رفتن به مطلب

Recommended Posts

این DOOM جدیده رو امروز یک تستی زدم، لامصب 100 برابر بهتر از نسخه قبلی شده، همچنان شوتینگ، گرافیک، خشونت بازی عالیه... نسخه قبلی که همش تکرار در تکرار دشمنان بود ولی این یکی تو همین نیم ساعت اول کل سلاح ها رو داد و از لحاظ داستانی هم خیلی چیز های دیگه ای رو روشن میکنه! حتما پیشنهاد میدم بازی کنید، واقعا عالیه، گاد اف وار  شوتینگ هست این بازی😂 اره برقی رو از اوسط مغز همه دشمنان رد میکنه، لامصب کارکترش اعصاب معصاب نداره😂

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

برا من سه از همه سخت تر بود،چون اولا poise رو غیر فعال کرده بودن ،زره havel داشته باشی ،پشه بخوره بت تکون بخوری،با چیت انجین برش گردوندم 

خیلی گیم پلی سریعی هم داشت

برا یکو دو ادم زیاد حرصش میگرفت

ولی خب همه این دارک سولزا انگشت کوچیکه sekiro هم نمیشن از سختی(البته برا من)

اتفاقا سکیرو از همشون اسونتر بود، خیلی راحت میشد کل باس ها رو زد،  دارک سولز 1 رو بازی میکنم واقعا داغونم میکنه و واقعا خیلی خیلی سخت تره

لینک به دیدگاه

دوستان بنده مشکل چشم دارم

DOOM قبلی نهایت بعد از نیم ساعت چشم درد میگیرفتم

ولی Eternal معلوم نیست چه سیستمی توش استفاده کردن این مشکل رو ندارم

اسم تکنولوژی استفاده شده رو کسی بلده ؟ یا من چشمهام قوی شدن ؟

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، veteranomid گفته است :

از روی قله بیا پایین دوست عزیز این قله ای که روش ایستادی قله ی دانش نیست، چیز دیگریست.برداشتی که از محتوای کامنتهات میشه کرد اینه که خیلی چیزا هست که هنوز نمی دونی راجع به صنعت گیم امیدوارم تو موارد دیگه ی زندگیت روی همچین قله ای نباشی.

پی نوشت: منحنی درج شده منحنی اثر دانینگ-کروگر هست که از نظریه ای به همین نام رسم شده و لینکش رو هم برای دوستانی که کنجکاو شدن راجع بهش بدونن گذاشتم:Dunning–Kruger effect

فکر کنم نمیخوای بی خیال شی

همه رفتن پی زندگیشون😄 شما هی داری کش میدی بحثو مجبور میکنی ادمو جوابت رو بده

مشاور جان همین کارا رو کردی دنریس یه وقتایی از دستت شاکی می شد و به حرفت گوش نمی کرد

https://fa.wikipedia.org/wiki/اثر_دانینگ–کروگر

بیا فارسیشو بزار چون ما بر اساس منطق شما عمرا بتوینم فارسیشو درست بخونیم چه برسه به زبان انگلیسی!لااقل دست و پا شکسته بتونیم بخونیم یه چیزی یاد بگیریم از شما و مطالب مفیدی که به اشتراک گذاشتی

بنده خدا این لینکی که فرستادی بیشتر شرح حال خودتو بازگو میکنه!! نه جایی ادعایی کردم نه حرف خاصی زدم!رشته تحصیلی،تخصص،شغل و حرفه من هم در این زمینه نیست!خیلی ساده و عامیانه گفتم این بازی به این دلایل فلانستو فلان ولی خب به هر حال نمرات بازی برام عجیبه

شمایی که دم از صحبت و نقد کارشناسانه میزنی و دیگران رو متهم به نفهمی!جالبه حتی یه سری افرادی که طرفدار بازی هم هستن میگن اره گرافیک و طراحی محیط ضعیفه ولی خب باید اینطوری باشه تا فریم بالا بده چون بازی سبک و اکشنش سریعه و احتیاج به فریم بالا داره!یه حرفای عجیب غریبم میزنی که ارزش جواب دادن نداره!مثلا یه جا نوشتی  محیط تخریب پذیر  باشه نمیشه فلان چیزو فلان جا گذاشت!!انگار گفتیم عین بتل فیلد بزنن خانه و کاشانه ملتو صاف کنن برن جلو😄

که البته در اون صورتم مشکلی در این زمینه پیش نمیومد

بقیه حرفاتم همینه ولی واقعا حوصله بحث ندارم و نمیخوامم کشش بدم چون باز یه سری ناراحت میشن

