رفتن به مطلب

Recommended Posts

در 3 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

به به پس شما هم اصفهانی هستید . خوشبختم .

چاکرم?.

آره تفاوت cpu خیلی عجیبه?

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، testaccount گفته است :

بازی Battlefield V که از قفل Denuvo و Origin استفاده می کرد توسط گروه ایتالیایی CPY کرک شد.

NFO:

پ.ن: البته این کرک فقط برای بخش تک نفره این بازی است.

نهههه--عاشقتم مرد.دمت گرم با ای خبر

ویرایش شده توسط فرهاد کوهکن
لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

نهههه--عاشقتم مرد.دمت گرم با ای خبر

سلام

در نقل قول عکس ها رو پاک کنید .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 3 ساعت قبل، mojtabapes گفته است :

چرا ارزش نداره مراحلش کمه؟؟؟

معمولا اینجور بازیها زیاد به بخش سینگل پلیر اهمیت نمیدن و بیشتر رو بخش مولتی تمرکز میشه کلی حجم  هم باید بزاری واسه چند ساعت گیم پلی

لینک به دیدگاه

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

اخه یعنی چه

هر هفته اپدیت میده... 

تا اومدیم قبلی رو نصب کنیم این اومد?

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

اخه یعنی چه

هر هفته اپدیت میده... 

تا اومدیم قبلی رو نصب کنیم این اومد1f610.png

نصب نکنید هم اتفاق خاصی نمیوفته

برا من اپدیت 388.43 هست هنوز و همه بازی های روز رو هم بدون هیچ مشکلی اجرا کردم

خود سایت های سازنده کارت گرافیک مثل msi هم چند ورژن پایین تر رو برا دانلود گذاشتن چون اونا اول باید تست کنن و اگه مشکلی ایجاد نکرد در دسترس عموم قرار بدن

به نظر من اصلا کار درستی نیست که همیشه اخرین نسخه از درایور رو نصب کنید چون ممکنه اشکالاتی داشته باشه که حتی صدمه بزنه به کارتتون که نمونش هم چند وقت پیش دیدیم

خود گارانتی هم رفتم همینو تایید کرد و گفت درایور رو حتما از سایت رسمی سازنده کارتت بگیر

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، ShQringQn گفته است :

اخه یعنی چه

هر هفته اپدیت میده... 

تا اومدیم قبلی رو نصب کنیم این اومد1f610.png

مهمترین کار این درایور فعال کردن قابلیت DLSS یا  Deep Learning Super Sampling در بازی Final Fantasy XV  هستش . این قابلیت هم از ویژگی های کارتهای سری 2000 هستش .

در 1 ساعت قبل، Naughty boy گفته است :

نصب نکنید هم اتفاق خاصی نمیوفته

برا من اپدیت 388.43 هست هنوز و همه بازی های روز رو هم بدون هیچ مشکلی اجرا کردم

برای بعضی از موارد چاره ای جز نصب درایور جدید نیست . بعضی بازی ها بدون درایور جدید باز نمیشن یا بعضی از قابلیت هاشون غیر فعاله

............................................

بهتره قبل از نصب درایور ببینید آیا ویژگی جدید اون درایور به درد شما می خوره یا نه !

ویرایش شده توسط big VULTURE
لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، mojtabapes گفته است :

سلام اگه کسی بازی Yakuza 0 رو نصب کرده یه امار بده بگه بازیش چطوریاست؟؟

من که خوابم گرفت از بس صحبت کردن

گرافیکم که قربونش برم انگار داری با شبیه ساز ps2 بازی رو انجام میدی که ناتیو رو شخصی بردی بالا

کلا ارزش یک بار رفتنم نداره

لینک به دیدگاه

در 12 دقیقه قبل، MOHSEN-CH گفته است :

من که خوابم گرفت از بس صحبت کردن

گرافیکم که قربونش برم انگار داری با شبیه ساز ps2 بازی رو انجام میدی که ناتیو رو شخصی بردی بالا

کلا ارزش یک بار رفتنم نداره

در کل این سری همیشه داستان محور بوده. این نسخه هم برای کسایی که به داستان بازی اهمیتی نمی دن و دستشون رو دکمه Esc هست که کات سین های بازی رو رد کنن به درد نمی خوره. اما دوستانی که واقعا با داستان بازی بیشتر حال می کنن تا صحنه های اکشن میتونن با لذت زیادی این بازی رو تجربه کنن.
به نظر من بازی هم مثل فیلم یه چیز سلیقه ای هست و نمی تونیم بگیم چون خوشمون نیومده حتما بازی  بدی هست. 

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

در کل این سری همیشه داستان محور بوده. این نسخه هم برای کسایی که به داستان بازی اهمیتی نمی دن و دستشون رو دکمه Esc هست که کات سین های بازی رو رد کنن به درد نمی خوره. اما دوستانی که واقعا با داستان بازی بیشتر حال می کنن تا صحنه های اکشن میتونن با لذت زیادی این بازی رو تجربه کنن.
به نظر من بازی هم مثل فیلم یه چیز سلیقه ای هست و نمی تونیم بگیم چون خوشمون نیومده حتما بازی  بدی هست. 

