رفتن به مطلب

Recommended Posts

در هم اکنون، MrezaOC گفته است :

cpu host frequency که خودش رو 266 بود

پس از enable کردن cpu host control محدوده ای از 100 تا 1200 برای انتخاب،برای cpu host frequency فعال میشد.

این همونجایی هست که 266 رو باید 11 تا 11 تا زیاد کنی. این کار فرکانس پردازنده رو 100 تا 100تا افزایش میده. فرکانس رم هم با ضریبی از همین 266 ست میشه که میگم پایین تر.

یه گزینه دیگ هم بود تحت عنوان PCI express frequency که رو حالت auto قرار داشت

افزایش اون 266 بالا فرکانس PCI گرافیک رو هم تغییر میده.. فعلن بذار رو  اوتومات باشه .. بببین دوستان چی میگن

(system memory multiplier (SPD که رو حالت auto بود

این همون ضریب رم هست 3 که میذاری 266*3 میشه فرکانس رم شما و 4 که میذاری 266*4 میشه فرکانس رم... در نتیجه تغییر دادن 266 بالا باعث میشه فرکانس رم تغییر کنه.. وقتی 266 رو بالا میبری دقت کن اگه میشد این ضریب رم رو کاهش بدی جوری که ضربشون در نهایت از 1066 رد نشه.. هرچند میگی ظاهرا دو تا انتخاب بیشتر نداری برای ضریب

گزینه دیگری که وجود داشت Dram timing selectable (SPD بود که رو حالت auto قرار داشت

در صورت تغیر به حالت manual گزینه های زیر فعال میشدن:

CAS latency time که خودش رو 9 در حالت auto بود....که اگر میخاستی دستی تنظیم کنی از 4 تا 11 میتونستی انتخاب کنی

tRCD که خودش رو 9 در حالت auto بود....که اگر میخاستی دستی تنظیم کنی از 0 تا 15 میتونستی انتخاب کنی

tRP که خودش رو 9 در حالت auto بود....که اگر میخاستی دستی تنظیم کنی از 0 تا 15 میتونستی انتخاب کنی

tRAS که خودش رو 24 در حالت auto بود....که اگر میخاستی دستی تنظیم کنی از 0 تا 63 میتونستی انتخاب کنی

ممنون که وخت گذاشتید این همه رو خوندید

اینا هم تنظیمات تایمینگ رم هست که کار حرفه ای تری هست و توصیه نمیکنم دست بزنید.. لااقل در این مرحله از کار.. نقدا پردازنده رو اور کنید ببینیم چی میشه

+ قسمت ولتاژ ها هم به این صورت بود

که همش رو حالت auto بود در ضمن همشون یه حالت normal هم داشتند

cpu Vcore : 1.28750v

cpu termination : 1.200v

cpu reference : 0.805v

dram voltage : 1.500v

در صورت پایدار نشدن رم شاید نیاز شه در حد معقولی بهش ولتاژ بدی.. این قضیه برا پردازنده هم هست.. منتهی فعلا رو اوتومات بذارید باشه ببینید خودش چی انتخاب میکنه ولتاژو

با توجه به توضیحاتی که دادم و دستورالعمل دوستمون میتونید کارتون رو شروع کنید

موفق باشید

لینک به دیدگاه

• ارسال 56
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

در 3 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

با توجه به توضیحاتی که دادم و دستورالعمل دوستمون میتونید کارتون رو شروع کنید

موفق باشید

ممنون

میرم انجامش بدم

نتیجه رو اعلام میکنم تا چندی بعد

لینک به دیدگاه

عملا در مرحله اول فقط اون 266 رو پله پله زیاد کنید (با تغییر ضریب رم فرکانس رم رو زیر 1066 یا حتی روی 800 نگه دارید) و هعی سیستم رو بیارید بالا و تست کنید .. تا وقتی که اضافه کردید و سیستم بالا نیومد و یا بالا اومد و زیر تست هنگ و ریستارت کرد یا دما از 70 رد شد..

حوصله و صبر هم داشته باشید کلن

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

عملا در مرحله اول فقط اون 266 رو پله پله زیاد کنید (با تغییر ضریب رم فرکانس رم رو زیر 1066 یا حتی روی 800 نگه دارید) و هعی سیستم رو بیارید بالا و تست کنید .. تا وقتی که اضافه کردید و سیستم بالا نیومد و یا بالا اومد و زیر تست هنگ و ریستارت کرد یا دما از 70 رد شد..