حکایت شما حکایت هموناس که این کتاب معروف رو موقع جر و بحث و دعوا به مخاطبشون معرفی میکنن و البته یا اصلا نخوندنش یا خودشون رو جز هیچ کدوم از دست های مورد اشاره نمیدونن

https://parstuts.ir/product/free-download-book-bishouri-دانلود/

لینک به دیدگاه

بالا بروید پایین بی اندازید

این بازی در گرافیک فنی در بسیاری موارد حرف خاصی برای گفتن ندارد و صد البته که می توانست بهتر کار شود

فریم دهی بالا نیز بهانه ای بیش نیست

و اما نوع و سبک خاص اکشن و گان پلی بازی لازمه این طریق است که لکن می تواند مورد علاقه و پسند عده ای قرار نگیرد

در هر صورت این فروم را مکان جنگ و دعوا نکنید

در این زمان و شرایط حساس رافت بیشتری به خرج داده که دنیا دو روز است و این کرونای خفاش صفت ممکن است امروز بیاید و فردا پس فردایی خدای نکرده ما را نیز با خود ببرد

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، Unknown Truth گفته است :

این بازی در گرافیک فنی در بسیاری موارد حرف خاصی برای گفتن ندارد و صد البته که می توانست بهتر کار شود

و اما نوع و سبک خاص اکشن و گان پلی بازی لازمه این طریق است که لکن می تواند مورد علاقه و پسند عده ای قرار نگیرد

در این زمان و شرایط حساس رافت بیشتری به خرج داده که دنیا دو روز است و این کرونای خفاش صفت ممکن است امروز بیاید و فردا پس فردایی خدای نکرده ما را نیز با خود ببرد

چجوری میتونست بهتر باشه؟ فراموش نکنید انجین بازی id tech هست که بازیهای وولفنشتاین و rage باهاش ساخته شده و بازی توسط شرکت id software کار شده که اصلا پایه گذار بازی های سه بعدی اول شخصه که الان بهترین مهندسا و آرتیستارو دراختیار داره.

این حرف مثل اینه که بگیم فورتنایت میتونست گرافیک بهتری داشته باشه و این موتور آنریل بدرد نمیخوره و آرتیست ها کم کاری کردن. سادگی با بد بودن فرق داره. برای فریم به فریمش برنامه ریزی و کار انجام گرفته.

طراحی مراحل و کاراکترها و موزیک و گان پلی بازی فوق العاده س. اینجا فقط شیدر ها و نورپردازی ها نسبت به بازی های روز ساده تر کار شده تا فریم ریت مورد نیاز رو بده. شما چندتا بازی سراغ دارید با این گرافیک 60فریم رو کنسول بده

همین تکسچر رو روی الترا بذارید فوق العاده س جزئیاتش

https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/jX14B5rbtPby37VyCY1P374J7gA=/0x0:1920x1090/1200x675/filters:focal(807x392:1113x698)/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/66524634/DOOM_Eternal_Slayer_Helmet_1533718928.0.png

what-song-is-playing-doom-eternal-tv-spot_feature.jpg

doom-eternal-editorial-environments-column-image-01-ps4-en-24feb20_1582557469370.png

ویرایش شده توسط alireza fattahi
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Mantel گفته است :

دوستان بنده مشکل چشم دارم

DOOM قبلی نهایت بعد از نیم ساعت چشم درد میگیرفتم

ولی Eternal معلوم نیست چه سیستمی توش استفاده کردن این مشکل رو ندارم

اسم تکنولوژی استفاده شده رو کسی بلده ؟ یا من چشمهام قوی شدن ؟

دقیقا من هم همین حس رو دارم که فقط توی بازی ولفنشتاین این حس رو داشتم ولا غیر . یعنی آرامش چشم ها.

یکی از کاربرهای قدیمی @rezagtx (که دیگه نیستش) یه بررسی کامل از ولفنشتاین گذاشته بود که motion interpolation یا یه همچین چیزی داشت اگه اشتباه نکنم. احتمالا DOOM eternal هم استفاده کرده

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Unknown Truth گفته است :

id tech 7 و گرافیک فنی ضعیف؟ میشه بیشتر راجع به این مورد توضیح بدین؟

لینک به دیدگاه

از اون جایی که coh2 تحریم/فیلتره یک چیزی برای دور زدنش میخوام، کسی چیز بدرد بخوری سراغ نداره ؟

تا حالا از یکی از همین ترورشکن های رایگان استفاده میکردم ولی تازگی ها زیاد time out داره و بدرد نمیخوره دیگه. یکی جدید لازم دارم.

