رفتن به مطلب

فروش یک کیس کامل + مانیتور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

تصاویر:

http://www.novinuplo...do.php?img=4376

http://www.novinuplo...do.php?img=4377

http://www.novinuplo...do.php?img=4378

http://www.novinuplo...do.php?img=4379

http://www.novinuplo...do.php?img=4380

http://www.novinuplo...do.php?img=4381

http://www.novinuplo...do.php?img=4382

سلام و عرض ادب خدمت تمامی دوستان عزیز لیون

یک مانیتور و یک کیس داشتم که ازشون استفاده نمیکردم البته برای کارای مانیتورنیگ و .. استفاده میکردم واسه سرور که فعلا بهشون نیازی ندارم و کلا الان قصد فروش دارم تصاویر رو که بالا گذاشتم تصاویر از قطعات نگذاشتم که دیگه اسمبل شده نمیشه دراورد و ..... از نمای کیس گذاشتم قطعات هم چون من خیلی حساس هستم خودم به شخصه هر سه ماه یا 100 روز یک بار کلا سرویس میکردم و تمیزشون میکردم چون به تمیز بودن و .... واقف هستم خلاصه سرتون رو درد ندارم میرم سر معرفی قطعات :

تکته : تمای اجناس و قطعات و مانیتور دارای جعبه می باشند ( نو تمیز ) + لوازم جانبی خودشون

Monitor: CRT LG F700P

Case:datalife

Mainboard: Gigabyte 945 PLS3 latest bios update

CPU:intel dual core 3.00

Ram:2*512 Kingstone

Grapic: geforce 7100 GS

Power : 480 green

H.D.D : 160 sata maxtor

flopy drive : yes

Modem : Soft V2

خوب اینم مشخصات اگر چیزی از قلم افتاده و کم گفتم بگید

کیس هم یک فن بالاش داره که توی عکس مشخصه

ماینتور و کیس هم رنگشون ست هستش

پیشپایش از بزرگ بودن تصاویر + زیاد بودنشون عذر میخوام ( میدونم سخته لودشون ولی چاره نیست!!)

با تشکر

قیمت پایه : 355000 هزار تومان(قیمت به دلیل اشتباه محاسباتی ویرایش شد از تمامی عزیزان عذر خواهی میکنم)

از 430000 به 355000 هزارتومان کاهش یافت

ویرایش شده توسط Obka
لینک به دیدگاه

فکر نمیکنی داری مفت میفروشی؟

ارزش سیستمت بیشتر از ایناست

بیچاره اگه فکر کرده بود که اینجوری سرش کلاه نمی رفت

حواست باشه زیر این قیمت ندی بزخر اینجا زیاد شده

لینک به دیدگاه

دوست عزیز سیستم شما حداکثر 180 میارزه . شما چطور حساب کردی 430؟ الان با 430 میشه سیستم به مراتب قویتر و نو بست . شما قیمت پایه رو روی 140-150 بزار تا بتونی بفروشی . وگرنه میمونه پیشه خودت . این فقط یک توصیه بود .

لینک به دیدگاه

از عکس ا معلومه قطعات نو و بسیار تمیز هستنOh%20Go%20On.gif

ایشالله بهتر بفروشی:-<

ویرایش شده توسط صنم
لینک به دیدگاه

دوستان عزیز طعنه و کنایه نزنید لطفا . فروشنده مجازه هر قیمتی برای جنسش بزاره و ضرر و سودش برای خودشون خواهد بود. این کنایه زدن ها فقط باعث بحث و مجادله و از بین رفتن فضای دوستانه فوروم میشه. اگر خریدار هستید قیمت بدید در غیر این صورت هم لطفا کامنتهای تحریک امیز ندید. اگر پیشنهاد منطقی کاهش قیمت به فروشنده بدهید ایرادی ندارد ولی طعنه و کنایه نزنید خواهشا.

خواهشم اینه در این زمینه با ما همکاری کنید و فضای دوستانه فوروم رو حفظ کنید.

ویرایش شده توسط سالار
لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز

این سیستم رو نه کسی به من انداخته نه کلاهی سرم رفته ارزش این سیستم اون طوری که من قیمت کردم همین هستش شما برو با 430 تومن به مراتب قویتر بخر و نو درضمن سیستم کاملا تمیز و نو هستش اگر منظورتون لک روی شیشه مانیتور هستش که طبیعی هستش با یک دستمال پاک میشه چون در حین کار هستش تیکه هاتون جالب نبودش مثلا فروم یک جو صمیمی داره کسی که خریداره قیمت بده اگر قیمت پیشنهادی بنده زیاده کسی که خریداره قیمت پیشنهادی خودش رو بده نه اپسم بده و تیکه بندازه کارتون قشنگ نیست اینو در حد توصیه گفتم در کل کسی که خریداره قیمت بده به صرفه بودم میفروشمشون نبودشم پیش خودم میمونه جامو تنگ نکرده.