حوصله و صبر هم داشته باشید کلن

ببخشید

من اون 266 رو تا کجا میتونم زیاد کنم؟

من تا 380 زیاد کردم ولی نه ولتاژ تغیر کرد ن دما!

فقط باس رم خودش زیاد میشد

سیو نکردم و خارج شدم 

ادامه بدم؟؟؟

لینک به دیدگاه

ینی هر 11 تا که زیاد کردم سیستمو بالا بیارم

مشکلی نداشت دوباره برم بایوس و 11 تا زیاد کنم؟

لینک به دیدگاه

تا 335 زیاد کردم

باس رم شده 1065

.لتاژ تغیری نکرده

وقتی سیو کردم خودش خاموش شد

روشن شد و قبل از بوت بازم خاموش شد

سه دفه این مرحله تکرار شد تا الان روشن شده

صدای فن cpu زیاد شده ها!

الانم دارم تست پایداری میگیرم

لینک به دیدگاه

دوستان اگه الان پایدار بودو مشکلی نداشت باید چیکار کنم؟

باس رم 1065ه الان 

ادامه بدم مشکلی پیش نمیاد؟

تا کجا ادامه بدم؟

این دما فک نکنم اصن به 70 برسه

ولتاژ هام اصن تغیر نمیکردن

لینک به دیدگاه

داداش داری اشتبا میزنی...

ولتاژ رم و پردازنده رو بهتره زیر لود و در محیط ویندوز با همون آیدا یا نرم افزارای مانیتورینگ ملاحظه کنید تو بایوس اگه اوتومات باشه به این دلیل که تو بایوس کامپیوتر زیر لود نیس ولتاژ بالا نمیره ... 11 تا 11 ا هم که میگن برا اینه که کم کم پردازنده فرکانسشو ببری بالا و یهو آسیب نبینه بر اثر دمای زیاد.. وگرنه 30 تا 30 تا ببر بالا شما.. ولی هرچی پله ها بیشتر باشه مطمعن تره و نتایج نهایی دقیق تره.. در عوض زمان م بیشتر میشه..

ضمنا داداش عجله نکن... من خاطرم نیس حول و حوش فرکانسایی که میشه زدو ولی 380 کم نیس :| با توجه به اینکه میگی سیستم رفته تو کما و هی روشن خاموش میشده.. احتمالا در نهایت برگشته به فرکانس قبلی خودش چون نتونسته با فرکانس شما بوت کنه..

لینک به دیدگاه

اور انجام شد

با فرکانس 3000 بعد نیم ساعت نتایج زیر حاصل شد

ممنون میشم ادامه ی کار هم توضیح بدید

stabilitytest.png

stabilitytest1.png

stabilitytest2.png

stabilitytest3.png

stabilitytest4.png

Untitled.png

لینک به دیدگاه

در 23 دقیقه قبل، hosseinskandari گفته است :

داداش داری اشتبا میزنی...

ولتاژ رم و پردازنده رو بهتره زیر لود و در محیط ویندوز با همون آیدا یا نرم افزارای مانیتورینگ ملاحظه کنید تو بایوس اگه اوتومات باشه به این دلیل که تو بایوس کامپیوتر زیر لود نیس ولتاژ بالا نمیره ... 11 تا 11 ا هم که میگن برا اینه که کم کم پردازنده فرکانسشو ببری بالا و یهو آسیب نبینه بر اثر دمای زیاد.. وگرنه 30 تا 30 تا ببر بالا شما.. ولی هرچی پله ها بیشتر باشه مطمعن تره و نتایج نهایی دقیق تره.. در عوض زمان م بیشتر میشه..

ضمنا داداش عجله نکن... من خاطرم نیس حول و حوش فرکانسایی که میشه زدو ولی 380 کم نیس :| با توجه به اینکه میگی سیستم رفته تو کما و هی روشن خاموش میشده.. احتمالا در نهایت برگشته به فرکانس قبلی خودش چون نتونسته با فرکانس شما بوت کنه..

