رفتن به مطلب

Recommended Posts

در 12 ساعت قبل، digital_2015 گفته است :

سلام

واقعا اگر ایمیلش اینه من پیامی مبنی بر این که بشینند و pes 2019 و فیفا 2019 رو کرک کنند بفرستم؟image.png.0e5a743a1640ac30b54818fd681f8855.png

FCKDRM  --  iwantto@fckdrm.com

ایمیل رو از کجا پیدا کردید؟

اسم عجیب و ترسناکی دارند!

یوقت دیدی خودت و ایمیلت را باهم هک و کرک کردند!

لینک به دیدگاه

در 46 دقیقه قبل، GRANDAM گفته است :

اسم عجیب و ترسناکی دارند!

یوقت دیدی خودت و ایمیلت را باهم هک و کرک کردند!

دقیقا تو یک روز دوتا بازی با قفل 5.2 و 5.1 کرک کردنندimage.png.0dc398d56d007868ec95f7c8de05d686.png

لینک به دیدگاه

چرا میرن سراغ بازی هایی که طرفدار کمتری داره و یا کلا چرت و پرته؟!

اصلیارو کرک کنن دیگه

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، Naughty boy گفته است :

چرا میرن سراغ بازی هایی که طرفدار کمتری داره و یا کلا چرت و پرته؟!

اصلیارو کرک کنن دیگه

شاید نت ندارند برای دانلود ?

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

دوستان من میخوام اساسین رو اشتراکی بگیرم

بازی اشتراکی مثل همون ارجینال هست

و یک سوال دیگه تو کل زمان بازی کردن حتما باید به نت وصل باشیم

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، WINNER گفته است :

سلام

فکر کنم اشتراکی فقط آفلاین باشه

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، WINNER گفته است :

سلام

بله همون بازی اورجینال هست ولی نباید داخل بازی به اینترنت متصل باشید و یسری شرط و شروط دیگه مثل گذاشتن لانچر تو فایروال و... هم باید رعایت کنید. آپدیت هارو هم به راحتی میتونید بگیرید. در حال حاظر بهترین روش برای انجام بازی های جدید هست  تو این وضع بی کرکی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان چجوری میشه کرک Forza.Horizon.3 از رجیستری پاک کرد ؟ نسخه کورپک دانلود و نصب کردم و طبق معمول اول لودینگ بازی بسته شد اومدم یه تغییراتی دادم و خواستم دوباره کرک کنم اولش پیغام میداد که تو این سیستم کرک شده و پیغام ناموفق میداد بعدش یوزر عوض کردم و یه ارور دیگه داد 

لینک به دیدگاه

در 43 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

دوستان چجوری میشه کرک Forza.Horizon.3 از رجیستری پاک کرد ؟ نسخه کورپک دانلود و نصب کردم و طبق معمول اول لودینگ بازی بسته شد اومدم یه تغییراتی دادم و خواستم دوباره کرک کنم اولش پیغام میداد که تو این سیستم کرک شده و پیغام ناموفق میداد بعدش یوزر عوض کردم و یه ارور دیگه داد 

خدمت شما تاپیک کاملش

https://forum.lioncomputer.com/index.php?/topic/81619-راهنمای-نصب-forza-horizen-3-کورپک/

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، i-Gamer گفته است :

سلام داداش این مال نسخه بای پس شده هستش ، نسخه کودکس کرک شده داشتم که اونقدر نصب و پاک کردم فایلش خراب شد کورپک دانلود کردم اونم یکبار ادا داد دوباره نمیشه کرک کرد باید ویندوز عوض بشه که هیچ

یا یه جوری از ریجستری و کل سیستم پاک کرد

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

سلام داداش این مال نسخه بای پس شده هستش ، نسخه کودکس کرک شده داشتم که اونقدر نصب و پاک کردم فایلش خراب شد کورپک دانلود کردم اونم یکبار ادا داد دوباره نمیشه کرک کرد باید ویندوز عوض بشه که هیچ

سلام-کودکس چجوریه؟راحت نصب و اجراش؟اونم اکانت ایکس باکس میخواد؟؟؟

برا شما هم تو لاگین اکانت ایکس باکس اذیت میکنه؟من دردسرهای نصب بای پس ی طرف این لاگین که بزور وصب میشه یک طرف!

