رفتن به مطلب

درخواست نرم افزار خوب برای Defragment هارد

mnbv172
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

در 15 ساعت قبل، DPSYS گفته است :

استارتر عزیز با هارده چی کردی؟ به کجا رسیدی ؟ درست شد یا به فنا رفت؟؟؟

اگه از نتیجه کارت ما رو مطلع کنی ممنون میشیم، چون ممکنه نکات مهمی توش نهفته باشه برای بقیه دوستان!!!

با تشکر از شما.

تازه رفتم هارد اکسترنال برادرم رو آوردم تا فردا کپی بگیرم بعد فرمتش کنم ببینم چی میشه 

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

بالاخره تموم شد ولی تو ارور اسکن هیچ اروری نداد و فقط این ارور  199    UltraDMA CRC Error Count    8    200    200    0    0x000000000008  مینویسه Atention  نمیدونم چکار کنم به نظرتون میشه به هارده اعتماد کرد ؟ 

نه جای نگرانی نیست. الان اگر بدسکتور نداره، اون 200 هم قاعدتا دیگه تعییر نخواهد کرد. این خطایی هست که برای اون مورد خاص تا این لحظه ثبت شده. علت این که یک باره زیاد شد این بوده که در فرایند دفرگ کل هارد خونده شده و همه ی این خطاها لاگ شده. 

حدس می زنم دمای هارد دیسکت بالا باشه مثلا 45 یا بالاتر. اگر بتونی دما رو زیر 40 نگه داری عمر و کارایی هارددیسک بسیار بالا و احتمال خرابی های نامنتظر کمتر خواهد بود.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 11 ساعت قبل، سعید بهمنیان گفته است :

نه جای نگرانی نیست. الان اگر بدسکتور نداره، اون 200 هم دیگه تعییر نخواهد کرد.

به نظرتون با این نرم افزار فرمت کنم خوبه ؟MiniTool.Partition.Wizard.All.Editions.9.1  

چه فرمتی بزنم ؟ بعد MBR یا GPT بذارم ؟

الان دیگه دو دلم 

اینم اطلاعات کلی 

ID                               Current  Worst    ThresholdData             Status     
(01) Raw Read Error Rate         119      99       6        207279216        ok         
(03) Spin Up Time                96       95       0        0                ok         
(04) Start/Stop Count            100      100      20       651              ok         
(05) Reallocated Sector Count    100      100      10       0                ok         
(07) Seek Error Rate             75       60       30       33474420         ok         
(09) Power On Hours Count        99       99       0        1256             ok         
(0A) Spin Retry Count            100      100      97       0                ok         
(0C) Power Cycle Count           100      100      20       631              ok         
(B7) SATA Downshift Count        98       98       0        2                ok         
(B8) End To End Error Detection  100      100      99       0                ok         
(BB) Uncorrectable Error Count   100      100      0        0                ok         
(BC) Command Timeout             100      98       0        5                ok         
(BD) Unknown Attribute           100      100      0        0                ok         
(BE) Airflow Temperature         67       55       45       589103137        ok         
(BF) G-sense Error Rate          100      100      0        0                ok         
(C0) Unsafe Shutdown Count       100      100      0        44               ok         
(C1) Load Cycle Count            98       98       0        4441             ok         
(C2) Temperature                 33       45       0        81604378657      ok         
(C5) Current Pending Sector      100      100      0        0                ok         
(C6) Offline Uncorrectable       100      100      0        0                ok         
(C7) Interface CRC Error Count   200      200      0        8                attention  
(F0) Head Flying Hours           100      253      0        226499395323015  ok         
(F1) Unknown Attribute           100      253      0        17589675163      ok         
(F2) Unknown Attribute           100      253      0        890916290785     ok         

Health Status         : ok

لینک به دیدگاه

در 6 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

به نظرتون با این نرم افزار فرمت کنم خوبه ؟MiniTool.Partition.Wizard.All.Editions.9.1  

چه فرمتی بزنم ؟ بعد MBR یا GPT بذارم ؟

الان دیگه دو دلم 

بله برنامه ی خوبیه. اول gpt ش کن و بعد پارتیشن بندی کن. از خود برگه ی health با print scr صفحه کلید عکس بگیر و بگذار، برای من که با موبایل می آم انجمن گویاتره. این جور که داده های smart رو بررسیده ام احتمالا اشتباه کرده بودی و عدد لاگ شده همون 8 بوده و نه 200، چون الان عددها مرتب نیستتد دقیقا معلوم نیست چی به چیه.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

بله برنامه ی خوبیه. اول gpt ش کن و بعد پارتیشن بندی کن. از خود برگه ی health با print scr صفحه کلید عکس بگیر و بگذار، برای من که با موبایل می آم انجمن گویاتره. این جور که داده های smart رو بررسیده ام اشتباه کرده بودی و عدد لاگ شده همون 8 بوده و نه 200.

تعداد ارور اول 5 بود شد 8 

بله الان میذارم مرسی که حوصله به خرج میدین آقای بهمنیان 

14-_í-1395_21-13.png

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

تعداد ارور اول 5 بود شد 8 

بله الان میذارم مرسی که حوصله به خرج میدین آقای بهمنیان 

کاش از اول عکس گذاشته بودی، ابدا مشکلی نیست. پارتیشن بندی و gpt کردن هم لازم نیست مگر این که خودت صلاح بدونی این کار رو بکنی.

خواهش می کنم.

لینک به دیدگاه

کاش از اول عکس گذاشته بودی، ابدا مشکلی نیست. پارتیشن بندی و gpt کردن هم لازم نیست مگر این که خودت صلاح بدونی این کار رو بکنی.

خواهش می کنم.

جدی؟ خیالم راحت شد 

حالا که هارد آوردم بهتر نیست فرمت کنم ؟ چون هم الان رو Mbr هست و هم ارور داره  فقط این نوع فرمت هاردو نابود نمیکنه ؟ چون حداقل 5-6 ساعت طول میکشه 

لینک به دیدگاه

در 13 دقیقه قبل، mnbv172 گفته است :

جدی؟ خیالم راحت شد 

حالا که هارد آوردم بهتر نیست فرمت کنم ؟ چون هم الان رو Mbr هست و هم ارور داره  فقط این نوع فرمت هاردو نابود نمیکنه ؟ چون حداقل 5-6 ساعت طول میکشه 

نگران نباش. این خطا همانطور که گفتم مربوط به خرابی نیست. فرمت کردن لزومی نداره. اگر بخوای gpt کنی هم فکر نمی کنم بیشتر از چند دقیقه طول بکشه. احتیاطا قبلش از اطلاعات کپی بگیر.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...