رفتن به مطلب

Recommended Posts

https://www.forbes.com/sites/erikkain/2020/01/17/why-horizon-zero-dawn-coming-to-pc-is-such-great-news-for-gamers-and-for-sony/#75fe04963f99

احتمال اینکه انحصاری های بیشتری برای PCبیاددرصدش بالاست

bloodborne

uncharted 4

god of war

مواردی هست که الان براش شایعه شده

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است :

https://www.forbes.com/sites/erikkain/2020/01/17/why-horizon-zero-dawn-coming-to-pc-is-such-great-news-for-gamers-and-for-sony/#75fe04963f99

احتمال اینکه انحصاری های بیشتری برای PCبیاددرصدش بالاست

bloodborne

uncharted 4

god of war

مواردی هست که الان براش شایعه شده

چقدر اتفاقات خوبی تو این چند سال اخیر افتاده تو دنیای گیم مخصوصا PC !

چقدر انحصاری کنسول اومده واسه PC بعضیاشونو که حتی تو خواب هم نمیتونستم تصور کنم

ولی ای کاش این اتفاقا حداقل 10 سال پیش شروع میشدن,دیگه نه وقت قدیم رو داریم نه حوصله و اشتیاق...

ولی بازم تصور God of War با موس و کیبرد و فریم انلاک هنوزم امید میده بهم.

ویرایش شده توسط Rexpowercolt
لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، Rexpowercolt گفته است :

ولی بازم تصور God of War با موس و کیبرد و فریم انلاک هنوزم امید میده بهم.

شماره آخر این بازی را با این وضعیت بهینه سازی روی 4k شاید بتوانید با دو عدد 2080ti شصت فریم بگیرید!تازه خوب هم بهینه شود باز سیستم بسیار قوی ای طلب می کند که از عهده سری هزار بر نیاید

پس باید گفت لکن خوشحال نباشید

بازی باید بهینه باشد

این بازی ها که بهینه نیستند اصلا بازی نیستند

راستی کسی که خود را به خواب زده و تظاهر می کند یک مارمولک بنداز داخل بینی اش ببین چگونه تظاهرش می شکند و بیدار می شود

ویرایش شده توسط Unknown Truth
لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Rexpowercolt گفته است :

دقیقا! البته قدیم اینطوری نبود و چندسالی میشه که از این روش استفاده میکنن

شما یه نگاه به GTA V رو PS3 بندازین,با 256مگ رم و 256مگ گرافیک ببین چطور بازیو اجرا میکنن! درسته بهینه سازی واسه کنسول راحت تره ولی نه انقد,پس اگه بخوان میتونن از سخت افزار بهتر استفاده کنن ولی اون موقه کی میاد سالی یبار سیستم عوض کنه؟ حالا کنسول سازا دیدن از قافله عقب میمونن اونا هم اومدن کنسول میان نسلی درست کردن حالا ببین با کنسولای جدید چیکار میکنن احتمالا سالی یه مدل جدید بدن بیرون!

این سیستمایی که الان داریم استفاده میکنیم باور کنین هیولا هستن واسه خودشون از نظر فنی! ولی وقتی ازش خوب استفاده نمیکنن چه فایده...

الان قانون بازی این شده: تا وقتی که پول بدی لذت میبری.

دقیقا تا وقتی پول بدی

یعنی به محض اینکه پول دادن رو قطع کنی لذت هم از بین میره

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Unknown Truth گفته است :

شماره آخر این بازی را با این وضعیت بهینه سازی روی 4k شاید بتوانید با دو عدد 2080ti شصت فریم بگیرید!تازه خوب هم بهینه شود باز سیستم بسیار قوی ای طلب می کند که از عهده سری هزار بر نیاید

بازی باید بهینه باشد

راستی کسی که خود را به خواب زده و تظاهر می کند یک مارمولک بنداز داخل بینی اش ببین چگونه تظاهرش می شکند و بیدار می شود

بهینه سازی God of War 2018 عالی هستش با توجه به سخت افزار قدیمی PS4 

گرافیک فوق الاده و فریم هم ثابت و روون,در کل Santa Monica از استودیو های خیلی حرفه ای هستش و مطمعنم خوب بهینه میکنن بازیو

دیگه از RDR2 که قرار نیست سنگینتر شه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Unknown Truth گفته است :

بازی باید بهینه باشد

بستگی داره به اینکه وقتی اومد روی PC چند بفروشن چطور بفروشن زیاد بفروشن کم بفروشن . استقبال بشه (که میشه) یا نه . کرک بشه یا نه و ....

یقین دارم وقتی که سود کنن بهترین بهینه سازی رو هم انجام میدن جوری که روی 1080TI هم بتونی حداقل 60فریمو بگیری!

