رفتن به مطلب

خریدار CPU Corei3, Corei5, Corei7, سوکت 1150 (haswell)

Master
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام 

لطفا سی پی یو از مدلهای Corei3 و 4160 و 4170  و  یا Corei5   و corei7 مدلهای 4460 4590 و 4690  . 4790 اگر کسی موجودی داره (دسته دوم و اورکلاک نشده ( سری K رو نیاز ندارم)) 

قیمتش رو پیغام خصوصی کنه . 

یه CPU G3220 هم با پکش هست(دسته ودوم رو سیستمه الان) که در صورت توافق تعویض میشه و مابقی مبلغ واریز میشه . 

لینک تاپیک در پرشین تولز

دوستان گل من ، من عرض کردم هر عزیزی چیزی داره پیغام خصوصی کنه . اینطوری نوتیفیکیشن برای من میاد 

اگر نکنید ممکنه قیمت شما بهتر باشه اما من با یکی دیگه معامله کنم چون تنها این سایت نیست . 

نکته دیگه هم دوستان گلم من فقط دنبال سی پی یو هستم و مادربرد و... بکارم نمیاد. لطفا قیمت سی پی یو رو فقط لحاظ کنید .

هر کسی هرکدوم از اون مدلها رو داشت لطف کنه تو پیغام خصوصی قیمت بده و داخل تاپیک قیمت نده . 

نکته : من دنبال سی پی یو با فن و پکش هستم . اگر فن یا پک نداره اونم قید کنید تو پیام خصوصیتون. 

ممنونم از لطفتون 

در پناه خدا

ویرایش شده توسط Master
لینک به دیدگاه

من عرض کردم هر عزیزی چیزی داره پیغام خصوصی کنه . اینطوری نوتیفیکیشن برای من میاد 

اگر نکنید ممکنه قیمت شما بهتر باشه اما من با یکی دیگه معامله کنم چون تنها این سایت نیست . 

نکته دیگه هم دوستان گلم من فقط دنبال سی پی یو هستم و مادربرد و... بکارم نمیاد. لطفا قیمت سی پی یو رو فقط لحاظ کنید .

هر کسی هرکدوم از اون مدلها رو داشت لطف کنه تو پیغام خصوصی قیمت بده و داخل تاپیک قیمت نده . 

ممنونم از لطفتون 

در پناه خدا

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...