رفتن به مطلب

حذف شده.

Magneto
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

دوستان تاپیک فروش گرافیک بوده کنسل شده.

ویرایش شده توسط Magneto
لینک به دیدگاه

داداش قضیه ایسیک چیه باید کم باشه زیاد باشه شرمنده اینجا پرسیدم اپ حساب کن

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

در 41 دقیقه قبل، rostam2142 گفته است :

داداش قضیه ایسیک چیه باید کم باشه زیاد باشه شرمنده اینجا پرسیدم اپ حساب کن

Sent from my H60-L04 using Tapatalk

درصد خلوص سیلیکونه هرچی به 100 نزدیک تر باشه بهتره و کارت در دمای پایینتری کار می کنه و ولتاژ کمتری استفاده می کنه که بیشتر برا اوورکلاک مهمه. همه میپرسن.  منم گفتم.

لینک به دیدگاه

سلام الان این قضیش چیه دوتاش 350 میشه

یا دونه ای

یا کلا بایدبا هم باشن

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، gamero گفته است :

سلام الان این قضیش چیه دوتاش 350 میشه

یا دونه ای

یا کلا بایدبا هم باشن

نه رفیق. دو تا بوده. یکیش فروخته شده. یکیش مونده.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، Arya2000c گفته است :

370

تا اینجا این دوستمون پیشتازه.

دوستان من همینجا رسما اعلام می کنم که برتری این کارت رو نسبت به 750ti تضمین می کنم و خلاف این بشه پسش می گیرم.

لینک به دیدگاه

دوستان من رفتم کارت رو تست کنم که آمادش کنم برای فروش.

یه مشکلی وجود داره. قبلا دو تا بصورت کراس فای بوده . این قبل اینکه اون یکی قبلیش رو بفروشم کارت دوم Slave بود.

الان. من دو تا مانیتور دارم. 

یکی به اچ دی ام آی وصله. 

یکی به DVI

الان رفتم همه چیش رو تست کنم ، فهمیدم اون یکی DVI مشکل رنگ داره. یعنی رنگ هارو به هم ریخته نشون می ده یه ذره مانیتور رو میلرزونه. در واقع می شه گفت فقط یک DVI قابل استفاده ست.

تو کارکرد گرافیک تغییری ایجاد نمی کنه.

Display Port هم داره که تست نکردم.

اما یه DVI و یه HDMI سالمه سالمه.

این گرافیک الان نزدیک دوماهه دستمه هیچ مشکلی هم براش پیش نیومده.

با عرض پوزش از دوستان، حق انصراف برای کسانی که تو مزایده شرکت کردن محفوظه.

چنانچه کاربر Arya2000c از خرید منصرف بشن مزایده ادامه پیدا می کنه.

البته اگه دو شخص دیگه ای هم که پیشنهاد دادن منصرف بشن وگرنه اولویت با دوستانه.

من این گرافیک رو خیلی پایین دارم می فروشم. خواهشا برای موردی که ذکر کردم خواستار تعدیل قیمت نباشید.

لینک به دیدگاه

دوستان و پیشنهاد دهندگان عزیز.

من از شما عذر می خوام.

من یه تستی کردم متوجه شدم اشکال کارت از فقط یک پورت DVI نیست. با تست هایی که کردم انگار بورد یا GPU مشکل داره.

از اینکه وقتتون رو گرفتم عذر می خوام. نمی تونم کارتی که مطمئن نیستم درست کار می کنه و گارانتی هم نداره به کسی بفروشم.

کارت رو می برم الماس ببینم با اینکه گارانتی نداره با گرفتن هزینه برام درستش می کنن یا نه.

با عرض پوزش خدمت دوستان

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
در 1 ساعت قبل، Magneto گفته است :

من از شما عذر می خوام.

من یه تستی کردم متوجه شدم اشکال کارت از فقط یک پورت DVI نیست. با تست هایی که کردم انگار بورد یا GPU مشکل داره.

از اینکه وقتتون رو گرفتم عذر می خوام. نمی تونم کارتی که مطمئن نیستم درست کار می کنه و گارانتی هم نداره به کسی بفروشم.

