رفتن به مطلب

Recommended Posts

سلام

دوستان عزیز و گرامی .

احترام به نظر دیگران احترام به نظرات خودمون هم هست . کسی که به دیگران حمله می کنه خودش رو هم در تبدیل به هدفی برای حمله می کنه .

بهتره به هم دیگه سوءضن نداشته باشیم اما اگر احساس می کنید کسی قصد داره شما رو تحریک کنه بهتره فقط جوابش رو ندید همین .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، veteranomid گفته است :

ببین دوست عزیز

کسی به شما نمیگه نظر نده اینجا فروم عمومی هست و کاربر فروم حق داره نظراتشو با بقیه حالا به هر دلیلی به اشتراک بگذاره.

نکته ی اصلی که باید بهش توجه کرد اینه که شما نمی تونی نظر کارشناسی بدی (حالا اینی که نظر کارشناسی تعریفش چی هست و دیگه به نظرم باید بدونی اگه نمی دونی هم چند تا سرچ بزنی متوجه میشی).

-- حالا چرا نمی تونی نظر کارشناسی بدی ؟

--- چون کارشناس این زمینه نیستی ...

-- حالا چرا کارشناس این زمینه نیستی ؟

-- واسه اینکه از کامنتتات مشخصه سواد موضوع رو نداری.

-- خب حالا کی میگه سواد موضوع رو نداری؟(سوال اصلی که مطرحه هم همینه

- یه جا می گی تخریب پذیری نداره --> گیم پلی هربازی به طور کلی تشکیل شده از یه سری المان که با یه سری مکانیزم روی هم تاثیر میذارن و در نهایت کلیت گیمپلی رو تشکیل میدن(کلی ترین حالت بیان گیمپلی)

حالا مثلا بازی ای مثل DOOM که یکی از مکانیزم های طراحی مرحله هاش پیدا کردن یه سری کلید برای رفتن از نقطه A به نقطه B هست اگه دیواراش تخریب پذیری داشته باشن چی میشه؟؟ هیچی این یعنی مکانیزم تعریف شده برای بازی اشکال داره و کلا بازی باید redesignبشه.

- یه جا می گی تیراندازی واقع گرایانه نیست --> شما فکر کردی DOOM اگه تیراندازیش مثل Arma3 می شد بازی بهتری میشد؟؟ مشخصه نه و باز این بر میگرده به همون طراحی مکانیزم های بازی.

- یه جا می گی تکسچر فلانه ---> شما اگه آشناییت اندکی با فضای بازی سازی داشتی می دونستی که گذاشتن تکسچر 8k یا اصلا بگو 16k 1f604.png واسه idsoftware که هیچی واسه بازی ساز ایندی هم کاری نداره ولی مشکل کلی مورد فنی ای هست که ممکنه واسه کنسول ها و حتی pc واسه بازی ای توی کلاس DOOM بدنبال داشته باشه.

دیگه بیشتر هم بنظرم نیاز نیست توضیح بدم خلاصه شما می تونی هیچ کدوم ازین مسائل رو ندونی بیای ازین نظرات به ظاهر کارشناسی اما گمراه کننده بگی و روان کاربرا رو اذیت کنی.

تنها روزنه امید از کامنت های شما هم همون قسمتیه که گفتی تعجب می کنی چرا منتقدهها نمره بالا دادن به بازی که به نظر من نشونه خوبیه می تونه راهنمای خوبی باشه.

خلاصه که شما کارشناس نیستی نظر به ظاهر کارشناسی نده الکی هم چیزی رو که نمی دونی چیه نخریب نکن.

حاجی از DOOM بکش بیرون خواهشاً این همه بازی هست برای مثال زدن

لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Goorani گفته است :

اهان خواستی مثلا مچ بگیری😁

نترس هم مدیران و ناظران خبر دارن هم خیلی از کاربرا

خودمم چند بار گفتم

قرار شد اون مسدود بشه و اجازه ساخت اکانت دیگه رو داشتم

در ضمن در مورد اون بازی هم یبار یه لینک فرستادم که بحث علمی و روانشناسی بود منتها یه سری طاقت شنیدن حقیقتو نداشتن

قرار شد اجازه داشته باشید ، ولی کارهای قبلی رو تکرار نکنید . الان شما به صورت مداوم دارید کاربرها رو مورد تمسخر قرار میدید و به نوعی توهین میکنید . اگر میخواهید ادامه بدید به همین رویه ، اخراج میشید . بدون تعارف .

لینک به دیدگاه

بتسدا : فروش اولیه DOOM Eternal دو برابر افتتاحیه‌ی لانچ DOOM 2016 بوده .

