رفتن به مطلب

Recommended Posts

در 23 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

اتفاقا منم با فورجی پلاس دان میکنم.

شاخه هارو وقتی از یک سرور میخوام دان کنم بیشتر از 4 نمیزارم چون بدتر میشه ولی اگه پارت ها از سرور های مختلف باشن 8 تایی میزارم.

جسارتا منظورم از شاخه ها این بخش هستا :

1.jpg

بله متوجه منظورتون شدم من...چون حالت دیفال اون اتصالات دانلود 8 تایی خودش..منظور من هم مثل شما بود منتها اسمشو برعکس شما گفتم 

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

دوستانی بازیهای جدید تست کردن ، اعلام کنن کدوم ارزش دانلود و بازی داره تشکر (اومدم برای چهارمین بار ویچر 3 بازی میکنم 2015 پر بود از بازیهای خوب اما الان قهطی اومده !)

بله متاسفانه نظر منم همینه انگاری میگی بازیای خوب تموم شده اخرین بازی که واقن خوب بود کرک شد بتلفیلد1 بود--اگه شما به ویچر 3 فکر میکنی من تو فکر مافیا2 هستم9_9چقد این بازی رو دوست دارم بعضی موقعا میرم تو بازیش فقط موسیقی متنش روگوش کنم:x

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام 

خسته نباشید

surge رو تست کردین ؟

سلام..نه هنوز عزیز..باور میکنی 5 ترابایت هاردم 100 درصد پر شده - 4 تا درایوم هر کدوم 4 گیگ خالی دارن 

لامصب فقط بازی نیست که : کلکسیون فیلم هست (بسوزه پدر این 4K ها) - کلکسیون خود ستاپ بازی هست باز نصبشم هست و کلی بخش دیگه تو کامپیوترمه که هر کدوم از لحاظ کلکسیونی در سطح کشوری غولی هستن....داشتم فکر میکردم برم همین امروز هر جور شده یه هارد 2 ترا موقتا بخرم...واقعا جا نیست

ولی امروز سعی میکنم موقتا نصبش کنم بازی رو..چون خودمم خیلی مشتاقشم..حتما نتیجه رو بهتون اعلام میکنم همشهری (البته بندرعباس به دنیا اومدم الان گرگانم) 

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

اقا خدا خیرت بده

دیشب outlast و nier automata رو گرفتم بعد با بی میلی داشتم sniper ghost warrior رو دانلود میکردم که لینک این بازی رو گزاشتی و منم خوشم اومد سریع رفتم تو کارش و از تو همون سایت هم یهو چشم خورد به نسخه فیت گرل prey که خیلی منتظر نسخه فشرده اش بودم...خلاصه هر دو رو به سرعت گرفتم و امروز هم شروعشون میکنم

سرعت لینک های این سایت هم واقعا عالیه برخلاف dlfox که واقعا یکی از بدترین سرورها رو داره..متاسفانه هر چی هم کاربرا به ادمین سایتش بابت سرعت افتضاح سرور اعتراض میکنن جالبش اینه که اصلا قبول نمیکنه و زیر بار هم نمیره - متاسفانه هر چقدر عملکرد سایتش خوبه اما اوضاع سروراش باعث میشه نشه ازش استفاده کرد

سلام دی ال فاکس من دانلود داشتم روی 2 تا سرور میزاره لینکاشونو من یه بازی 3گیگی داشتم دانلود میکردم سرعتش پایین بود کنسلش کردم از سرور دیگه استفاده کردم سرعتش خوب شد واقن -اما من احساس خوبی به این سایت ندارم وترجیح میدم بازیهای باحجم بالا رو  از دانلودها دانلود کنم 

لینک به دیدگاه

دوستان بازی SURGE قفل خواستی نداشته که دوستان اینقدر دنبال تست کردن  دیگران هستن

تا تایید کنن و اونا دانلود

وقتی گروه قدیمی CODEX بازی رو ریلیز میکنه یعنی دیگه تمومه دیگه

منظورم با کس خاصی هم نیست سو تفاهم نشه

لینک به دیدگاه

در 32 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

سلام..نه هنوز عزیز..باور میکنی 5 ترابایت هاردم 100 درصد پر شده - 4 تا درایوم هر کدوم 4 گیگ خالی دارن ?

لامصب فقط بازی نیست که : کلکسیون فیلم هست (بسوزه پدر این 4K ها) - کلکسیون خود ستاپ بازی هست باز نصبشم هست و کلی بخش دیگه تو کامپیوترمه که هر کدوم از لحاظ کلکسیونی در سطح کشوری غولی هستن....داشتم فکر میکردم برم همین امروز هر جور شده یه هارد 2 ترا موقتا بخرم...واقعا جا نیست

ولی امروز سعی میکنم موقتا نصبش کنم بازی رو..چون خودمم خیلی مشتاقشم..حتما نتیجه رو بهتون اعلام میکنم همشهری (البته بندرعباس به دنیا اومدم الان گرگانم) ?

