رفتن به مطلب

[پایان یافت] فروش فوق العاده مانیتور کمیاب Sony PlayStation 3D Display بسیار تمیز و به قیمت عالی

MR.Bahavar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

یکعدد مانیتور Sony PlayStation 3D Display بسیار تمیز و در حد اکبند با تمام معتلقات و جعبه برای فروش ارایه میشود.

http://m.us.playstation.com/ps3/accessories/sony-playstation-3d-display-ps3.html

https://www.amazon.com/PlayStation-3D-display-3/dp/B0050SZ49Y

مانیتور فوق بسیار تمیز و در حد اکبند بدون هیچگونه خط و خشی میباشد و به هیچ وجه پیکسل سوخته و از این دسته موارد ندارد.

متاسفانه این مانیتور بصورت رسمی توسط شرکت خاصی وارد بازار ایران نشده است و تعداد خیلی محدودی وارد شده اند و اصولاً این طور موارد بدون گارانتی داخلی هستند و مورد فوق هم بدون گارانتی داخلی هست.

آخرین قیمت مانیتور در بازار ایران بین 1500 الی 1700 هزار تومان بوده است.

قیمت پایه برای فروش 900 هزار تومان و فروش فوری 950 هزار تومان و گام مزایده 15 هزار تومان میباشد. فروخته شد

خاتمه مزایده 12 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد برمبنای قیمت پایه.

در تهران بصورت حضوری و برای شهرستان با پست مسیر خواهد بود.

photo_2016-12-26_22-02-41.jpg

ویرایش شده توسط Ehsan Bahavar
لینک به دیدگاه

با سلام وضعیت گارانتیش چطوریه؟

چه خروجی هایی داره این مانیتور؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 6 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

با سلام وضعیت گارانتیش چطوریه؟

چه خروجی هایی داره این مانیتور؟

سلام

در پست اول در مورد گارانتی توضیح داده بودم بدلیل اینکه این مانیتور به تعداد خیلی محدودی وارد بازار ایران شدند و شرکت خاصی این مدل را وارد نکرده است به همین دلیل گارانتی داخلی ندارد و طبیعتا بدون گارانتیست.

خروجیهایی که داره اصولاً داخل لینک هایی که قرار دادم کاملا مشخص هست. ( دو عدد خروجی HDMI و جک headphone  دارد ).

همنچین برای دوستان این توضیح را شاید نیاز داشته باشد که بدم این مانیتور ریت 240هرتز را داره و 3D هست که به همراه عینک مخصوص هست البته دارای اسپیکر و بقیه داستانها هم هست. ;)

لینک به دیدگاه

فقط واسه پلی استیشن میشه استفاده کرد یا بعنوان مانیتور pc یا حتی تلوزیون هم میشه استفاده کرد؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 12 دقیقه قبل، FCB گفته است :

فقط واسه پلی استیشن میشه استفاده کرد یا بعنوان مانیتور pc یا حتی تلوزیون هم میشه استفاده کرد؟

بعنوان PC و تی وی هم مورد استفاده هست و هیچ مشکلی نیست . ;)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 دقیقه قبل، FCB گفته است :

قیمت آخرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

قابل شما را ندارد عزیز .

طبیعتاً قیمت پایه پایینترین قیمتی هست که همیشه قرار میدم و از اون مبلغ پایینتر شدمنده شما هستم . (هر چند با توجه به در حد بودن مانیتور و بحث اینکه قیمت اکبند مانیتور بالای 1500 الی1700 هزار تومان بوده است کاملاً قیمت منصفانه هست.)

لینک به دیدگاه

آقا حق باشماست ولی چیکار کنم که فقیرم و بی پول قیمت من از قیمت پایه شما پایین تره ایشالا خوب بفروشین

لینک به دیدگاه

با توجه به نداشتن گارانتی اگه پایین تر راه داره خریدارم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 10 ساعت قبل، MSF_SE7EN گفته است :

با توجه به نداشتن گارانتی اگه پایین تر راه داره خریدارم

زیر قیمت تعیین شده متاسفانه امکان فروش مقدور نخواهد بود و طبیعتاً بنده هم با توجه به در حد اکبند بودن و نداشتن گارانتی مانیتور را قیمت گذاری کرده ام.;)

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Ehsan Bahavar گفته است :

زیر قیمت تعیین شده متاسفانه امکان فروش مقدور نخواهد بود و طبیعتاً بنده هم با توجه به در حد اکبند بودن و نداشتن گارانتی مانیتور را قیمت گذاری کرده ام.;)

چجوری ممکنه در حد آکبند باشه وقتی حداقل مال 3-4سال پیش هست عجیبه -____-

البته اینو گفتم چون فکر میکنم همزمان با عرضه PS4 دیگه این مدل تولید نشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 2 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

چجوری ممکنه در حد آکبند باشه وقتی حداقل مال 3-4سال پیش هست عجیبه -____-

البته اینو گفتم چون فکر میکنم همزمان با عرضه PS4 دیگه این مدل تولید نشه

عزیزم مانیتور پیش بندست و بنده دارم میبینم که در حد اکبند هست یا نیست و طبیعتا لزومی نداره که شما توی این موضوع دخالتی داشته باشید ، در صورتی که شما خریدید و در حد اکبند نبود میتونید برگشت بدید.

احتمالا امکان داره که یه قطعه اکبند باشه و تولید 3-4 سال پیش باشه ولی از نظر شما عجیب باشه و یا غیرممکن؟9_9

البته امتیازات بنده در بخث خرید و فروش کاملاً مشخص هست و نیازی نمیبینم بیشتر توضیح و... بدم.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

در فروم پرشین تولز فروخته شد.

---------------

ختم تایپک.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...