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

از رجیستری با your unistuller پاک کن قابلیت پاک کردن نرم افزار و بازی ها از رجیستری رو کامل داره

لینک به دیدگاه

بنظرم دلیل اصلی که گروه های قدیمی مثل CPY دیگه آنچنان فعال نیستن مشغله است.

گروهی که از سال 1999 فعاله الان اعضاش حداقل چهل سالشون ه و احتمالاً درگیر و دار زندگی هستن و وقتی برای این کار ندارن.

بعضی ها هم هستن که هم استعداد دارن و هم وقت، مثل Voksi اما چون جوونن و میخوان اسم درکنن همه جا جار میزنن من بچه بلغارستانم و حتی از شبکه شخصی انتقال داده هم واسه رد گم کنی استفاده نمیکنن. آخرش هم اینجوری زمین گیر میشن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 9 ساعت قبل، i-Gamer گفته است :

سلام-کودکس چجوریه؟راحت نصب و اجراش؟اونم اکانت ایکس باکس میخواد؟؟؟

برا شما هم تو لاگین اکانت ایکس باکس اذیت میکنه؟من دردسرهای نصب بای پس ی طرف این لاگین که بزور وصب میشه یک طرف!

نسه کودکس براحتی نصب و کرک میشه  مثل بازیهای دیگه + تمامی dlc  و اکانت ایکس باکس هم میخواد ، اکانت ایکس باکس هم یه ایمیل هات میل میخواد که اونم با ست dns  

178.22.122.100     براحتی تمامی سایتهای تحریم شده دور میزنه و نیازی به قندشکن نداره ، البته ورژن ویندوز نباید بیشتر از 1803 باشه که مال من بالاتره و ادا میداد راه حلهای مختلفی تست میکردم که شاید تونستم اجرا کنم 

که نسخه کودکسم ایراد پیدا کردم و زمان نصب خیلی طولانی میشد که پاک کردم کورپک دانلود کردم اونم با یکبار کرک دیگه نمیشه دوباره کرک کرد و روی رجیستری میشینه 

ویرایش شده توسط Hassan.SK
لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

نسه کودکس براحتی نصب و کرک میشه  مثل بازیهای دیگه + تمامی dlc  و اکانت ایکس باکس هم میخواد ، اکانت ایکس باکس هم یه ایمیل هات میل میخواد که اونم با ست dns  

178.22.122.100     براحتی تمامی سایتهای تحریم شده دور میزنه و نیازی به قندشکن نداره ، البته ورژن ویندوز نباید بیشتر از 1803 باشه که مال من بالاتره و ادا میداد راه حلهای مختلفی تست میکردم که شاید تونستم اجرا کنم 

که نسخه کودکسم ایراد پیدا کردم و زمان خیلی طولانی میشد که پاک کردم کورپک دانلود کردم اونم با یکبار کرک دیگه نمیشه دوباره کرک کرد و روی رجیستری میشینه 

شما کاربر آسیاتک هستین؟

چون تا جایی ک اطلاع دارم فقط آسیاتک این امکان رو داره dns رو دستکاری کنید-من با شاتل و مخابرات تغییر دادم نشد-شاید من اشتباهی انجام دادم!

ممنون میشم ی راهنمایی کوچیک برای تغییر dns بگید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، i-Gamer گفته است :

شما کاربر آسیاتک هستین؟

چون تا جایی ک اطلاع دارم فقط آسیاتک این امکان رو داره dns رو دستکاری کنید-من با شاتل و مخابرات تغییر دادم نشد-شاید من اشتباهی انجام دادم!

