رفتن به مطلب

فروش PhenomII X2 555 BE با بچ نامبر کاملا خواص

Arman
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان.

یک عدد PhenomII X2 555 BE در اختیار که دارای مشخصات و وضعیت ویژه هست و قصد دارم بفروشمش:

از قابلیت ها اون اینه که اولا Unlock میشه به 4 هسته (که این بماند)

نکته دوم مقدار Stock VID یا CPU Voltage پردازنده هست که در تمامی پردازنده های 555/955/965 حداقل VID مشاهده شده 1.35V بوده ولی این پردازنده در حالت دیفالت روی ولتاژ 1.25V کار میکنه (روی 2 الی 3 تا مادربرد تست شده) و با همین ولتاژ هم روی فرکانس 3.6GHZ پایداره.

در حال آنلاکینگ هم روی همون 1.25V میمونه و 100 درصد پایداره.(روی ولتاژ 1.35 با فن استوک تست کردم حداقل 5 درجه الی 7 درجه اختلاف دما مشاهده شد ! ) و دوستانی هم که از فن استوک استفاده میکنند با این وضعیت ولتاژ میتونند در حالت 3 هسته از این پردازنده استفاده کنند تقریبا بدون مشکل دما.

+

این پردازنده روزه شنبه از گارانتی تحویل گرفته شده و تا 31 مارچ 2013 گارنتی داره.

به بالاترین قیمت فروخته میشه.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز لطف کنید قیمت مدنظرتون رو برام پ خ کنید، فقط منصفانه باشه

ویرایش شده توسط gameinfo
لینک به دیدگاه

سلام.

خودتون قیمت بزارید.

پردازنده به کسی که بالاترین قیمت رو بده فروخته میشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام.

ماتریکس...

140 خوبه؟

شوخی نکن .............. قیمت منصفانه را بگید دیگه

کارکردست؟ چند ماه؟

لینک به دیدگاه

شوخی نکن .............. قیمت منصفانه را بگید دیگه

کارکردست؟ چند ماه؟

عزیز شما با خرید این CPU پس از unlocking صاحب یک PhenomII X4 955 BE که دارای مصرف کمتر و همچنین دمای کمتری نسبت به PhenomII X4 955 BE معمولی که داخل بازار هست میشید.

در هر صورت تصمیم با خودتون هست.

پردازنده هم روی هم رفته 5 ساعت بیشتر کار نکرده و روزه شنبه از گارانتی تحویل گرفته شده.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز این سی پی یو اگه اشتباه نکنم تو فروشگاه لیون 113 تومنه .......................

لینک به دیدگاه

عزیز شما با خرید این CPU پس از unlocking صاحب یک PhenomII X4 955 BE که دارای مصرف کمتر و همچنین دمای کمتری نسبت به PhenomII X4 955 BE معمولی که داخل بازار هست میشید.

اصلا چنین چیزی را قبول ندارم.بهر حال دو هسته این پردازنده توسط AMD تائید نشده است و مقایسه اش با پردازنده ای که هر چهارهسته اش تائید شده , اشتباه است.من باشم به خاطر ده پانزده تومن ریسک نمی کنم.

اگر چهار هسته لازم است بهتر است از ابتدا یک چهارهسته ای تائید شده خریداری شود.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این سی پی یو اگه اشتباه نکنم تو فروشگاه لیون 113 تومنه .......................

درسته. ولی نه آنلاک میشه نه وضعیتش اینطور هست

عرض کردم یک مدل خواص محسوب میشه.

اصلا چنین چیزی را قبول ندارم.بهر حال دو هسته این پردازنده توسط AMD تائید نشده است و مقایسه اش با پردازنده ای که هر چهارهسته اش تائید شده , اشتباه است.من باشم به خاطر ده پانزده تومن ریسک نمی کنم.

اگر چهار هسته لازم است بهتر است از ابتدا یک چهارهسته ای تائید شده خریداری شود.

این ایده شماست و برا خودتون محترمه.

ولی من به شخصه بعد از 3 سال کار کردن با پردازنده های AMD همچین چیزی رو قبول ندارم!

ااگر شما مشکلتون با Performance هست که کالا یکسانه (اگر باور ندارید حاظرم روی این Topic در انواع فرکانس ها و وضعیت این پردازنده رو با PhenomII X4 955 BE که در اختیار دارم مقایسه کنم روی انواع مادربرد ) اگر از لحاظ نا پایداری بیان میکنید بنده با همین وضعیت حاظرم 30 دقیقه تست 100 LOAD بگیریم یا براتون تست WPrime1024 در حالت Quad Core پاس کنم.

لینک به دیدگاه

این ایده شماست و برا خودتون محترمه. ولی من به شخصه بعد از 3 سال کار کردن با پردازنده های AMD همچین چیزی رو قبول ندارم!