ویرایش شده توسط AlirezaBaghi
لینک به دیدگاه

سلام دوستان بازی farcry 5 از لحاظ پردازنده سنگین تره یا ac odyssey

فارکرای نصبه بعضی مواقع فریم تا ۴۵هم میاد پایین پردازنده تا ۱۰۰میرسه،بدجور گلو گاهه

I5 3570

Rx 570

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

فارکرای نصبه بعضی مواقع فریم تا ۴۵هم میاد پایین پردازنده تا ۱۰۰میرسه،بدجور گلو گاهه

I5 3570

Rx 570

AC Odysseyپردازنده رو میچسبونه به 100،نصف Red Dead Redemption 2هم گرافیک نداره و پرفورمنس کمتری هم دریافت میکنم،بازی رو کامل انجام بدی + ماموریت فرعی ها با 1060 فریمش به 29هم میرسه که همچین چیزی رو تو RDR 2ندیدم،تسکچرش هاش بی کیفیت،انیمیشن های خشک،مخصوصا اسب سواری و خدای باگ یعنی مادر تمام باگ ها این بازیه نسخه اصلیش هر روز بری یه باگ داره،فقط از زاویه دور کیفیت،گل و گیاهو ترکیب رنگ خاصش گرافیکش زیبا به نظر میرسه ولی وقتی نزدیک بشی عمق فاجعه است و جزئیات نداره

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است :

AC Odysseyپردازنده رو میچسبونه به 100،نصف Red Dead Redemption 2هم گرافیک نداره و پرفورمنس کمتری هم دریافت میکنم،بازی رو کامل انجام بدی + ماموریت فرعی ها با 1060 فریمش به 29هم میرسه که همچین چیزی رو تو RDR 2ندیدم،تسکچرش هاش بی کیفیت،انیمیشن های خشک،مخصوصا اسب سواری و خدای باگ یعنی مادر تمام باگ ها این بازیه نسخه اصلیش هر روز بری یه باگ داره،فقط از زاویه دور کیفیت،گل و گیاهو ترکیب رنگ خاصش گرافیکش زیبا به نظر میرسه ولی وقتی نزدیک بشی عمق فاجعه است و جزئیات نداره

اگه اینطوره پ دیتاشو حذف کنم بره ،رفتم سایتا خارجی گفتن فریمو قفل کن روی ۳۰،لذت ببر!

اگه من ۳۰فریم میخاستم میرفتم کنسول میخریدم،اصلن چشمام زیر ۶۰فریمو آدم حساب نمیکنهB|

ادیت:خدایی شانس مارو،رزولوشن ۷۶۸p,گرافیکو از ۹۶۰gtx بردم rx ۵۷۰ که از لحاظ مموری و گرافیک خیالم راحت باشه ,یدفی پردازنده تپق میزنه گند میزنه به کاروبار ما

ویرایش شده توسط Silvermanhhh
لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

اگه اینطوره پ دیتاشو حذف کنم بره ،رفتم سایتا خارجی گفتن فریمو قفل کن روی ۳۰،لذت ببر!

اگه من ۳۰فریم میخاستم میرفتم کنسول میخریدم،اصلن چشمام زیر ۶۰فریمو آدم حساب نمیکنهB|

ادیت:خدایی شانس مارو،رزولوشن ۷۶۸p,گرافیکو از ۹۶۰gtx بردم rx ۵۷۰ که از لحاظ مموری و گرافیک خیالم راحت باشه ,یدفی پردازنده تپق میزنه گند میزنه به کاروبار ما

سلام داداش شما پردازندت برای این گرافیک گلوگاه هست در بعضی بازیای خاص توصیم اینه فکر i7 3770 باشی در بازی های اینده شرایط بدترم میشه

لینک به دیدگاه

اودیسه بازی خوبیه ولی اصلا پرفورمنس مناسبی نداره. پردازنده منو نمیتونه بیشتر از 60 درصد استفاده کنه ولی بازم فریم کمه.

1.jpg

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

I5 3570

Rx 570

سلام

کیفیت environment detail / shadows / clutter / volumetric clouds رو پایین بیارید  شاید کمکی کرد. با رزولوشن 768p و این پردازنده  فکر نکنم در هر جهت بشه fps خوبی گرفت.

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، ho3einsa گفته است :

اودیسه بازی خوبیه ولی اصلا پرفورمنس مناسبی نداره. پردازنده منو نمیتونه بیشتر از 60 درصد استفاده کنه ولی بازم فریم کمه.