---

بنچمارک بازی از Hardware Unboxed :

16GB DDR4 @ 3400 MHz / i9-9900K @ 5.0 GHz

1.thumb.PNG.f383cede3c0f2a6e19ee185d6b21044c.PNG

2.thumb.PNG.d8e9217ba3fe7790d5dbda6a2f0f7376.PNG

3.thumb.PNG.aba79126bed70dd81d0ed9dfedd40c84.PNG

ویرایش شده توسط Aimbot
لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، Hamed گفته است :

قرار شد اجازه داشته باشید ، ولی کارهای قبلی رو تکرار نکنید . الان شما به صورت مداوم دارید کاربرها رو مورد تمسخر قرار میدید و به نوعی توهین میکنید . اگر میخواهید ادامه بدید به همین رویه ، اخراج میشید . بدون تعارف .

شما منو اینجا دچار مظلومیت مزمن کردید😁

اگر تونستید یک مورد پیدا کنید که من بی جهت به کسی توهین کرده باشم جایزه دارید

همیشه روال این بوده که جواب کسی رو دادم!سر حساب کاربری قبلی ماشاالله سر یه داستانی  دو سه نفر چه حرفا که نزدن ولی آخر سر اخطارشو من گرفتم چون جوابشون رو داده بودم!تازه جوابی که من دادم خیلی مودبانه تر بود🤔

الانم برگشتم گفتم این بازی فلان است و فلان!خب به کسی توهین شد؟کامنتای بعدی رو شما چک کن!

یکی برگرده بگه فلان بازی مزخرفه که خب نمونش زیاده اینجا و من برگردم بهش توهین کنم مقصر اونه؟!🙄

لینک به دیدگاه

در 14 ساعت قبل، veteranomid گفته است :

- یه جا می گی تکسچر فلانه ---> شما اگه آشناییت اندکی با فضای بازی سازی داشتی می دونستی که گذاشتن تکسچر 8k یا اصلا بگو 16k 😄 واسه idsoftware که هیچی واسه بازی ساز ایندی هم کاری نداره ولی مشکل کلی مورد فنی ای هست که ممکنه واسه کنسول ها و حتی pc واسه بازی ای توی کلاس DOOM بدنبال داشته باشه.

خلاصه که شما کارشناس نیستی نظر به ظاهر کارشناسی نده الکی هم چیزی رو که نمی دونی چیه نخریب نکن.

همین که نمیدونی کیفیت گرافیکی بافت ها و محیط که چندبار بهش اشاره کردم به این مورد خلاصه نمیشه خودش مشخص میکنه چقدر تخصص داری جناب مشاور

https://www.aparat.com/v/cEBGw/بررسی_ویدیویی_بازی_Doom_-_زومجی

تازه اونایی که کلا تعریف کردن این یه مورد رو بهش اشاره داشتن تا حدودی

پس کیفیت گرافیکی بافتها و کلا محیط بازی صرفا یعنی 4k،8k الی...😄

شما بری به همون دنریس مشاوره بدی بهتره واست!البته چون از باب تمسخر وارد شدی دارم اینطوری جوابتو میدم(این قسمت توضیحات مربوط به جناب مدیر بود😄)

بقیه موارد رو هم توضیح نمیدم چون باز یه سری ممکنه جبهه بگیرن مدیر هم میاد همه کاسه کوزه ها رو سر من میشکنه😑

در 14 ساعت قبل، GRANDAM گفته است :

والا الان که دیگه بازی خوب کمتر میبینیم نمره کیلویی شده دیگه تهش یه شرکت میره (ثابت شده نیست) مقداری پول هم تقدیم دوستان میکنه تا نمره بالاتر بدن. به طور مثال عرض میکنم وقتی نمره ویچر 3 روی پیسی 91-92 هست و و بازی ای میاد 90 به بالا میگیره یعنی باید کیفیتی مثل این بازی داشته باشه درحالی که اصلا شاهدش نیستیم . الان بالاترین نمره برای بازی لجند زلدا هست که انحصاری نینتندو هست با نمره 99!! شما یه نگاهی بنداز. سومین بازی تاریخ gta iv هست با نمره 98 که همه میگن بدترین نسخه جی تی ای هست .

😂

درکل بحث کلی اینهست که همه چیز به طور دوستانه مطرح شود که موجب ناراحتی کسی نشود و درکمال احترام با یکدیگر تبادل نظر کنیم و احترام کسی شکسته نشود.

