رفتن به مطلب

ایا یک SDD رو می توان در کنار HDD داشت؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 11 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

ربطی نداره. ممکنه کالای خاصی با گارانتیهای مختلف عرضه بشه. ایمانتک معتبره البته.

پس ممنون همین amd می گیرم و چه خوبه نوع فلشم nand است و امتحان پس داده و مارک معتبریه

تشکر سعید جان

موفق باشی:x

لینک به دیدگاه

با تشکر از سعید جان و همگی واسه وقت گذاشتن و کمک برای این مورد SSD خریداری شد

http://lioncomputer.ir/product/8361/اس+اس+دی+رادئون+آر+3+240+گیگابایت/

یک مارک معتبر و خوبو گرفتم

موفق باشید دوستان امیدوارم بنده هم بتونم بهتون کمک کنم:x

لینک به دیدگاه

در 22 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

با تشکر از سعید جان و همگی واسه وقت گذاشتن و کمک برای این مورد SSD خریداری شد

http://lioncomputer.ir/product/8361/اس+اس+دی+رادئون+آر+3+240+گیگابایت/

یک مارک معتبر و خوبو گرفتم

موفق باشید دوستان امیدوارم بنده هم بتونم بهتون کمک کنم:x

خواهش

وقتی رسید دستت تجربه ت رو از این ssd همین جا طرح کن، به کاردیگر دوستان خواهد آمد.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

خواهش

وقتی رسید دستت تجربه ت رو از این ssd همین جا طرح کن، به کاردیگر دوستان خواهد آمد.

ممنون سعید جان حتما چشم:x

نظرت چیه این کارو بکنم هارد hdd که روش اطلاعات یک جا ذخیره کنم و کل پارتیشن های hdd رو حذف کنم و ssd هم  بزارم و از اول hdd رو پارتیشن ببندم نظرت چیه؟چون الان جایی hdd عوض میشه یعنی میزنم به ساتا 2 و ssd ساتا 3

به نظر خودم همین کارو بکنم بهتره دیگه لازم نیست نگران اطلاعاتم باشم که بپره یا نپره

بازم تشکر سعید جان

لینک به دیدگاه

اصلا نیازی نیست هاردت رو تخلیه و پارتیشن بندی دوباره کنی. هارد دیسک رو جدا کن، ssd رو وصل کن و روش ویندوز بریز و هارد رو وصل کن و وقتی مطمئن شدی که همه چیز درست کار می کنه، پارتیشن ویندوز هارددیسک رو تخلیه کن.

وقتی ssd رسید دستت تاپیک رو بروز کن تا دوستان راهنماییت کنند.

لینک به دیدگاه

در 16 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

اصلا نیازی نیست هاردت رو تخلیه و پارتیشن بندی دوباره کنی. هارد دیسک رو جدا کن، ssd رو وصل کن و روش ویندوز بریز و هارد رو وصل کن و وقتی مطمئن شدی که همه چیز درست کار می کنه، پارتیشن ویندوز هارددیسک رو تخلیه کن.

وقتی ssd رسید دستت تاپیک رو بروز کن تا دوستان راهنماییت کنند.

بازم جهت از دست رفتن اطلاعاتم یک کپی می گیرم

و راستی سعید جان پس اینطوری میشه درسته وقتی SSD وصل کردم درایو C میشه SSD و دوباره درایو C که تو HDD بوده و یندوز روش نصب شده پس میشه D و تا اخر و اطلاعات جابه جا میشه درسته؟برای همین میگم از دوباره پارتیشن بندی کنم مشکلی نیست چون باید یک سری اطلاعات رو یک جا خاص بریزم با حجم خاصی که اون درایو داشته باشه

بازم تا فردا مزاحم شما و بقیه میشم تشکر سعید جان:x

لینک به دیدگاه

در 38 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

بازم جهت از دست رفتن اطلاعاتم یک کپی می گیرم

و راستی سعید جان پس اینطوری میشه درسته وقتی SSD وصل کردم درایو C میشه SSD و دوباره درایو C که تو HDD بوده و یندوز روش نصب شده پس میشه D و تا اخر و اطلاعات جابه جا میشه درسته؟برای همین میگم از دوباره پارتیشن بندی کنم مشکلی نیست چون باید یک سری اطلاعات رو یک جا خاص بریزم با حجم خاصی که اون درایو داشته باشه

بازم تا فردا مزاحم شما و بقیه میشم تشکر سعید جان:x

درایو ssd می‌شه C. حرف بقیه پارتیشنها رو می‌تونی به صلاحدید خودت تغییر بدی.

