رفتن به مطلب

کارت گرافیک تا سقف 200 مشاوره

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه. من یه کارت گرافیک عالی میخوام که زیر 200 هزار تومان باشه قیمتش. و بیشتر برای بازی ها این کارت رو میخوام مثلا تو سیستم الان من بازیهای فیفیا 11 یا پرو11 بخاطر ارور کارت گرافیک پلی نمیشند. اینم مشخصات کامل سیستمم هست. لطفا کمکم کنید که بهترین کارت گرافیک رو بگیرم. (هر ن.عی که معرفی میکنمید لطفا قیمتش هم بگید)

مشخصات سیستم :

مادر برد : GIGA MA74GMT-S2

سی پس یو : AMD PHENOM2 X2 3.1 TRUE DUAL CORE

رم : KINGSTON 2GB DDR3

پاور : GREEN 380A

اگه قسمتی از اجزای سیستمم قدیمیه یا فکر میکنید سخته با این اجزا کارت گرافیک 200 هزار تومانی بگیرم لطقا بگید. ممنون

لینک به دیدگاه

دوست عزیز

برای استفاده از کارت گرافیک در این رنج قیمت، حتما باید پاور دستگاه را عوض کنید. حداقل 480 وات

رم رو هم اگر به 4 گیگ افزایش بدید ، تاثیر زیادی داره

شما می توانید در این رنج قیمت یکی از کارت های زیر را تهیه کنید ( کارت های 5750 یا 5770) ( البته با برند های دیگه ازرونتر هستش)

http://lioncomputer....product_id=1846

http://lioncomputer....product_id=1844

البته مبلغ حدود 60000 الی 65000 برای پاور و 29000 تومان هم برای رم در نظر بگیرید.

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

ممنون از جوایتون. ولی من فعلا نمیتونم پاور دستگاه رو عوض کنم. به نظرتون اگه همین پاور رو داشته باشم با این گرافیک سازگاری نداره ؟ یعنی حتما باید پاورم رو عوض کنم یا با همین پاور هم میشه ؟

لینک به دیدگاه

در ابتدا به این نکته توجه داشته باشید که کارت های گرافیک در این رده دارای مصرف بالاتری نصب به کارت های گرافیک رده پایین و یا مادر برد با گرافیک آنبرد هستند. شرکتهای سازنده هم برای برق رسانی بهتر به این کارتهای پرمصرف ، سوکت های تغزیه 6 یا 8 پین بر روی کارت گرافیک نصب می کنند. در پاور های با قدرت بالا ، کابل مخصوص کارت گرافیک به همراه سوکت مربوطه در سیستم برق رسانی تعبیه شده است ولی در پاور های ضعیف تر مانند پاور شما این کابل و سوکت وجود ندارد. البته برای حل این مشکل می توانید از سوکت های تبدیل موجود در بازار و یا کابلی که احتمالا در جعبه کارت گرافیگ وجود دارد ، استفاده کنید اما مسئله اصلی ، کم بودن قدرت خروجی پاور در زمان فشار بر روی cpu و کارت گرافیک است که این حالت در هنگامی بازی وجود دارد.

با در نظر گرفتن قطعات کامپوتر شما ، برق مصرفی دستگاه شما در حدود 350 وات خواهد بود ، که با توجه بی اینکه راندمان هیچ پاوری 100 درصد نیست ، انتخاب پاور 380 به اصطلاح لب مرز خواهد بود و امکان عملکرد نا درست کامپیوتر بخصوص در هنگام بازی بسیار زیاد است

post-7143-049673800 1303213656_thumb.jpg

post-7143-089998000 1303213714_thumb.jpg

ویرایش شده توسط maxel134
لینک به دیدگاه

برای محاسبه توان مصرفی می توانید از نرم افزار سایت گرین استفاده کنید

http://www.green-case.com/greencal/index.html

با این نرم افزار ، پاور 430 وات یا 480 برای دستگاه شما توصیه میشود.

لینک به دیدگاه

با این قیمت بهترین انتخاب شما کارت 6850 هست به قیمت 225 هزار تومان که به مراتب از 5770 بهتر هست

این کارت بین 5830 و 5850 واقع شده و البته درDX11 از 5850 بهتر هست

البته من فکر نمی کنم شما نیاز به تعویض پاور داشته باشید

سیستم شما نهایتا 200 وات مصرف داره 60 وات برای CPU و نهایتا 100 وات برای مادر برد و هارد و ...

کارت 6850 هم مصرف 150 واتی داره و فقط نیاز به 15A روی ریل +12 داره

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...