رفتن به مطلب

فروش cpu intel core i7-4770

lvlehrad
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من چند سال پیش یه cpu به همراه رم خریدم تا سیستمی که درنظر داشتم رو جمع کنم ولی متاسفانه چون رفتم خدمت و بعدشم پول کافی نداشتم هیچوقت نتونستم ازشون حتی یکبار هم استفاده کنم (چون مادربوردم این cpu و رم رو ساپورت نمیکنه). الان هم چون شدیدا به پول نیاز دارم مجبورم که بفروشمشون.

من نمیدونم راهی هست که بتونم ثابت کنم که تاحالا حتی یکبار هم ازش استفاده نکردم یا نه ولی برای اطمینان اگر خریدار بخواد میتونیم بریم پیش یه فروشنده معتبر تا بررسی کنه.

مدل : Intel Core i7-4770 Processor 8M Cache, up to 3.90 GHz

قیمتی که تو سایت خود اینتل نوشته شده 303-312 دلار  (لینک intel)

قیمت پایه : 850 هزار تومان
گام افزایش: 15 هزار تومان
فروش فوری : 950 هزار توما

تحویل حضوری ، من ساکن قزوین هستم و حاضر هستم تا تهران هم بیام.

خاتمه مزایده 24 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد برمبنای قیمت پایه.

این مزایده در پرشین تولز هم در جریان هست لینک

1.jpg

ویرایش شده توسط lvlehrad
لینک به دیدگاه

دوستان کسی این سی پی یو رو نمیخواد؟یه نفر کمی پایین تر از مبلغ پایه پیشنهاد کرده که در صورتی که مشتری پیدا نشه مجبورم بفروشمش چون خیلی پول لازمم...اگر جایی رو میشناسید که به صورت حضوری با این قیمت میخرن لطفا راهنماییم کنید.

مرسی

اینم چند تا عکس دیگه که نشون میده اک هست(برچسب روش رو یکی دو بار همون اوایل که خریدم باز کردم ولی جعبه داخلیش هیچوقت باز نشده):

2.jpg

1.jpg

ویرایش شده توسط lvlehrad
لینک به دیدگاه

اگر تا فردا کسی پیشنهادی نده این سی پی یو رو به دوستی که تو پیغام شخصی قصد خرید داشت به مبلغ پایه میفروشم چون به پولش احتیاج دارم وگرنه هیچوقت نمیفروختمشون

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، baned گفته است :

سلام موجوده ! 

بله هنوز نفروختمش. لطفا اگر مایل به خرید هستید پیشنهادتون رو تو تاپیک پرشین تولز بدید

مرسی

لینک به دیدگاه

دوستان اخرین پیشنهاد 830 بوده که اگر تا شب کسی پیشنهاد بالاتری نده همون قیمت میفروشمش

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...