نع همین فرکانسه

حواسم نبود 

نمیدونستم بعد هر 11تا باید بیام تو ویندوزو تست کنم

همشو که زیاد کردم

اومدم تست گرفتم

چون باس رم شد 1065 دیگ ادامه ندادم

الان باید چیکار کنم

لینک به دیدگاه

اور نا موفق بوده

و کلا انجام نشده بود

دارم 11تا 11تا زیاد و هی تست پایداری میگیرم

تمام شد نتایج رو اعلام میکنم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MrezaOC گفته است :

اور انجام شد

با فرکانس 3000 بعد نیم ساعت نتایج زیر حاصل شد

دوست عزیز فرکانس پایه cpu شما 3060 مگاهرتز هست

یعنی بعد از اورکلاک 60 مگاهرتز هم ازش کم شده ؟؟؟ :o

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، EhsanCPU گفته است :

دوست عزیز فرکانس پایه cpu شما 3060 مگاهرتز هست

یعنی بعد از اورکلاک 60 مگاهرتز هم ازش کم شده ؟؟؟ :o

بله اشتباه کرده بودم

الان 3690 شده

دارم تست پایداری میگیرم

Untitled.png

Untitled.png

Untitled.png

Untitled.png

لینک به دیدگاه

سلام

ممنون از همگی

انجام شد 

اینم نتایج

دیگ باید چیکار کنم؟

1.png

14.png

stabilitytest.png

stabilitytest2.png

stabilitytest2441.png

cpuid.png

لینک به دیدگاه

در 12 ساعت قبل، +Wise+ گفته است :

سلام،

تا به حال به جز یک مورد مادربورد MSI، تنها با مادربوردهای ASUS کار کردم. به این دلیل با تنظیمات مادربوردهای Gigabyte آشنایی ندارم. مختصر توضیحی می دهم، شما نیز در تنظیمات BIOS به دنبال نمونه های گیگابایتی بگردید و آن ها را اعمال کنید.

1066/4=266 مقدار فرکانس خارجی و 2400/266=9 مقدار ضریب  پردازنده ی شما است. در BIOS تنظیمات را به حالت دستی(Manual) تغییر دهید و گام های زیر را دنبال کنید:

1-مقدار FSB Strap to North Bridge را از حالت خودکار بر روی 266MHz تنظیم کنید.(در صورت نیاز بیشتر از 266MHz)

2-مقدار FSB Frequency را از حالت خودکار خارج کرده و مقدار آن را از 266MHz در گام های 11MHz، افزایش دهید. هر گام 100MHz بر فرکانس پردازنده ی شما می افزاید. 9*11=99

3- مقدار DRAM Frequency را از حالت خودکار خارج کرده و مقدار آن را به صورت دستی در محدوده ی 800MHz تا 1066MHz تنظیم کنید.

4- مقدار CPU Ratio Setting را از حالت خودکار خارج کرده و به بیشترین میزان خود تغییر دهید که برای پردازنده ی شما مقدار 9 را دارد.

5- Intel(R)  SpeedStep(TM) Tech را غیر فعال کنید.

فرایند  Overclock ساده ی پردازنده تکمیل است. پیش از انجام موارد گفته شده، تمامی ولتاژهای نشان داده شده در BIOS را در کاغذی نوشته و محفوظ نگه دارید. پس از آن مراحل 1 تا 3 را انجام داده که در نتیجه ی آن فرکانس پردازنده ی شما به 2.5GHz خواهد رسید. سپس از نو به گام دوم بازگشته و در گام های 11MHz، فرکانس FSB را افزایش دهید و دقت کنید که هیچ یک از ولتاژهای نشان داده شده در BIOS، بیشتر از %10 افزایش نیابند. و در دو حالت Overclock را پایان دهید: (1)- فرکانس FSB را به اندازه ای افزایش داده باشید که رایانه BOOT نشود و/یا (2)-ولتاژهای نشان داده شده در BIOS، با میزان بیش از %10 افزایش یابند.

