رفتن به مطلب

چگونه بازی اورجینال را ارزان تر بخریم!

WarlordMSM
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

البته اریجین لحظه اول باید واسه اجرا انلاین باشید بعد نتو که اف کنید میشه با سیستم دیگه وارد شد (بعد ی بار اجرا بزنید افلاین مود تا 2،3 ماه نیازی نیست )

اما استیم بازیایی مثل MGSV یا GTAV اکه نت هم قطع باشه ب راحتی بازی اجرا میشه اما بازی ای مثل dota2 نه حتما باید انلاین باشید واسه لانچ بعد نتو اف کنید

در 2 ساعت قبل، ح م ی د گفته است :

تو حالت آفلاین نمیشه تو استیم و اریجین بازی کرد.

اگر میشه توضیح کامل تری بدید که روش کار چگونه هست که با یه اکانت میشه تو چند تا سیستم بازی کرد؟

مثلا من واسه کلوپ توضیح دادم که طرف 12 تا پی سی داره میخاد رو همه bf1 نصب کنه میاد یه دونه میخره رو همه تک تک نصب میکنه اکانت رو وارد میکنه میزنه افلاین مود سیستمارو لن میکنه 

یا من خواستم mgsv رو به پسر خالم بدم زمانی که کرک ناقص بود واسش نصبیدم استیم رو واسش افلاین کردم 

ویرایش شده توسط Redwolf10
لینک به دیدگاه

بتلفید اصلا مگه آفلاین مود داره؟
فکر میکنم آفلاین باشی ارور آفلاین بودن بده
الان بتلفید 4 آفلاین باشی ارور میده و داخل بازی نمیره

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

محمد جان از این که شنیدم از این کار خارج شدید ناراحت شدم بخاطر اینکه با اخلاق ترین و منصف ترین فروشنده ایی بودید که تو این سال ها دیدم . در یک کلام انقدر خوب بودید و هستید که من تمام سایت های یا گروه های تلگرامم رو بجز شما پاک کردم .

بابت آموزش و صداقتون بسیار سپاسگذارم .

براتون در تمامی مراحل زندگی آرزوی موفقیت دارم .

لینک به دیدگاه

در 3 ساعت قبل، Monk گفته است :

محمد جان از این که شنیدم از این کار خارج شدید ناراحت شدم بخاطر اینکه با اخلاق ترین و منصف ترین فروشنده ایی بودید که تو این سال ها دیدم . در یک کلام انقدر خوب بودید و هستید که من تمام سایت های یا گروه های تلگرامم رو بجز شما پاک کردم .

بابت آموزش و صداقتون بسیار سپاسگذارم .

براتون در تمامی مراحل زندگی آرزوی موفقیت دارم .

سلام. ممنون از لطفتون. واقعا خودم رو لایق این تعاریف نمی دونم. بنده دوباره فعالیتم رو از سر گرفتم و اگر امری باشه در خدمتم. 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...