لینک به دیدگاه

در در 7 فروردین 1399 در 02:19، Aimbot گفته است :

بنچمارک بازی از Hardware Unboxed :

16GB DDR4 @ 3400 MHz / i9-9900K @ 5.0 GHz

03.thumb.PNG.d345b09743d9d2984e429ae7034e4a2b.PNG

02.thumb.PNG.6bcd14cef19a6407720f6a87dcf00f95.PNG

01.thumb.PNG.5c7b21af8ab20dd42c4c8fe0c7d31f84.PNG

---

کی فکرش رو میکرد 780ti که با 290x مقایسه میشد , بیاد پایینتر rx 550 😂

لینک به دیدگاه

در 18 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

خیلی ممنون دوست عزیز. دائمی رایگان میشن درسته؟ 😲😲

دوستان بازی Drawful 2 هم رایگان میتونید از epic games دریافت کنید تا 4 آوریل. https://www.epicgames.com/store/en-US/product/drawful-2/home

ویرایش شده توسط Lovely_killer
لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Lovely_killer گفته است :

خیلی ممنون دوست عزیز. دائمی رایگان میشن درسته؟ 1f632.png1f632.png

دوستان بازی Drawful 2 هم رایگان میتونید از epic games دریافت کنید تا 4 آوریل. https://www.epicgames.com/store/en-US/product/drawful-2/home

خواهش می کنم .

طبق اطلاعات منبع :

Epic Games hands out three free games; World War Z, Figment and Tormentor X Punisher, starting today and lasting until Thursday, April 2nd 2020.

تا پنچ شنبه میشه این بازی رو رایگان دریافت کرد .

لینک به دیدگاه

کسی تا بحال از ریپک های تیم Dodi repack استفاده کرده  ؟

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، micpet گفته است :

مثل کورپکه

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، micpet گفته است :

سازندش،به قول کاربران ردیت ،شاگرد فیت گرل بوده

منوش هم شبیه کورپک هست

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، MOHSEN-CH گفته است :

مثل کورپکه

در 3 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

سازندش،به قول کاربران ردیت ،شاگرد فیت گرل بوده

منوش هم شبیه کورپک هست

حالا کی میخواد control the foundation رو دانلود کنه 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آقا یه سوال، ما با این call of duty MW Warzone خیلی حال کردیم و مدت ها هستش که دوس داشتم قاطی بازی های آنلاینم یدونه کالاف هم داشته باشم، حالا اومدیمو مارو جو گرفت این MW 2019 رو خریدیم، فایدش چیه؟اینکه دوباره ۶ماه دیگه شماره جدید رو منتشر میکنه و عملا این پِرت میشه، آیا ارزش خرید داره؟یا اصلا همچین فکری که من میکنم درست هست یا نه؟

لینک به دیدگاه

در 18 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

آقا یه سوال، ما با این call of duty MW Warzone خیلی حال کردیم و مدت ها هستش که دوس داشتم قاطی بازی های آنلاینم یدونه کالاف هم داشته باشم، حالا اومدیمو مارو جو گرفت این MW 2019 رو خریدیم، فایدش چیه؟اینکه دوباره ۶ماه دیگه شماره جدید رو منتشر میکنه و عملا این پِرت میشه، آیا ارزش خرید داره؟یا اصلا همچین فکری که من میکنم درست هست یا نه؟

نسخه قبلیش بتل رویال داشت فکر کنم ؟!؟!؟!؟اینم که جدید داده بیرون انشاالله سال بعد هم یکی جدید میسازه😊در کل خوشحال میشم یه بتل رویال خوب بیاد PUBGرو جمعش کنه بره تو سرور اروپا همشون چینین ! بعد توسعه دهنده نمیاد matchmakingرو بر اساس پینگ بزاره احمقا گذاشتن بر اساس IPاونا هم یه فندوق شکن میزنن میان تو اروپا F به همشون😎

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

اگه واقعا علاقه داری خو بخر چیزی از دست نمیدی که هیچ بخش داستانیش هم عالیه لذت میبری

نسخه جدید هم بیاد نگرانی نداره که کالاف همیشه بازیکن داره من الان دارم کالاف 4 رو رو استیم آنلاین میزنم هنوزم بازیکن داره و حال میکنیم 😁

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

خط داستانیش برای من فوق العاده کوتاه بود...

لینک به دیدگاه

عرضه بازی NieR Replicant Remaster برای PC :

NieR Replicant Remaster is coming to the PC

این بازی برای PS4 و XBOX1 و PC عرضه می شود .

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان عزیز اگر بازی مثل Super Crush KO سراغ دارید معرفی کنید .

دوستانی هم که دنبال یه بازی خوب و سبک هستند حتما امتحانش کنن .

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...