رفتن به مطلب

مشکل عجیب در بوت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان
یه مادربرد ایسوس هست با مدل (Z87-C) . یه هارد وسترن ساتا داره که ویندوز سرور روی اون نصبه و یک SSD. من یه هارد ساتا دیگه بهش اضافه کردم و بعد از نصب تنظیمات بوت رو هم انجام دادم و بدون مشکل بالا اومد ویندوز حتی پاور رو هم قطع کردم باز وصل کردم سیستم رو روشن کردم اوکی بود ولی فردای اون روز سیستم از هارد جدید بوت شده و بالا نیمده که هارد رو قطع کردند از سیستم و ویندوز لود شده. من باز باتری مادربرد رو عوض کردم بایوس هم آپدیت کردم تنظیمات رو انجام دادم اوکی بوده در لحظه ولی فردا صبح باز بالا نیمده و بوت رو اشتباه انتخاب کرده! مشکل از کجا میتونه باشه؟

لینک به دیدگاه

سلام. از اتصالاتتون کاملا مطمئن بشین. کابل برق هارد و کابل ساتا از جنس اصلی و مرغوب باشه . هارد ویندوزی رو به اولین ساتا وصل کنین در این صورت حتی اگه بایوس ریست بشه اتوماتیک از اولین ساتا تا اخرین ساتا دنبال بوت میگرده.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

درود

وقتی رایانه روشن می‌شه با کلید del وارد تنطیمات ماردبورد(bios یا uefi هم بهش می‌گن) شو. اگر حالت ez mode هست، گزینه‌ی advanced (پایین سمت راست) ، برگه‌ یboot، اولویت بوت رو می‌تونی تغییر بدی و بگذاری روی دیسک دلخواه.

لینک به دیدگاه

در 25 دقیقه قبل، hamed_crazy گفته است :

سلام. از اتصالاتتون کاملا مطمئن بشین. کابل برق هارد و کابل ساتا از جنس اصلی و مرغوب باشه . هارد ویندوزی رو به اولین ساتا وصل کنین در این صورت حتی اگه بایوس ریست بشه اتوماتیک از اولین ساتا تا اخرین ساتا دنبال بوت میگرده.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ساتای 1 و 2 از این مدلاست که کنار برد قرار داره و بخاطر شرایط نامناسب کیس امکان وصل کردن به اونها نیست ولی هاردی که ویندوز روش نصبه روی پورت 3 و هارد جدید روی پورت 4 هست. چطور امکان داره در لحظه و حتی برای 15 - 20 دقیقه تست اوکی باشه اما فردا باز به هم بریزه؟

لینک به دیدگاه

در 26 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

درود

وقتی رایانه روشن می‌شه با کلید del وارد تنطیمات ماردبورد(bios یا uefi هم بهش می‌گن) شو. اگر حالت ez mode هست، گزینه‌ی advanced (پایین سمت راست) ، برگه‌ یboot، اولویت بوت رو می‌تونی تغییر بدی و بگذاری روی دیسک دلخواه.

دوست عزیز این اولین و ساده ترین کاری بود که باید انجام میشد که من هم انجام دادم قاعدتا هم باید با این تنظیم درست بشه ولی باز بهم میریزه!

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Terminus گفته است :

دوست عزیز این اولین و ساده ترین کاری بود که باید انجام میشد که من هم انجام دادم قاعدتا هم باید با این تنظیم درست بشه ولی باز بهم میریزه!

َعکس گزینه‌های بوتی که داری رو بگذار و بگو از کدام دیسک می‌خوای بوت بشه.

اگر سیستم عامل uefi نصب شده باشه باید از منوی بوت یکی از گزینه‌های uefi boot manager رو برگزینی.

لینک به دیدگاه

در 17 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

َعکس گزینه‌های بوتی که داری رو بگذار و بگو از کدام دیسک می‌خوای بوت بشه.

اگر سیستم عامل uefi نصب شده باشه باید از منوی بوت یکی از گزینه‌های uefi boot manager رو برگزینی.

ویندوز 2003 سرور هست که طبیعتا UEFI ساپورت نمیکنه!

باید قابلیت UEFI رو غیر فعال کنم؟؟ قبل از اضافه کردن هارد جدید مشکلی نبوده آخه!

لینک به دیدگاه

فعال کردن uefi معنی نداره. اگر یکی از ویندوزها رو به شکل uefi نصبیده باشی، در منوی بوت باید گزینه‌ی uefi boot manager رو برگزینی.

پست اول ابهام داره. بگو چه هارددیسکهایی داری و روی هر کدام چه سیستم‌عاملیه. از منوی بوت هم عکس بگذار.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

فعال کردن uefi معنی نداره. اگر یکی از ویندوزها رو به شکل uefi نصبیده باشی، در منوی بوت باید گزینه‌ی uefi boot manager رو برگزینی.

پست اول ابهام داره. بگو چه هارددیسکهایی داری و روی هر کدام چه سیستم‌عاملیه. از منوی بوت هم عکس بگذار.