با رعایت دو محدودیت گفته شده، اگر توانستید به فرکانس هایی دست یابید که فرکانس رم از مقدار 1066MHz فراتر رفت، به گام نخست مراجعه کرده و مقدار آن را از 266MHz به 333MHz افزایش دهید. و در نهایت، در بیشترین فرکانس به دست آمده، آزمون پایداری برنامه ی AIDA64 را دست کم برای 20 دقیقه اجرا کنید. اگر رایانه خاموش شد یا ویندوز با ایراد مواجه شد، فرکانس FSB(گام دوم) را در گام های 3MHz کاهش داده و از نو، آزمون پایداری را انجام دهید.

در صورت موفقیت، نتایج را گزارش دهید تا Overclock بیشتر با اعمال تغییر ولتاژهای CPU PLL، CPU LLC، FSB Termination،  North Bridge و  GTL را توضیح دهم. دقت کنید که دمای هسته ها یا دمای کلی پردازنده به بیش از 70 درجه ی سلسیوس نرسد.

در پاسخ به اعضایی که می گویند، پردازنده ی شما ارزش Overclock را ندارد یا نیاز به پردازنده های ضریب باز دارید:"لذت Overclock هایی که با پردازنده های Q6600و... را داشتم، تا به حال نتوانستم با پردازنده ی 5960X تجربه کنم."

سلام دوست عزیز

کارایی که گفتین انجام دادم

ممنون

و نتایجش رو همینجا گذاشتم

در صورت موفقیت، نتایج را گزارش دهید تا Overclock بیشتر با اعمال تغییر ولتاژهای CPU PLL، CPU LLC، FSB Termination،  North Bridge و  GTL را توضیح دهم. دقت کنید که دمای هسته ها یا دمای کلی پردازنده به بیش از 70 درجه ی سلسیوس نرسد.

حالا اگه میشه اینم توضیح بدین برام ک انجامش بدم

لینک به دیدگاه

من ولتاژ cpu رو از 1.28 روی 1.3 گذاشتم

روشن شد...بلواسکرین داد

الان با ولتاژ خودش اور شده

اگر بازم میشه کاری کرد ممنون میشم راهنماییم کنید

لینک به دیدگاه

در 10 ساعت قبل، MrezaOC گفته است :

سلام دوست عزیز

کارایی که گفتین انجام دادم

ممنون

و نتایجش رو همینجا گذاشتم

حالا اگه میشه اینم توضیح بدین برام ک انجامش بدم

در گام نخست از زحمات آقای حسین اسکندری تشکر کنم که زحمت تبدیل عبارات ایسوسی  به معادلات گیگابایتی را کشیدند.

و در گام دوم از شما تقاضا دارم، تنها عکس مربوط به صفحات نخست و چهارم CPU-Z و عکس نتایج نهایی آزمون پایداری AIDA64 را که به صورت جدول است و نه نمودارها به اشتراک گذارید. و پیش از شروع عرض کنم، گمان می بردم پردازنده ی شما Core2 Duo E6600 است نه Pentium E6600. که با این اوصاف ضریب پردازنده ی شما 11.5 است و در هر گام 11*11.5=126.5 که تقریبا معادل 127MHz است، سرعت پردازنده ی شما افزایش می یابد. و محدوده ی بیشترین ولتاژ کم خطر برای پردازنده ی شما حدود 1.4V است.

حال نوبت گام دوم است:

1-به جز فرکانس FSB، تمامی تنظیمات BIOS را به حالت پیش فرض درآورده و ضریب فرکانس RAM را در بیشترین حالت که بنابه گفته ی شما، برای مادربوردتان برابر 4 است، تنظیم کنید.

2-فرکانس FSB را بر روی 266MHz تنظیم کرده که در این حالت فرکانس RAM های شما معادل 1066MHz می شوند. و در گام های 10MHz فرکانس FSB را افزایش دهید تا جایی که رایانه BOOT نشود. سپس فرکانس FSB را 5MHz کاهش دهید و تست پایداری AIDA64 برای RAM و پردازنده را برای 20 دقیقه اجرا کنید. بعد از اتمام آن نرم افزار Super PI با مقدار اعشار یک میلیون یا بیشتر را اجرا کنید و در صورت عدم نمایش خطا، بیشترین فرکانس پایدار RAM را یادداشت کنید.