این برنامه msi رو که بلاک میکنه

برنامه دیگه استفاده نکردم

ولی نمایشگر خودش رو 60 یا نهایت 59 قفله همیشه ولی مشخصه بعضی وقتا فریم پایین میاد ولی نشون نمیده

تو نظرات سایتا هم دیدم چند نفر اشاره کردن!حالا نمیدونم شاید رو یه سری سیستما اینطوریه

آره من زیاد کاری به بازی ندارم!به نکته خوبی اشاره کردی شما!بیشتر بحثم سر امتیازه!

و اینکه هرچند من اینطوری نیستم ولی باز حق با شماست نباید تو جمع یه بازی رو که انقدر طرفدار داره کوبید که نتیجش میشه این😅

در 14 ساعت قبل، Silvermanhhh گفته است :

والا من با کامنت شما شک بردم ۵۰ ۵۰ همون کاربر باشید،قبلا نمیدونستم :)

من مشکل خاصی با هیچ کاربری ندارم ،سو تفاهم نشه 

فقط میخام اینو بگم که بعضی حرفا و نظرات باعث متشنج شدن جمع میشه،بهتره نگیم ،صرفا برای اینکه جو دوستانه خراب نشه

💐😉

در 14 ساعت قبل، alireza fattahi گفته است :

من تازه فهمیدم این کاربر کیه باید حدس میزدم. این بنده خدا تروله کارش اینه که به یه بازی پرطرفدار گیر بده و به کاربراش توهین کنه تا لج طرفو دربیاره ری اکشن بگیره. بحث منطقی اینجا فایده نداره خودتونو خسته نکنید

عجب!شمام آنتی ترولی لابد

جناب مدیر تحویل بگیرید حالا کی توهین میکنه؟!

ویرایش شده توسط Goorani
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Goorani گفته است :

شما منو اینجا دچار مظلومیت مزمن کردید1f601.png

اگر تونستید یک مورد پیدا کنید که من بی جهت به کسی توهین کرده باشم جایزه دارید

همیشه روال این بوده که جواب کسی رو دادم!سر حساب کاربری قبلی ماشاالله سر یه داستانی  دو سه نفر چه حرفا که نزدن ولی آخر سر اخطارشو من گرفتم چون جوابشون رو داده بودم!تازه جوابی که من دادم خیلی مودبانه تر بود1f914.png

الانم برگشتم گفتم این بازی فلان است و فلان!خب به کسی توهین شد؟کامنتای بعدی رو شما چک کن!

یکی برگرده بگه فلان بازی مزخرفه که خب نمونش زیاده اینجا و من برگردم بهش توهین کنم مقصر اونه؟!1f644.png

نگفتم مستفیم توهین کردی ، گفتم با حرفهای تمسخر آمیز ، به نوعی توهین کردی.  کاربران رو مسخره نکنید .

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، Goorani گفته است :

همین که نمیدونی کیفیت گرافیکی بافت ها و محیط که چندبار بهش اشاره کردم به این مورد خلاصه نمیشه خودش مشخص میکنه چقدر تخصص داری جناب مشاور

https://www.aparat.com/v/cEBGw/بررسی_ویدیویی_بازی_Doom_-_زومجی

تازه اونایی که کلا تعریف کردن این یه مورد رو بهش اشاره داشتن تا حدودی

پس کیفیت گرافیکی بافتها و کلا محیط بازی صرفا یعنی 4k،8k الی...1f604.png

شما بری به همون دنریس مشاوره بدی بهتره واست!البته چون از باب تمسخر وارد شدی دارم اینطوری جوابتو میدم(این قسمت توضیحات مربوط به جناب مدیر بود1f604.png)

من واقعا متوجه نمیشم پافشاری بر نفهمیدن چه سودی واسه شما داره.

دوست عزیز یک نکته دیگه اشاره می کنم خواهش می کنم دیگه هم ریپلای نکن مارو شما هنوز متوجه نیستی منظور من از 4k رزولیشن تصویر نیست و کیفیت بافت (texture) های استفاده شده توی بازیه که تعجبیم نداره چون احتمالا حتی نمی دونی همچین چیزی هم وجود داره، بعد با این سطح از اطلاعات با تمسخر به من جواب میدی؟ واقعا عجیبه 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Goorani گفته است :

این برنامه msi رو که بلاک میکنه

پست اخر رو بخونید 

لینک به دیدگاه

دوستان میدونید چیه.

این کاربر @Goorani  برداشته تمام فرضیاتشو بر اساس DOOM 2016 گذاشته. کاملا مشخصه حتی یک بار هم بازی رو انجام نداده!! حالا از کجا میگم.