1.jpg

اودیسه واسه نوب فن های یوبی خوبه،کجاش خوبه دقیقا؟من یه لحظه نمیتونم اسب سواریشو تحمل کنم،واسه casual gamerها که تفننی میرن جلو خوبه

به طور کلی :

انیمیشن های خشک

باگ های فراوان

تکسچر های ضعیف

بهینه سازی افتضاح

کچی برداری ناقص از witcher 3تازه به پای اون اصن نمیرسه چون nudeکه نداره،سانسور کامل هست

به طور کلی خاک بر سر تمامی عوامل یوبی ساخت،یه چهار سال بازی نسازن نمیمیرن بجاش یه چیز با کیفیت ارائه بدن تا کی کپی پیست؟

یا اون آشغال Rainbow Bugs 6که تو نمایش تورمنت خودشون باگ داشت و هزار ایراد مختلف یوبی سافت تمام بازی هاش باگ خفن داره یدونه بازی درست درمون نداره فقط بلده بیاد دروغ بگه تریلر های الکی درست کنه پول ملتو بگیره بجای حلش مشکلات بازی راه به راه DLCو کاراکتر رلیز کنه

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است :

به پای اون اصن نمیرسه چون nudeکه نداره،سانسور کامل هست

میبینین چقدر دل و زبون ایشون یکیه؟

بقیه هم یاد بگیرن;)

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

بقیه هم یاد بگیرن;)

اتفاقا به نکته جالبی اشاره کردن

فقط این بازی نیست و موارد زیادی هست مثل این,بازی رده سنی 17+ یا 18+ میگیره ولی نه از کلمات رکیک و فحش استفاده میکنن نه Nude و صحنه های جنسی داره...واقعا دلیلش چیه؟

( منظورم این نیست که کشته مرده چند ثانیه صحنه هستیم,ولی واسم  سواله😁)

ویرایش شده توسط Rexpowercolt
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

بقیه هم یاد بگیرن;)

آخه اومده دست رو سبک و سیاق خاصی از دوره ی تاریخی گذاشته،حالا نکته جالبش اینکه تو این مورد شخصیت داستان خیلی تلاش ها میکنه اونم با بسیاری از کاراکتر های بازی ولی به اصل داستان میرسه با صفحه ی پیوندها مواجه میشیم،نمیتوتی درست نکن😁

حالا من اون همه نوشتم همین یدونه رو بولدش کردی،رو استیم نسخه Ultimateرو دارم صرفا از این جهت که پولشو دادم بعد از چندین ماه فقط بخش Storyرو با اکراه تموم کردم، کلا 85ساعت وقت براش گذاشتم،اگه کاراکتر دختر واسش نمیذاشتن نصف همینم فروش نمیرفت تقریبا هر ماه بازیش داره تخفیفات فضایی میخوره با وجود Witcher 3و Red Deadاین بازی اصلا ارزش وقت گذاشتن رو نداره،درک میکنم RDRهنوز کرک نداره اشتراکی میتونی بگیر،یا بخرش 25درصد تخفیف خورده،ی اینکه صبر کن

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است :

آخه اومده دست رو سبک و سیاق خاصی از دوره ی تاریخی گذاشته،حالا نکته جالبش اینکه تو این مورد شخصیت داستان خیلی تلاش ها میکنه اونم با بسیاری از کاراکتر های بازی ولی به اصل داستان میرسه با صفحه ی پیوندها مواجه میشیم،نمیتوتی درست نکن1f601.png

حالا من اون همه نوشتم همین یدونه رو بولدش کردی،رو استیم نسخه Ultimateرو دارم صرفا از این جهت که پولشو دادم بعد از چندین ماه فقط بخش Storyرو با اکراه تموم کردم، کلا 85ساعت وقت براش گذاشتم،اگه کاراکتر دختر واسش نمیذاشتن نصف همینم فروش نمیرفت تقریبا هر ماه بازیش داره تخفیفات فضایی میخوره با وجود Witcher 3و Red Deadاین بازی اصلا ارزش وقت گذاشتن رو نداره،درک میکنم RDRهنوز کرک نداره اشتراکی میتونی بگیر،یا بخرش 25درصد تخفیف خورده،ی اینکه صبر کن

اره 

زمان باستان اون زمان مردم همش بفکر پایین تنشون بودن،این قضیه تو سریال ها و فیلم های مخصوص اون زمانم نشون میده 

اینکه چطور اینقد پاستوریزه میکنه یوبی سافت بدلیل اینه که کارگردان اساسینز فکر کنم زن بود ،نه؟احتمالا فمنیستم هست

کلا ما مردا از مرد سالاری کشیدیم بیرون،زنا تازه رفتن تو دور

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است :

اودیسه واسه نوب فن های یوبی خوبه،کجاش خوبه دقیقا؟من یه لحظه نمیتونم اسب سواریشو تحمل کنم،واسه casual gamerها که تفننی میرن جلو خوبه

باشه 😑

ویرایش شده توسط ho3einsa
لینک به دیدگاه

AMD Radeon Adrenalin 2020 20.1.3

این درایور از 5600XT پشتیبانی می کند .

