رفتن به مطلب

Recommended Posts

• کاربر ویژه
7 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

من نسخه 1 رو روی پیسی بازی نکردم ولی شنیدم افتضاح بوده.
انگار هم باگ داشته هم کمبود بهینه سازی.

میشه روی HDD نصب کرد؟ یا تکسچرا لود نمیشه؟
هرچقدر لود اولیه طول بکشه مهم نیست 30 گیگ بیشتر جا ندارم روی SSD.

این بازی پردازنده و رم میخوره که از این بابت مشکلی نداره کلا هارد برای بازی امروزه پیشنهاد نمیده هم خود هارد داغون میشه هم تو کیفیت بازی تاثیر بد میزاره شما هم تست بکن به غیر از لود اولیه فک نکنم مشکلی بوجود بیاد

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

من پارسال روی هارد بازیش کردم مشکلی نداشت. به جز یکی دوتا باگ جزئی چیزی ندیدم. تنها بازی که روی هارد نصب کردم و اشکم رو درآورد Alan Wake 2 بود. لودینگ اول بازی 5 دقیقه, باز کردن مپ در حین بازی حدود 1 دقیقه تازه بعضی اوقات کلا لود نمیشد.  😂

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، ViCT0R گفته است:

من ورژن اولیش رو پلی ندادم صبر کردم تا آپدیت بیاد براش بعد پلی دادم
فکر کنم نزدیک 15-20 گیگ آپدیت اومد براش
یه مشکلش اینه که لود اولیه ی شیدرها حدود 10-15 دقیقه ای طول میکشه
تو ورژن های اولیه بازی برای خیلیا تو قسمت لود شیدر کرش میکرد بعد آپدیت دادن فیکس شد
مشکل دوم این که لودینگ بازی حتی با ssd خیلی طول میکشید ... آپدیت دادن بهتر شد
این لیست مشکلاتی که فقط تو یه فقره از آپدیتاش رفع شده :

• Fixed a crash that could occur when restarting a Permadeath Speedrun after dying
  • Fixed a crash that could occur when rapidly switching through available skins
  • Fixed an issue where reflections were not appearing in vehicles' rear-view mirrors when Real-Time Reflections are disabled (Options > Graphics > Real-Time Reflections Quality)
  • Fixed missing rock and rock wall textures in several areas
  • Fixed issues where players could see outside the game world in some locations
  • Fixed quick turn animations when zooming without a gun equipped
  • Fixed VRAM usage indicator when resetting graphics settings to default after restarting the game
  • Corrected several in-game, menu, and text-to-speech translation errors
  • Fixed an issue where monitor resolution was not correctly adjusted when using the “Reset to Defaults” command (Options > Display > Reset to Defaults)
  • Fixed the bow's UI icon overlapping with arrow counts when a melee weapon is also equipped
  • Updated ‘Loading %’ user interface (UI) so loading progress is tracked more evenly
  • Fixed an issue that could cause graphic settings preview images not to appear
  • Fixed several camera-related issues that could occur when running the game at high framerates
  • [Photo Mode] Fixed an issue blocking full selection of presets when using Gaze Direction
  • [Photo Mode] Fixed an issue where arrow icons were not interactable when using a mouse to change the color of frames
  • [Model Viewer] Fixed an issue that resulted in multiple models to be highlighted at once
  • [The Outskirts] Fixed the appearance of water when Image-Based Lighting is disabled (Options > Graphics > Image-Based Lighting)
  • [Tommy’s Dam] Fixed a crash that could occur in a cutscene during extended play sessions
  • [The University] Adjusted the visual appearance of fog
  • [Bus Depot] Fixed a camera issue that also led to a crash when traversing across the bus while the game is running at high framerates
  • [Bus Depot] Fixed a crash that could occur in a cutscene during extended play sessions

Left Behind Standalone

• Fixed a crash that could occur if Ellie is wearing the Seattle Wear skin when starting Left Behind
  • [Mallrats] Fixed an issue where the health bar could become stuck on-screen
  • [Mallrats] Fixed a crash that could occur when switching through multiple skins before loading into the level

Accessibility

• Fixed Screen Magnifier zoom functionality when using accessibility chord inputs (Options > Accessibility > Alternate Controls > Input Remap > Accessibility Chord Inputs)

Steam Deck

• Fixed directional button controls for behind-the-scenes podcast navigation (Extras > Behind The Scenes)

AMD

• Fixed checkerboard patterns that appear on screen when using Motion Blur on AMD RX 580 and RX 590 series GPUs

لینک به دیدگاه

آقا برا کال اف دیوتی رو ویندوز چه دی ان اسی بزنیم یا از چه نرم افزاری استفاده کنیم که وصل بشه به سرور و بازی بالا بیاد؟

هرچی دی ان اس تو اینترنت بود رو زدم جواب نداد!