روی سیستم یه هارد ساتا بود که ویندوز سرور 2003 روش نصب بود و یه SSD (سیستم عامل روش نصب نیست). بعد من یه هارد ساتای نو به سیستم اضافه کردم بوت منیجر bios هم تنظیم کردم اومد بالا اوکی بود. فردای اونروز هارد جدیدی که من اضافه کردم و خالی هم بوده به عنوان  هارد بوت شناخته و بالا نیمده

متاسفاه الان به سیستم دسترسی ندارم برای عکس گرفتن ،مشکل برای یکی از دوستان پیش اومده میخوام پیگیری کنم اگر راه حلی پیدا بشه بهش خبر بدم

لینک به دیدگاه

در 10 دقیقه قبل، Terminus گفته است :

روی سیستم یه هارد ساتا بود که ویندوز سرور 2003 روش نصب بود و یه SSD (سیستم عامل روش نصب نیست). بعد من یه هارد ساتای نو به سیستم اضافه کردم بوت منیجر bios هم تنظیم کردم اومد بالا اوکی بود. فردای اونروز هارد جدیدی که من اضافه کردم و خالی هم بوده به عنوان  هارد بوت شناخته و بالا نیمده

متاسفاه الان به سیستم دسترسی ندارم برای عکس گرفتن ،مشکل برای یکی از دوستان پیش اومده میخوام پیگیری کنم اگر راه حلی پیدا بشه بهش خبر بدم

حدس می‌زنم در شرح مشکل کاستیی وجود داره. ممکنه اصلا دیسک بوت آسیب دیده باشه و ربطی به اولویت بوت نداشته باشه. ممکنه حین عیب‌یابی اشتباهی کرده باشن و ایراد دیگری پیش آمده باشه.

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

حدس می‌زنم در شرح مشکل کاستیی وجود داره. ممکنه اصلا دیسک بوت آسیب دیده باشه و ربطی به اولویت بوت نداشته باشه. ممکنه حین عیب‌یابی اشتباهی کرده باشن و ایراد دیگری پیش آمده باشه.

اگر دیسک بوت ایراد داشته باشه چرا وقتی هارد جدید رو قطع میکنه سیستم براحتی بالا میاد؟

لینک به دیدگاه

در 2 دقیقه قبل، Terminus گفته است :

اگر دیسک بوت ایراد داشته باشه چرا وقتی هارد جدید رو قطع میکنه سیستم براحتی بالا میاد؟

مثلا ممکنه زمان سیستم عامل نصب کردن هر دو دیسک وصل بوده و منوی بوت رو روی دیسکی جز دیسک سیستم عامل ساخته باشن و الان که دیسک سوم افزوده شده مسیر بوت رو بر اساس شماره دیسکها نمی‌یابه.

ازشون بخواه که از منوی بوت عکس بگیرند و بفرستند.

ویرایش شده توسط سعید بهمنیان
لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

مثلا ممکنه زمان سیستم عامل نصب کردن هر دو دیسک وصل بوده و منوی بوت رو روی دیسکی جز دیسک سیستم عامل ساخته باشن و الان که دیسک سوم افزوده شده مسیر بوت رو بر اساس شماره دیسکها نمی‌یابه.

من بعید میدونم انقدر پیچیده باشه این مشکل دیگه، از طرفی تو اکثر مواقع بوت روی هاردی قرار میگیره که پارتیشن ازش انتخاب شده باشه! که الانم همینطوره

من الان دلیل اینکه سیستم در لحظه اوکیه ولی بعد از گذشت 10 12 ساعت بهم میریزه رو متوجه نمیشم

لینک به دیدگاه

در 5 دقیقه قبل، Terminus گفته است :

من بعید میدونم انقدر پیچیده باشه این مشکل دیگه، از طرفی تو اکثر مواقع بوت روی هاردی قرار میگیره که پارتیشن ازش انتخاب شده باشه! که الانم همینطوره

من الان دلیل اینکه سیستم در لحظه اوکیه ولی بعد از گذشت 10 12 ساعت بهم میریزه رو متوجه نمیشم

بارها مراجعانی با این مشکل داشته ام. 

بایاس رو هم فلش کنن. ممکنه باگ از اون باشه.

لینک به دیدگاه

در هم اکنون، سعید بهمنیان گفته است :

بارها مراجعانی با این مشکل داشته ام. 

بایاس رو هم فلش کنن. ممکنه باگ از اون باشه.

در پست های قبلی اشاره کردم، بایاس به آخرین ورژن آپدیت شده...

لینک به دیدگاه

در 1 دقیقه قبل، Terminus گفته است :

در پست های قبلی اشاره کردم، بایاس به آخرین ورژن آپدیت شده...

چیزی جز موردهایی که گفتم به ذهنم نمی‌رسه. اگر براشون مقدوره از صفحه‌ی خطا و نیز منوی بوت عکس بگیرند و بفرستند.

لینک به دیدگاه

در 29 دقیقه قبل، سعید بهمنیان گفته است :

چیزی جز موردهایی که گفتم به ذهنم نمی‌رسه. اگر براشون مقدوره از صفحه‌ی خطا و نیز منوی بوت عکس بگیرند و بفرستند.

من حتی user manual مادربرد رو کامل مطالعه کردم و گزینه های مرتبط هم تست شده ولی مشکل همچنان پابرجاست...

در صورت امکان عکس ها رو ارسال میکنم

با تشکر از شما

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...