رفتن به مطلب

مشكل مسخره هنگام نصب ويندوز

Mehdi.N1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام هنگام نصب ويندوز اين پيغام رو ميده من يه هارد ssd دارم و يه معمولي و وقتي ميخوام ويندوزم رو عوض كنم اررور ميده228109eaf97c68f62aeb6963dd219c57.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دکمه فرمت رو زدی؟ 

اگه نشد دکمه دیلیت و بعدش نیو رو بزن

اگه بازهم نشد احتمالا فایل نصبی ویندوز خراب شده

لینک به دیدگاه

همرو دیلیت بزن از نو پارتیشن بندی کن بعد اونی که میخوای ویندوز توش نصب بشه رو فرمت کن حتما باید فرمت کنی وگرنه نصب نمیشه

لینک به دیدگاه

درود 

هارد دیسک یک ترابایتی رو جدا کن و از نو برو برای نصب. مادربوردت و منبع نصب ویندوز چیه؟

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

با عرض سلام.
بنده هم این مشکل رو داشتم روی یک سیستم دیگه  هاردم رو نصب کردم و برنامه partition guru  رو روی سیستم دوم نصب کردم و با این برنامه هاردم رو از حالت gpt یا guid partition table به  mbr  تغییر دادم که هارد تو نصب ویندوز فرمت شد و ویندوز نصب شد. در ضمن خیالت راحت این برنامه اطلاعات هارد رو پاک نمیکنه.

شسی.png

ویرایش شده توسط Rengar
لینک به دیدگاه

دکمه فرمت رو زدی؟ 
اگه نشد دکمه دیلیت و بعدش نیو رو بزن
اگه بازهم نشد احتمالا فایل نصبی ویندوز خراب شده

سلام فرمت كردم ولي نميشه ويندوزو امروز خريدم چون فكر ميكردم قبلي خرابه

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Rengar گفته است :

با عرض سلام.
بنده هم این مشکل رو داشتم روی یک سیستم دیگه  هاردم رو نصب کردم و برنامه partition guru  رو روی سیستم دوم نصب کردم و با این برنامه هاردم رو از حالت mbr به gpt  تغییر دادم که هارد تو نصب ویندوز فرمت شد و ویندوز نصب شد. در ضمن خیالت راحت این برنامه اطلاعات هارد رو پاک نمیکنه.

شسی.png

درود

فکر کنم اون موردی که اشاره می کنی پیغام خطاش فرق می کنه.

لینک به دیدگاه

درود
فکر کنم چون نوعش رو زده system نمیشه
رو primary ولی میشه

ميخوام فقط روي ssd نصب بشه روي هارد معمولي راحت ميشه نصب كرد

لینک به دیدگاه

همرو دیلیت بزن از نو پارتیشن بندی کن بعد اونی که میخوای ویندوز توش نصب بشه رو فرمت کن حتما باید فرمت کنی وگرنه نصب نمیشه

تمام كارها انجام شد اما نميشه [emoji17]

لینک به دیدگاه

درود 
هارد دیسک یک ترابایتی رو جدا کن و از نو برو برای نصب. مادربوردت و منبع نصب ویندوز چیه؟

آقاي بهمنيان عزيز ممنونم مشكل من حل شد كابل رو از هارد معمولي جدا كردم و با فقط ssd رفتم مراحل رو انجام دادم و نصب داره انجام ميشه منبع نصب ويندوزم dvd رايتره
و مادر بردم گيگا h97 هستش
سوال ديگه اينكه براي هر بار نصب ويندوز بايد اين مراحل جدا سازي كابل رو انجام داد ؟ مشكل سخت افزاري هست يا نرم افزاري ؟

لینک به دیدگاه

با عرض سلام.
بنده هم این مشکل رو داشتم روی یک سیستم دیگه  هاردم رو نصب کردم و برنامه partition guru  رو روی سیستم دوم نصب کردم و با این برنامه هاردم رو از حالت mbr به   gpt یا guid partition table تغییر دادم که هارد تو نصب ویندوز فرمت شد و ویندوز نصب شد. در ضمن خیالت راحت این برنامه اطلاعات هارد رو پاک نمیکنه.
شسی.png

ممنون دوست عزيز كه وقت گذاشتي سيستم در دسترسم نيست فعلا سوالي كه دارم اينه كه مشكل از كجاست ؟

لینک به دیدگاه

بیشتر میخوره یه باگ باشه واسه نسخه ای که دارید

اصولا نبایدهمچین چیزی اتفاق بیفته

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، Mehdi.N1 گفته است :