مگه چند تا فیلم 4kداری:|-اگه میخوای هارد 2 ترا نخری فیلماتو پاک کن :Dراحت

لینک به دیدگاه

در 49 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

سلام..نه هنوز عزیز..باور میکنی 5 ترابایت هاردم 100 درصد پر شده - 4 تا درایوم هر کدوم 4 گیگ خالی دارن ?

ولی امروز سعی میکنم موقتا نصبش کنم بازی رو..چون خودمم خیلی مشتاقشم..حتما نتیجه رو بهتون اعلام میکنم همشهری (البته بندرعباس به دنیا اومدم الان گرگانم) ?

بندری حساب می شی:D

ممنون

لینک به دیدگاه

در 50 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

سلام

تنها راهش خرید بلوری رایتر هست

منم همین کارو کردم

دیگه نگران خراب شدن هاردو و.............نیستم

تا چند سالم برات میمونه

لینک به دیدگاه

دوستان بی صبرانه منتظر Cyberpunk 2077 باشید که قراره مثل ویچر 3 یه تکونی به دنیای گیم ها بده

البته کار کوجیما هم خواهد اومد همین Death Stranding که البته به شخصه بعد از فاجعه Phantom Pain دیگه هیچ بازی جز کارای Cdproject رو پیش خرید نمیکنم!

به دوستان هم پیشنها  میکنم تا حد امکان از تجربه بازی ها با کرک خودداری کنند چون واقعا درست نیست این کار مگر تحت شرایط خاصی و یا بازیهایی که ارزش خرید برای ما ایرانیارو نداره

یعنی میشه روزی ماهم بتونیم با واحد پول خودمون از استیم بازی بخریم؟ xD

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام 

خسته نباشید

surge رو تست کردین ؟

سلام

اگر بازی قبلی این استودیو یعنی Lord of the Fallen رو بازی کرده باشید، گیم پلیش شبیه همونه، منتها بسیار بهبودیافته تر و اینکه محیط The Surge در دنیایی مدرن رخ می ده. در کل میشه گفت از Dark Souls ایده برداری کرده.تو بیست دقیقه اول بازی که پلی کردم،بد نبود.

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، M.Data گفته است :

سلام

اگر بازی قبلی این استودیو یعنی Lord of the Fallen رو بازی کرده باشید، گیم پلیش شبیه همونه، منتها بسیار بهبودیافته تر و اینکه محیط The Surge در دنیایی مدرن رخ می ده. در کل میشه گفت از Dark Souls ایده برداری کرده.تو بیست دقیقه اول بازی که پلی کردم،بد نبود.

ممنون . دستت درد نکنه 

لینک به دیدگاه

دوستان خبرهایی از ساخته شدن فارکرای 5 و یه اساسین جدید توسط یوبی باگ منتشر شده .

لینک به دیدگاه

در 13 ساعت قبل، mojtabapes گفته است :

بله متاسفانه نظر منم همینه انگاری میگی بازیای خوب تموم شده اخرین بازی که واقن خوب بود کرک شد بتلفیلد1 بود--اگه شما به ویچر 3 فکر میکنی من تو فکر مافیا2 هستم9_9چقد این بازی رو دوست دارم بعضی موقعا میرم تو بازیش فقط موسیقی متنش روگوش کنم:x

اکانت اورجینال استیمشو دارم میخوای تا بهت بدم . البته پولیا فک نکنی مفتی

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، mojtabapes گفته است :

مگه چند تا فیلم 4kداری:|-اگه میخوای هارد 2 ترا نخری فیلماتو پاک کن :Dراحت

تقریبا نزدیک 50 تا که خودشون با هم 2 ترا هستن - چندین هزار فیلم های 1080 بماند باز

والا بیس کاری رایانه من سینما هست عزیز و جالبه بدونی گیم در رده پنجم حساب میشه

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، behnamalizade69 گفته است :

بندری حساب می شی:D

ممنون

ها ....چوک بندروم :D - من بندری اصیلم داش...2 تا داداشام الان اونجا زندگی میکنن....قبل عید اومده بودم

در 11 ساعت قبل، MOHSEN-CH گفته است :

سلام

تنها راهش خرید بلوری رایتر هست

منم همین کارو کردم

دیگه نگران خراب شدن هاردو و.............نیستم

تا چند سالم برات میمونه

والا رویکرد من اینه که اطلاعات توی هارد باشه - اصلا خوشم نمیاد که جدای از کامپیوتر نگه دارم....در این حد که حتی حاضر نیستم از هارد اکسترنال استفاده کنم..فقط اینترنال

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، 3\>TaNHa گفته است :

اکانت اورجینال استیمشو دارم میخوای تا بهت بدم . البته پولیا فک نکنی مفتی

داداش داری اشتب میزنی -فک کنم اشتباهی ریپلی کردی9_9

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، mojtabapes گفته است :

داداش داری اشتب میزنی -فک کنم اشتباهی ریپلی کردی9_9

نه داداش درت فرستادم.اکانت مافیا 2 منظورم بود اورجینال استیمشو دارم

لینک به دیدگاه

سلام دوستانی که بازیهای جدید رو دانلود میکنن بیان نظر بدن درباره بازی --من خودم بازی preyرودانلود کردم وبرام جالب نبود بازیش

لینک به دیدگاه

نظر دوستان درباره این2 بازی چیه؟؟ سایت دانلودها گذاشته برای دانلود Arma 3 JetsوOne Sole Purpose Relaunched Edition

لینک به دیدگاه

گروه CPY بازی PREY را با اپدیت 1 کرک کرد.