اخه مشکل میدونی چیه؟

خیلی دیگه صحبت میکنن خوب من اگه بخوام بشینم این همه گفتگو اینارو نگا کنم میرم فیلم میبینیم دیگه

بازی که فقط داستان داشته باشه و گیم پلی نداشته باشه به نظرم به درد نمیخوره

تو بازی مهم ترین چیز گیم پلی هست بعد داستان

مثلا اون موقع که نینجا شینوبی بازی میکردیم اصلا داستان نمیدونستیم چیه ولی گیم پلی جذب میکرد ادمو

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، MOHSEN-CH گفته است :

اخه مشکل میدونی چیه؟

خیلی دیگه صحبت میکنن خوب من اگه بخوام بشینم این همه گفتگو اینارو نگا کنم میرم فیلم میبینیم دیگه

بازی که فقط داستان داشته باشه و گیم پلی نداشته باشه به نظرم به درد نمیخوره

تو بازی مهم ترین چیز گیم پلی هست بعد داستان

مثلا اون موقع که نینجا شینوبی بازی میکردیم اصلا داستان نمیدونستیم چیه ولی گیم پلی جذب میکرد ادمو

درسته اما اگر بازیهای متال گیر رو بازی کرده بودی اینو نمی گفتی . مخصوصا متال گیر سالید ۴!!!
یا مثلا اون دورانی که تو میکرو بازی می کردیم و دو تا شخصیت نشون میداد و یه صدایی هم پخش می شد و حرفهاشون هم نوشته می شد! واقعا این بازی ها رو دیگه نمی سازن. چه داستان های عالی داشتن. چقدر ما رو جذب می کردن!

لینک به دیدگاه

در 56 دقیقه قبل، MOHSEN-CH گفته است :

?

اهان گرافیکش وحشتناکه

در ۱ ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

برای بعضی از موارد چاره ای جز نصب درایور جدید نیست . بعضی بازی ها بدون درایور جدید باز نمیشن یا بعضی از قابلیت هاشون غیر فعاله

مهم نیست ادم یکم دیرتر بازی میکنه

بهتر از اینه که تو این وضعیت بازار یوقت اسیب نرم افزاری و یا حتی  سخت افزاری وارد بشه به سیستم?

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، Negrasombra گفته است :

درسته اما اگر بازیهای متال گیر رو بازی کرده بودی اینو نمی گفتی . مخصوصا متال گیر سالید ۴!!!
یا مثلا اون دورانی که تو میکرو بازی می کردیم و دو تا شخصیت نشون میداد و یه صدایی هم پخش می شد و حرفهاشون هم نوشته می شد! واقعا این بازی ها رو دیگه نمی سازن. چه داستان های عالی داشتن. چقدر ما رو جذب می کردن!

ای خدای من

متال گیرو با این مقایسه کردی!!!

لینک به دیدگاه

فرنچایز Yakuza بدرد هر کسی نمیخوره، مخصوصا کسایی که بیشتر بازی های غربی رو میپسندن. اگر یه نگاهی به تاریخچه بازی های ژاپنی بندازید میبینید که خیلی از بازی ها هستن که بیشتر از Yakuza دیالوگ محور هستند. بنظرم متال گیر رو نباید اصلا با یاکوزا مقایسه کرد. درسته که هر دو بازی های داستان محور هستن ولی سبک کار ناگوشی و کوجیما زمین تا آسمون با هم فرق میکنه.

در کل به شخصه دوست نداشتم این فرنچایز برای پلتفرمی به جز PlayStation منتشر بشه. درباره گرافیک بازی هم باید بگم که Yakuza Zero با نسخه اولیه Dragon Engine ساخته شده و مربوط میشه به Yakuza 5 که برای PlayStation 3 منتشر شد و از اون موقع کمی بهبود پیدا کرده. اما میتونید یه نگاهی به Yakuza Kiwami - Yakuza Kiwami 2 و Yakuza 6 The Song of Life بندازید و قدرت نسل جدید Dragon Engine رو ببینید.

لینک به دیدگاه

در 31 دقیقه قبل، Ruby گفته است :

فرنچایز Yakuza بدرد هر کسی نمیخوره، مخصوصا کسایی که بیشتر بازی های غربی رو میپسندن. اگر یه نگاهی به تاریخچه بازی های ژاپنی بندازید میبینید که خیلی از بازی ها هستن که بیشتر از Yakuza دیالوگ محور هستند. بنظرم متال گیر رو نباید اصلا با یاکوزا مقایسه کرد. درسته که هر دو بازی های داستان محور هستن ولی سبک کار ناگوشی و کوجیما زمین تا آسمون با هم فرق میکنه.

