رفتن به مطلب

Recommended Posts

در 3 ساعت قبل، dmcmrk گفته است :

:D

😉

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

بابا بیگ فن

نکشی ما رو به خاطر یه بازی

از عشقت دیگه چیزی نمی ذارم

این دفعه رو بی خیال شو

حالا من گارد گرفتم سیل بند زدم دور خودم

شما دیگه سد دور خودت نبند،منظور من با شما نبود و میدونم این اخبار و میارید اینجا،خر که نیستم(بلانسبت)

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، silvermanhhh گفته است :

حالا من گارد گرفتم سیل بند زدم دور خودم

شما دیگه سد دور خودت نبند،منظور من با شما نبود و میدونم این اخبار و میارید اینجا،خر که نیستم(بلانسبت)

عزیز دلی 🌹

😉

حالا خبر تعویض رایگان کارت سری ۱۰۰۰ هم اومده بود ، داخل ایران

اونو نذاشتم به شدت تابلو بود ، سایت سخت افزار گذاشته بود

لینک به دیدگاه

برندن گرین، خالق پابجی اعلام كرده است كه در آینده دیگر سراغ بتل رویال نمی رود و خبری از PUBG 2.0 نخواهد بود | ایشان با اشاره به عالی بودن ایده این ژانر مشخص كرد كه تمایلی به PvP یا مبارزه بازیكنان باهم ندارد و می خواهد سبك های جدیدی را امتحان كند

آخرین وضعیت:
https://t.me/GamersParadise/31553

IMG_20190402_092815_195.jpg

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

برندن گرین، خالق پابجی اعلام كرده است كه در آینده دیگر سراغ بتل رویال نمی رود و خبری از PUBG 2.0 نخواهد بود | ایشان با اشاره به عالی بودن ایده این ژانر مشخص كرد كه تمایلی به PvP یا مبارزه بازیكنان باهم ندارد و می خواهد سبك های جدیدی را امتحان كند

آخرین وضعیت:
https://t.me/GamersParadise/31553

نمیدونم دقت کردین یا نه استودیوش عوض شده. دیگه تو پابجی نمینویسه بلوهل استودیو. از وقتی دست استودیو جدید دادن بازی خیلی بهتر شده چه از لحاظ بهینه بودن چه سروری.

در 1 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

حالا خبر تعوض رایگان کارت سری ۱۰۰۰ هم اومده بود ، داخل ایران

حالا این از نظر من قابل باورتره از بتل رویال دارک سولز 🤣

هرجور حساب کنی بتل رویال و دارک سولز کنار هم نمیگنجند

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، ho3einsa گفته است :

نمیدونم دقت کردین یا نه استودیوش عوض شده. دیگه تو پابجی نمینویسه بلوهل استودیو. از وقتی دست استودیو جدید دادن بازی خیلی بهتر شده چه از لحاظ بهینه بودن چه سروری.

حالا این از نظر من قابل باورتره از بتل رویال دارک سولز 🤣

هرجور حساب کنی بتل رویال و دارک سولز کنار هم نمیگنجند

سلام اره ، حالا تا آپدیت های جدید بیاد و ورژن اصلی بلاخره بیاد ، ولی نسبت به یک سال پیش خیلی بهتر شده ،

فکر کن دارک سولز از اژدها بپری پایین ، چه شود

این سری هزار دروغ آوریل  سایت سخت افزار هست

لینک به دیدگاه

استودیو پرآوازه اتلس سایت رسمی بازی Persona 5 S را با متنی كه به تاریخ ٥ اردیبهشت ماه جهت اطلاعات بیشتر اشاره دارد باز كرد

@GamersParadise

IMG_20190402_114310_173.jpg

لینک به دیدگاه

حالت بتل رویال مد بازی Call of Duty: Black Ops 4 به مدت یک ماه رایگان شده است
@dlfox

برم سراغ کنسول ببینم چه خبره نهایت دیگه بزارم رو کامپیوتر نصب بشه

دروغ آوریل نباشه

IMG_20190402_231429_618.jpg

لینک به دیدگاه

سازنده بازیهای  Life is Strange و Vampyr و  Remember Me اعلام کرد در حال ساخت دو عنوان جدید میباشد هنوز هیچ اطلاعات دیگری در دست نیست
@dlfox

این بازی ومپایر یا خون آشام رو نگاه کردم و تست کردم ، خوب در آورده بودن ، جالب بود