لینک به دیدگاه

تخفیفات عید چینی ها شروع شد همه چیز تقریبا75تا90درصد تخفیف خورده قصد خری چیزی دارین الان فرصت مناسبیه،متاسفانه من خبر نداشتم به محض تعویض ریجن برای خرید گلد تو RDR 2تخفیفات شروع شد !

https://store.steampowered.com/sale/lunarnewyear2020?snr=1_4_4__118

لینک به دیدگاه

در در 28 دی 1398 در 13:23، ho3einsa گفته است :

پردازنده منو نمیتونه بیشتر از 60 درصد استفاده کنه ولی بازم فریم کمه

این بازی پردازنده محور نیست

کلا از لحاظ گرافیکی یه جور غیر بهینه ساختن و الکی 100درصد میکنه gpu رو 

لینک به دیدگاه

در در 28 دی 1398 در 15:07، Coffee Addicted گفته است :

تکسچر های ضعیف

از حق نگذریم این موردش خوب بود

لینک به دیدگاه

در 23 ساعت قبل، Coffee Addicted گفته است :

تخفیفات عید چینی ها شروع شد همه چیز تقریبا75تا90درصد تخفیف خورده قصد خری چیزی دارین الان فرصت مناسبیه،متاسفانه من خبر نداشتم به محض تعویض ریجن برای خرید گلد تو RDR 2تخفیفات شروع شد !

https://store.steampowered.com/sale/lunarnewyear2020?snr=1_4_4__118

سلام دوستان عزیز

بازم موقع تخفیفات شد بازم من سر و کله‌ام اینجا پیدا شد:)

دفعه قبل FIFA  20 و  COD MW رو خریدم ، این دفعه میخوام RDR2 رو بخرم ، بسه دیگه اینقدر منتظر کرکش موندیم!

۱- دوستانی که الان این بازی رو دارن آیا این بازی بخش آنلاینش ارزش این رو داره که نسخه اوریجینالش رو بخرم یا نه به صورت همون  اشتراکی آفلاین خریداریش کنم؟

۲- بازی دیگه ای که چشممو گرفته Witcher 3 Wild Hunt هستش که اگه مسخرم نمیکنید باید بگم تا به حال بازیش نکردم، این بازی کرکش اومده، میخوام بدونم اصن این بازی بخش آنلاین داره که اوریجینالش رو بخرم یا نه به همون کرکیش بسنده کنم؟

۳- لطفا بازی های دیگه ای که الان آف خوردن و بخش آنلاینش ارزش خرید داره حالا از هر فروشگاهی باشه (استیم، مایکروسافت استور، اپیک استور، اوریجین، بتل‌نت، یوپلی، راک‌استار لانچر) برای پلتفرم PC لطفا معرفی کنید، بسیار ممنون

لینک به دیدگاه

در 54 دقیقه قبل، NerdPatcher گفته است :

سلام دوستان عزیز

بازم موقع تخفیفات شد بازم من سر و کله‌ام اینجا پیدا شد:)

دفعه قبل FIFA  20 و  COD MW رو خریدم ، این دفعه میخوام RDR2 رو بخرم ، بسه دیگه اینقدر منتظر کرکش موندیم!

۱- دوستانی که الان این بازی رو دارن آیا این بازی بخش آنلاینش ارزش این رو داره که نسخه اوریجینالش رو بخرم یا نه به صورت همون  اشتراکی آفلاین خریداریش کنم؟

۲- بازی دیگه ای که چشممو گرفته Witcher 3 Wild Hunt هستش که اگه مسخرم نمیکنید باید بگم تا به حال بازیش نکردم، این بازی کرکش اومده، میخوام بدونم اصن این بازی بخش آنلاین داره که اوریجینالش رو بخرم یا نه به همون کرکیش بسنده کنم؟

۳- لطفا بازی های دیگه ای که الان آف خوردن و بخش آنلاینش ارزش خرید داره حالا از هر فروشگاهی باشه (استیم، مایکروسافت استور، اپیک استور، اوریجین، بتل‌نت، یوپلی، راک‌استار لانچر) برای پلتفرم PC لطفا معرفی کنید، بسیار ممنون

می خواستی بخری تا الان میخریدی😁

درمورد بازی های محبوب آنلاین آفلاین از لینک زیر استفاده کن

https://steamdb.info/graph/

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...