رفتن به مطلب

فروش سیستم i3 4130

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان سیستم با مشخصات زیر دارم که میخوام بفروشم.

CPU:Intel Core  i3-4130 Processor (3M Cache, 3.40 GHz)
Ram:4GB DDR3 1600 Crucial
Main:ASUS H81M-C
Power:Green-535B
HDD:500GB seagate 
VGA:Gainward GTX 560 Ti 1GB DDR5

دوستان در پیام خصوصی درخواست تخفیف میکنند بزارید یک چیزی رو بگم من میتونستم قیمت رو بالا تر بگم و بعد تخفیف بدم مثل این که این روش رسم شده که مردم با خیال این که دارن تخفیف خوبی میگیرن میگرین راضی میشن جنس گران رو با تخفیف بخرن.قیمت زیر پاییه راه نداره درخواست نکنید.

گارانتی نداره

برای شهرستان ازنا-لرستان حضوری تحویل میدم برای سایر شهر ها اول واریز بعد ارسال.

تعویض با GTX1060 یا GTX 1070 هم دارم مابقیش رو سر میدم.

قیمت هم فروش فوری:1.000.000 تومان

قیمت پایه هم: 900.000 تومان

tji_system.jpg

ویرایش شده توسط siavash ghasemi
لینک به دیدگاه

در 27 دقیقه قبل، amirs گفته است :

درباره DVD rw و کیس ننوشتین

Sent from my V3 using Tapatalk

کیس معمولی هست و DVD-RW نداره خیلی مهم نیست چون این روز ها کسی ازش استفاده نمیکنه.

لینک به دیدگاه

در 45 دقیقه قبل، morano گفته است :

پایه...

پایه برای شما. پایان فروش فردا صبح اگه تا اون موقع کسی با قیمت بالاتر نخواست تقدیم شما میشه.

لینک به دیدگاه

فروش تا فردا ساعت 12 ظهر ادامه داره در صورت نبود مشتری به قیمت بالا تر به قیمت پایه به اقای morano فروخته میشه.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

٩١٠

Sent from my iPhone using Tapatalk

لینک به دیدگاه

پایان فروش رو اعلام میکنم در صورتی که دوستان جواب پیام خصوصی رو ندن فروش رو ادامه میدم.

لینک به دیدگاه

در 16 ساعت قبل، siavash ghasemi گفته است :

فروش تا فردا ساعت 12 ظهر ادامه داره در صورت نبود مشتری به قیمت بالا تر به قیمت پایه به اقای morano فروخته میشه.

خوب ظاهرا ما برنده مزایده شدیم. در خصوصی هماهنگ کنید لطفا

لینک به دیدگاه

با توجه به این که بنده از سیستم واسط استفاده نمیکنم و اول هم ارسال نمیکنم به اقا  امیر (Smiley60) فروخته شد. ختم تاپیک.

لینک به دیدگاه

واقعا که دیگه از سیستم واسطه مطمئن تر چیزی وجود نداره برادر. انتظار هم نداشته باش بدون اعتبار کسی مبلغ به حسابت واریز کنه. اگر مزایده هست و تو فروم خرید و فروش میکنی باید کمی نظراتت رو تغییر بدی برادر.

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Aria.Jafari گفته است :

واقعا که دیگه از سیستم واسطه مطمئن تر چیزی وجود نداره برادر. انتظار هم نداشته باش بدون اعتبار کسی مبلغ به حسابت واریز کنه. اگر مزایده هست و تو فروم خرید و فروش میکنی باید کمی نظراتت رو تغییر بدی برادر.

من نگفتم سیستم نامطمئنی هست. بنده عجله دارم برای فروش وگر نه کیس رو به همراه مانیتور به قیمت خیلی بهتر میفروختم.چون عجله دارم و اقا امیر هم به شهر ما نزدیک تر هست ترجیه دادم به صورت حضوری معامله کنم که سریع تر به پول که نیاز دارم برسم. سیستم واسط که شما میگی زمان معامله رو فقط افزایش میده. باز هم شرمنده.

لینک به دیدگاه

خوب این که نشد مزایده اون بالا تو عنوان تاپیکت بنویس من به هرکی دوست دارم میفروشم...

البته آقای مولایی از خودمونه مبارکش باشه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...