رفتن به مطلب

چند سوال درباره درایور Radeon Software Crimson

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

دوستان یکی از دوستانم یک مشکل ( که فکر نکنم موردی باشه) با درایور پیدا کرده خواستم بپرسم مطمئن شم

1- اینکه چرا کلاً settings درایور بالا نمی یاد (درایور کامل نصب شده )

2- چرا وقتی اندر کلاک یا اور کلاک به وسیله MSI afterborn انجام  میدیم وقتی کامپیورتر رو ریستارت یا حتی خاموش می کنی هنوز تنظیمات اورکلاک یا اندرکلاک روش از قبل باقی می مونه !!!!! ( قابلیت جدید درایوره ؟)

3- چرا تو نرو افزار های مانند GPU_Z یا MSI afterborn  ورژن گرافیکی که مثلاً AMD Crimson Driver 16.12.1  هستش رو مال دوستم ,ورژن رو 15.8 نشون می ده !!!!

asus r7 260x

win 7 64bit

ویرایش شده توسط best2best
لینک به دیدگاه

سلام...دوست گرامی  شما کلا همه درایورهارو با ddu پاک کنین که کلا اثر درایور قبلی پاک بشه و بعد دوباره جدیدترین درایورو نصب کنین تا باگ درایور قبلی رو درایور جدید اثر نگذاره ...بعد از این کار ببینید باز هم مشکلات پا برجاست تا بشه راهنمایی کرد..

لینک به دیدگاه

در 8 دقیقه قبل، a.moradi گفته است :

سلام...دوست گرامی  شما کلا همه درایورهارو با ddu پاک کنین که کلا اثر درایور قبلی پاک بشه و بعد دوباره جدیدترین درایورو نصب کنین تا باگ درایور قبلی رو درایور جدید اثر نگذاره ...بعد از این کار ببینید باز هم مشکلات پا برجاست تا بشه راهنمایی کرد..

اتفاقاً درایور فعلی رو همینجوری نصب کردم قبلی رو با برنامه Display.Driver.Uninstaller پاک کردم بعد درایور جدید رو ریختم

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، best2best گفته است :

اتفاقاً درایور فعلی رو همینجوری نصب کردم قبلی رو با برنامه Display.Driver.Uninstaller پاک کردم بعد درایور جدید رو ریختم

راستش من هم 7770 دارم و الان درایور 16.12.1 نصبه ...اما مشکل مورد اول و سوم ندارم ... مورد دوم تا حالا اور نکردم که به مشکل بخورم ...شاید مشکل از msi afterburn باشه در ضمن ویندوز بنده هم 10 64بیتی هستش .... من احتمال بسیار زیاد میدم مورد اولی از ویندوزه و دومی و سومی از ورژن afterburn  و در صورت بروز بودن نرم افزار پس همون مشکل ویندوزه ....عکس هم بخواین قرار میدم...حالا شاید دوستان بتونن بیشتر راهنمایی کنن.... 

ویرایش شده توسط a.moradi
لینک به دیدگاه

مورد اول شاید بخاطر ویندوزم باشه چون یک جا خوندم با اپدیت ویندوز مشکلش حل شده در مورد ورژن او برنامه ها هم حتماً تست ی کنم  مورد دوم اورکلاک که کلاً دوست من کلاً با این کار مخالفه   فقط خودم یک بار برای تست اورکلاک کردم ببینم  وضعیت به چه صورت که دیدم تغییری تو حالتش بعد از ریستارت یا روشن خاموش شدن ایجاد نشد  بازم ممنون که کمک کردین تا ببینم بقیه دوستان  نظری دارن یا نه

لینک به دیدگاه

دوستان دیگه انگار نیستند  کمک نمی کنند

ta2c_5555_thumb.png

امروز این بلو اسکرین رو داد ?

کسی می دونه این ارور چیه

ویرایش شده توسط best2best
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...