رفتن به مطلب

فروش Corsair Vengeance 2x8gb DDR3

lvlehrad
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من چند سال پیش یه cpu به همراه رم خریدم تا سیستمی که درنظر داشتم رو جمع کنم ولی متاسفانه چون رفتم خدمت و بعدشم پول کافی نداشتم هیچوقت نتونستم ازشون حتی یکبار هم استفاده کنم (چون مادربوردم این cpu و رم رو ساپورت نمیکنه). الان هم چون شدیدا به پول نیاز دارم مجبورم که بفروشمشون.

من نمیدونم راهی هست که بتونم ثابت کنم که تاحالا حتی یکبار هم ازش استفاده نکردم یا نه ولی برای اطمینان اگر خریدار بخواد میتونیم بریم پیش یه فروشنده معتبر تا بررسی کنه.

مدل :Vengeance — 16GB Dual Channel DDR3 Memory Kit CMZ16GX3M2A1600C10

قیمتی که تو سایت خود corsair نوشته شده 135 دلار  (لینک corsair) (البته دقیقا یادم نیست ولی فکرکنم زمانی که من خریدم 95-100دلار بود)

قیمت پایه : 270 هزار تومان
گام افزایش : 10 هزار تومان

تحویل حضوری ، من ساکن قزوین هستم و حاضر هستم تا تهران هم بیام.
خاتمه مزایده 24 ساعت بعد از بالاترین پیشنهاد برمبنای قیمت پایه.

این مزایده در پرشین تولز هم در جریان هست لینک

2.jpg

ویرایش شده توسط lvlehrad
لینک به دیدگاه

به شرط اول ارسال بنده خریدارم یا با استفاده از واسطه لیون

این هم پروفایل پرشین تولز بنده جهت اعتماد

https://forum.persiantools.com/members/aminblackhawk.349191/

همدان هستم

ویرایش شده توسط aminsa
لینک به دیدگاه

در 11 دقیقه قبل، lvlehrad گفته است :

سلام

من چند سال پیش یه cpu به همراه رم خریدم تا سیستمی که درنظر داشتم رو جمع کنم ولی متاسفانه چون رفتم خدمت و بعدشم پول کافی نداشتم هیچوقت نتونستم ازشون حتی یکبار هم استفاده کنم (چون مادربوردم این cpu و رم رو ساپورت نمیکنه). الان هم چون شدیدا به پول نیاز دارم مجبورم که بفروشمشون.

من نمیدونم راهی هست که بتونم ثابت کنم که تاحالا حتی یکبار هم ازش استفاده نکردم یا نه ولی برای اطمینان اگر خریدار بخواد میتونیم بریم پیش یه فروشنده معتبر تا بررسی کنه.

مدل :Vengeance — 16GB Dual Channel DDR3 Memory Kit CMZ16GX3M2A1600C10

قیمتی که تو سایت خود corsair نوشته شده 135 دلار  (لینک corsair) (البته دقیقا یادم نیست ولی فکرکنم زمانی که من خریدم 95-100دلار بود)

لطفا قیمت پایین تر از 270 هزار تومان ندید.

تحویل حضوری ، من ساکن قزوین هستم و حاضر هستم تا تهران هم بیام.

2.jpg

...

لینک به دیدگاه

شرایط خاتمه فروش رو هم بگید

قیمت فروش فوری یا زمان اتمام مزایده

لینک به دیدگاه

در 7 دقیقه قبل، babakkh گفته است :

شرایط خاتمه فروش رو هم بگید

قیمت فروش فوری یا زمان اتمام مزایده

من قوانین رو خوندم ولی باز شرمنده اگر قسمتی رو درست متوجه نشدم. من قیمت پایه رو تعیین کردم و حدود یک هفته میخوام صبر کنم تا بهترین پیشنهادی که حضوری هم بتونم بفروشم رو انتخاب کنم.

با این توضیحاتی که دادم باید به صورت مزایده بفروشم و گام افزایش اینا بزارم؟

@aminsa

با قیمت 270هزار تومان قصد خرید دارید؟من ترجیح میدم حضوری بفروشم ولی اگر مشتری پیدا نشد از طریق واسطه معتبر حاضرم بفروشم

(لیون قبول میکنه واسطه بشه که من بفرستم براشون اونا بررسی کنن و بعد که شما پول رو ریختی اونا بفرستن براتون؟)

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، lvlehrad گفته است :

من قوانین رو خوندم ولی باز شرمنده اگر قسمتی رو درست متوجه نشدم. من قیمت پایه رو تعیین کردم و حدود یک هفته میخوام صبر کنم تا بهترین پیشنهادی که حضوری هم بتونم بفروشم رو انتخاب کنم.

با این توضیحاتی که دادم باید به صورت مزایده بفروشم و گام افزایش اینا بزارم؟

@aminsa

با قیمت 270هزار تومان قصد خرید دارید؟من ترجیح میدم حضوری بفروشم ولی اگر مشتری پیدا نشد از طریق واسطه معتبر حاضرم بفروشم

(لیون قبول میکنه واسطه بشه که من بفرستم براشون اونا بررسی کنن و بعد که شما پول رو ریختی اونا بفرستن براتون؟)

دوست عزیز من پول رو واریز می کنم برا لیون. شما می فرستید برا من رم رو. پس از تست به لیون اعلام می کنم مبلغ رو برای شما تمام و کمال واریز می کنه. کاملا امن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

قیمت برای هر جفتش 270 هست ؟

ویرایش شده توسط mInI_ClockEr
لینک به دیدگاه

سلام

دوستان من بعد از زدن این تاپیک یه مزایده هم تو سایت پرشین تولز گذاشتم واسه همین این تاپیک رو ادیت کردم و این رو هم به شکل مزایده در آوردم و لینک پرشین تولز رو هم گذاشتم،

تا الان بالاترین پیشنهاد رو جناب @hossein_esmaeeli دادن

@mInI_ClockEr با تعجبی که شما کردید من به شک افتادم! خیلی پایین دادم قیمتو؟این دو تا رم تو یه جعبه باهمه و قیمت پایه 270 هزار تومان هست

ویرایش شده توسط lvlehrad
لینک به دیدگاه

در هم اکنون، rambo.2020 گفته است :

280 حضوری قلعه حسن خان خریدارم.

بالاترین پیشنهاد تا الان 300 هست.

من فقط خود قزوین و تهران میتونم حضوری تحویل بدم.

لینک به دیدگاه

جهت اطلاع دوستان تا الان بالاترین پیشنهاد 310تومن بوده در انجمن pt

لینک به دیدگاه

دوستان آخرین قیمت 320 هست و اگر تا دو سه ساعت دیگه پیشنهاد دیگه ای نباشه براساس قوانین مزایده با همون قیمت میفروشمش

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، 7alireza7 گفته است :

سلام 330

سلام

فعلا بالاترین پیشنهاد برای شماست، اگر کسی پیشنهاد بالاترین نده باهاتون تماس میگیرم که قرار بزاریم حضوری تحویلتون بدم

لینک به دیدگاه

ممنون از استارتر محترم بنده منتظر هماهنگی هستم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...