رفتن به مطلب

Recommended Posts

دوستان ازی کرک شده prey رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید کمتر از ده روز کرک کردن 

http://www.downloadha.com/game/prey/

لینک به دیدگاه

در در 1396/02/21, 16:04:14، MOHSEN-CH گفته است :

درود

بازی خیلی راحت اجرا میشه

چون از شبیه ساز گروه CODEX توش استفاده شده

بنده دو تا از پایانهاشو تا الن تموم کردم

یک بارم کرش نداشتم

سلام خدمت محسن عزیز آقا NieR رو کدوم نسخه شما اجرا کردی، من نسخه فیتگرل رو تست کردم افتضاح بود...

لینک به دیدگاه

در 52 دقیقه قبل، esy2011 گفته است :

دوستان ازی کرک شده prey رو از لینک زیر دانلود و نصب کنید کمتر از ده روز کرک کردن 

http://www.downloadha.com/game/prey/

سلام صبر کنیم نسخه کم حجم با اپدیت هاش میاد؟؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تجربه دوستان از بازیهای تازه کرک شده مثل مس افکت و ...ارزش دانلود دارن؟

مس افکت که بازخورد خوبی نداشته حالا تجربه دوستان چی هستش و باقیه بازیهای تازه کرک شده ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سری Mass Effect تا اطلاع ثانوی دیگر ادامه پیدا نخواهد کرد

پس از عرضه عنوان نه چندان موفق Mass Effect: Andromeda، هواداران این سری تحسین شده، در عجب بوده‌اند که در آینده چه چیزی منتظر این سری است. حال به گفته افراد نزدیک به شرکت بایوور، جواب این سوال ادامه پیدا نکردن سری Mass Effect خواهد بود – حداقل نه به این زودی‌ها.

r8fsudpv8usyh4hlqgh5-250x142.jpg

طبق گزارش سایت کوتاکو، ۴ منبع نزدیک به شرکت بایوور، از عدم ادامه دادن سری Mass Effect توسط این شرکت خبر داده‌اند، و همچین اعلام کردند که بایوور مونتریال، استدیوی سازنده عنوان Andromeda، به یک استدیوی حمایتی تبدیل شده است.

البته این بدین معنی نبوده که دیگر هیچوقت نسخه جدیدی از سری Mass Effect نخواهیم دید. بعید است که بایوور این سری محبوب علمی تخیلی را به صورت کامل از بین ببرد. اما به گفته منابع، این شرکت بجای قرار دادن سازندگان عنوان Andromeda بر روی ساخت نسخه بعدی، تصمیم گرفته تا قعلا برای مدت نامعلومی ساخت سری Mass Effect را ادامه ندهد.

ماه قبل تعدادی از اعضای استدیوی بایوور مونتریال، به EA Motive -استدیوی دیگری در همان شهر- منتقل شدند تا بر روی Star Wars Battlefront II کار کنند. اعضای باقی‌مانده در استدیوی بایوور مونتریال، به توسعه عنوان جدید شرکت بایوور که با اسم رمز Dylan شناخته شده، کمک خواهند کرد. انتظار می‌رود که در E3 امسال شاهد رونمایی از این عنوان باشیم. شایان ذکر است، که در کنار کمک به ساخت این عنوان جدید، بایوور مونتریال همچنین به حمایت و انتشار به‌روزرسانی‌های تازه برای بخش چند نفره Mass Effect Andromeda ادامه خواهد داد.

استدیوی اصلی شرکت بایوور در شهر ادمونتون کشور کانادا، مشغول ساخت پروژه Dylan بوده، در حالی که دیگر استدیوی این شرکت در شهر آستین (مرکز ایالت تگزاس) نیز، در ساخت این عنوان به آن‌ها یاری می‌رساند.

سایت کوتاکو در مورد این گزارش و صحت توقف سری Mass Effect با شرکت EA تماس گرفته، و این شرکت به واسطه رییس استدیوی بایوور مونتریال آقای یانیک روی (Yanick Roy)، سخنان زیر را در پاسخ به این گزارش منتشر کرده است.