ااگر شما مشکلتون با Performance هست که کالا یکسانه (اگر باور ندارید حاظرم روی این Topic در انواع فرکانس ها و وضعیت این پردازنده رو با PhenomII X4 955 BE که در اختیار دارم مقایسه کنم روی انواع مادربرد ) اگر از لحاظ نا پایداری بیان میکنید بنده با همین وضعیت حاظرم 30 دقیقه تست 100 LOAD بگیریم یا براتون تست WPrime1024 در حالت Quad Core پاس کنم.

باسلام خدمت اساتيد..

در اينكه پرفرمنس پردازنده در صورت آنلاك شدن افزايش خواهد يافت شك نكنيد. من خودم يه X555 دارم كه از قضا رو ولتاژ 1.25 به راحتي كار مي كنه. تمامي بنچ ماركها هم نشون ميدن كه افزايش راندمان كاملا محسوسه (مثلا امتيازي كه ويندوز 7 به پردازنده ميده از 6.4 به 7.4 مي رسه)، ولي اينكه دقيقا مثله X4 955 بشه بعيد مي دونم. بطور كلي علت تغيير هسته هاي Deneb (چهار هسته اي) به كاليتسو بلك و AMD وجود نقص هايي در توليد هسته هاي سوم يا چهارم يا هر دو هست.

اگر اين نقصها جزئي باشه شما مي تونين هسته يا هسته هاي سوم ويا چهارم رو باز كنين.. ولي اگه اين نقص ها كلي باشه شما نمي تونين اين كار رو بكنين يا حداكثر سه هسته رو باز مي كنين.

بعنوان شاهد من يه تست از CPU خودم رو در حالت چهار هسته اينجا مي زارم. اين CPU از نوع X555 هست كه حتي با ولتاژ هسته 1.25 ولت هم به راحتي تستهاي پايداري از قبيل LinX رو پاس مي كنه (شبيه پردازنده اين دوستمون... با اين تفاوت كه من نمي خوام بفروشمش :-< ). اين پردازنده داراي يك نقص خيلي جزئي هست.. اگه خوب دقت كنين مي تونين تو عكس تشخيص بدين:

خب...

به نتيجه اي رسيدين؟؟

درسته... پردازنده نمي تونه گزارش دماي هسته هاش رو به مين برد بفرسته... درنتيجه دما رو صفر نشون مي ده. در صورتيكه وقتي رو حالت دو هسته كار مي كنه دما رو درست نشون ميده.

حالا اين چه تاثيري رو راندمان داره؟؟؟

ظاهرا هيچ تاثيري نداره... ولي براي اينكه با اطمينا اينو بگم لازمه يه X4 واقعي داشته باشم... كه خب ندارم...

اين عيب ظاهرا جزو عيوب جزئي هست.. چون به راحتي مي شه از روي دمايي كه سنسور مين برد نشون ميده، دماي هسته رو تخمين زد (ممولا دماي هسته 7 تا 10 درجه خنك تر از دماي CPUTIN هست)

پس اگه خوش شانس باشين شايد بتونين با يه دو هسته اي به نزديكياي يه چهار هسته اي برسين...@};-

ویرایش شده توسط Hamid Reza
لینک به دیدگاه

سلام.

زیر 140 نمیدم.

شما هم کم لطفی میکنید که همچین قیمت هایی میدید.

قبل از این پردازنده بنده دقیقا یک مدل Unlock خریدم در همین فروم 120 تومن(دسته 2) که سوخت و فرستادم گارانتی و این پردازنده رو تحویل گرفتم.

لینک به دیدگاه

بطور كلي علت تغيير هسته هاي Deneb (چهار هسته اي) به كاليتسو بلك و AMD وجود نقص هايي در توليد هسته هاي سوم يا چهارم يا هر دو هست.

اگر اين نقصها جزئي باشه شما مي تونين هسته يا هسته هاي سوم ويا چهارم رو باز كنين.. ولي اگه اين نقص ها كلي باشه شما نمي تونين اين كار رو بكنين يا حداكثر سه هسته رو باز مي كنين.

دوست عزیز به نکته خوبی اشاره کردید.

چرا باید AMD دو هسته کاملا سالم را غیرفعال کند و پردازنده اش را به قیمت پایین تری بفروشد؟

پاسخ خیلی ساده است.وجود نقایص جزیی که باعث می شود نتوانند تستهای کارخانه را پاس کنند.حالا شما یه موردش را شما پیدا کردید.ممکن است ایرادات دیگری هم داشته باشد که از چشم شما پنهان مانده باشد.

من کلا با بکارگیری قطعات خارج از محدوده تعیین شده توسط سازنده مخالفم و آنلاک را توصیه نمی کنم.مواردی از قبیل خرابی اطلاعات,اشکالات تصویری در بازیها و... در اثرآنلاک گزارش شده است.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز به نکته خوبی اشاره کردید.