لینک به دیدگاه

21 ساعت قبل، MRO گفته است:

من ورژن اولیش رو پلی ندادم صبر کردم تا آپدیت بیاد براش بعد پلی دادم
فکر کنم نزدیک 15-20 گیگ آپدیت اومد براش
یه مشکلش اینه که لود اولیه ی شیدرها حدود 10-15 دقیقه ای طول میکشه
تو ورژن های اولیه بازی برای خیلیا تو قسمت لود شیدر کرش میکرد بعد آپدیت دادن فیکس شد
مشکل دوم این که لودینگ بازی حتی با ssd خیلی طول میکشید ... آپدیت دادن بهتر شد
این لیست مشکلاتی که فقط تو یه فقره از آپدیتاش رفع شده :

• Fixed a crash that could occur when restarting a Permadeath Speedrun after dying
  • Fixed a crash that could occur when rapidly switching through available skins
  • Fixed an issue where reflections were not appearing in vehicles' rear-view mirrors when Real-Time Reflections are disabled (Options > Graphics > Real-Time Reflections Quality)
  • Fixed missing rock and rock wall textures in several areas
  • Fixed issues where players could see outside the game world in some locations
  • Fixed quick turn animations when zooming without a gun equipped
  • Fixed VRAM usage indicator when resetting graphics settings to default after restarting the game
  • Corrected several in-game, menu, and text-to-speech translation errors
  • Fixed an issue where monitor resolution was not correctly adjusted when using the “Reset to Defaults” command (Options > Display > Reset to Defaults)
  • Fixed the bow's UI icon overlapping with arrow counts when a melee weapon is also equipped
  • Updated ‘Loading %’ user interface (UI) so loading progress is tracked more evenly
  • Fixed an issue that could cause graphic settings preview images not to appear
  • Fixed several camera-related issues that could occur when running the game at high framerates
  • [Photo Mode] Fixed an issue blocking full selection of presets when using Gaze Direction
  • [Photo Mode] Fixed an issue where arrow icons were not interactable when using a mouse to change the color of frames
  • [Model Viewer] Fixed an issue that resulted in multiple models to be highlighted at once
  • [The Outskirts] Fixed the appearance of water when Image-Based Lighting is disabled (Options > Graphics > Image-Based Lighting)
  • [Tommy’s Dam] Fixed a crash that could occur in a cutscene during extended play sessions
  • [The University] Adjusted the visual appearance of fog
  • [Bus Depot] Fixed a camera issue that also led to a crash when traversing across the bus while the game is running at high framerates
  • [Bus Depot] Fixed a crash that could occur in a cutscene during extended play sessions

Left Behind Standalone

• Fixed a crash that could occur if Ellie is wearing the Seattle Wear skin when starting Left Behind
  • [Mallrats] Fixed an issue where the health bar could become stuck on-screen
  • [Mallrats] Fixed a crash that could occur when switching through multiple skins before loading into the level

Accessibility

• Fixed Screen Magnifier zoom functionality when using accessibility chord inputs (Options > Accessibility > Alternate Controls > Input Remap > Accessibility Chord Inputs)

Steam Deck

• Fixed directional button controls for behind-the-scenes podcast navigation (Extras > Behind The Scenes)

AMD

• Fixed checkerboard patterns that appear on screen when using Motion Blur on AMD RX 580 and RX 590 series GPUs

من آخرین نسخه رو نصب کردم بازم یبار تو لود شیدر کرش کرد. بعد ی مدت هم حین گیمپلی ارور out of memory داد تو اول چپتر بعد capital . هر کاری کردم درست نشد با ۱۶ گیگ رم و ۱۲ گیگ وی رم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان کسی روی استالکر 2 فارسی ساز زده؟ ورژن بازی من 1.3 هست. یه فارسی ساز هست ورژن 1.1.3 هست. ممکنه رو ورژن بازی من کار نکنه؟ من تا حالا فارسی ساز نزدم لطفا راهنمایی کنین

دوستانی که فارسی ساز میخرن از کدوم سایت میخرین؟ الان یکی از حاج گیم خریدم لایسنس نداد. زنگ زدم خاموشه

