رفتن به مطلب

استیکر مخصوص کیس

MSF_SE7EN
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با عرض سلام

دوستان جایی رو میشناسید که استیکر مخصوص کیس بفروشه؟

طرح هایی که بشه از پشت روی شیشه بغل کیس چسبوند

البته کمرنگ باشه طوری که پشتش مشخص بشه

مثلا این طرح (البته بدون هیچ گونه پس زمینه)

http://img15.deviantart.net/f004/i/2015/021/6/f/criminal_s_ambition_by_psycholinchan-d8etf1s.png

لینک به دیدگاه

سلام

بعضی از مغازه هایی که کار چاپ میکن میتونن طرح شما رو رو روی کاغذ چسب دار پرینت کنن که بهش میگن استیکر و یا وینیل( البته اگر اشتباه نکنم) من واقعیتش پرسیدم از جایی که گفت این کار روانجام میدیم ولی طرحم رو نبردم که پرینت بکنن

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، maximal10 گفته است :

سلام

بعضی از مغازه هایی که کار چاپ میکن میتونن طرح شما رو رو روی کاغذ چسب دار پرینت کنن که بهش میگن استیکر و یا وینیل( البته اگر اشتباه نکنم) من واقعیتش پرسیدم از جایی که گفت این کار روانجام میدیم ولی طرحم رو نبردم که پرینت بکنن

صحیح قیمتش حدودا چند در میاد؟

آیا توی تهران جای خاصی رو سراغ دارید؟

لینک به دیدگاه

در 9 دقیقه قبل، MSF_SE7EN گفته است :

صحیح قیمتش حدودا چند در میاد؟

آیا توی تهران جای خاصی رو سراغ دارید؟

احتمال زیاد مغازه هایی که تو انقلاب کار چاپی میکنن انجام بدن من خودم از یک مغازه تو خیابان آذربایجان پرسیدم. واقعیتش قیمتی که پرسیده بودم اصلا یادم نمیاد

لینک به دیدگاه

اگر هم بتونید طرحی که میخاهید چاپ کنید به صورت برداری باشه خیلی کارتون راحتتره. منظورم طرح تو برنامه هایی مثل adobe illustrator و corel draw .

نرم افزار هایی که گفتم رو دارین؟ عکستو به وکتور تبدیل کردم میتونی به اندازه دیوار اتاقت بزرگش کنی

criminal.rar

لینک به دیدگاه

در 44 دقیقه قبل، maximal10 گفته است :

اگر هم بتونید طرحی که میخاهید چاپ کنید به صورت برداری باشه خیلی کارتون راحتتره. منظورم طرح تو برنامه هایی مثل adobe illustrator و corel draw .

نرم افزار هایی که گفتم رو دارین؟ عکستو به وکتور تبدیل کردم میتونی به اندازه دیوار اتاقت بزرگش کنی?

criminal.rar

خیلی ممنون :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...