IMG_20190403_082832_358.jpg

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

حالت بتل رویال مد بازی Call of Duty: Black Ops 4 به مدت یک ماه رایگان شده است
@dlfox

برم سراغ کنسول ببینم چه خبره نهایت دیگه بزارم رو کامپیوتر نصب بشه

دروغ آوریل نباشه

IMG_20190402_231429_618.jpg

دروغ نیست روی ps4 حجم حدود 44 گیگ

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سازنده بازیهای  Life is Strange و Vampyr و  Remember Me اعلام کرد در حال ساخت دو عنوان جدید میباشد هنوز هیچ اطلاعات دیگری در دست نیست
@dlfox

این بازی ومپایر یا خون آشام رو نگاه کردم و تست کردم ، خوب در آورده بودن ، جالب بود

IMG_20190403_082832_358.jpg

سلام

داستان بازی طوفانی و درگیر کننده شروع نمیشه ولی هرچه پیش برید جالب تر و پیچیده تر میشه  در واقع  با پیشروی با کرکتر های بیشتری آشنا می شید( که دارای شخصیت پردازی و صدا گذاری مطلوبی هستند) که معمولا ماجرا ها و هدف های خاص خودشون رو دارند همچنین در بازی نیاز به ساخت دارو دارید و منابع کمه و در کنار  خط داستانی بایستی سوراخ سنبه ها رو جست و جو کنید. ( البته می تونید از خیرش بگذرید و بعدا به همان محیط ها برگشت ، ولی چون با ترک یک محیط ، دومرتبه نیاز به پاکسازی دشمنان داره بهتره همون ابتدا  دست به کار بشید) و همه این ها تصمیم گیری شما در بازی رو سخت و سخت تر می کنه.

ماجرا های بازی گاهی شما رو هم رتبه یک پزشک ، کاراگاه ، فرشته نجات و یا حتی یک موجود شیطان صفت قرار میده و همه این ها می تونه به انتخاب خودتون باشه.

سیستم ارتقا  مهارت خوبی در بازی گنجانده شده و در مبارزات اصلا کاربردی اند . متاسفانه به سرعت مبارزات یک نواخت میشه و تنوع کم دمشمنان  کمی تو ذوق میزنه . به غیر از  باس ها که مبارزه باهاشون لذت بخشه.

در کل بازی خوبی هست که حداقل بایستی یک بار تمومش کرد.

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، dmcmrk گفته است :

سلام

داستان بازی طوفانی و درگیر کننده شروع نمیشه ولی هرچه پیش برید جالب تر و پیچیده تر میشه  در واقع  با پیشروی با کرکتر های بیشتری آشنا می شید( که دارای شخصیت پردازی و صدا گذاری مطلوبی هستند) که معمولا ماجرا ها و هدف های خاص خودشون رو دارند همچنین در بازی نیاز به ساخت دارو دارید و منابع کمه و در کنار  خط داستانی بایستی سوراخ سنبه ها رو جست و جو کنید. ( البته می تونید از خیرش بگذرید و بعدا به همان محیط ها برگشت ، ولی چون با ترک یک محیط ، دومرتبه نیاز به پاکسازی دشمنان داره بهتره همون ابتدا  دست به کار بشید) و همه این ها تصمیم گیری شما در بازی رو سخت و سخت تر می کنه.

ماجرا های بازی گاهی شما رو هم رتبه یک پزشک ، کاراگاه ، فرشته نجات و یا حتی یک موجود شیطان صفت قرار میده و همه این ها می تونه به انتخاب خودتون باشه.

سیستم ارتقا  مهارت خوبی در بازی گنجانده شده و در مبارزات اصلا کاربردی اند . متاسفانه به سرعت مبارزات یک نواخت میشه و تنوع کم دمشمنان  کمی تو ذوق میزنه . به غیر از  باس ها که مبارزه باهاشون لذت بخشه.

در کل بازی خوبی هست که حداقل بایستی یک بار تمومش کرد.

