رفتن به مطلب

مشکلات زنجیره ای «موس»«گراففیک»«مانیتور و ...» vol 2.0

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در رابطه با بازی WOW و تا حدودی LOL کمک خواستی من در خدمتم. اوریجین و استیم هم دوستان حرفه ای اینجا زیادن
شما این کارم بکن و نتیجش رو اینجا بگو البته اگه تا حالا نکرده باشی, تو تنظیمات NVIDIA CONTROL PANEL و Manage 3D setting , global setting , vertical sync رو روی Fast بزار و apply کن , برو تو بازی داخل تنظیمات بازی vsync رو غیر فعال. 

Read top

Sent from my iPhone using Tapatalk
لینک به دیدگاه

• ارسال 57
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

لطف دارین. منم عذر میخام ولی بازم روی حرفم هستم که 4 گیگ فرقش زیاده البته با احترام. شما بتونین توصیه میکنم 4 گیگشو تهیه کنین خیلی بهتر و بیشتر فریم میگیرین اخه من هم 2 گیگ داشتم هم 4گیگ و فرقش ... .
چه برسه به این کارت شما که فریم خوب میده.
ایشالا مشکل دوستمونم حل بشه. 
قدرت کارت درسته ربطی به vram نداره ولی برای بازیایی که برای لود تکسچرا به vram بالایی احتیاج دارن تاثیر منفی میذاره مثل gta v  و تموم بازیای جدیدتر.
شما دقت کنین افت فریمتون زیاده این نشون دهنده ی دقیقا همین چیزیه که عرض کردم. vram پر میشه و باعث افت فریم میشه. من قول میدم شما حافظه ی کارتتون 4 بود فریمتون از 100 پایین تر نمی اومد و تفاوت ماکزیموم فریمتون با مینیموم فریمتون خیلی کم میشد و تجربه ی روون تری خواهید داشت. باز با احترام و اینکه قصد بی احترامی ندارم. از استارتر محترمم عذر میخام.

Read top

لینک به دیدگاه

سلام خسته نباشید
مشخصات سیستم رو می نویسید ؟
ورژن ویندوز ده با آخرین اپدیت رو دانلود و نصب کنید
آخرین ورژن درایور کارت گرافیک رو نصب کنید
کتاب خانه c رو،کامل از ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۵ هر دو ورژن ۳۲ و ۶۴ نصب کنید
net farm work هم ورژن ۳ اگه اشتباه نکنم مخصوص ویندوز ده نصب بکنید .
چند عدد اپدیت برای این بازی اومده استفاده کردید ؟
ورزن کابلhdmi 960 بنده تو سایت سازنده ورژن دو نوشته بود ، یک عدد تهیه کردم . مشکلاتت بنده در فور کا در بازی های قدیمی حل شد .و همچنین کوانتوم بریم روان تر شد
ببخشید من هنوز نرسیدم کلیپ رو ببینم

Read top

لینک به دیدگاه

پس باید یه گرافیک قوی تر واسه تست بیاری. این سریع ترین راهه که معلوم شه مشکل از کجاست

اگرهم بتونی کارتت رو بفروشی و مثلا یه 1070 بگیری دیگه تا چند سال راحت می شی. یا حتی 1060 و 480

Read top

لینک به دیدگاه

فرق 2 گیگ و 4 گیگ زمین تا اسمان هست . از Tearing گرفته تا Crash  و غیره . موفق باشید

Read top

لینک به دیدگاه

دوست گرامی

برای توجه دادن دوستان به تاپیک باید نشان + کنار پستشون رو بزنی و وقتی برای همه این کار رو کردی یکجا همه رو نقل قول کنی.

......

این که ضدویروس نداری عیب یابی رو دشوار می کنه.

یکی از ضد ویروسهای رایگان مثل اویرا یا security essentials یا نسخه ی آزمایشی کاسپرسکی یا bit defender رو بنصب تا اول مطمئن شی ویروس نداری.

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

دوست گرامی

برای توجه دادن دوستان به تاپیک باید نشان + کنار پستشون رو بزنی و وقتی برای همه این کار رو کردی یکجا همه رو نقل قول کنی.

......

یکی از ضد ویروسهای رایگان مثل اویرا یا security essentials یا نسخه ی آزمایشی کاسپرسکی یا bit defender رو بنصب تا اول مطمئن شی ویروس نداری.

نه بابا  ویروس کش نداره؟!

احتمال خیلی زیاد همینه

من تو بازی attack on titan به همچین مشکلی خوردم . ویروس داشتم . سه تا ویندوز زو سه تا هاردم نصب بود . سوییچ کردم جواب داد 

لینک به دیدگاه

دوست گرامی
......

با سلام آقاي بهمنيان عزيز
در مورد توجه دادن دوستان بايد بگم كه از taptalk گوشي استفاده كردم كه اگر هم امكان نقل قول چندگانه داشته باشه هنوز نتونستم پيداش كنم در مورد آنتي ويروس هم به زودي نصب ميكنم و خدمتتون اعلام ميكنم نتيجه رو ممنون از نظرتون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...