تیم ما در بایوور و EA، تلاش بسیار زیادی کرده تا عنوان Mass Effect Andromeda را برای بازیکنان در سراسر دنیا منتشر کنند. حتی در حالی که بایوور بر روی جامعه هواداران Mass Effect Andromeda و سرویس‌های زنده این عنوان تمرکز می‌کند، ما دائما در حال آماده‌سازی خود برای ساخت تجربه‌های آینده هستیم.

تیم توسعه دهندگان در EA Worldwide Studios، پر از افراد با استعداد بوده، و بیش از همیشه ما مشغول همکاری بر روی ساخت پروژه‌های کلیدی در میان استدیو‌ها هستیم.

با توجه به آنکه تیم‌های سازنده ما در دو استدیوی بایوور و Motive، در شهر مونتریال در مکانی نزدیک به هم مشغول کار هستند، ما اعضای از تیم بایوور را به تیم Motive فرستاده تا در ساخت پروژه جاری این شرکت با آن‌ها همکاری کنند. ما همچنین به یاری رساندن به سایر تیم‌ها و پروژه‌های در دست ساخت در بایوور، ادامه خواهیم داد.

در سال‌های پیش‌رو پروژه‌های بسیار زیاد دیگری از سوی بایوور منتشر خواهند شد.

Mass Effect Andromeda، که در ماه مارس منتشر شد، در ابتدا به عنوان یک ریبوت برای سری Mass Effect در نظر گرفته شده بود، اما این عنوان به دلایل مختلفی یک پروسه تولیدی بسیار سخت را پشت سر گذاشت. به گفته افراد نزدیک به این پروژه، از جمله مشکلات در توسعه این عنوان چالش‌های مرتبط با استفاده از یک تکنولوژی جدید و همچنین ایجاد یک تغییر بزرگ در وسعت این عنوان، در مراحل پایانی توسعه آن بوده است.

Andromeda به هنگام عرضه با واکنش‌های خوبی روبرو نشده، و هواداران انیمیشن‌ و دیالوگ‌های این عنوان را مورد تمسخر قرار دادند.

Andromeda همچنین اولین عنوانی بود که توسط استدیوی بایوور مونتریال ساخته می‌شد. استدیوی که در سال ۲۰۰۹ تاسیس شده بود تا در ساخت محتویات قابل دانلود برای Mass Effect 2 و Mass Effect 3، به شرکت بایوور یاری برساند. با وجود آنکه دو استدیوی دیگر بایوور در شهر‌های ادمونتون و آستین نیز، در ساخت Andromeda به این استدیوی یاری رساندند، اما کارگردان این عنوان، تهیه کننده سری و تمامی سازندگان کلیدی این نسخه از استدیوی بایوور مونتریال بودند. شایان ذکر است که، بایوور ادمونتون سازنده سه نسخه قبلی سری Mass Effect بوده است.

حال، منابع می‌گویند که بایوور مونتریال بسیار کوچک‌تر از چندین ماه قبل شده، و تعداد بسیار زیادی از اعضای آن به استدیوی‌های دیگر منتقل شده‌اند. آن اعضای نیز که به استدیوی Motive منتقل نشده‌اند، صرفا قرار است در استدیوی مونتریال به ساخت سایر پروژه‌های شرکت بایوور کمک کرده و دیگر قرار نیست خودشان عنوان جدیدی بسازند.

لازم به ذکر بوده که چند روز قبل، آقای اندرو ویلسون (Andrew Wilson) مدیرعامل شرکت EA، در تماسی برای ارائه گزارش مالی این شرکت به سرمایه‌گذاران، اعلام کرده بود که EA از عملکرد سری Mass Effect راضی بوده و انتظارات این شرکت برای آینده این سری هنوز بسیار قوی است. حال پس از انتشار این گزارش، باور کردن سخنان آقای ویلسون در مورد سری Mass Effect بسیار دشوار خواهد بود.

منبع : گیمفا

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، Ruby گفته است :

سلام خدمت محسن عزیز ?آقا NieR رو کدوم نسخه شما اجرا کردی، من نسخه فیتگرل رو تست کردم افتضاح بود...