برای آشنایی بهتر با تاثیر زمان بندی ها بر کارایی RAM های DDR3، به سایت سخت افزار مراجعه کرده و اطلاعات جامعی از آقای واراند بوداقیان کسب کنید. بنده در زمینه ی RAM های DDR3 اطلاعات چندانی ندارم و به نظرم ایشان تجربه و سواد بالایی در این زمینه دارند.

بعد از رسیدن به بیشترین فرکانس RAM که رایانه دچار ایراد نشود، به Overclock پردازنده باز می گردیم.

1-این بار میزان فرکانس FSB Strap to North Bridge  را از 266MHz به 333MHz افزایش دهید.

2-همانند روش پیشین، فرکانس FSB را در گام های 11MHz افزایش دهید تا زمانی که رایانه BOOT نشود.

3-به تنظیمات BIOS رفته و این بار ولتاژ پردازنده را از حالت خودکار به حالت دستی تغییر داده و مقدار آن را در گام های 0.0625V افزایش دهید تا رایانه در بیشترین فرکانس FSB که BOOT نمی شد، BOOT شود. دقت کنید که ولتاژ پردازنده از 1.4V فراتر نرود.

4-حالا ز نو به RAM، Overclock ها باز می گردیم. فرکانس RAM ها را با تغییر ضریب RAM ها، در محدوده ی 1066MHz تا بیشترین فرکانسی که یادداشت کرده بودید، بدون دست دست زدن به فرکانس FSB افزایش دهید.

5-اگر رایانه BOOT شد، آزمون پایداری AIDA64 را برای RAM و پردازنده اجرا کنید و همچنین Super PI. اگر رایانه BOOT نشد، به تنظیمات BIOS رفته و ولتاژ North Bridge را به میزان 0.05V تا 0.0875V افزایش دهید و از ولتاژ 1.35V فراتر نروید. و آزمون پایداری را تکرار کنید.

6-برای دست یابی به فرکانس های بیشتر، اگر CPU LLC(Load Line Calibration) دو حالت خاموش و روشن دارد، آن را فعال کنید و اگر مقداری بین 1 تا9 دارد، آن را در بیشترین مقدار خود قرار دهید.

7-ضریب GTL را که معمولا دارای سه مقدار 0.61، 0.63 و 0.65 است را در بیشترین مقدار خود قرار دهید.

8-تغییر در ولتاژهای CPU PLL و FSB Termination، بسیار خطرناک است و می تواند باعث سوختن پردازنده و مادربورد شود. با این حال برای رسیدن به فرکانس های بالای پردازنده می توانید با احتیاط فراوان، ولتاژ FSB Termination را تا 1.5V بالا ببرید که به هیچ وجه توصیه نمی کنم. بگذارید در حالت خودکار تنظیم شوند.

9-بعد از اعمال تنظیمات پیشین، ضریب RAM را به 3 برگردانده و فرکانس FSB را تا جایی افزایش دهید که در BOOT شدن رایانه یا گذراندن آزمون پایداری با مشکل مواجه شوید.

10-در گام های 3MHz، فرکانس FSB را کاهش داده تا رایانه BOOT شود و آزمون پایداری را به درستی بگذراند. مقدار فرکانس FSB به دست آمده، متعلق به بیشترین Overclock پردازنده ی شما است، برای Overclock بیشتر RAM ها نیاز به تغییر ولتاژ آن ها دارید که بنده در این زمینه تخصصی ندارم.

توصیه می کنم در هر مرحله تمامی کارهایی که کرده اید و تمامی تغییراتی را که به وجود آورده اید، یادداشت کنید. اگر در تنظیمات BIOS گزینه ای به نام GTL نیافتید، ولتاژ CPU Reference را به صورت دستی که برابر 0.65 در ولتاژ پردازنده است، تنظیم کنید.

هرگونه آسیب به پردازنده و دیگر قطعات رایانه بر عهده ی شما است! هیچ مسئولیتی بر عهده ی فرد دیگری جز شما، وجود ندارد!

لینک به دیدگاه

در 20 دقیقه قبل، +Wise+ گفته است :

در گام نخست از زحمات آقای حسین اسکندری تشکر کنم که زحمت تبدیل عبارات ایسوسی  به معادلات گیگابایتی را کشیدند.