تست کردم 

واقعا خوب بود

خودم جا خوردم

الان بعد مترو 3 که تموم شد

شماره قبلی رو بازی نکردم

دوستم پیله کرده  dark soul 3  رو تموم کنم بدون راهنمایی از اینترنت 

فکر کنم قرص اعصاب لازمم بشه

😂

البته قبلی ها رو هم بازی نکردم

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

در 37 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

تست کردم 

واقعا خوب بود

خودم جا خوردم

شماره قبلی رو بازی نکردم

1f602.png

نه فقط کمی آب قند می خواد :D 

از سولز باز ها سوالی دارم 

شاید نزدیک به دو سال پیش دارک سولز رو بازی و نا تمام رهاش کردم ، سوالم در مورد یکی از شخصیت های فرعی بود( اگر همین شخصیت رو هم اشتباهی ذکر نکرده باشم)  :

catarina.jpg.e17d7227b3844790a937a29262383a78.jpg

Catarina

تا اون جایی که خاطرم هست بعد از باس دوم بازی باید در مبارزه با باس فایت نسبتا ضعیفی کمکش کنیم.

بعد از شکست Lord Wolnir و ورود به محیط برفی پشت یکی از حصار های عمارتی نشسته بود که نمی شد با هاش صحبت کرد

در یک منطقه دیگه ( فکر می کنم همون جایی که تو یه موادی گیر می کردیم و حرکتمون کند می شد)  در زمانی که قصد داریم از پلی که طبقه دوم  یک کاخ رو به هم وصل می کرد ، رد بشیم باعث سقوطمون می شد و بعد کلاه خودش رو بر میداشت و دیالوگی رو با تمسخر می گفت

دقیقا می خواستم بدونم ، دلیل این کارش چی بود ؟ مگر ما کمکش نکرده بودیم ؟ بالاخره دوست بود یا دشمن؟

ویرایش شده توسط dmcmrk
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، dmcmrk گفته است :

اسپویل " اون شخصی که پل رو پایین میاره unbreakable patches هستش که اتفاقا siegward of catarina رو هم گول زده و انداخته تو یه چاه ( که دقیقا کنار در ورودی cathedral of deep هست) و زره اش رو گرفته ، اگر باهاش حرف بزنید  از صداش معلومه siegward نیست! وقتی با خود siegward تو چاه حرف بزنید بهتون توضیح میده چی شده ، اگر زره اش رو از patches بخرید یا patches رو بکشیدش و دراپ بشه و به خودش برگردونید کوئست اش ادامه پیدا میکنه!" برای اینکه کوئست اش رو تا آخر برید باید یه کار دیگه در یک جای دیگه هم بکنید که نمیگم که اسپویل نشه.

لینک به دیدگاه

در 55 دقیقه قبل، AJOR گفته است :

اسپویل " اون شخصی که پل رو پایین میاره unbreakable patches هستش که اتفاقا siegward of catarina رو هم گول زده و انداخته تو یه چاه ( که دقیقا کنار در ورودی cathedral of deep هست) و زره اش رو گرفته ، اگر باهاش حرف بزنید  از صداش معلومه siegward نیست! وقتی با خود siegward تو چاه حرف بزنید بهتون توضیح میده چی شده ، اگر زره اش رو از patches بخرید یا patches رو بکشیدش و دراپ بشه و به خودش برگردونید کوئست اش ادامه پیدا میکنه!" برای اینکه کوئست اش رو تا آخر برید باید یه کار دیگه در یک جای دیگه هم بکنید که نمیگم که اسپویل نشه.

آره این لامصب توی دارک سولز 1 هم یه همچین حرکتی میزنه و احتمالا سر همینم سازنده ها گفتن بزار یه سناریو بزاریم که اینو در نگاه اول نشناسن و دوباره گول بخورن😄

در کل به قول معروف پچز بیزینسشه این کار 😂

لینک به دیدگاه

نقل قول

تست کردم 

واقعا خوب بود

خودم جا خوردم

شماره قبلی رو بازی نکردم

😂

dark souls حتی با راهنمایی از اینترنت هم اعصاب میخواد.

من نسخه ی 1 روی ps3 همون غول اول مهم بازی رو با هزار راهنمایی و بدبختی تونستم بکشم . یکم جلوتر سر دشمنای معمولی مردم برگشت قبل از غوله ... منم دیگه اعصابم نکشید زدم بازی رو پاک کردم...

کلا طیف گیمرهایی که واقعا عاشق dark souls و demons souls  هستن و زیاد بازی می کنن فرق می کنه ... به درد ما گیمرهایی معمولی که از ماریو تا pes (در کنار dota2 و بازی های آنلاین ) رو میشینیم تفننی بازی می کنیم نمیخوره....