1- برداشته بررسی زووم جی رو از دووم 4 سال پیش لینک داده 🤣 که در اون گفته شده کیفیت بافت های بازی پایینه یا همچین چیزی.( فکر کن زووم جی لینک بدی برای دلیل حرفت!!) شما اصلا دووم اترنال رو دیدی از نزدیک؟! دقیقا کی گفته کیفیت بافت های دووم جدید پایینه. رو هوا حرف زدن و پروندن راحته. اگر نقدی دارید درست مطرح کنید که همه استفاده بکنند و از جهالت در آییم. همه بلا استثنا گفتن بازی گرافیک فنی و هنری بسیار زیبا و چشم نوازی داره. اون چیزی که شما بازی کردید دووم ایترنال نبوده احتمالا DDOM 64 بوده!!

حالا شاید یه تکسچر برفی چمنی چیزی مشکل داشته باشه ولی چنین مواردی به راحتی قابل رده و هیچ بازی بی نقض نیست.

2- تخریب پذیری بالا دوست دارید شما؟؟ از این بیشتر که میتونید دیمون ها رو به هزار روش تیکه پاره کنید؟  اینا حتی اومدن بافت های باکیفیتی رو برای داخل بدن و امعاء و احشاء هیولا ها گذاشتن که شما رو راضی کنند. برداشته میگه دیوارا خراب نمیشن!! میخای کلا همچی رو خراب کن مرحله رو دور بزن!!  مکانیزم بازی چنین اجازه ای نمیده و جزو گیمپلی هست. اگر از استایل Arena fighter خوشتون نمیاد ساده همینو بگید. وقتی سمت یک بازی میرید انتظارات منطقی نسبت به سبک بازی داشته باشید.

3- این بازی جزو یکی از بهینه سازی شده ترین گیم های چند وقت گذشته است. اگر مشکلی دارید سیستم خودتونه. سعی کنید ابتدا بررسی کنید بعد بندازید گردن بازی. ( البته مثل اینکه روی گرافیک های چند نسل پیش مثل سری 3 نسل قبل انویدیا و ای ام دی مشکلاتی جزئی هم داره.

4- یکجا گفته بودید بکش بکش بی هدف یا همچین چیزی. الان یعنی چی این!!😄 مثلا از دووم چی میخای! اسم بازی دوومه پسر. هدفش همینه. همه سر همین آدرنالین راش و هیجان بالا و چالش های خفنش تو دیفیکالتی های نایتمر دوستش دارن و کلی طرفدار داره.

وقتی میای همچین حرفی میزنی کاملا مشخصه از جانب کوبیدن بازی اومدی. حالا به چه دلیل خدا داند!! شاید بخاطر ترولش؟! 😄 . کاملا مشخصه روحیتون به چنین مدیوم هایی نمیخوره( بنابه قضیه دارک سولز میگم که قبل از این اسباب خنده بسیاری رو فراهم کردید!!) . Animal crossing رو فکر کنم بیشتر بپسندید. حالا چجوری سری گیرز رو دوست دارید کلام من قاصره!!

در کل اگر انتقاد خاصی به این بازی با هر چیز دیگه دارید اگر در قالب جملاتی منطقی تر، پخته تر و با دلیل و استدلال بزنید خیلی بهتر میشه. میتونیم گفتگو خیلی بهتری داشته باشیم و کسی هم از کسی دلخور نمیشه.

معذرت از بقیه دوستان اگر اسپم شد. قرنطینه هست و چیز هم که زیاده وقت!!😅

لینک به دیدگاه

در 5 ساعت قبل، veteranomid گفته است :

من واقعا متوجه نمیشم پافشاری بر نفهمیدن چه سودی واسه شما داره.

دوست عزیز یک نکته دیگه اشاره می کنم خواهش می کنم دیگه هم ریپلای نکن مارو شما هنوز متوجه نیستی منظور من از 4k رزولیشن تصویر نیست و کیفیت بافت (texture) های استفاده شده توی بازیه که تعجبیم نداره چون احتمالا حتی نمی دونی همچین چیزی هم وجود داره، بعد با این سطح از اطلاعات با تمسخر به من جواب میدی؟ واقعا عجیبه 

مشاور باهوش انقدر دیگرانو دست کم نگیر

نه اصلا گفتی 4k فکر کردم رزولوشن مانیتور و تی وی رو میگی😄

دقیقا منظور و حرفم همونی بود که گفتم

من هی کلی میگم کیفیت گرافیکی محیط باز شما میگی بافتا فلانه میتونن راحت فلان کنن

جزئیات مهمه!کیفیت و نوع سایه ها مهمه!چگونگی به کار گیری عمق میدان مهمه!و یه سری مسائل و موارد دیگه

سعی و تلاشتو برا فهمیدن دوست دارم شمایی که دیگران رو نفهم میدونی

دوست نداری مخاطب قرار ندم خودت ادامه نده چون من اول یه نظر کلی در مورد بازی دادم این شمایی که برگشتی با توهین و تمسخر و به خاطر تعصبت رو یه بازی اینطوری برخورد میکنی

هی میخوام کشش ندم باز یه سری نمیزارن!!

