رفتن به مطلب

مشورت مهم با همه دوستان این انجمن ، چه نوع سایتی راه اندازی کنم که درآمد و آینده داشته باشه ؟

Ariya2015
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام و احترام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی این انجمن.

قصد راه اندازی یک سایت رو دارم که درآمد و آینده داشته باشه ولی در نوع این سایت موندم.

هر کسی یک پیشنهاد میده !

نظر اکثر دوستان در حال حاظر سایت تفریحی هست و بعضی از دوستان هم سایت همکاری در فروش و خبری را پیشنهاد داده اند !

دوستی دیگر می گفت انجمن بزن !

خلاصه موندم.

ضمنا هاست این سایت رو هاست داخل کشور بگیرم یا هاست خارج از کشور ؟ ( با توجه به اینکه برای یوزرهای ایرانی هست ).

از شما دوستان گرامی خواهشمندم به طور کامل من را راهنمایی نمائید.

به امید خدا این تاپیک راهگشای همه دوستانی که مشکل من را دارند باشد.

سربلند و پیروز باشید.

ممنونم.

لینک به دیدگاه

فروش قند شكن.

مواردي ميشناسم يه شبه ماشين زير پاشون از پرايد به پرادو ٢٠١٦ تبديل شد.

لینک به دیدگاه

با سلام و احترام.

به خاطر اه و نفرین و عاقبت شوم درست نیست.

ممنونم.

ویرایش شده توسط Ariya2015
لینک به دیدگاه

بهت پیشنهاد می کنم با یه کم جستجو چیزی رو بزنی که تو ایران کمه یا هست ولی بطور حرفه ای بهش پرداخته نمی شه . دوست ندارم اینو بگم ولی برای شروع می تونی از وردپرس استفاده کنی. اگه مشکلی نداری تم ارجینال خریداری کن ( بستگی به کاری که می خوای کنی داره ) بعدا اگه سایتت گرفت می تونی  از وردپرس خارج بشی ( asp،, mvc پیشنهاد من هست ) اینو بدون که تکی نمیتونی یک سایت ( خبری مخصوصا ) بچرخونی. چون چندین کار و باید بلد باشی... طراحی قالب و کد نویسیش ، دیتابیس، سئو ، زبان انگلیسی ( اگه می خوای از سایت های خارجی به عنوان منبع استفاده کنی ) و ... بیفتی تو کارش متوجه میشی خودت.  اگه می خوای خیلی قوی کار کنی دامین .com بگیر ( نظر شخصی ) در مورد هاست من دو هفته پیش از میهن وب هاست آلمان رو گرفتم و واقعا سرعت و لود سایت عالی هست. 

ویرایش شده توسط Arsham.1987
لینک به دیدگاه

شبکه شخصی انتقال داده که هات اسپات هست نسخه رایگانش برای همه سیستم عامل ها...من فورکی استریم می کنم باهاش از یوتیوب......سایت فروش و تامین هم دیجیکالا و چند تا دیگه موجوده که همون ها برای کل ایران بسه....سایتهای دانلود  و اگهی و اشتراک  فراوون.....سایتهای نقد و بررسی و اموزشی هم  هست.....هیچ گونه امنیتی برای کسب و کار تو فضای مجازی نیست....دارن بازی های شرکت های میلیاردی رو کرک می کنن ...ddos هست...مسیله اعتماد سازی کاربر هست  که سال ها طول می کشه...محتوایی که مجازی تولید میشه ایکی ثانیه کپی پیست میشه.......چند وقت دیگه جامعه به سمت یادگیری زبان انگلیسی میره...و تحریم ها هم برداشته میشه.....دیگه سایت های اگهی  هم مثل دیوار جای خودشون رو به letgo و بقه سایت های اون وری میدن.....هیچ گونه هزینه و پولی برای کسب و کار تو فضای مجازی نکن........

ویرایش شده توسط coca cola
لینک به دیدگاه

با سلام و احترام.

دوستان دیگر نظر و یا پیشنهادی ندارند؟

ممنونم.

ویرایش شده توسط Ariya2015
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...