کارت رو می برم الماس ببینم با اینکه گارانتی نداره با گرفتن هزینه برام درستش می کنن یا نه.

با عرض پوزش خدمت دوستان

احسنت بر شما و شرفتان. انشاالله مشکل گرافیک حل میشه....

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
در 1 ساعت قبل، Ramin Rostami گفته است :

درست شد؟

سلام هنوز فرصت نکردم اصلا ببرمش برا تعمیرات

لینک به دیدگاه

در در 1395/10/11, 19:40:04، Magneto گفته است :

درصد خلوص سیلیکونه هرچی به 100 نزدیک تر باشه بهتره و کارت در دمای پایینتری کار می کنه و ولتاژ کمتری استفاده می کنه که بیشتر برا اوورکلاک مهمه. همه میپرسن.  منم گفتم.

هیچ ربطی نداشت
کاملا اشتباه گفتین
اگه به طور خلاصه بخوام بگم این عدد کیفیت ساخت را نشون میده (توضیح کاملش یکم طولانیه) و وقتی این عدد بالا باشه یکی از مزیت هاش کار کردن در دمای پایین است(ولی به هیچ عنوان به سیلیکون ربط نداره)

در در 1395/10/13, 15:01:09، Magneto گفته است :

من از شما عذر می خوام.

با عرض پوزش خدمت دوستان

دممممممت گرم

خیلی باحالی

لینک به دیدگاه

در 2 ساعت قبل، ali2000 گفته است :

هیچ ربطی نداشت
کاملا اشتباه گفتین
اگه به طور خلاصه بخوام بگم این عدد کیفیت ساخت را نشون میده (توضیح کاملش یکم طولانیه) و وقتی این عدد بالا باشه یکی از مزیت هاش کار کردن در دمای پایین است(ولی به هیچ عنوان به سیلیکون ربط نداره)

دممممممت گرم

خیلی باحالی

سلام.

دوست عزیز Asic Quality کاملا به تراشه و دقیقا سیلیکون به کار رفته در اون مربوط می شه.  یک ویفر سیلیکون با ابعاد بزرگ که تولید می شه (در حد یک سینی)، برای استفاده در پردازنده ها به برش های کوچیک تبدیل می شه. هرچه قطعه جدا شده به مرکز ویفر نزدیک تر باشه از خلوص و کیفیت بالاتری برخورداره که نتیجش میشه مقاومت الکتریکی پایینتر و تبدیل کمتر نیروی الکتریکی به دما (کار کردن در دما و مصرف پایینتر) که این مشخصه پتانسیل اوورکلاک رو افزایش می ده. به صورت پیشفرض، کارت گرافیکی با Asic Quality بالای 90 درصد و زیر 70 درصد هیچ تفاوتی از نظر بازدهی، عملکرد و کیفیت و طول عمر ندارن زیرا با استاندارد های شرکت تولید کننه همراه شدن. اما برای میزان اوورکلاک پذیری این قضیه کاملا متفاوته.

پیشنهاد می کنم قبل اینکه یک نظر رو کاملا اشتباه بخونید، مقداری مطالعه کنید. کارت گرافیک و رم، فیلد تخصصی مطالعه و تحقیق های من هست و کارت گرافیک قطعه مورد علاقه من. در خصوص نحوه طراحی و مشخصات معماری تمامی نسل های سیلیکون ها و کارت های گرافیکی دو شرکت AMD و Nvidia تحقیق کردم و در حد یه ترم دانشگاهی براشون وقت گذاشتم.

پاینده باشید.

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، Ramin Rostami گفته است :

350 من میخوامش، فردا صبح حتما ببر و عصر نتیجه رو بگو 

دوست عزیز من شبها تا 4 صبح مشغول کارهام هستم و بعید می دونم به این زودیا فرصت پیدا کنم که برم سراغ تعمیرات و ...

حتی اگه این کارت سالم بود و فروخته شده بود، اصلا برای خرید کارت جدید فرصت نمی کردم چون دو تا پروژه وب سایت سنگین بهم خورده که حتما باید تا عید تمومشون کنم و در این صورت پول 10 تا گرافیک 1070 گیرم میاد!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...