در 3 ساعت قبل، Hadi ABD گفته است :

دوستان میدونید چیه.

این کاربر @Goorani  برداشته تمام فرضیاتشو بر اساس DOOM 2016 گذاشته. کاملا مشخصه حتی یک بار هم بازی رو انجام نداده!! حالا از کجا میگم.

1- برداشته بررسی زووم جی رو از دووم 4 سال پیش لینک داده 🤣 که در اون گفته شده کیفیت بافت های بازی پایینه یا همچین چیزی.( فکر کن زووم جی لینک بدی برای دلیل حرفت!!) شما اصلا دووم اترنال رو دیدی از نزدیک؟! دقیقا کی گفته کیفیت بافت های دووم جدید پایینه. رو هوا حرف زدن و پروندن راحته. اگر نقدی دارید درست مطرح کنید که همه استفاده بکنند و از جهالت در آییم. همه بلا استثنا گفتن بازی گرافیک فنی و هنری بسیار زیبا و چشم نوازی داره. اون چیزی که شما بازی کردید دووم ایترنال نبوده احتمالا DDOM 64 بوده!!

حالا شاید یه تکسچر برفی چمنی چیزی مشکل داشته باشه ولی چنین مواردی به راحتی قابل رده و هیچ بازی بی نقض نیست.

2- تخریب پذیری بالا دوست دارید شما؟؟ از این بیشتر که میتونید دیمون ها رو به هزار روش تیکه پاره کنید؟  اینا حتی اومدن بافت های باکیفیتی رو برای داخل بدن و امعاء و احشاء هیولا ها گذاشتن که شما رو راضی کنند. برداشته میگه دیوارا خراب نمیشن!! میخای کلا همچی رو خراب کن مرحله رو دور بزن!!  مکانیزم بازی چنین اجازه ای نمیده و جزو گیمپلی هست. اگر از استایل Arena fighter خوشتون نمیاد ساده همینو بگید. وقتی سمت یک بازی میرید انتظارات منطقی نسبت به سبک بازی داشته باشید.

3- این بازی جزو یکی از بهینه سازی شده ترین گیم های چند وقت گذشته است. اگر مشکلی دارید سیستم خودتونه. سعی کنید ابتدا بررسی کنید بعد بندازید گردن بازی. ( البته مثل اینکه روی گرافیک های چند نسل پیش مثل سری 3 نسل قبل انویدیا و ای ام دی مشکلاتی جزئی هم داره.

4- یکجا گفته بودید بکش بکش بی هدف یا همچین چیزی. الان یعنی چی این!!1f604.png مثلا از دووم چی میخای! اسم بازی دوومه پسر. هدفش همینه. همه سر همین آدرنالین راش و هیجان بالا و چالش های خفنش تو دیفیکالتی های نایتمر دوستش دارن و کلی طرفدار داره.

وقتی میای همچین حرفی میزنی کاملا مشخصه از جانب کوبیدن بازی اومدی. حالا به چه دلیل خدا داند!! شاید بخاطر ترولش؟! 1f604.png . کاملا مشخصه روحیتون به چنین مدیوم هایی نمیخوره( بنابه قضیه دارک سولز میگم که قبل از این اسباب خنده بسیاری رو فراهم کردید!!) . Animal crossing رو فکر کنم بیشتر بپسندید. حالا چجوری سری گیرز رو دوست دارید کلام من قاصره!!

در کل اگر انتقاد خاصی به این بازی با هر چیز دیگه دارید اگر در قالب جملاتی منطقی تر، پخته تر و با دلیل و استدلال بزنید خیلی بهتر میشه. میتونیم گفتگو خیلی بهتری داشته باشیم و کسی هم از کسی دلخور نمیشه.