ویرایش شده توسط AlirezaBaghi
لینک به دیدگاه

دروغ آپریلی که شاید درآینده دیگه دروغ نباشه 😅

https://www.youtube.com/watch?v=3GZM5a07GgU

ممنون از آرمین عزیز بخاطر اشاره به این دروغ 😄

لینک به دیدگاه

بازی Borderlands 2 Remastered توسط PLAZA کرک و منتشر شد.
نسخه فشرده به زودی...
@dlfox

IMG_20190403_225529_922.jpg

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، AlirezaBaghi گفته است :

dark souls و demons souls  .

حالا فکر کنم یه سری اینجا جبهه بگیرن

ولی  افرادی که  علاقه زیادی  دارن به چنین بازی هایی ،از یجور اختلال روانی رنج میبرن

چون فقط بحث اموزش و تکنیک و ارتقا مهارت های ذهنی نیست و حتی گیمرهای حرفه ای هم در این بازی ها به دفعات کشته میشن

این بازی ها متفاوت هستن با بازی هایی که با کسب مهارت و آموزش کافی در عین سخت بودن میشه ازشون لذت برد(مثل بازی های  مسابقات اتومبیل رانی شبیه سازی شده)و پس از مدتی شخص میتونه با مهارتش لذت ببره و سختی رو که یک فرد مبتدی تجربه میکنه رو اصلا احساس نمیکنه

یا مثلا نوازندگی یه ساز موسقی  مثل پیانو یا تار که پس از مدتی شخص حتی میتونه چشم بسته بنوازه و  جز لذت چیزی براش نداره

اینجور بازی ها و شکست های پیا پی باعث تحریک شدید عصبی و از تعادل خارج شدن شخص بازی کننده میشه

میل به خشونت رو بالا میبره و همچنین باعث عدم واکنش درست در شرایط بحرانی میشه

یه مقاله ای هم در این زمینه تو سایت زومجی یا زومیت خونده بودم ولی متاسفانه لینکشو پیدا نمیکنم

دلیل اصلی  رو  آوردن به این بازی ها هم نه علاقه بلکه حسی ست که باعث میشه شخص خودش رو از دیگران برتر بدونه و میخواد توسط چنین بازی هایی این حس رو ارضا کنه

البته این حس در همه هست ولی به شکل بیمارگونه ای در این افراد نمود پیدا میکنه

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

بازی Borderlands 2 Remastered توسط PLAZA کرک و منتشر شد.
نسخه فشرده به زودی...
@dlfox

IMG_20190403_225529_922.jpg

چه عالی یادم میاد bordelands 2 رو نتونستم روی سیستم به هیچ وجه اجرا کنم بنظر این مشکلو همه داشتن

ویرایش شده توسط Hosein Amiri
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Hosein Amiri گفته است :

چه عالی یادم میاد bordelands 2 رو نتونستم روی سیستم به هیچ وجه اجرا کنم بنظر این مشکلو همه داشتن

سلام

فقط شماره یک رو تست کردم

یه زمانی آرزو م بود بازیزبا کیفیت high  اجرا کنم همیشه 600*800

تهش دیگه 720 با low

دیگه زور 8500 - 512 از این بیشتر  نبود

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Naughty boy گفته است :

ولی  افرادی که  علاقه زیادی  دارن به چنین بازی هایی ،از یجور اختلال روانی رنج میبرن

چون فقط بحث اموزش و تکنیک و ارتقا مهارت های ذهنی نیست و حتی گیمرهای حرفه ای هم در این بازی ها به دفعات کشته میشن

این بازی ها متفاوت هستن با بازی هایی که با کسب مهارت و آموزش کافی در عین سخت بودن میشه ازشون لذت برد(مثل بازی های  مسابقات اتومبیل رانی شبیه سازی شده)و پس از مدتی شخص میتونه با مهارتش لذت ببره و سختی رو که یک فرد مبتدی تجربه میکنه رو اصلا احساس نمیکنه

یا مثلا نوازندگی یه ساز موسقی  مثل پیانو یا تار که پس از مدتی شخص حتی میتونه چشم بسته بنوازه و  جز لذت چیزی براش نداره

اینجور بازی ها و شکست های پیا پی باعث تحریک شدید عصبی و از تعادل خارج شدن شخص بازی کننده میشه

یه مقاله ای هم در این زمینه تو سایت زومجی یا زومیت خونده بودم ولی متاسفانه لینکشو پیدا نمیکنم

دلیل اصلی  رو  آوردن به این بازی ها هم نه علاقه بلکه حسی ست که باعث میشه شخص خودش رو از دیگران برتر بدونه و میخواد توسط چنین بازی هایی این حس رو ارضا کنه