چرا باید AMD دو هسته کاملا سالم را غیرفعال کند و پردازنده اش را به قیمت پایین تری بفروشد؟

پاسخ خیلی ساده است.وجود نقایص جزیی که باعث می شود نتوانند تستهای کارخانه را پاس کنند.حالا شما یه موردش را شما پیدا کردید.ممکن است ایرادات دیگری هم داشته باشد که از چشم شما پنهان مانده باشد.

من کلا با بکارگیری قطعات خارج از محدوده تعیین شده توسط سازنده مخالفم و آنلاک را توصیه نمی کنم.مواردی از قبیل خرابی اطلاعات,اشکالات تصویری در بازیها و... در اثرآنلاک گزارش شده است.

سلام دوست عزیز.

لطفا اطلاعات خودتون رو در رابطه با Unlocking و همچنین نحوه تولید این پردازنده افزایش بدید.

ببینید این قضیه بر میگرده به سری ساخت پردازنده ها و مواردی مانند Part No و Batch No شرکت AMD پردازنده هایی که از لحاظ ظاهری به نظر میرسه که Core2/Core3 مشکل داشته باشند از لحاظ پشتیبانی از قابلیت ها مثل MMX-SSE (اگر اشتباه نکنم) کلا هسته های دوم و سوم اونهارو Disable میکنه و به عنواد یک پردازنده Dual Core یا Triple Core عرضه میکنه یا بعضی دیگر از این پردازنده در فرکانس و ولتاژ یا TDP تعریف شده توسط کمپانی قابلیت کارکردن ندارند این پردازنده ها هم اینگونه به حالت Dual/Triple/Single Core در میاند و به بازار عرضه میشند. در بین این پردازنده ها مدل هایی هستند که هسته های دوم و سوم دارای نقص نمیباشند و ما با استفاده ACC/UCC این هسته هارو Unlock میکنیم.

+

و اما در رابطه با مشکلاتی و خرابی هایی که توضیح دادید کاملا به وضوح بنده روی بعضی از پردازنده ها مشاهده کردم که بعد از Unlocking ایجاد یک سری Bug / Artifact ...میکنند که این هسته این پردازنده ها دارای نقص میباشند(این 555 X2 بنده اینگونه نیست!)

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

با سلام.

میشه مشخصات و بچ نامبر و ... را که این cpu داره اینجا قرار بدید.ببینم با سی پی یو ای که من دارم چه فرقی داره.

شما هنوز این ویژگی های خواص را نشون ندادید و فقط در مورد گفتین .لطفا با عکس و تست ادعاتون را ثابت کنید.

با تشکر

ویرایش شده توسط mohammadreza
لینک به دیدگاه

سلام.

اتفاقا همین دیروز تست گرفتم که قرار بدم!

خوب شد گرفتم.

نتیجه این تست هم WPrime 1024M بود روی فرکانس .3.6GHZ با ولتاژ دیفالت (1.248V) ..

بچ نامبر هم 1035EPMW هست.

ثابت شد؟

اگر علاقه مند هستید تست ها زیاد تری قرار بدم؟! به همراه Validation .....که از صحت این موضوع آگاه بشید.

موفق باشید.

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام.

زیر 140 نمیدم.

شما هم کم لطفی میکنید که همچین قیمت هایی میدید.

قبل از این پردازنده بنده دقیقا یک مدل Unlock خریدم در همین فروم 120 تومن(دسته 2) که سوخت و فرستادم گارانتی و این پردازنده رو تحویل گرفتم.

550 دارم آنلاک تحویل می دم 110

555 دارم 120

اتلان 3 هسته دارم می شه فنوم 4 هسته 100

90 درصد فنوم ها آنلاک می شه و ای ام دی اعلام کرده 100 درصد 560 ها هم آنلاک می شه @};-

شما یا واقعا سی پی یو ت رو خیلی جدی گرفتی یا مردم رو خیلی جدی نگرفتی

من آی تی یک شرکتم حد اقل 4 5 تا سی پی یو آنلاک استیبل داریم ;)

در ضمن یک نکته جالب رو شما نمی دونین احتمالا که سی پی یو های آنلاک نسبت به 4 هسته های واقعی مصرف برق افتضاهی دارن

این هم نمونش

post-6436-061942600 1304573436_thumb.jpg

ویرایش شده توسط moghazzal
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

بنده هم یه Phenom II 720 دارم که براحتی 1 هسته آنلاک میشه و تبدیل به 4 هسته ای میشه و کاملا هم پایدار و تا 3.6 هم آور میشه .

اگه شما سی پی یوی 2 هسته ای رو میخوایید انقدر بدید پس منم یه تاپیک باز کنم به قیمت 150 تومن نه ؟

اگه کسی میخواد سی پی یو شما رو با این قیمت بخره من حاضرم ماله خودم رو به همون قیمت بدم . @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم 560 دارم که آنلاک کردم و با بوفالو تا 4.2هم اور میشه ...؟

لینک به دیدگاه

75 خریدارم چون نوش 113 تومنه

http://lioncomputer.ir/index.php?product_id=2401

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...