مثل اینکه دست از مسخره بازیاش با دادن سر نخ برداشته.

لینک به دیدگاه

طبق اخبار منتشر شده PES18 قرار با تغییراتی در گیم پلی و قسمت خرید و فروش بازیکن همراه باشه .

اگر گرافیک PC رو دوباره پایین نیارن بدکی نیست !!!

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، MOHSEN-CH گفته است :

گروه CPY بازی PREY را با اپدیت 1 کرک کرد.

مثل اینکه دست از مسخره بازیاش با دادن سر نخ برداشته.

خدا خیرش بده

لینک به دیدگاه

سلام دوستان sniper ghost warrior 3 رو گرفتم نسخه core pack بازیش سیو نمیشه هم از بازی میام تو منو دیگه فقط گزینه new game وجود داره چکار کنم از کرکه؟؟

لینک به دیدگاه

سلام امروز 2 تا بازی نصب و تست کردم

اولی the surge بود که با توجه به حجم کمش به نظر بازی جالبی میاد..مقداری اوایلش رو بازی کردم و گرافیکشم خوبه..ارزش بازی کردن داره - فقط بازی به نظر دراپ فریم زیاد داره که کمی ازار دهنده هستش

مورد بعدی prey بود که جا داره چند تا موردی رو که اول بازی دیدم بگم

اول اینکه متنفرم از این بازی هایی که اولش باس تست بدی و مثلا یه عضو تازه واردی و باید هی بری اینور هی بری اونور ! واقعا این سازنده ها دیگه دارن شورشو در میارن

30 دقیقه نشستم بازی کردم هنو نه اسلحه داده نه دشمنی اومده..فقط الکی اینور اونور رفتن...در کل ایده بازی پتانسیل خوبی داره و به نظر جذاب میاد اما این گیم پلی اعصاب خورد کنش در اوایل بازی کفر منو دراورد

پیشنهاد میکنم اعصاب ندارید بازی نکنید...داستان هم که تقریبا مثل دووم نداره ! البته دووم کجا و این کجا 

درباره گرافیکش هم بگم معمولیه و بازی بهینه ای هستش و با اخرین تنظیمات ممکن در رزولوشن 1080 به راحتی 60 فریم اجرا شد (کارت تایتان)

با تمام این تفاسیر باید بگم که عاشق اینجور سبک ها هستم (فضایی-ترسناک) و قصد دارم بازی رو انجام بدم و ببینم ایا در مراحل جلوتر بازی جذاب تر و بهتر میشه یا نه

اما با توجه به اینکه این روزها بازی کمه و دیر به دیر هم کرک میشن نمیشه از اینجور عنوان ها گذشت و بلاخره باید یه چی به خورد این گرافیک های میلیونیمون داد !

بازی outlast 2 رو هم نصب کردم و هنوز تست نکردم ولی کاملا واضحه که حرفی درش نیست و این عنوان در ژانر خودش همیشه بهترین بوده و خواهد بود

nier automata هم در حال نصبه و با اینکه از سبکش خوشم نمیاد اما بازم منو به خودش جذب کرد و از نظر فنی هم که نمرات خیلی خوبی گرفته

اسناپیر 3 هم که در حال دانلوده - انشالله این 2 بازی اخر رو هم تست میکنم و نظرمو میگم..البته اینم بگم که بنده گیمر حرفه ای نیستم و نظراتم سلیقه ای هستش

یه چیز خیلی مهم هم بگم اینکه کرک baldman خیلی خوبه و اصلا کاربر متوجه فرقش با cpy نمیشه.....خودم فکر میکردم بعد نصب بازی باید بری واسه اجرا چند تا چیز اجرا کنی ولی اصلا اینجوری نبود

من بازی هارو نسخه فیتگرل با کرک بالدمن گرفتم و بعد نصب ایکون بازی میاد رو دسکتاپ (طبق معمول) و بدون هیچگونه عمل اضافیه دیگه با کلیک روی ایکون بازی مستقیما وارد بازی میشید

از این لحاظ عنوان کردم که برخی دوستان بخاطر bypass بودن کرک بالدمن این نگرانی رو داشتن که بعد نصب بازی مجبور بشن چند تا کار اضافی انجام بدن

پس خیالتون راحت - به بالدمن اعتماد کنید و حرف اخر امیدوارم به زودی زود ghost recon و dead rising 4 هم کرک بشن که خیلی منتظرشونم

ویرایش شده توسط حمیدرضا الماسی
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، andromedagalaxy گفته است :

سلام دوستان sniper ghost warrior 3 رو گرفتم نسخه core pack بازیش سیو نمیشه هم از بازی میام تو منو دیگه فقط گزینه new game وجود داره چکار کنم از کرکه؟؟

سلام

از امولاتور CODEX استفاده کنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...