این لطیفه ها چیه 🤣

ای کاش یکی  از شاهکار های استاد میازاکی رو تا اخر می رفتی 

میل به خشونت 😀

عدم واکنش 😁🤣 دوست عزیز گیم پلی  تمام بازی های میازاکی بر اساس سرعت واکنش گیمر ها ست

اگه تعداد زیادی شکست می خوری مقصر بازی نیست

تمام بازی های میازاکی رو میشه

بدون ضربه خوردن

بدون شکست

بدون شمشیر

بدون ارتقا

حتی تو یک تا دو ساعت به پایان برسونی

این بستگی به هوش شجاعت و صبر شما داره

ویرایش شده توسط ghost of sparta
لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، Naughty boy گفته است :

اولندش حرف اولتون که توهینه،بایدم جبهه بگیریم!

به شخصه من هر کی باشخص من ملاقات داشته، منو بعنوان ادمی بیخیال و بی تفاوت میشناسن

همین بازی ای که شما میگین روی روح و روان تاثیر میذاره ،تا حد زیادی تنش ذهنی و اعصابو روانمو تا حد زیادی کاهش داده،چون تو خوده بازی یه قسمتیو هی میری و میبازی هی میری باز میبازی تا جایی که اعصابت خورد میشه و بازی رو حذف میکنی ،اما بعدش دوباره دلت هوس میکنه و همونجا رو میری و میبری!بعد با خودت میگی منو نگا !اینقد خودمو جر دادم سر این راه حلش خیلی راحت تر اینا بود!و همیشه ادم یاد میگیره که با نگاه کامل تری به قضایا نگاه کنه...

اون میل به خشونت تو بازی که گفتی ،،،منو یاد روان پزشکی انداخت که خونواده منو بردن برای مشکل لکنت زبان (که ارثی هم هست)تا سه جلسه رفتم پیشرفت نکردم ولش کردم رفت فقط حرفای علکی میزد برا خودش،اونموقه هم هر جلسه ۲۰تومن بود،،بیست تومن خیلی زیاد بود اونموقه!

تنها راه درمان لکنت هم اعتماد به نفس و ریلکس بودن بود،که به مرور زمان درست شد

شما هم اگه دارک سولز بلد نیستید بازی کنید ایراد نگیرید:GIT GUD

لینک به دیدگاه

در 24 دقیقه قبل، ghost of sparta گفته است :

این لطیفه ها چیه 🤣

ای کاش یکی  از شاهکار های استاد میازاکی رو تا اخر می رفتی 

میل به خشونت 1f600.png

عدم واکنش 1f601.png🤣 دوست عزیز گیم پلی  تمام بازی های میازاکی بر اساس سرعت واکنش گیمر ها ست

اگه تعداد زیادی شکست می خوری مقصر بازی نیست

تمام بازی های میازاکی رو میشه

بدون ضربه خوردن

بدون شکست

بدون شمشیر

بدون ارتقا

حتی تو یک تا دو ساعت به پایان برسونی

این بستگی به هوش شجاعت و صبر شما داره

بله بله  درست می فرمایید

شمام حتما جز همونهایی هستید که یک یا دو ساعته بدون هیچ شکستی بازی رو به اتمام میرسونید

حتما از هر 10 گیمر هم 9 تاشون مثل شما هستن

روانشناسان هم که کلا چیزی حالیشون نیس و فهم و درکشون به این چیزا  نمیرسه

همین نوشته ای که قرمز کردم تایید گفته هایی هست که در اخر به نقل از مقاله ذکر کردم(میل به ارضا حسی که بیش از حد پرورش داده شده!متمایر  بودن از دیگران!خاص و ویژه بودن)

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Naughty boy گفته است :

بله بله  درست می فرمایید

شمام حتما جز همونهایی هستید که یک یا دو ساعته بدون هیچ شکستی بازی رو به اتمام میرسونید

حتما از هر 10 گیمر هم 9 تاشون مثل شما هستن

روانشناسان هم که کلا چیزی حالیشون نیس و فهم و درکشون به این چیزا  نمیرسه

همین نوشته ای که قرمز کردم تایید گفته هایی هست که در اخر به نقل از مقاله ذکر کردم(میل به ارضا حسی که بیش از حد پرورش داده شده!متمایر  بودن از دیگران!خاص و ویژه بودن)

شما روان شناسی؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...