از سالار عزیز هم بایت تذکر سپاسگذاری میکنم

و در اخر بنده مجازم برای قطعاتم هرقیمتی رو بگذارم کسی خواست میخره نخوست نمیخره بهتره جدال نکنیم.

یا حق

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز

این سیستم رو نه کسی به من انداخته نه کلاهی سرم رفته ارزش این سیستم اون طوری که من قیمت کردم همین هستش شما برو با 430 تومن به مراتب قویتر بخر و نو درضمن سیستم کاملا تمیز و نو هستش اگر منظورتون لک روی شیشه مانیتور هستش که طبیعی هستش با یک دستمال پاک میشه چون در حین کار هستش تیکه هاتون جالب نبودش مثلا فروم یک جو صمیمی داره کسی که خریداره قیمت بده اگر قیمت پیشنهادی بنده زیاده کسی که خریداره قیمت پیشنهادی خودش رو بده نه اپسم بده و تیکه بندازه کارتون قشنگ نیست اینو در حد توصیه گفتم در کل کسی که خریداره قیمت بده به صرفه بودم میفروشمشون نبودشم پیش خودم میمونه جامو تنگ نکرده.

و در اخر بنده مجازم برای قطعاتم هرقیمتی رو بگذارم کسی خواست میخره نخوست نمیخره بهتره جدال نکنیم.

یا حق

دوست گرامی

شما مختاری که جنست رو هر قیمتی که دوست داری بفروشی کسی اعتراضی نداره فقط وقتی میخوای از قطعه ای عکس بذاری تا میزان تمیزی و کیفیت اون مشخص بشه عکس درست بذارید که بیننده بتونه مشاهده کنه..

ببینید دوست شما الان اومدید مثلا عکس از قطعات گذاشتد!!!!! 4تا عکس از مانیتور2تا عکس از کیسI%20Do%20not%20Know.gif

خب با این تفاصیل کجا میشه تشخیص داد قطعات اصلا وجود خارجی دارند؟اصلا چجوری میشه گفت قطعه تمیزه یا نه؟

شما می بایست از قطعات اصلی مثل مین بورد- گرافیک- سی پی یو- رم-هارد و بقیه جنسی که میخوای بفوشی بذاری با تو

لینک به دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز

یا حق

دوست گرامی

شما مختاری که جنست رو هر قیمتی که دوست داری بفروشی کسی اعتراضی نداره فقط وقتی میخوای از قطعه ای عکس بذاری تا میزان تمیزی و کیفیت اون مشخص بشه عکس درست بذارید که بیننده بتونه مشاهده کنه..

ببینید دوست شما الان اومدید مثلا عکس از قطعات گذاشتد!!!!! 4تا عکس از مانیتور2تا عکس از کیسI%20Do%20not%20Know.gif

خب با این تفاصیل کجا میشه تشخیص داد قطعات اصلا وجود خارجی دارند؟اصلا چجوری میشه گفت قطعه تمیزه یا نه؟

شما می بایست از قطعات اصلی مثل مین بورد- گرافیک- سی پی یو- رم-هارد و بقیه جنسی که میخوای بفوشی بذاری با توضیحات مورد نیاز که لازمه...

در کل اینارو که گفتم فقط بخاطر اشنایی با فضای فروش مجازی و نحوه اطلاع رسانی هست...موفق باشید

لینک به دیدگاه

دوست گرامی

شما می بایست از قطعات اصلی مثل مین بورد- گرافیک- سی پی یو- رم-هارد و بقیه جنسی که میخوای بفوشی بذاری با توضیحات مورد نیاز که لازمه...

در کل اینارو که گفتم فقط بخاطر اشنایی با فضای فروش مجازی و نحوه اطلاع رسانی هست...موفق باشید

سلام دوست عزیز

باشه مشکلی نداره درب کیس رو باز میکنم و یک عکس دسته جمعی از سخت افزارهای موجود میگیرم منتهی تکی تکی شرمنده نمیشه چون اسمبل سیستم ولی کلا یک عکس میگیرم از همشون. به زودی قرار میدم

شما خریداری ؟

با تشکر

لینک به دیدگاه

فکر کنم باز هم اشتباهی محاسبه کردین.

چون قیمت رو 3 میلیون و نیم و خورده ای نوشتین@};-

به هر حال من 110 هستم.

لینک به دیدگاه

ببین دوست عزیز

شما کاملا مجازی هر قیمتی که دلت میخواد بدی اما میخوام دوستانه بهت بگم خیلی قیمتت بالاست

همونطور که بچه ها گفتن قیمت این سیستم حداکثر 180 است

اگه مشتری 200 داشتی از من میشنوی بی معطلی بفروش که خیلی خوب فروختی

این سیستم نرمال 150-170 می ارزه حالا بالا یا پایین تر فروختی دیگه خودت میدونی

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...