و در گام دوم از شما تقاضا دارم، تنها عکس مربوط به صفحات نخست و چهارم CPU-Z و عکس نتایج نهایی آزمون پایداری AIDA64 را که به صورت جدول است و نه نمودارها به اشتراک گذارید. و پیش از شروع عرض کنم، گمان می بردم پردازنده ی شما Core2 Duo E6600 است نه Pentium E6600. که با این اوصاف ضریب پردازنده ی شما 11.5 است و در هر گام 11*11.5=126.5 که تقریبا معادل 127MHz است، سرعت پردازنده ی شما افزایش می یابد. و محدوده ی بیشترین ولتاژ کم خطر برای پردازنده ی شما حدود 1.4V است.

حال نوبت گام دوم است:

1-به جز فرکانس FSB، تمامی تنظیمات BIOS را به حالت پیش فرض درآورده و ضریب فرکانس RAM را در بیشترین حالت که بنابه گفته ی شما، برای مادربوردتان برابر 4 است، تنظیم کنید.

2-فرکانس FSB را بر روی 266MHz تنظیم کرده که در این حالت فرکانس RAM های شما معادل 1066MHz می شوند. و در گام های 10MHz فرکانس FSB را افزایش دهید تا جایی که رایانه BOOT نشود. سپس فرکانس FSB را 5MHz کاهش دهید و تست پایداری AIDA64 برای RAM و پردازنده را برای 20 دقیقه اجرا کنید. بعد از اتمام آن نرم افزار Super PI با مقدار اعشار یک میلیون یا بیشتر را اجرا کنید و در صورت عدم نمایش خطا، بیشترین فرکانس پایدار RAM را یادداشت کنید.

برای آشنایی بهتر با تاثیر زمان بندی ها بر کارایی RAM های DDR3، به سایت سخت افزار مراجعه کرده و اطلاعات جامعی از آقای واراند بوداقیان کسب کنید. بنده در زمینه ی RAM های DDR3 اطلاعات چندانی ندارم و به نظرم ایشان تجربه و سواد بالایی در این زمینه دارند.

بعد از رسیدن به بیشترین فرکانس RAM که رایانه دچار ایراد نشود، به Overclock پردازنده باز می گردیم.

1-این بار میزان فرکانس FSB Strap to North Bridge  را از 266MHz به 333MHz افزایش دهید.

2-همانند روش پیشین، فرکانس FSB را در گام های 11MHz افزایش دهید تا زمانی که رایانه BOOT نشود.

3-به تنظیمات BIOS رفته و این بار ولتاژ پردازنده را از حالت خودکار به حالت دستی تغییر داده و مقدار آن را در گام های 0.0625V افزایش دهید تا رایانه در بیشترین فرکانس FSB که BOOT نمی شد، BOOT شود. دقت کنید که ولتاژ پردازنده از 1.4V فراتر نرود.

4-حالا ز نو به RAM، Overclock ها باز می گردیم. فرکانس RAM ها را با تغییر ضریب RAM ها، در محدوده ی 1066MHz تا بیشترین فرکانسی که یادداشت کرده بودید، بدون دست دست زدن به فرکانس FSB افزایش دهید.

5-اگر رایانه BOOT شد، آزمون پایداری AIDA64 را برای RAM و پردازنده اجرا کنید و همچنین Super PI. اگر رایانه BOOT نشد، به تنظیمات BIOS رفته و ولتاژ North Bridge را به میزان 0.05V تا 0.0875V افزایش دهید و از ولتاژ 1.35V فراتر نروید. و آزمون پایداری را تکرار کنید.

6-برای دست یابی به فرکانس های بیشتر، اگر CPU LLC(Load Line Calibration) دو حالت خاموش و روشن دارد، آن را فعال کنید و اگر مقداری بین 1 تا9 دارد، آن را در بیشترین مقدار خود قرار دهید.

7-ضریب GTL را که معمولا دارای سه مقدار 0.61، 0.63 و 0.65 است را در بیشترین مقدار خود قرار دهید.

8-تغییر در ولتاژهای CPU PLL و FSB Termination، بسیار خطرناک است و می تواند باعث سوختن پردازنده و مادربورد شود. با این حال برای رسیدن به فرکانس های بالای پردازنده می توانید با احتیاط فراوان، ولتاژ FSB Termination را تا 1.5V بالا ببرید که به هیچ وجه توصیه نمی کنم. بگذارید در حالت خودکار تنظیم شوند.