آقاي بهمنيان عزيز ممنونم مشكل من حل شد كابل رو از هارد معمولي جدا كردم و با فقط ssd رفتم مراحل رو انجام دادم و نصب داره انجام ميشه منبع نصب ويندوزم dvd رايتره
سوال ديگه اينكه براي هر بار نصب ويندوز بايد اين مراحل جدا سازي كابل رو انجام داد ؟ مشكل سخت افزاري هست يا نرم افزاري ؟

من هم دو تا HDD ,و یه SSD دارم

موقع نصب ویندوز فقط با یه هارد جلو میرم

کار تمیزتر میشه (چون ویندوز اصلاعات بوت رو روی MBR اولین و مقدمترین هارد میریزه و در اینده با جابجایی کابلها برای ویندوز مشکل پیش میاد)

لینک به دیدگاه

در مادربرد های جدید این مشکل وجود نداره .
این ناسازگاری مربوط به فریم ور است ،
بایوس رو آپدیت کنید به آخرین ورژن شاید شاید مشکل حل شود.
و یا اینکه محدودیت در شناخت درایو برای نصب ویندوز hdd است و باید تو تنظیمات بایوس به ssd تغییرش بدی .

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، alibahman47 گفته است :

در مادربرد های جدید این مشکل وجود نداره .
این ناسازگاری مربوط به فریم ور است ،
بایوس رو آپدیت کنید به آخرین ورژن شاید شاید مشکل حل شود.
و یا اینکه محدودیت در شناخت درایو برای نصب ویندوز hdd است و باید تو تنظیمات بایوس به ssd تغییرش بدی .

فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk

من باورم نمیشه یه سریا نمی تونن یه کلمه ساده رو درست تلفظ کنن  حداقل بالای هزار بار تو سایتای ایرانی دیدم FirmWare رو فریم ور تلفظ می کنن خواهش می کنم استدعا می کنم یکم دقت کنید چرا اخه باید فریم ور تلفظ بشه برای چی ؟ 

خیلی سخته تلفظ یه کلمه رو یاد گرفتن ؟ من کلافه شدم از بس این کلمه رو با این تلفظ اشتباه دیدم .

تلفظ دقیقش فرم ور هست ( ferm ver ) و حتی فیرم ورهم درست نیست . 

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، Mehdi.N1 گفته است :

مشکل از اینه که چیپست اینتل درایوهای مختلف رو شماره گذاری می کنه و برای اینکار قاعده ای نداره که مثلا کدام دیسک 0 و کدام دیسک1 باشه و الخ. 

راه مطمئن اینه که فقط یک درایو به رایانه وصل باشه.

راههای دیگه که بسته به مورد راهگشاست:

حذف همه ی پارتیشنهای درایوی که بناست ویندوز روش نصب بشه.

جابجا کردن کردن کابلهای درایوها

نصب از روی فلش

دستکاری ترتیب بوت درایوها از بایاس به شکلی که اولویت روی درایوی مقصد ویندوز باشه و بعد با کلید میانبر بوت، منبع نصب رو برگزینی.

لینک به دیدگاه

این هم تلفظ بریتیش و امریکن

در 23 ساعت قبل، Union J گفته است :

من باورم نمیشه یه سریا نمی تونن یه کلمه ساده رو درست تلفظ کنن  حداقل بالای هزار بار تو سایتای ایرانی دیدم FirmWare رو فریم ور تلفظ می کنن خواهش می کنم استدعا می کنم یکم دقت کنید چرا اخه باید فریم ور تلفظ بشه برای چی ؟ 

خیلی سخته تلفظ یه کلمه رو یاد گرفتن ؟ من کلافه شدم از بس این کلمه رو با این تلفظ اشتباه دیدم .

تلفظ دقیقش فرم ور هست ( ferm ver ) و حتی فیرم ورهم درست نیست . 

این تلفظ در بین زبان فارسی رایج شده و اگه شما هم ایران زندگی میکنید باید باورتون بشه و اگه نه که خوب :

دوست عزیز هر ملت و کشور و مردمی روی کره زمین فونوتیک و تلفظ و لحن بیان  خودشون رو دارن  - حتی موسس آمازون هم در انگلیسی صحبت  کردن لحجه داره.

و این مسله رو تو نمیتوی معجزه کنی ,دستتو بکونی تو جیبت ,کامنت بندی و تغییرش بدی  و

هیچ موقع که به این خاطر کسی رو مسخره نکن

اون تافظی رو هم که شما دوست داری لینک کردم.

و در پایان خیلی ببخشید که ایرانی ها این شکلی تلفظ میکنن

ویرایش شده توسط alibahman47
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...