معذرت از بقیه دوستان اگر اسپم شد.270b.png قرنطینه هست و چیز هم که زیاده وقت!!1f605.png

لینکو درست گفتید و حق با شماست و برای این بازی نیست

اصلا نگا نکردم و سر سری یه قسمتای کوتاهی از نقد ویدئویی رو دیدم که یه قسمتش به همین مطلب اشاره داشت

بازی رو هم نهایت نیم ساعت تجربه کردم چون بیشتر قابل تحمل نبود برای من

یبار دیگم گفتم وقتی میگم این بازی مزخرفه و این ایراداتو داره دلیل نمیشه حتی کسی که بازی رو دوست داره جبهه بگیره!بازیه دیگه

به نظر من این بازی اگر گرافیک و تخریب پذیری بهتری داشت و اسلحه ها و همچنین فیزیک و کار باهاشون واقع گرایانه تر بود بازی بهتری از اب در میومد!فضایی سیاه تر و ترسناک تر!الان یه حالت بچه گانه ای داره!البته بازم میگم تخریب پذیری محیط!حالا شما یا کس دیگه میگه نه اصلا این سبک دقیقا باید همینطوری باشه!خب مشکلی نیست برو حالشو ببر

نقد منطقی و تحلیل پخته تر چیه بنده خدا😄

من به نظرم اینا و چند مورد دیگه که اشاره کردم ایرادات بزرگیه و واسه همین میگم حتی باید یه پولی هم بدن بهم تا بازی کنم

ولی شما و خیلی های دیگه لذت میبری!مسئله اعتقادی و ناموسی نیست که بخوایم از چیزی دفاع کنیم

الان گریز اف وار شاید از نظر یه سری بازی بیخودی باشه ولی به نظر من عالیه

یا مثلا یکی بگه ori شماره دو از یک بهتره ولی به نظر من به دلیل به شدت تکراری شدن،نقشه خسته کنندش و یه سری موارد دیگه اصلا ارزش بازی نداره

واقعا چرا فکر می کنید وقتی یه نفر  فیلم،موسیقی یا بازی ای که شما بهش علاقه داری رو زیر سوال برده یا اصلا کیلویی میگه آشغاله به شما توهین کرده؟!

شما نظرتو بده بگو نه این بازی خیلی خوبه امتیازشم باید بالا باشه همه چیزشم اوکی

واقعا مشکل چیه؟!

ویرایش شده توسط Goorani
لینک به دیدگاه

در در 6 فروردین 1399 در 16:34، Silvermanhhh گفته است :

من شماره  دو رو دارم بازی میکنم ،بازی خوبیه،کاپیتان شپرد و عشقه

..................

یه کاربری بود به اسم naughty boy خدابیامرز یوزرش بن شد (حالا نمیدونم الانم هست یا نه به اسم دیگه)

خیلی تلاش های طاقت فرسا و بدون وقفه کردن که بگن بازی دارک سولز رو فقط افراد روانی و عقده ای دوست دارن!

فکر کنم ترینرشون مشکل داشته

:)

نظر های عجیب و غریب...

دارک سولز یک و دو واقعا نیاز به روحیه بالایی داره مخصوصا واسه کسی که بار اوله این سبک رو بازی میکنه، به معنای واقعی کلمه بازی زیبایی هست نسخه سوم که جوکه همه میتونن بازی کنن  در باره ی بخش روانیش والا من با هر کی دارک سولز بازی میکرد دوست بودم آدم آروم تری بود نسبت به کسی که فوتبال میرفت😬

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اقا این دارک سولز من سه شم نتونستم بازی کنم

حتی با راهنمای کامل بازی 😁😁

اصلا برای من اتفاقای دیگه ای میوفتاد

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، Goorani گفته است :

از روی قله بیا پایین دوست عزیز این قله ای که روش ایستادی قله ی دانش نیست، چیز دیگریست.برداشتی که از محتوای کامنتهات میشه کرد اینه که خیلی چیزا هست که هنوز نمی دونی راجع به صنعت گیم امیدوارم تو موارد دیگه ی زندگیت روی همچین قله ای نباشی.

dunning-kruger-0011.jpg?w=660&h=330

پی نوشت: منحنی درج شده منحنی اثر دانینگ-کروگر هست که از نظریه ای به همین نام رسم شده و لینکش رو هم برای دوستانی که کنجکاو شدن راجع بهش بدونن گذاشتم:Dunning–Kruger effect

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، Coffee Addicted گفته است :

دارک سولز یک و دو واقعا نیاز به روحیه بالایی داره مخصوصا واسه کسی که بار اوله این سبک رو بازی میکنه، به معنای واقعی کلمه بازی زیبایی هست نسخه سوم که جوکه همه میتونن بازی کنن  در باره ی بخش روانیش والا من با هر کی دارک سولز بازی میکرد دوست بودم آدم آروم تری بود نسبت به کسی که فوتبال میرفت1f62c.png

برا من سه از همه سخت تر بود،چون اولا poise رو غیر فعال کرده بودن ،زره havel داشته باشی ،پشه بخوره بت تکون بخوری،با چیت انجین برش گردوندم 

