رفتن به مطلب

[پایان یافت] خرید گرافیک

reza666
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

خرید گرافیک

با سلام. این اول بگم گرافیک فقط نویدیا باشه میخوام. در کل پایین ذکر میکنم.

گرافیک اول: 192 بیتی . 2 گیگ . GTx 660 ti

گرافیک دوم: 128 بیتی . 2 گیگ . gtx 750 ti

اگه واقعا کسی کارت گرافیک های که نوشتم سالم داره و اگه کارتش گرانتی هم داره لطفا اعلام کنه.

خرید حضوری باشه که چه بهتر...

{ راستی الویت من  اولین گرافیکه پیدا نشد دومی }

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

سلام گرامی

وقت بخیر

نمیدونم بکارت میاد یا خیر ولی یک عدد گراف gtx670 club-3D رفرنس با متعلقات برای فروش موجوده،گراف بسیار خنک و قوی،قیمت 485 هزار تومن

از 950 کارت قویتری هستش

لینک به دیدگاه

نه متسفانه.

کارت های که بالا ذکر کردم مد نظرمه. بالا دقیق نوشتما...

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

نه کارت های که بالا نوشتم میخوام.

دوستان دیگه کارت های که نوشتم ندارن.

و اینکه کسی کارت من نمیخواد کارت 730 که بهش بدم مثلا و چیزی روش بزارم اون کارت های که بالا نوشتم بگیرم. این مدلی کسی نیس...

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

کسی نیست؟

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

سلام.

660tiدارم

مال همون(نویدیا)یا(نویداینا)که ذکر کردیده.

تعویض هم میکنیم

لینک به دیدگاه

من یه گرافیک 730 دارم بهت بدم چیزی هم روش بزارم ایا قبوله؟

اسم دقیق کارت من اینه ببین

GIGABYTE GT 730 2GB DDR3 128BIT
کارت من در حد نو هست و فقط 6 ماه دارم ازش استفاده میکنم. گرانتی هم داره.

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

خصوصی جواب ندادی...

دوستان پیام بالا من. یعنی اولین پیام من خوب بخونید. کسی اون کارت های که گفتم نداره.

لینک به دیدگاه

هم ولایتی کسی نیس همچین کارت های که بالا نوشتم داشته باشه. (گیلان) چون خرید حضوری باشه یکم بهتره دیگه. چون میخوام کارت طرف که میخرم تست کنم رو سیستم اینطوری بهتره. اگه هم کسی کارت من خواست اون طرفم میتونه کارت من که رو سیستمم هست تست کنه.

اگه هم ولایتی هم کسی نبود ما ادم های مهمان نوازی هستیم یه روز مهمون من باشه هم یه معامله خوب میکنیم همم یه روز تو گیلان خوش میگذرونه دیگه.

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

هیچکس نبود...

یکم شرایط خرید من سخته چون جسارت نباشه میترسم کارت معیوب دار بندازن بهم. بخاطر همین پیام های دیگه من اگه بخونید نوشتم اگه خرید حضوری باشه بهتره دیگه...

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

پیام بالا یعنی اولین پیام من با دقت بخونید لطفا

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

بیشتر مد نظرم کارت اولی یعنی 660 هست بعد اگه پپدا نشد کارت دومی 750 هست. الویت کارت اولی هست بعد دومی.

فعلا عجله ای ندارم چون شاید یک نفر گیلانی پیدا شد و حضوری معامله کردیم چون حضوری بهتره.

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

در در 1395/10/03, 16:00:52، reza666 گفته است :

هیچکس نبود...

یکم شرایط خرید من سخته چون جسارت نباشه میترسم کارت معیوب دار بندازن بهم. بخاطر همین پیام های دیگه من اگه بخونید نوشتم اگه خرید حضوری باشه بهتره دیگه...

از سیستم واسطه لیون استفاده کنید

لینک به دیدگاه

در در 1395/10/06, 10:38:04، Oblivion گفته است :

از سیستم واسطه لیون استفاده کنید

میشه یکم توضیح بدی؟ این مورد گفتی واسطه الان دارم میشنوم. و این یعنی چی؟ و چکار باید بکنم؟

یکم گشتم الان فکر کنم منظورت این هست

تازه من این متوجه شدم و بنظرم خوب باشه.

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

با اجازه استارتر . بنده یک عدد  Gigabyte GTX 770 WF3 رو توی همین فروم به اقای جلالی فروختم 450 تومن تر و تمیز و سالم . حالا یه سری دوستان توی قیمت دادن دارن کم لطفی میکنن .

لینک به دیدگاه

یعنی هیچکسی گیلانی در این لیون نیس که همچین گرافیک های که بالا نوشتم داشته باشه برای فروش یا تعویض با گرافیک من.

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

گیلانی زیاده اینجا عزیز . صاحب اینجا گیلانیه . خودم هم گیلانی هستم . منتها اون کارتهایی که شما میخوای کسی برای فروش نداره . شما اگر از جای دیگه پیدا کردی ، میتونی از سیستم واسطه لیون استفاده کنی برای معامله .

لینک به دیدگاه

داداش دنبال یه کم بالا رده تر بگرد راحت تر گیر میاد . این کارتا خیلی کمیابه یا هر کس داره نگه میداره .

لینک به دیدگاه

چه خوب. بیشتر هم ولایتی باشه اینجا. اره تازه واسطه لیون اشنا شدم بنظرم خوب میاد اوکی حتما ازش استفاده میکنم. مشکل اینجاست فعلا پیدا نشده. پس اگه اشکالی نداره هر 24 ساعت اون قسمت بالا میزنم تا تاپیک بیاد بالا بلکه شاید یکی پیدا کردم و اون کارت های که بالا اعلام کردم پیدا شد. جای کسی که تنگ نکردم تاپیک بمونه دیگه.

............................................................................................................................

بله میدونم ولی فعلا دنبال همین کارت های که نوشتم هستم عجله ای نیس شاید پیدا شد.

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

اون دوستانی  که در این تاپیک گفتن کارت دارن. یا کارتشون فروختن یا تعویض نمی کنن. تو پیام خصوصی حرفیدیم نشد.

پس خرید همچنان ادامه دارد.

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

چرا گذینه بالا اوردن تاپیک دیگه ندارم؟ اینطوری که نمیشه من حی پیام بنویسم تا تاپیکم بیاد بالا اه...

ویرایش شده توسط reza666
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...