9-بعد از اعمال تنظیمات پیشین، ضریب RAM را به 3 برگردانده و فرکانس FSB را تا جایی افزایش دهید که در BOOT شدن رایانه یا گذراندن آزمون پایداری با مشکل مواجه شوید.

10-در گام های 3MHz، فرکانس FSB را کاهش داده تا رایانه BOOT شود و آزمون پایداری را به درستی بگذراند. مقدار فرکانس FSB به دست آمده، متعلق به بیشترین Overclock پردازنده ی شما است، برای Overclock بیشتر RAM ها نیاز به تغییر ولتاژ آن ها دارید که بنده در این زمینه تخصصی ندارم.

توصیه می کنم در هر مرحله تمامی کارهایی که کرده اید و تمامی تغییراتی را که به وجود آورده اید، یادداشت کنید. اگر در تنظیمات BIOS گزینه ای به نام GTL نیافتید، ولتاژ CPU Reference را به صورت دستی که برابر 0.65 در ولتاژ پردازنده است، تنظیم کنید.

هرگونه آسیب به پردازنده و دیگر قطعات رایانه بر عهده ی شما است! هیچ مسئولیتی بر عهده ی فرد دیگری جز شما، وجود ندارد!

کمی که نه..خیلی سخت شد

ولی انجامش میدم

ممنون ازینکه این همه هم تایپ کردید

پس از انجام...نتایج رو اعلام خاهم کرد

1.png

4.png

Untitled.png

لینک به دیدگاه

در 37 دقیقه قبل، +Wise+ گفته است :

بعد از اتمام آن نرم افزار Super PI با مقدار اعشار یک میلیون یا بیشتر را اجرا کنید و در صورت عدم نمایش خطا، بیشترین فرکانس پایدار RAM را یادداشت کنید.

اینو متوجه نشدم

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MrezaOC گفته است :

اینو متوجه نشدم?

آدرس بارگذاری

آدرس سایت HWBOT

برنامه ی مورد نظر را بارگذاری کرده و به هنگام اجرا، مقدار یک میلیون یا بیشتری را انتخاب کنید. این برنامه بسیار زمان بر است و محاسبه ی عدد پی با یک میلیون رقم اعشار برای شما کافی است.

لینک به دیدگاه

در 6 ساعت قبل، +Wise+ گفته است :

آدرس بارگذاری

آدرس سایت HWBOT

برنامه ی مورد نظر را بارگذاری کرده و به هنگام اجرا، مقدار یک میلیون یا بیشتری را انتخاب کنید. این برنامه بسیار زمان بر است و محاسبه ی عدد پی با یک میلیون رقم اعشار برای شما کافی است.

سلام

ببخشید من بازم متوجه نشدم

خب آخرش چی میشه؟

چ کاری باید انجام بدم بعدش؟

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، MrezaOC گفته است :

سلام

ببخشید من بازم متوجه نشدم

خب آخرش چی میشه؟

چ کاری باید انجام بدم بعدش؟

آها

فک کنم یه نرم افزار ه واسه تست پایداری رم...درسته؟

مثه آیدا ...که cpu رو تحت فشار قرار میده

لینک به دیدگاه

دارم میرم شروع کنم

امیدوارم موفقیت امیز باشه

ممنون از همه 

و مخصوصا wise که خیلی کمکم کردن

لینک به دیدگاه

سلام.
یه حدیثی از عمه یکی از مراجع هست که میگه اورکلاک نصف لذت پی سی است بقیشم استفاده بعد از اور.
(الکی مثلا من خودم اور کردم):D

لینک به دیدگاه

در 34 دقیقه قبل، Ali Subi گفته است :

سلام.
یه حدیثی از عمه یکی از مراجع هست که میگه اورکلاک نصف لذت پی سی است بقیشم استفاده بعد از اور.
(الکی مثلا من خودم اور کردم):D

انگار عمه اینا از خودشون بیشتر میفهمن :D

......................

آها یه چیز دیگه یه بنچمارک passmark بگیرین بعد اوور ببینین چقدر تو کارایی تفاوت پیدا کرده cpu

ویرایش شده توسط Cantaver
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...