خیلی گیم پلی سریعی هم داشت

برا یکو دو ادم زیاد حرصش میگرفت

ولی خب همه این دارک سولزا انگشت کوچیکه sekiro هم نمیشن از سختی(البته برا من)

لینک به دیدگاه

این DOOM جدیده رو امروز یک تستی زدم، لامصب 100 برابر بهتر از نسخه قبلی شده، همچنان شوتینگ، گرافیک، خشونت بازی عالیه... نسخه قبلی که همش تکرار در تکرار دشمنان بود ولی این یکی تو همین نیم ساعت اول کل سلاح ها رو داد و از لحاظ داستانی هم خیلی چیز های دیگه ای رو روشن میکنه! حتما پیشنهاد میدم بازی کنید، واقعا عالیه، گاد اف وار  شوتینگ هست این بازی😂 اره برقی رو از اوسط مغز همه دشمنان رد میکنه، لامصب کارکترش اعصاب معصاب نداره😂

لینک به دیدگاه

در 28 دقیقه قبل، Silvermanhhh گفته است :

برا من سه از همه سخت تر بود،چون اولا poise رو غیر فعال کرده بودن ،زره havel داشته باشی ،پشه بخوره بت تکون بخوری،با چیت انجین برش گردوندم 

خیلی گیم پلی سریعی هم داشت

برا یکو دو ادم زیاد حرصش میگرفت

ولی خب همه این دارک سولزا انگشت کوچیکه sekiro هم نمیشن از سختی(البته برا من)

اتفاقا سکیرو از همشون اسونتر بود، خیلی راحت میشد کل باس ها رو زد،  دارک سولز 1 رو بازی میکنم واقعا داغونم میکنه و واقعا خیلی خیلی سخت تره

لینک به دیدگاه

دوستان بنده مشکل چشم دارم

DOOM قبلی نهایت بعد از نیم ساعت چشم درد میگیرفتم

ولی Eternal معلوم نیست چه سیستمی توش استفاده کردن این مشکل رو ندارم

اسم تکنولوژی استفاده شده رو کسی بلده ؟ یا من چشمهام قوی شدن ؟

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، veteranomid گفته است :

از روی قله بیا پایین دوست عزیز این قله ای که روش ایستادی قله ی دانش نیست، چیز دیگریست.برداشتی که از محتوای کامنتهات میشه کرد اینه که خیلی چیزا هست که هنوز نمی دونی راجع به صنعت گیم امیدوارم تو موارد دیگه ی زندگیت روی همچین قله ای نباشی.

پی نوشت: منحنی درج شده منحنی اثر دانینگ-کروگر هست که از نظریه ای به همین نام رسم شده و لینکش رو هم برای دوستانی که کنجکاو شدن راجع بهش بدونن گذاشتم:Dunning–Kruger effect

فکر کنم نمیخوای بی خیال شی

همه رفتن پی زندگیشون😄 شما هی داری کش میدی بحثو مجبور میکنی ادمو جوابت رو بده

مشاور جان همین کارا رو کردی دنریس یه وقتایی از دستت شاکی می شد و به حرفت گوش نمی کرد

https://fa.wikipedia.org/wiki/اثر_دانینگ–کروگر

بیا فارسیشو بزار چون ما بر اساس منطق شما عمرا بتوینم فارسیشو درست بخونیم چه برسه به زبان انگلیسی!لااقل دست و پا شکسته بتونیم بخونیم یه چیزی یاد بگیریم از شما و مطالب مفیدی که به اشتراک گذاشتی

بنده خدا این لینکی که فرستادی بیشتر شرح حال خودتو بازگو میکنه!! نه جایی ادعایی کردم نه حرف خاصی زدم!رشته تحصیلی،تخصص،شغل و حرفه من هم در این زمینه نیست!خیلی ساده و عامیانه گفتم این بازی به این دلایل فلانستو فلان ولی خب به هر حال نمرات بازی برام عجیبه

شمایی که دم از صحبت و نقد کارشناسانه میزنی و دیگران رو متهم به نفهمی!جالبه حتی یه سری افرادی که طرفدار بازی هم هستن میگن اره گرافیک و طراحی محیط ضعیفه ولی خب باید اینطوری باشه تا فریم بالا بده چون بازی سبک و اکشنش سریعه و احتیاج به فریم بالا داره!یه حرفای عجیب غریبم میزنی که ارزش جواب دادن نداره!مثلا یه جا نوشتی  محیط تخریب پذیر  باشه نمیشه فلان چیزو فلان جا گذاشت!!انگار گفتیم عین بتل فیلد بزنن خانه و کاشانه ملتو صاف کنن برن جلو😄