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درایو ssd می‌شه C. حرف بقیه پارتیشنها رو می‌تونی به صلاحدید خودت تغییر بدی.

پس اگه اینطوریه چه خوب پس اول ssd وصل و ویندوز نصب می کنم و بعد سیستم خاموش و hdd وصل و درایو که ویندوز توش رو فرمت می کنم و تموم فقط از چه طریقی سعید جان فرمت کنم داخل ویندوز یا نه موقع نصب ویندوز؟

لینک به دیدگاه

الان با بنده تماس گرفتنند SSD مارک AMD تموم شده آخه چرا موجود میزنید آقای حسینی جواب گو باشنند من الان یکی دیگه برند می خرم ولی نکنید خداشاهده این چه کاریه>:(

سعید جان الان باز چی بگیرم به نظر شما از بین اون انتخاب ها:(

لینک به دیدگاه

با توجه به حرف سعید جان این خریداری شد

http://lioncomputer.ir/product/9806/اس+اس+دی+پاتریوت+Spark+SATA3+SSD+-+256GB/

Spark SATA3 SSD - 256GB

لیونم تا الان ما رو سرکار گذاشته بوده بابت SSD مارک AMD نمی دونم چرا موجود میزنند وقتی نیست>:(

تشکر سعید جان:x

ویرایش شده توسط digital_2015
لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

پس اگه اینطوریه چه خوب پس اول ssd وصل و ویندوز نصب می کنم و بعد سیستم خاموش و hdd وصل و درایو که ویندوز توش رو فرمت می کنم و تموم فقط از چه طریقی سعید جان فرمت کنم داخل ویندوز یا نه موقع نصب ویندوز؟

توی computer یا this pc می‌شه فرمت کرد. با دیسک منیجمنت ویندوز می‌تونی جرف پارتیشنها رو تغییر بدی.

در 4 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

الان با بنده تماس گرفتنند SSD مارک AMD تموم شده آخه چرا موجود میزنید آقای حسینی جواب گو باشنند من الان یکی دیگه برند می خرم ولی نکنید خداشاهده این چه کاریه>:(

سعید جان الان باز چی بگیرم به نظر شما از بین اون انتخاب ها:(

از این ssdها بررسی‌ای نیافتم جز برای sandisk. مشخصات فنی قابل قبولی داره و گارنتی‌ش هم معتبره. فقط trim رو ندیدم که بعید می‌دونم در ssd های امروزی تریم نباشه. 

لینک به دیدگاه

توی computer یا this pc می‌شه فرمت کرد. با دیسک منیجمنت ویندوز می‌تونی جرف پارتیشنها رو تغییر بدی.

از این ssdها بررسی‌ای نیافتم جز برای sandisk. مشخصات فنی قابل قبولی داره و گارنتی‌ش هم معتبره. فقط trim رو ندیدم که بعید می‌دونم در ssd های امروزی تریم نباشه. 

وای سعید جان از این گرفتم:(:(

کدوم sandisk  داداش سعید؟:x

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، digital_2015 گفته است :

وای سعید جان از این گرفتم:(:(

کدوم sandisk  داداش سعید؟:x

ابوالفضل جان

آسوده خاطر باش. اینها در عمل فرق چندانی ندارند. مخصوصا چون مادربوردت متوسطه  اگر ssd رده بالا هم بگیری تفاوتی حس نخواهی کرد.  وقتی رسید دستت تجربه‌ت رو طرح کن. خیلی از این ssd ها  نسبتا جدید و گمنام هستند و نیز تنوع ssd در بازار زیاد شده، بنابراین سخت می‌شه ازشون بررسی یافت.

