رفتن به مطلب

مشاوره براي خريد سيستم براي رندر

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگي دوستان

من براي رندر در ٣دي مكس و انيميشن سازي در لوميون نياز به يك سيستم(همراه مانيتور و تمامي اعضا) تا حدود قيمت ٤-٤.٥ ميليون هستم. 

خواهش ميكنم از دوستاني كه در اين زمينه تخصص دارن راهنماييم كنن

پيشاپيش تشكر

لینک به دیدگاه

عزیز برای رندر 4.5 کمه البته بستگی به سنگینی کارتون داره

4.5 فقط کیسش میشه دیگه تمام اعضاش نمیشه

لینک به دیدگاه

دوست عزیز با 4.5 نمیشه سیستم رندرینگ حرفه ای بست و برای رندر های سبک جواب میده .

لینک به دیدگاه

سلام این سیستم پیشنهادی میتونه با توجه به محدودیت بودجتون تا حد زیادی کارتون رو راه بندازه جمع قیمت میشه 4450. ولی اگر کارت گرافیکی بتونید بخرین بهتر میشه

render.png 

ویرایش شده توسط maximal10
لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

سلام این سیستم پیشنهادی میتونه با توجه به محدودیت بودجتون تا حد زیادی کارتون رو راه بندازه جمع قیمت میشه 4450. ولی اگر کارت گرافیکی بتونید بخرین بهتر میشه

render.png 

نرم افزار لومیون بشدت به کارت گرافیک نیاز داره و بدون کارت گرافیک نمیشه با این نرم افزار رندر گرفت.

لینک به دیدگاه

اگر کار شما فقط رندرینگ هست و نمی خواهید با سیستم بازی کنید سیستم اول را به شما پیشنهاد میکنم و اگر در کنار رندرینگ می خواهید بازی کنید سیستم دوم را بگیرید.

1.PNG

2.PNG

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، miladnuranii گفته است :

نرم افزار لومیون بشدت به کارت گرافیک نیاز داره و بدون کارت گرافیک نمیشه با این نرم افزار رندر گرفت.

بله خوب بودجشون محدوده مجبورن همه کارشون رو با 3dmax کنن

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

render.png 

ممنون از پاسخ گوييتون

بهتر نيست corei7 6700معمولي بگيرم و مادربرد z170 تا حدود ٥٥٠؟ هارد ١ترابايت و اس اس دي ١٢٠ گيگ چطور؟ و كارت گرافيك gtx 950 2gb gddr5  ايسوس بگيرم چي؟

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، Morteza K گفته است :

عزیز برای رندر 4.5 کمه البته بستگی به سنگینی کارتون داره

4.5 فقط کیسش میشه دیگه تمام اعضاش نمیشه

ممنون، چه كيسي رو پيشنهاد ميكنين؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، plangton گفته است :

ممنون از پاسخ گوييتون

بهتر نيست corei7 6700معمولي بگيرم و مادربرد z170 تا حدود ٥٥٠؟ هارد ١ترابايت و اس اس دي ١٢٠ گيگ چطور؟ و كارت گرافيك gtx 950 2gb gddr5  ايسوس بگيرم چي؟

خواهش میکنم 

اره هیچ تاثیری تو کارای نداره. شما هم میتونید رو رو از برند ارزونتری بردارین هم هارد کمتر و هم ssd کمتر. برای خنک کننده سی پی یو نیازی به هزینه بیشتر از 100 تومن ندارین 

لینک به دیدگاه

در 3 دقیقه قبل، miladnuranii گفته است :

یه راه دیگه هم داره سیستم x79 کارکرده بخره

متوجه منظرتون نشدم، ممنون ميشم جامعتر توضيح بديد

ممنون

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

این render2.pngبه نظرم بهتره

سی پی یو های زئون تو رندرینگ خیلی بهتر عمل می کنن و سی پی یو که من انتخاب کردم 6 هسته و 12 ترد داره.

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، miladnuranii گفته است :

بهترین پیشنهاد من

4.PNG

دوباره سلام . دوست عزیز 2620 v3 پایین ترین پردازنده های سری زنون هستش که با فرکانس بسیار پایینی که داره حتی با وجود دو هسته بیشتر هم از 6700k ضعیف تر هستش. به نظر من سیستم پیشنهادی اولیتون بسیار بهتر بود

http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-E5-2620-v3-vs-Intel-Core-i7-6700K

لینک به دیدگاه

ssd فقط تو سرعت لود برنامه ها تاثیر داره و تو رندر تاثیر نداره .

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، miladnuranii گفته است :

ssd فقط تو سرعت لود برنامه ها تاثیر داره و تو رندر تاثیر نداره .

اخه  ایشون از کامپیوتر میخان قطعا استفاده روزمره هم بکنن. میتونن نرم افزار ها و ویندوز رو رو ssd نصب بکنن. عدم وجود ssd در همچین سیستمی اصلا جالب نیست

لینک به دیدگاه

ولی سیستم x99 یه خوبی داره که 1151 نداره اونم اینکه قابلیت ارتقا بیشتری را داره.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

اخه  ایشون از کامپیوتر میخان قطعا استفاده روزمره هم بکنن. میتونن نرم افزار ها و ویندوز رو رو ssd نصب بکنن. عدم وجود ssd در همچین سیستمی اصلا جالب نیست

فوقش چند ماه دیگه یه ssd میگیره

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، miladnuranii گفته است :

فوقش چند ماه دیگه یه ssd میگیره

اره اونم میشه در ضمن مادربرد هم میتونن h170 ببندن

فکر کنم صاحب تاپیک خودش رفت خوابید ما هم بریم بهتره بای 

لینک به دیدگاه

Screenshot_8.png

نظر من اینه چون نرم افزار مورد استفادتون gpubase هست  برای گرافیک بودجه بیشتری قائل شدم

البته باید یک ssd هم تهیه کنین که اونو میشه بعدا هم تهیه کرد

اگه میتونین بودجتون رو هم بیشتر کنین پردازنده 6700k بردارین

مادربردم من نظرم رو http://lioncomputer.ir/product/8988/مادربرد+ازراک+FATAL1TY+Z170+Gaming+K4/#prettyPhoto

هست چون لیون موجود نداشت اینو گذاشتم

لینک به دیدگاه

عزیز سیستم کمتر از این بدرد رندر نمیخوره 

یعنی کمتر از این اذیت میکنه متوجه هستی که

البته بازم باید بیشتر بشه مثلا  رم باید 32 بشه گرافیک باید سری کوادرو باشه پاور رو هم باید بیشتر کنی و از برند معروفتر

خلاصه بودجه کمه

Screenshot_۲۰۱۶-۱۲-۲۵-۰۷-۲۸-۲۳.jpg

لینک به دیدگاه

برای رندر دوست عزیز چون بیشتر از GPU استفاده میشه و تو خود نرم افزار قابل ست شدن هست بهتره اول یه گراف قوی از مدل Nvidia Quadro برداری و بعد برای دیگر قطعات تصمیم گیری کنی که با توجه به بودجت اگه کم کم یه کارت 3 -2تومنی بگیری دیگه واسه بقیه قطعات چیزی نمیمونه البته دوستان تو سیستم های پیشنهادیشون اشاره کردن به این سری کارت ها(ارزوناش)! یه چیز دیگه این که کارت های این سری برای گیم مناسب و راضی کننده نیستند و اگه میخوای با این سیستم گیم بزنی بهتره که از دیگر پیشنهادات دوستان استفاده کنی ولی در کل بهتره که بودجه رو بالا ببری!

ویرایش شده توسط DPSYS
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...