رفتن به مطلب

آیا این وضعیت عادیه؟ ( سرعت کپی )

Nezami
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.

دوستان من خیلی وقته یه مشکل دارم که شاید عجیب باشه شاید هم طبیعی!

ممنون میشم راهنمایی کنید.

در تصویر زیر هم کاملا مشکل گویا هست :

Capture.JPG

مشکل اینه که وقتی میخوام یه سری فایل رو کپی یا اتقال بدم در ابتدا با سرعت 400 مگابایت در ثانیه کپی میکنه ولی بعد از گذشت مقداری از انتقال سرعت روی 50 60 قفل میشه و بالا نمیره!

از لحاظ تعداد فایل و سایز های مختلف و ... همه جوره تست کردم.

حتی وقتی از یک فایل 4 تا کنار هم کپی میکنم و دقیقا یکی هستن هم این اتفاق همچنان میفته!

دلیلش چی میتونه باشه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

لینک به دیدگاه

درود

هارد دیسکت چی ه و چند پارتیشن داره؟ و روی  درگاه ساتا2 نصبه یا ساتا3؟

ویندوز روی ssd نصبه یا هاردددیسک؟

با برنامه ی hdtune pro از برگه ی سلامت و بخش آزمون سرعت عکس بگذار. همین طور ببین بخش اسکن با چه سرعتی اجرا می شه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

الان شما از یه هارد به یه هارد دیگه انتقال دیتا دادید ؟؟؟

یا این وسط ssd و فلش و ... توی کار هست ؟  یا توی یه هارد به صورت داخلی دارید کپی می کنید مثلا از درایو c به درایو d در همون هارد ؟

به مقدار کم این موضوع مشکلی نیست چون هارد برای افزایش سرعت کپی از کش خودش بهره می بره و در آغازه کپی کردن سرعت کمی بیشتره اما مورد شما به نظر میرسه غیر طبیعی باشه .

لینک به دیدگاه

با اجازه استارتر عزیز دیگه نمیخولم تاپیک بزنم

بنده هم مشکل پایین بودن سرعت کپی و دارم ولی میدونم مشکل از هارد خودمه

ولی کپی بین pc با فلش اونم با usb 3 با سرعت 20mg نرماله؟

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

هارد دیسکت چی ه و چند پارتیشن داره؟ و روی  درگاه ساتا2 نصبه یا ساتا3؟

ویندوز روی ssd نصبه یا هاردددیسک؟

با برنامه ی hdtune pro از برگه ی سلامت و بخش آزمون سرعت عکس بگذار. همین طور ببین بخش اسکن با چه سرعتی اجرا می شه.

سلام.

هارد وسترن بنفش  2 ترا هستش. 6 پارتیشن. روی ساتا 3 نصبه.

ویندوز روی ssd هست.

ارور اسکن رو گذاشتم داره انجام میشه. ولی فعلا اسکن سریع رو اضافه کردم. تموم بشه به همین پست اضافه میکنم.

2.JPG

3.JPG

1.JPG

در ۱ ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

الان شما از یه هارد به یه هارد دیگه انتقال دیتا دادید ؟؟؟

یا این وسط ssd و فلش و ... توی کار هست ؟  یا توی یه هارد به صورت داخلی دارید کپی می کنید مثلا از درایو c به درایو d در همون هارد ؟

به مقدار کم این موضوع مشکلی نیست چون هارد برای افزایش سرعت کپی از کش خودش بهره می بره و در آغازه کپی کردن سرعت کمی بیشتره اما مورد شما به نظر میرسه غیر طبیعی باشه .

سلام.

از یک درایو به یک درایو دیگه روی یک هارد. البته از روی ssd به روی هارد هم همینطور هست.

پی نوشت : 

همچنین ممنون میشم بگید در دو حالت کپی از یک هارد روی یک هارد دیگه و کپی از یک هارد در همون هارد میانگین سرعت باید چقدر باشه؟

لینک به دیدگاه

هارد بنفش وسترن و هارد کنستلیشن  سیگیت  احتمالا کندتر از هارد معمولی‌ه.این که اخلافش چقدر باشه دقیق نمی‌دونم.۴ ترا  روی رایانه‌ی من ,در مقایسه با هارد ۴ ترا سیگیت باراکودا و وسترن RE حدود ۵ در صد کندتر بود. سرعت دسترسی و کپی روی دیسک به چیزهایی مانند اندازه‌ی پارتیشن( بزرگتر، کندتر) و فضای خالی ( هر چه پرتر، کندتر) و اندازه‌ی فایلها ( فایلهای کوچک، کندتر) بستگی داره. به این که پارتیشنها روی یک هارددیسک باشند یا نه بعید می‌دونم بستگی داشته باشه. سرعت حدود ۷۰ مگ‌برثانیه عادی‌ه و مشکلی نداره.

رایانه‌م الان در دسترسم نیست. هفته‌ی آینده حالتهای مختلف سرعت کپی از هاردهایی که دارم رو می‌گذارم. 

