفتم. گفت زنگ بزنید اهواز بپرسید چقدر زمان بر هست منم فردا میخوام زنگ بزنم

اگر بنا هست بفرستی شهر دیگه به نظرم هماهنگ کن بفرست دفتر تهران.  چون نهایتا اونها هم می فرستند تهران برای تعمیر.  از دوستان اهوازی که گذرشون به آواژنگ اهواز افتاده هم نظر بدن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

داداش من میتونم واست یکاری کنم

بفرست اهواز واسه من حضوری میبرم واسشون بهتره

البته اگر اعتماد دارین

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

داداش من میتونم واست یکاری کنم

بفرست اهواز واسه من حضوری میبرم واسشون بهتره

البته اگر اعتماد دارین

ممنونم از شما زحمت میشه.

نه شما از کاربرای با سابقه هستید و قابل اعتماد.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به هر حال اگر خواستین بنده در خدمت هستم

لینک به دیدگاه

در 4 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

به هر حال اگر خواستین بنده در خدمت هستم

ممنونم از شما. هفته آینده اگر امکانش بود براتون میفرستم. اگه زمانش رو داشتید دوست عزیز.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...