ممنون میشم ی راهنمایی کوچیک برای تغییر dns بگید

نه دیده بان هستم

فرقی نمیکنه از کجا اینترنت داشته باشین البته دقیق نمیدونم شاید برخی isp ها این امکانو نمیدن

1.thumb.JPG.264faf1ea81f1f11d21d690928ad03a6.JPG

ipconfig /flushdns   توی cmd بزنید که کش dns قبلی هم پاک کنه برای اطمینان بیشتر 

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

نه دیده بان هستم

فرقی نمیکنه از کجا اینترنت داشته باشین البته دقیق نمیدونم شاید برخی isp ها این امکانو نمیدن

ipconfig /flushdns   توی cmd بزنید که کش dns قبلی هم پاک کنه برای اطمینان بیشتر 

ممنون.مشکلم  رفع شد

لینک به دیدگاه

دوستان Just Cause3 نسخه تست شده  و مطمعنش کدومه؟(منظورم از ریپک ها هستش)

من یه نسخه ای قبلا دانلود کردم یادم نیس چی بود ایرادداشت.نرم باز همونو دان کنم.کممنون

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، i-Gamer گفته است :

دوستان Just Cause3 نسخه تست شده  و مطمعنش کدومه؟(منظورم از ریپک ها هستش)

من یه نسخه ای قبلا دانلود کردم یادم نیس چی بود ایرادداشت.نرم باز همونو دان کنم.کممنون

100تا نسخه هم دانلود کنید بازم فرقی نمیکنه چون ریپک کننده ها فقط بازی رو فشرده میکنن و از طریق افراد گروهشون تست میشه ... مشکلات یا برای کرکر هست یا از طرف خود سازنده یا مشکا از خودتون هست که باید بگردید و رفعش کنید

ویرایش شده توسط G@m3R
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

Battlefield V رو نصب کردیم و بازی کردیم ، به شدت لگ میزد بازی رو بستیم تا چارتا آپدیت بیاد(حتی روی 60 فریم هم بعضی وقتا لگ سنگین میزد تا 20 میوفتاد پایین ، البته ارلی ریلیز هست و طبیعیه) :| 

لینک به دیدگاه

بعد از گذشت چند روز FCK پیامی مبنی بر کرک کردن بازی Hitman 2 که چند روز دیگه میاد داد و اعلام کرد برای کرک Hitman 2 امادست
@dlfox

IMG_20181109_224546_236.jpg

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Farjam گفته است :

سلام

Battlefield V رو نصب کردیم و بازی کردیم ، به شدت لگ میزد بازی رو بستیم تا چارتا آپدیت بیاد(حتی روی 60 فریم هم بعضی وقتا لگ سنگین میزد تا 20 میوفتاد پایین ، البته ارلی ریلیز هست و طبیعیه) :| 

سلام فرجام جان

تا جایی که یادمه open beta ظاهرا بهتر بودش و اینکه به نظرت چقدر زمان میبره تا شاهد یه نسخه پایدار باشیم؟

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

بعد از گذشت چند روز FCK پیامی مبنی بر کرک کردن بازی Hitman 2 که چند روز دیگه میاد داد و اعلام کرد برای کرک Hitman 2 امادست
@dlfox

IMG_20181109_224546_236.jpg

بازی امشب PRE شده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره

اینا هم دوتا بازی که زیاد جالب نیستن رو کرک کردن که بگن اره ما میتونیم این قفل رو کرک بکنیم

الانم احتمال از شرکتها باج میگیرن که قفلشون رو کرک نکن

بازی رو میخوان کرک کنن که هنوز نیومده

در صورتی که بازیهایی مثل اساسین و تامب ریدر رو هنوز کرک نکردن

این پیامشونم برای این بوده یا پول بدین یا کرک میکنیم

لینک به دیدگاه

اگه میشه یه نفر در مورد fckdrm  ( چه اسم دلنشینی هم داره?) از اول کامل توضیح بده . یهویی از کجا اومدن ؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...