که البته در اون صورتم مشکلی در این زمینه پیش نمیومد

بقیه حرفاتم همینه ولی واقعا حوصله بحث ندارم و نمیخوامم کشش بدم چون باز یه سری ناراحت میشن

حکایت شما حکایت هموناس که این کتاب معروف رو موقع جر و بحث و دعوا به مخاطبشون معرفی میکنن و البته یا اصلا نخوندنش یا خودشون رو جز هیچ کدوم از دست های مورد اشاره نمیدونن

https://parstuts.ir/product/free-download-book-bishouri-دانلود/

لینک به دیدگاه

بالا بروید پایین بی اندازید

این بازی در گرافیک فنی در بسیاری موارد حرف خاصی برای گفتن ندارد و صد البته که می توانست بهتر کار شود

فریم دهی بالا نیز بهانه ای بیش نیست

و اما نوع و سبک خاص اکشن و گان پلی بازی لازمه این طریق است که لکن می تواند مورد علاقه و پسند عده ای قرار نگیرد

در هر صورت این فروم را مکان جنگ و دعوا نکنید

در این زمان و شرایط حساس رافت بیشتری به خرج داده که دنیا دو روز است و این کرونای خفاش صفت ممکن است امروز بیاید و فردا پس فردایی خدای نکرده ما را نیز با خود ببرد

لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، Unknown Truth گفته است :

این بازی در گرافیک فنی در بسیاری موارد حرف خاصی برای گفتن ندارد و صد البته که می توانست بهتر کار شود

و اما نوع و سبک خاص اکشن و گان پلی بازی لازمه این طریق است که لکن می تواند مورد علاقه و پسند عده ای قرار نگیرد

در این زمان و شرایط حساس رافت بیشتری به خرج داده که دنیا دو روز است و این کرونای خفاش صفت ممکن است امروز بیاید و فردا پس فردایی خدای نکرده ما را نیز با خود ببرد

چجوری میتونست بهتر باشه؟ فراموش نکنید انجین بازی id tech هست که بازیهای وولفنشتاین و rage باهاش ساخته شده و بازی توسط شرکت id software کار شده که اصلا پایه گذار بازی های سه بعدی اول شخصه که الان بهترین مهندسا و آرتیستارو دراختیار داره.

این حرف مثل اینه که بگیم فورتنایت میتونست گرافیک بهتری داشته باشه و این موتور آنریل بدرد نمیخوره و آرتیست ها کم کاری کردن. سادگی با بد بودن فرق داره. برای فریم به فریمش برنامه ریزی و کار انجام گرفته.

طراحی مراحل و کاراکترها و موزیک و گان پلی بازی فوق العاده س. اینجا فقط شیدر ها و نورپردازی ها نسبت به بازی های روز ساده تر کار شده تا فریم ریت مورد نیاز رو بده. شما چندتا بازی سراغ دارید با این گرافیک 60فریم رو کنسول بده

همین تکسچر رو روی الترا بذارید فوق العاده س جزئیاتش

https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/jX14B5rbtPby37VyCY1P374J7gA=/0x0:1920x1090/1200x675/filters:focal(807x392:1113x698)/cdn.vox-cdn.com/uploads/chorus_image/image/66524634/DOOM_Eternal_Slayer_Helmet_1533718928.0.png

what-song-is-playing-doom-eternal-tv-spot_feature.jpg

doom-eternal-editorial-environments-column-image-01-ps4-en-24feb20_1582557469370.png

ویرایش شده توسط alireza fattahi
لینک به دیدگاه

در 1 ساعت قبل، Mantel گفته است :

دوستان بنده مشکل چشم دارم

DOOM قبلی نهایت بعد از نیم ساعت چشم درد میگیرفتم

ولی Eternal معلوم نیست چه سیستمی توش استفاده کردن این مشکل رو ندارم

اسم تکنولوژی استفاده شده رو کسی بلده ؟ یا من چشمهام قوی شدن ؟

دقیقا من هم همین حس رو دارم که فقط توی بازی ولفنشتاین این حس رو داشتم ولا غیر . یعنی آرامش چشم ها.

یکی از کاربرهای قدیمی @rezagtx (که دیگه نیستش) یه بررسی کامل از ولفنشتاین گذاشته بود که motion interpolation یا یه همچین چیزی داشت اگه اشتباه نکنم. احتمالا DOOM eternal هم استفاده کرده

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Unknown Truth گفته است :

id tech 7 و گرافیک فنی ضعیف؟ میشه بیشتر راجع به این مورد توضیح بدین؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...