سلام خوبی دوست عزیز

من نسخه کورپک گرفتم بازی هیچ ایرادی نداره بدون حتی یک بار کرش چند تا از پایانای بازی رو هم خودم هم دوستام رفتن

نسخه فیت گریل اونطور که شنیدم به خاطر دستکاری ویدیوها باعث افت فریم شده

لینک به دیدگاه

در 21 دقیقه قبل، MOHSEN-CH گفته است :

سلام خوبی دوست عزیز

من نسخه کورپک گرفتم بازی هیچ ایرادی نداره بدون حتی یک بار کرش چند تا از پایانای بازی رو هم خودم هم دوستام رفتن

دوست خوبم چند گیگ بود ؟؟؟

میشه لینکش رو بدی ؟

مرسی

لینک به دیدگاه

در 57 دقیقه قبل، Hassan.SK گفته است :

مس افکت که بازخورد خوبی نداشته حالا تجربه دوستان چی هستش و باقیه بازیهای تازه کرک شده ؟

سلام من تجربه خودمو میگم بازی مس افکت خوب نبود-اسنایپر گاست واریور3 خوب نبود--بازی Syberia 3 خوب نیست بازیای دیگه رو امتحان نکردم

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، MOHSEN-CH گفته است :

سلام خوبی دوست عزیز

ممنون قربانت 

اشتباهم همین بود که نسخه کورپک رو نگرفتم، دقیقا حدس میزدم که مشکل فیتگرل همین باشه افت فریم افتضاح بود واقعا، همون اول بازی هم که یه باس فایت داره وسط مبارزه یدفعه صفحه سفید شد در حالی که روند بازی هنوز در جریان بود.

در 3 دقیقه قبل، big VULTURE گفته است :

دوست خوبم چند گیگ بود ؟؟؟

میشه لینکش رو بدی ؟

مرسی

سلام وحید جان  نسخه کورپک فک کنم حدود 25 گیگ باشه، اینم لینکش خدمت شما

http://shatelland.com/game/computer-windows/557/دانلود-بازی-nier-automata-برای-windows/94676

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، Hassan.SK گفته است :

دادا هرچی باشه مفتش میارزه.. این نکتته مهمیه B|

لینک به دیدگاه

در 47 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

دادا هرچی باشه مفتش میارزه.. این نکتته مهمیه B|

در این مورد شکی نیست اما قیمت حجم اینترنت بالاست .

اگر آدم نامحدود با سرعت خوب داشته باشه اون وقت میشه حتی بازی های شکست خورده رو هم تجربه کرد !!!

لینک به دیدگاه

بنده ابتدا بازی Prey رو چند دقیقع پیش تست کردم

بازی افت فریم های نامحسوسی داره

ولی بنظر بهینه میاد

گیم پلی هم بدک نیست

لینک به دیدگاه

سازنده بازی The Surge اعلام کرد بخاطر مشکلاتی که قفل Denuvo بر روی بازی ها میگذارد ما از ان استفاده نمیکنیم و کار اصلی ما ارائه بازی زیبا و بدون مشکل خواهد بود.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در ۱ ساعت قبل، MOHSEN-CH گفته است :

سازنده بازی The Surge اعلام کرد بخاطر مشکلاتی که قفل Denuvo بر روی بازی ها میگذارد ما از ان استفاده نمیکنیم و کار اصلی ما ارائه بازی زیبا و بدون مشکل خواهد بود.

دمش گرررم به این میگن یه مرد واقعی ?

شدیدا منتظر این بازی هستم .

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

دمش گرررم به این میگن یه مرد واقعی ?

شدیدا منتظر این بازی هستم .

فردا منتشر میشه

لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، Ruby گفته است :

ممنون قربانت ?

اشتباهم همین بود که نسخه کورپک رو نگرفتم، دقیقا حدس میزدم که مشکل فیتگرل همین باشه افت فریم افتضاح بود واقعا، همون اول بازی هم که یه باس فایت داره وسط مبارزه یدفعه صفحه سفید شد در حالی که روند بازی هنوز در جریان بود.