لینک به دیدگاه

ابوالفضل جان

آسوده خاطر باش. اینها در عمل فرق چندانی ندارند. مخصوصا چون مادربوردت متوسطه  اگر ssd رده بالا هم بگیری تفاوتی حس نخواهی کرد.  وقتی رسید دستت تجربه‌ت رو طرح کن. خیلی از این ssd ها  نسبتا جدید و گمنام هستند و نیز تنوع ssd در بازار زیاد شده، بنابراین سخت می‌شه ازشون بررسی یافت.

سعید جان پس همینو گرفتم خوبه و مشکلی نیست؟

چون مقایسه کردم با همه ردهای خودش حتی مارک sandisk  سرعت بیشتری داشت  و مثل همشون TLC بود و طبق گفته قبلی شما سعید جان همینو گرفتم گارانتی سه ساله لایف سرویس که امیدوارم هیچ وقت خراب نشه که بدم گارانتی تا حالا هیچ کدوم از قطعاتم خراب نشده و گارانتی نرفته خدا رو شکر امیدوارم اینم نشه

پس خیالم راحت شد سعید جان تشکر چون الان باید دیگه فرستاده شده و نمیشود کاریش کرد و با توجه به سرعتش امیدوارم خوب عمل کنه که می کنه وگرنه اسم این ها نمی گذاشتن ssd می گذاشتن hdd

تشکر سعید جان بازم دستم رسید اطلاع رسانی می کنم و بررسی میزارم

موفق باشی:x:x:x

لینک به دیدگاه

سلام دوستان ssd رسید دستم الان باید ssd رو وصل کنم و با uefi  ویندوز روش نصب کنم و بعد از اون دوباره HDD رو وصل کنم فقط چطور پارتیشن ویندوز رو پاک کنم با خود ویندوز یا برنامه های پارتیشن بندی چون می خوام حجمو انتقال بدم به بقیه هاردهام؟

موفق باشید:x

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

سلام دوستان ssd رسید دستم الان باید ssd رو وصل کنم و با uefi  ویندوز روش نصب کنم و بعد از اون دوباره HDD رو وصل کنم فقط چطور پارتیشن ویندوز رو پاک کنم با خود ویندوز یا برنامه های پارتیشن بندی چون می خوام حجمو انتقال بدم به بقیه هاردهام؟

موفق باشید:x

هارد دیسک رو جدا کن. ssd رو وصل کن. ویندوز رو به شکل uefi بریز.

هارد دیسک رو وصل کن. توی ویندوز با disk management می‌تونی ترتیب حروف درایوها (D, , E, F ,...) رو به شکل دلخواه تعریف کنی. یا کلا هارد رو از نو پارتیشنبندی کنی.

لینک به دیدگاه

در 30 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

هارد دیسک رو جدا کن. ssd رو وصل کن. ویندوز رو به شکل uefi بریز.

هارد دیسک رو وصل کن. توی ویندوز با disk management می‌تونی ترتیب حروف درایوها (D, , E, F ,...) رو به شکل دلخواه تعریف کنی. یا کلا هارد رو از نو پارتیشنبندی کنی.

سلام سعید جان تشکر

متاسفانه از نو نمی تونم اطلاعات زیاد بود نتونستم بریزم هیچ کجا یک هارد یک ترا داشتم که جا نشد:D درایو C رو با استفاده از EASEUS.Partition.Master.11.9.All.Editions به بقیه درایو ها انتقال می دم سعید جان

لینک به دیدگاه

راستی سعید جان مشکلی نداره کابل ساتا 3 رو وصل کنم به مادربرد جای ساتا 2 برای HDD چون یک جا برای SATA3 است که میدم به SDD و اون به HDD

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، digital_2015 گفته است :

راستی سعید جان مشکلی نداره کابل ساتا 3 رو وصل کنم به مادربرد جای ساتا 2 برای HDD چون یک جا برای SATA3 است که میدم به SDD و اون به HDD

چاره‌ی دیگری نیست. ماردبوردت چی‌ه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...