پ.ن با توضیح آقا وحید متوجه اشتباهم شدم. سرعت کپی وقتی پارتیشنها روی هاردهای جداگانه باشند بیشتر از وقتیه که روی یک هارد باشند، هر چه اندازه ی فایلها بزرگتر باشه، این اختلاف بیشتر خواهد بود.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، sinatak گفته است :

با اجازه استارتر عزیز دیگه نمیخولم تاپیک بزنم

بنده هم مشکل پایین بودن سرعت کپی و دارم ولی میدونم مشکل از هارد خودمه

ولی کپی بین pc با فلش اونم با usb 3 با سرعت 20mg نرماله؟

بستگی به سرعت فلش و تعداد فایل ها داره اما به طور کلی کمه .

نکته :

عموما سرعت هارد ها از فلش ها بیشتره . همچنین سرعت خواندن از سرعت نوشتن .

اگر در نظر بگیریم که سرعت خواندن و نوشتن فلش به ترتیب 50 و 30 مگ بر ثانیه باشه و سرعت خواندن و نوشتن هارد به ترتیسب 100 و 70 مگ بر ثانیه باشه . سرعت اتقال دیتا از هارد به فلش به 30 مگ بر ثانیه و سرعت انتقال از فلش به هارد به 50 مگ برثانیه محدود میشه .

اگر سرعت نوشتن فلش شما 20 مگ برثانیه باشه هیچ وقت نمی تونید با سرعت بیشتری فایلهاتون رو به فلش انتقال بدید . بسیاری از فلش ها و رم ها سرعت نوشتن کمی نسبت به سرعت خوندشون دارن .

در 1 ساعت قبل، Nezami گفته است :

سلام.

از یک درایو به یک درایو دیگه روی یک هارد. البته از روی ssd به روی هارد هم همینطور هست.

پی نوشت : 

همچنین ممنون میشم بگید در دو حالت کپی از یک هارد روی یک هارد دیگه و کپی از یک هارد در همون هارد میانگین سرعت باید چقدر باشه؟

وقتی دیتا از روی یک هارد به هارد دیگه منتقل میشه یک هارد کار نوشتن و دیگری کار خواندن انجام میده . اما کپی دیتا داخل یک هارد به این شکل نیست .

از اونجایی که عموما سرعت خواندن بیشتر از نوشتن هستش عامل تعیین کننده سرعت نهایی کپی کردن بین دو هارد سرعت نوشتن هاردی هست که دیتا درش کپی میشه .

به عنوان مثال .

در نظر بگیرید 2 تا هارد مشابه دارید با سرعت خوندن 130 مگ بر ثانیه و نوشتن 100 مگ بر ثانیه . توی این حالت فرقی نمی کنه از کدوم هارد به کدوم یکی دیتا انتقال بدید چون سرعت نوشتن هر دو 100 مگ برثانیه هستش  پس در هر دو حالت سرعت به 100 مگ بر ثانیه محدود میشه .

حالا در نظر بگیرید هارد شما سرعت خواندن 130 مگ برثانیه و سرعت نوشتن 100 مگ برثانیه رو داره  و ssd تون سرعت خواندن و نوشتنش بالای 300 مگ بر ثانیه هست . در این صورت کپی از ssd به هارد با سرعت 100 مگ برثانیه انجام میشه و سرعت کپی از هارد به ssd هم 130 مگ بر ثانیه میشه چون ssd هم در سرعت نوشتن هم در سرعت خواندن از هارد بسیار سریعتره و بنابر این تنها سرعت هارد عامل محدود کننده هستش .

در مورد سرعت کپی کردن دیتا

عوامل زیادی درش دخیل هستن . 1 نوع هارد 2 درگاه اتصال 3 میزان درگیر بودن هارد در حالت بی کاری و انتقال دیتا ( اگر به هر دلیل هارد زیر فشار باشه مثلا ویروسی بودن سیستم و ...سرعت کپی کردن  به شدت افت می کنه ) 4 تعداد و حجم فایل ها ( هرچی فایل ها کمتر و حجیم تر باشن سرعت بیشتره ) 5 آنتی ویروس و مواردی از این دست ( این رو میشه به عنوان جزیی از عامل 3 حساب کرد ) 6 پر بودن هارد و همچنین دیفرگمنت بودنش !!! 7 تعداد زیاد پارتیشن هم تاثیر منفی میزاره .

بیشتر مواقع که من بازی ها رو از هارد خودم به هارد مشتری میریزم سرعت در حدود 100 مگ هستش .

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، big VULTURE گفته است :

بستگی به سرعت فلش و تعداد فایل ها داره اما به طور کلی کمه .

نکته :

عموما سرعت هارد ها از فلش ها بیشتره . همچنین سرعت خواندن از سرعت نوشتن .

اگر در نظر بگیریم که سرعت خواندن و نوشتن فلش به ترتیب 50 و 30 مگ بر ثانیه باشه و سرعت خواندن و نوشتن هارد به ترتیسب 100 و 70 مگ بر ثانیه باشه . سرعت اتقال دیتا از هارد به فلش به 30 مگ بر ثانیه و سرعت انتقال از فلش به هارد به 50 مگ برثانیه محدود میشه .

اگر سرعت نوشتن فلش شما 20 مگ برثانیه باشه هیچ وقت نمی تونید با سرعت بیشتری فایلهاتون رو به فلش انتقال بدید . بسیاری از فلش ها و رم ها سرعت نوشتن کمی نسبت به سرعت خوندشون دارن .

والا فلشم Adata usb3 هست از اون فلزیا ولی چه به usb معمولی بزنم چه 3 سرعت همونه

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...