سلام وحید جان ? نسخه کورپک فک کنم حدود 25 گیگ باشه، اینم لینکش خدمت شما

http://shatelland.com/game/computer-windows/557/دانلود-بازی-nier-automata-برای-windows/94676

درود

من هنوز این بازی رو نگرفتم ولی دوست عزیز کم کردن حجم فیلم بازیها ربطی به فریم گیمپلی بازی نداره ! حالا ممکنه نسخه فیتگرل مشکل دیگه ای داشته باشه ولی ربطی به فیلمش نداره! در کل این کرک بدلیل اینکه شبیه سازه ممکنه رو هر سیستمی به خوبی جواب نده! 

موفق باشید

لینک به دیدگاه

در 58 دقیقه قبل، Alien87 گفته است :

درود

من هنوز این بازی رو نگرفتم ولی دوست عزیز کم کردن حجم فیلم بازیها ربطی به فریم گیمپلی بازی نداره ! حالا ممکنه نسخه فیتگرل مشکل دیگه ای داشته باشه ولی ربطی به فیلمش نداره! در کل این کرک بدلیل اینکه شبیه سازه ممکنه رو هر سیستمی به خوبی جواب نده! 

موفق باشید

سلام ، ببخشید ، مشخصات سیستم هاتون رو می نویسید ، ممنون .

لینک به دیدگاه

در 42 دقیقه قبل، behnamalizade69 گفته است :

سلام ، ببخشید ، مشخصات سیستم هاتون رو می نویسید ، ممنون .

سلام

i7 4790

970 giga

8 gig ram

لینک به دیدگاه

سلام دوستان ظاهرا بازی The Surge که قفل نداشت کرک شده

لینک دانلود:        http://bia2game.com/دانلود-بازی-the-surge-pc/

لینک به دیدگاه

در 4 ساعت قبل، M.Data گفته است :

سلام دوستان ظاهرا بازی The Surge که قفل نداشت کرک شده

لینک دانلود:        http://bia2game.com/دانلود-بازی-the-surge-pc/

اقا خدا خیرت بده

دیشب outlast و nier automata رو گرفتم بعد با بی میلی داشتم sniper ghost warrior رو دانلود میکردم که لینک این بازی رو گزاشتی و منم خوشم اومد سریع رفتم تو کارش و از تو همون سایت هم یهو چشم خورد به نسخه فیت گرل prey که خیلی منتظر نسخه فشرده اش بودم...خلاصه هر دو رو به سرعت گرفتم و امروز هم شروعشون میکنم

سرعت لینک های این سایت هم واقعا عالیه برخلاف dlfox که واقعا یکی از بدترین سرورها رو داره..متاسفانه هر چی هم کاربرا به ادمین سایتش بابت سرعت افتضاح سرور اعتراض میکنن جالبش اینه که اصلا قبول نمیکنه و زیر بار هم نمیره - متاسفانه هر چقدر عملکرد سایتش خوبه اما اوضاع سروراش باعث میشه نشه ازش استفاده کرد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 27 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

اقا خدا خیرت بده

دیشب outlast و nier automata رو گرفتم بعد با بی میلی داشتم sniper ghost warrior رو دانلود میکردم که لینک این بازی رو گزاشتی و منم خوشم اومد سریع رفتم تو کارش و از تو همون سایت هم یهو چشم خورد به نسخه فیت گرل prey که خیلی منتظر نسخه فشرده اش بودم...خلاصه هر دو رو به سرعت گرفتم و امروز هم شروعشون میکنم

سرعت لینک های این سایت هم واقعا عالیه برخلاف dlfox که واقعا یکی از بدترین سرورها رو داره..متاسفانه هر چی هم کاربرا به ادمین سایتش بابت سرعت افتضاح سرور اعتراض میکنن جالبش اینه که اصلا قبول نمیکنه و زیر بار هم نمیره - متاسفانه هر چقدر عملکرد سایتش خوبه اما اوضاع سروراش باعث میشه نشه ازش استفاده کرد

سلام عرض ادب

شما از bia2game با چه سرعتی میگرفتین؟

من از دانلودها دان میکنم حالی به حولیه ولی موقع هایی که حالش خوب باشه 5 تا 7 مگ میگیره.