در کل به شخصه دوست نداشتم این فرنچایز برای پلتفرمی به جز PlayStation منتشر بشه. درباره گرافیک بازی هم باید بگم که Yakuza Zero با نسخه اولیه Dragon Engine ساخته شده و مربوط میشه به Yakuza 5 که برای PlayStation 3 منتشر شد و از اون موقع کمی بهبود پیدا کرده. اما میتونید یه نگاهی به Yakuza Kiwami - Yakuza Kiwami 2 و Yakuza 6 The Song of Life بندازید و قدرت نسل جدید Dragon Engine رو ببینید.

سلام

حداقل سیستم مورد نیاز این بازی چیه ؟

راحت 60 فریم میده یا پورتش بدرد نخوره ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همین الان دارم گیم پلیش رو نگاه میکنم (Yakuza) ده دقیقه گذشته بلخره بازی اومد دست بازی کن ?

چرا مشت میزنه دینگ دینگ صدا میده؟؟؟؟?

زیاد حرف میزنن که هیچ، با خودشم حرف میزنه ?

حدود 40 درصد صفحه رو نوشته ها و علائم پُر کرده ?

ای وای دوباره داره حرف میزنه ?

بله حرف زدناشون تموم شد یه دفعه جلومون 2تا آدم مست پیدا شدن که باید بزنیمشون ?

و دوباره حرف ?

پارت هایی که دانلود شده بود رو پاک کردم پارت های توی idm رو هم حذف کردم ?

میخواید داستان تعریف کنید چرا به اسم بازی منتشرش میکنین آخه خب انیمیشن بسازید?

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

سلام

حداقل سیستم مورد نیاز این بازی چیه ؟

راحت 60 فریم میده یا پورتش بدرد نخوره ؟

سلام وحید جان، خوبی؟

حداقل سیستمش این هست:

MINIMUM:

Requires a 64-bit processor and operating system

Processor: Intel Core i5-3470 | AMD FX-6300

Memory: 4 GB RAM

Graphics: Nvidia GeForce GTX 560 | AMD Radeon HD 6870

Additional Notes: GPU with a gpumark of : 2600 to 3100, CPU with a cpumark of 4500 to 6300

پورتش که خوبه راحت 60 فریم رو میده، کنترل بازی هم برای موس و کیبورد مناسب هست و دکمه های عجیب غریب نداره.

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

همین الان دارم گیم پلیش رو نگاه میکنم (Yakuza) ده دقیقه گذشته بلخره بازی اومد دست بازی کن 1f60a.png

چرا مشت میزنه دینگ دینگ صدا میده؟؟؟؟1f602.png

زیاد حرف میزنن که هیچ، با خودشم حرف میزنه 1f605.png

حدود 40 درصد صفحه رو نوشته ها و علائم پُر کرده 1f610.png

ای وای دوباره داره حرف میزنه 1f634.png

بله حرف زدناشون تموم شد یه دفعه جلومون 2تا آدم مست پیدا شدن که باید بزنیمشون 1f601.png

و دوباره حرف 1f611.png

پارت هایی که دانلود شده بود رو پاک کردم پارت های توی idm رو هم حذف کردم 1f60a.png

میخواید داستان تعریف کنید چرا به اسم بازی منتشرش میکنین آخه خب انیمیشن بسازید1f644.png

سلام خدمت دوست عزیزم

بنظرم کسانی که دیدگاهی مثل شما به این بازی دارن اصلا نباید برن سمتش، چون صرفا براشون یه عنوان حوصله سر بر و بدون گیم پلی محسوب میشه.

لینک به دیدگاه

بازی Yakuza o مثل بازیهای مشابه (Sleeping Dogs) نیست و این سبک و طرفداران خاص خودش رو داره و برای همه نمیتونه راضی کننده باشه

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، Ruby گفته است :

سلام خدمت دوست عزیزم

بنظرم کسانی که دیدگاهی مثل شما به این بازی دارن اصلا نباید برن سمتش، چون صرفا براشون یه عنوان حوصله سر بر و بدون گیم پلی محسوب میشه.

سلام بازیش رو تا یه جایی رفتم اما دیگه تو نقشه مکانی رو مشخص نمیکنه برم 

لینک به دیدگاه

دوستان یک سوال

بازی مثل بتل فیلد 1 یا 4 رو میشه با کرک انلاین بازی کرد؟

ویرایش شده توسط فرهاد کوهکن
لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

خیر ، نمیشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، فرهاد کوهکن گفته است :

دوستان یک سوال

بتل 4 کرک شده آنلاینش اما به سرورهای اصلی نمیشه جوین داد من واسه تست خوستم بازی کنم که توی لود گیر میکرد

https://forum.soft98.ir/showthread.php?t=86309

اینجا توضیح داده چجوری بازی کنه که کلا روزانه حدود 1000 نفر آنلاین میشن 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...