ویرایش شده توسط RAMIN VAMP
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، zexer2020 گفته است:

من آخرین نسخه رو نصب کردم بازم یبار تو لود شیدر کرش کرد. بعد ی مدت هم حین گیمپلی ارور out of memory داد تو اول چپتر بعد capital . هر کاری کردم درست نشد با ۱۶ گیگ رم و ۱۲ گیگ وی رم

فکر کنم این ایراد با آپدیت درایور کارت حل شده باشه

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

دوستانی که فارسی ساز میخرن از کدوم سایت میخرین؟

فارسی ساز و گیم ساب معتبرن

۱ ساعت قبل، RAMIN VAMP گفته است:

ممکنه رو ورژن بازی من کار نکنه؟

ممکنه کار بکنه ممکنه هم نکنه

خودم میخواستم این گیم رو دانلود کنم دیدم خیلیا میگن یه جورایی walking simulator ئه... بیخیالش شدم

ویرایش شده توسط MRO
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
29 دقیقه قبل، MRO گفته است:

خودم میخواستم این گیم رو دانلود کنم دیدم خیلیا میگن یه جورایی walking simulator ئه... بیخیالش شدم

همون خیلیا اشتباه میکنن. باید بگم این بازی برای بزرگسال هست. اتمسفرش انقد غرقت میکنه که میگی همینجوری فقط راه برم هیچ کاری هم نکنم. کلی ساید کوعست داره. کلی جا برای کشف داره. یعنی چی واکینگ سیمولیتر. اونا برن همون گاد او وار و لست آو واس مسخره بچه بازی رو بازی کنن. ینفرم همیشه افتاده دنبالت هی فک میزنه. این بازی تنهایی ولت میکنه تو اون دنیای عظیم بی رحم حال میکنی. اگه فال اوت رو دوس داشتی اینم دوس خواهی داشت

ویرایش شده توسط RAMIN VAMP
لینک به دیدگاه

28 دقیقه قبل، RAMIN VAMP گفته است:

اگه فال اوت رو دوس داشتی اینم دوس خواهی داشت

من تا به حال stalker بازی نکردم که بخوام راجع بهش نظر بدم اما fallout حتی اگر راه رفتن بین کوئست هاش زیاد بود ، بازم به خاطر داستان و گیم پلی خوبش ارزشش رو داشت. اکثر ساید کوئست هاش هم داستان خوبی داشتند و ارزش پلی دادن رو داشتند. گشت و گذار تو محیط های بازی و لوت کردن واسه من خیلی جذاب بود.
استاکر لامصب حجمش خیلی بالاس ... دانلود کنی خوشت نیاد صد و خورده ای گیگ حجمت الکی به فنا رفته

ویرایش شده توسط MRO
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

image.thumb.png.938cd8dfed0f32cd6bc51128815bd4de.png

🎭 دو کریتوس در یک قاب!  

▫️ استودیوی سانتا مونیکا تصویری از جشن ۲۰ سالگی فرنچایز God of War منتشر کرده که کریستوفر جاج (صداپیشه فعلی) و ترنس سی. کارسون (صداپیشه قدیمی) را کنار هم نشان می‌دهد.  

▫️ جف گراب گفته که پلی‌استیشن روی یک بازی فرعی مرتبط با اساطیر یونان برای این سری کار می‌کند. این بازی امسال عرضه می‌شود اما احتمال معرفی آن در رویداد State of Play کم است.  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
2 ساعت قبل، MRO گفته است:

من تا به حال stalker بازی نکردم که بخوام راجع بهش نظر بدم اما fallout حتی اگر راه رفتن بین کوئست هاش زیاد بود ، بازم به خاطر داستان و گیم پلی خوبش ارزشش رو داشت. اکثر ساید کوئست هاش هم داستان خوبی داشتند و ارزش پلی دادن رو داشتند. گشت و گذار تو محیط های بازی و لوت کردن واسه من خیلی جذاب بود.
استاکر لامصب حجمش خیلی بالاس ... دانلود کنی خوشت نیاد صد و خورده ای گیگ حجمت الکی به فنا رفته

اگه از دانلودها برداری نیم بها میشه. فک کنم p30day حتی یک سوم حساب میکنه. یعنی 150 گیگ میشه 50 گیگ.

3 ساعت قبل، MRO گفته است:

ممنون. از فارسی ساز برداشتم کار کرد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...