البته بهترین راهش اینه شاخه های idm رو زیاد کنید تا همزمان مثلا 4 تا پارت رو دانلود کنه ، اینجوری از تمام سرعتی که دارین استفاده میشه (البته شما خودتون استادین) 

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، rahmanshahi گفته است :

سلام عرض ادب

شما از bia2game با چه سرعتی میگرفتین؟

من از دانلودها دان میکنم حالی به حولیه ولی موقع هایی که حالش خوب باشه 5 تا 7 مگ میگیره.

البته بهترین راهش اینه شاخه های idm رو زیاد کنید تا همزمان مثلا 4 تا پارت رو دانلود کنه ، اینجوری از تمام سرعتی که دارین استفاده میشه (البته شما خودتون استادین) 

سلام..وقتتون بخیر

من با ایرانسل فورجی مثل شما 4 تا 6 میگیرم از بیاتوگیم - گذاشتم 2 تا پارت همزمان بگیره که سرعت هر کدوم 2.5 مگ بود

دیشب از دانلودها هم گرفتم اونم بین 5 تا 7 مگ سرعتش بود - در کل بیاتودانلود عالیه سرورش

والا یکی از دوستان بنده هم بهم گفته بود شاخه های دانلود رو زیادتر کن بزار رو 24 سرعتت بیشتر میشه و کلا خودم هم میدونستم اما چون بیشتر لینکامو من قبلا گرفتم و خیلی زیادن تو لیست دانلودمنیجر نمیتونم شاخه رو زیادکنم - یک سری همین چند روز پیش تعداد شاخه ها رو از 8 گذاشتم 16 لینکارو هم جدید گرفتم بازم 8 تایی دانلود میکرد..عجیب بود..تا حالا سابقه نداشت برام

بارها بیشتر از 8 تا دانلود کرده بود ولی اندفعه هر کار کردم نشد..از سرورهای مختلف هم لینک گرفتم..خلاصه فقط مونده بود نرم افزار و حذف کنم و دوباره نصب کنم که حوصله اش رو نداشتم..7 مگ هم سرعت کمی نیست..کارمو راه میندازه خداروشکر

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

اقا خدا خیرت بده

سلام 

خسته نباشید

surge رو تست کردین ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 29 دقیقه قبل، حمیدرضا الماسی گفته است :

سلام..وقتتون بخیر

من با ایرانسل فورجی مثل شما 4 تا 6 میگیرم از بیاتوگیم - گذاشتم 2 تا پارت همزمان بگیره که سرعت هر کدوم 2.5 مگ بود

دیشب از دانلودها هم گرفتم اونم بین 5 تا 7 مگ سرعتش بود - در کل بیاتودانلود عالیه سرورش

والا یکی از دوستان بنده هم بهم گفته بود شاخه های دانلود رو زیادتر کن بزار رو 24 سرعتت بیشتر میشه و کلا خودم هم میدونستم اما چون بیشتر لینکامو من قبلا گرفتم و خیلی زیادن تو لیست دانلودمنیجر نمیتونم شاخه رو زیادکنم - یک سری همین چند روز پیش تعداد شاخه ها رو از 8 گذاشتم 16 لینکارو هم جدید گرفتم بازم 8 تایی دانلود میکرد..عجیب بود..تا حالا سابقه نداشت برام

بارها بیشتر از 8 تا دانلود کرده بود ولی اندفعه هر کار کردم نشد..از سرورهای مختلف هم لینک گرفتم..خلاصه فقط مونده بود نرم افزار و حذف کنم و دوباره نصب کنم که حوصله اش رو نداشتم..7 مگ هم سرعت کمی نیست..کارمو راه میندازه خداروشکر

اتفاقا منم با فورجی پلاس دان میکنم.

شاخه هارو وقتی از یک سرور میخوام دان کنم بیشتر از 4 نمیزارم چون بدتر میشه ولی اگه پارت ها از سرور های مختلف باشن 8 تایی میزارم.

جسارتا منظورم از شاخه ها این بخش هستا :

1.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستانی بازیهای جدید تست کردن ، اعلام کنن کدوم ارزش دانلود و بازی داره تشکر (اومدم برای چهارمین بار ویچر 3 بازی میکنم 2015 پر بود از بازیهای خوب اما الان قهطی اومده !)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...