رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید رم 1333

Recommended Posts

با سلام 

من یه pc دارم که چهار پنج سال پیش خریدمش یه مادربرد pa65 ud3 فکر کنم با ساپورت bus رم 1333 با یه رم 4

چند وقتیه یکم اذیت میکنه بعضی وقتا  موقع روشن کردن اصلا بالا نمیاد صفحه سیاه میشه و چندتا بوق ممتد میزنه فکر میکنم مشکل از رمش باشه

الان قصد ارتقا به 8. یا 16 گیگ رو دارم

به نظرتون ارزشش رو داره برای این سیستم 16 گیگ رم و یه ssd. بگیرم؟

Cpu:core i5 شماره مدل دقیقشو نمیدونم

Vga: radeon hd6750

از اونجایی که رم 1333 کم گیر میاد میتونم از 1600 استفاده کنم مشکلی پیش نمیاد؟ شما پیشنهادتون چیه هم از نظر برندش هم از نظر 1600 یا 1333 بودنش

و یه سوال دیگه، قصد خرید یه ssd با حجم حدود 256 رو دارم یه هارد خوب با پایینترین قیمتی که میشه پیدا کرد چی پیشنهاد میکنید در ضمن مادربوردم از sata 3  پشتیبانی میکنه

با تشکر

ویرایش شده توسط Saeed Nouroozi
لینک به دیدگاه

کسی نظری نداره؟ من با ssd ها نا آشنا هستم،برا این سیستم چی بخرم که هم ارزون باشه هم کار بده بهم خراب نشه

لینک به دیدگاه

اول ببینید که سقف مقدار رم قابل پشتیبانی توسط مین برد چقدره که در سایت سازنده هستش. مثل اگردر سایت سازنده گفته بیشترین مقدار رم روی هر اسلات حافظه 4 گیگ هست نمیتونید از 8 گیگ روی هر اسلات استفاده کنید و شناخته نمیشه.در مورد مقدار فرکانس رم اگر از رم 1600 استفاده کنید به عنوان رم 1333 شناخته میشه و مشکلی پیش نخواهد امد

لینک به دیدگاه

در مورد فرکانس مشکلی پیش نمیاد. فقط مواظب باشید اون حجم رو ساپورت کنه مادربورد.

همچنین دقت کنید که مادربورد ساتا 3 داشته باشه وگرنه خرید ssd اون بهره لازم رو نخواهد داشت.

لینک به دیدگاه

نگاه کردم الان
مادربورد شما ساتا 3 داره پس ssd خرید خوبی میتونه باشه. بهترین ssd ها مربوط به برندای سامسونگ  میشن که الان قیمت معقولی ندارن.

رم هم ماژول 4 گیگ به بالا رو ساپورت نمیکنه مادربوردتون.. 4 تا 4 گیگ باید ببندین اگه میخوان 16 گیگ بشه.

در ضمن اگه 4 تا اسلاتو استفاده کنید فرکانس میاد رو 1066 طبق گفته سایت..

بعید میدونم استفاده از باس 1600 مشکلی بوجود بیاره چون رم باس 1600 میتونه تو 1066 کار کنه با تغییر تایمینگ

لینک به دیدگاه

در در 1395/10/03, 17:12:56، hosseinskandari گفته است :

نگاه کردم الان
مادربورد شما ساتا 3 داره پس ssd خرید خوبی میتونه باشه. بهترین ssd ها مربوط به برندای سامسونگ  میشن که الان قیمت معقولی ندارن.

رم هم ماژول 4 گیگ به بالا رو ساپورت نمیکنه مادربوردتون.. 4 تا 4 گیگ باید ببندین اگه میخوان 16 گیگ بشه.

در ضمن اگه 4 تا اسلاتو استفاده کنید فرکانس میاد رو 1066 طبق گفته سایت..

بعید میدونم استفاده از باس 1600 مشکلی بوجود بیاره چون رم باس 1600 میتونه تو 1066 کار کنه با تغییر تایمینگ

رم از چه برندی بگیرم، میخوام دوتا ۴ بگیرم

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Saeed Nouroozi گفته است :

رم از چه برندی بگیرم، میخوام دوتا ۴ بگیرم

والا به نظرم اگه رمی که دارید رو بفروشید و از بچه های این فروم و فرومای دیگه 4 تا 4 گیگ دست دو بخرید. مدل ا ش اونقد مهم نیس. ولی سعی کنید مهلت تست بگیرید و قید کنید که اگه سیستم بالا نیومد پس میدید رم ها رو.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...